|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Elena7 wrote:Felicitari Dreams  sa-ti traiasca frumusetea asta de fetita si sa fie sanatoasa! Recuperare usoara iti doresc si laptic din plin! Multumim din suflet!sarcina usoara pupicei |

| doinanuta wrote:Felicitari!Lapticdin plin sa ai mami si fara colici! Multumesc frumooos!sarcina usoara in continuare! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Nasmyne,cum esti,cum stai cu emotiile ,gata bagaju ?Eu sapt.asta le impachetez ,in 9 mai merg din nou la control sa vedem ce zice dr.dar o simt tot mai jos pe bebelusa,sper sa nu se grabeasca
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Ce zambareata mica si frumoasa ai tu acolo! Sa fie sanatoasa si toate cele bune! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Neata fetele si Hristos A Inviat !! Azi ...din nou pe baricade dupa scurta vacanta ...off ce repede a trecut Dreams, recuperare rapida si mult laptic Nasmyne, o sa fie bine, vei vedea Rocsana mai ai un piiiiicc Anyta, ai simtit bebelul pana acum ? |

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Eileen wrote:Neata fetele si Hristos A Inviat !! Azi ...din nou pe baricade dupa scurta vacanta ...off ce repede a trecut Dreams, recuperare rapida si mult laptic Nasmyne, o sa fie bine, vei vedea Rocsana mai ai un piiiiicc Anyta, ai simtit bebelul pana acum ? Am simtit ceva dar nu stiu sigur daca era bebelul. Probabil ca e prea devreme. Joi merg la medic |

| Eileen,intradevar trece repede timpul gata sarbatorile, eu ma apuc de impachetat anyta88,cred ca e bebele,eu la 16 sapt.am simtit-o pe bebelusa prima data , am fost confuza ca nu stiam sigur dar ea a fost asa ca si la tine mai mult ca sigur e bebele Pupici tuturor. |

Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| Ce mai fac gravidutele mele dragi?noi suntem bine,cumintei,fara colici.Papam doar lapte de la mami si noaptea de trezim de doua ori.Dupa ce papam adormim imediat.Va pup pe toate si va fac cunostinta cu bebe Darius corina_elena50 attached the following image(s):

|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Rocsana wrote:Nasmyne,cum esti,cum stai cu emotiile ,gata bagaju ?Eu sapt.asta le impachetez ,in 9 mai merg din nou la control sa vedem ce zice dr.dar o simt tot mai jos pe bebelusa,sper sa nu se grabeasca
Eu am bagajul facut, si al meu si al lui bebe, de fapt mai am cateva chestii de adaugat de la farmacie. Eu vineri merg la control la doctorul cu care vreau sa nasc, sunt tare curioasa cum este totul si ce imi va spune de nasterea naturala, din cate am inteles de la alte fete e adeptul cezarienelor ca na scapa mai repede, programat si cu mai multi bani....
Si eu il simt pe bebe foarte jos si parca a mai coborat si burtica mea, e asa mare, abia mai ma misc, abia ma ridic din pat, nici sa ma spal singura nu prea mai pot 
Sa stii ca si eu am emotii, ca na nasterea naturala e ca o loterie, nu stii cum va fi, difera de la persoana la persoana si de la o sarcina la alta, dar raman pozitiva si incerc sa ma incurajez singura |

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| corina_elena50 chiar ma gandeam la tine ce mai faci! Sunteti tare frumosi si tu si bebe! Esti o norocoasa cu un bebe asa cumintel! Sa ne "blestemi" si pe noi sa avem bebei asa cuminti ca ai tai! |
|
|

| Va multumesc fetelor ptr urarile frumoase si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi! |
|
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| corina_elena50 wrote:Ce mai fac gravidutele mele dragi?noi suntem bine,cumintei,fara colici.Papam doar lapte de la mami si noaptea de trezim de doua ori.Dupa ce papam adormim imediat.Va pup pe toate si va fac cunostinta cu bebe Darius bebe e absolut superb |
|
|

Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Corina, ce bebe frumos si cumintel!
Va pup gravidutelor. La noi inca e greu, speram sa se regleze somnul de noapte. Caci e cam haotic. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Corina, ce frumosi sunteti Noi am fost la morfologie si suntem bine Bebe nu prea a stat la masuratori, suntem in grafic, de acum ma mai linistesc si eu mai bine ca l-am vazut miscand Doamne, este ireal cand ii vezi cum misca ei acolo mititei |
|
|

| corina_elena50 wrote:Ce mai fac gravidutele mele dragi?noi suntem bine,cumintei,fara colici.Papam doar lapte de la mami si noaptea de trezim de doua ori.Dupa ce papam adormim imediat.Va pup pe toate si va fac cunostinta cu bebe Darius
Corina,bebe Darius e frumos foc sa creasca mare si sa fie sanatos ,sunteti norocosi ca bebe e cuminte, sper sa am si eu norocul asta cu bebelusa mea
ElenD94 va doresc sa se regleze somnicu cat mai repede sa fiti sanatosi ,cuminti si sa cresteti mari .
Nasmyne ,hai ca mai avem un pic ,trecem noi si peste asta important e sa fie bebelusii santosi si bn ,ca noi ne refacem cumva indiferent cum ar fi
Pupici mamici si burtici |
|
|
|
|