Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zambila
Scris: Sunday, May 1, 2016 11:21 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Hristos a inviat! Paste efricit si linistit alaturi de oameni dragi!
Nasmyne
Scris: Sunday, May 1, 2016 1:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Adevarat a inviat! Paste fericit si voua mamici si burtici!

Kamytza ne bucuram ca auzim vesti bune, cum e cu doua gargarite?
kamytza
Scris: Sunday, May 1, 2016 4:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
Nasmyne wrote:
Adevarat a inviat! Paste fericit si voua mamici si burtici!

Kamytza ne bucuram ca auzim vesti bune, cum e cu doua gargarite?

E frumoosss imi vine sa le mananc ras deocamdata nu am dat de greu, astept sa ajung acasa sa va dau mai multe detalii despre cum e cu 2 ras
Rocsana
Scris: Monday, May 2, 2016 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Hristos a inviat!
Kamytza,Bravoo bn ca sunteti ok toate 3, in timp o sa se regleze si lapticu cred ,te asteptam cu vesti bune in continuare
VVa pupacesc pe toate burtici si mamici Cheek Kiss
dreams***
Scris: Tuesday, May 3, 2016 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Buna mamici si gravidute frumoase!Hristos a inviat!am nascut pe 26 prin cezariana!mi s a rupt apa la 10:00 dimineata si la 18:00 am nascut!nu am reusit natural cum vroiam ptr ca am avut colul rigid si dupa 8 ore de travaliu aveam aceeasi dilatatie ca la inceput!bebelina e bine s a nascut cu 3100gr si 48 cm!eu ma recuperez dupa operatie!acum dupa o saptamana e mult mai bine dar primele zile mi s au parut crunte banghead banghead banghead
Incerc sa atasez niste poze sa vad daca reusesc !pupici DistanceKiss DistanceKiss Clap

dreams*** attached the following image(s):
received_1094502160608583.jpegreceived_1094501933941939.jpegreceived_1094502143941918.jpeg

doinanuta
Scris: Tuesday, May 3, 2016 10:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
dreams*** wrote:
Buna mamici si gravidute frumoase!Hristos a inviat!am nascut pe 26 prin cezariana!mi s a rupt apa la 10:00 dimineata si la 18:00 am nascut!nu am reusit natural cum vroiam ptr ca am avut colul rigid si dupa 8 ore de travaliu aveam aceeasi dilatatie ca la inceput!bebelina e bine s a nascut cu 3100gr si 48 cm!eu ma recuperez dupa operatie!acum dupa o saptamana e mult mai bine dar primele zile mi s au parut crunte banghead banghead banghead
Incerc sa atasez niste poze sa vad daca reusesc !pupici DistanceKiss DistanceKiss Clap

Felicitari!Lapticdin plin sa ai mami si fara colici!Bravoo Bravoo
andreina
Scris: Tuesday, May 3, 2016 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
dreams*** wrote:

Felicitari, Dreams! Multa sanatate si recuperare usoara!Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Tuesday, May 3, 2016 11:25 AM
Nivel

dreams*** wrote:

Bravoo mamico,ce scumpete de fetita ,sa fiea sanatoasa si sa creasca mare ,sa ai mult laptic si sa te recuperezi cat mai repede ,chiar daca nu ai reusit sa nasti normal asa cum ti-ai dorit este imp.ca ai trecut cu bn .peste episodul acesta Cheek Kiss
Nasmyne
Scris: Tuesday, May 3, 2016 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Oooo felicitari mamico!! Ce printesa frumoasa ai!
Imi pare rau sa aud ca nu ai putut naste natural...cum a fost cu drumul pana la maternitate? Ai avut emotii? Pe mine asta ma sperie mai rau decat durerile din timpul travaliului.
Pana la urma cel mai important e sa stiu ca bebele meu e bine...si eu bineinteles! In rest nimic nu ma intereseaza!
Tu ai scapat de ce-a fost mai greu! Va pupam pe amandoua!
moa
Scris: Tuesday, May 3, 2016 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Felicitari mamico!ce fetita zambareata!sanatate multa si laptic din plinSimplyLove
Zambila
Scris: Tuesday, May 3, 2016 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Felicitari pentru mica printesa! Sa fie sanatoasa, iar tu sa ai recuperare cat mai rapida si laptic din plin!computerlove
Elena7
Scris: Tuesday, May 3, 2016 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015

Felicitari Dreams newclap newclap sa-ti traiasca frumusetea asta de fetita si sa fie sanatoasa! Recuperare usoara iti doresc si laptic din plin! computerlove
dreams***
Scris: Tuesday, May 3, 2016 4:19 PM
Nivel

Rocsana wrote:

Bravoo mamico,ce scumpete de fetita ,sa fiea sanatoasa si sa creasca mare ,sa ai mult laptic si sa te recuperezi cat mai repede ,chiar daca nu ai reusit sa nasti normal asa cum ti-ai dorit este imp.ca ai trecut cu bn .peste episodul acesta Cheek Kiss

Multumesc frumos!asa este nu mai conteaza decat ca este ea sanatoasa!sarcina usoara in continuare, mai e putin!pupiciCheek Kiss
Rocsana
Scris: Tuesday, May 3, 2016 4:28 PM
Nivel

dreams*** wrote:

Multumesc frumos!asa este nu mai conteaza decat ca este ea sanatoasa!sarcina usoara in continuare, mai e putin!pupiciCheek Kiss

Multumesc,intradevar mai e putin dar abia astept sa o tin in brate coeur oricum am emotii de numa ,sapt.asta ma apuc de impachetat bagaju si apoi asteptam topai
Cheek Kiss
dreams***
Scris: Tuesday, May 3, 2016 4:31 PM
Nivel

Nasmyne wrote:
Oooo felicitari mamico!! Ce printesa frumoasa ai!
Imi pare rau sa aud ca nu ai putut naste natural...cum a fost cu drumul pana la maternitate? Ai avut emotii? Pe mine asta ma sperie mai rau decat durerile din timpul travaliului.
Pana la urma cel mai important e sa stiu ca bebele meu e bine...si eu bineinteles! In rest nimic nu ma intereseaza!
Tu ai scapat de ce-a fost mai greu! Va pupam pe amandoua!

Multumesc Nasmyne!nu ai de ce sa te sperii de drum ca e cat de cat ok!incepusera contractiile dureroase dar mai aveam 20-30 km si erau suportabile durerile!am avut emotii pana am ajuns dar bine ca a fost in regula!membranele era fisurate mi le a rupt medicul acolo de tot!aaa si cu o zi inainte am avut contractii braxton hicks regulate la 7-8 min de pe la 17:00 pana m am pus la nani!si toata noaptea n am putut dormi,eram ba la toaleta ba pe o parte ba pe alta!era un semn ca urmeaza ceva!iti doresc curaj si o nastere usoara!o sa fie bine!Gossip
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.