Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Eileen
Scris: Friday, April 22, 2016 8:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Rocsana coeur coeur coeur ce frumooooossss Love Love mai e putin pana la marea intalnire coeur coeur
Nasmyne eu zic sa alegi medicul cel mai bun, dar medicul de la spitalul mai bun nu e de acord cu tine daca tu vrei naturala ? oricum iti ia cam o ora , o ora si ceva pana ai ajunge la spitalul de departe ...mie mi se pare ca ai avea timp, ca dupa ce se rupe apa nu nasti in 5 minute...
Elena7
Scris: Friday, April 22, 2016 8:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
Nasmyne wrote:
Rox ma bucur ca totul e ok pupici sigur va sta cuminte in burtica ca si pana acum.

Am fost si eu la control, totul este bine si la mine, are 2500 g bebe, placenta nu e imbatranita, fluxurile sunt ok, cordonul nu e in jurul gatului, este cranian ?? colul este inchis si ferm, din pacate nu i-am putut vedea fatzuca, statea cu fata spre spate, doar urechile i le-am putut vedea uff na poate data viitoare ne va arata si fata.
Eu parca am spus ca am mers in paralel cu doi doctori, unul in orasul meu iar altul la 100 de km; in drum spre locul unde lucram cu al meu sot. Acum cel din orasul meu, care am fost astazi, ma sustine sa nasc natural, a zis ca vrea sa ma urmareasca pana la sfarsit si bineinteles sa ma asiste la nastere numai ca spitalul este jalnic uff iar celalalt doctor unde spitalul este nou si conditii f bune ultima oara la control sustinea sa nasc prin cezariana din cauza drumului (ceea ce nu e motiv pt cezariana) acum merg la el la 36 sapt si sincer nu stiu la care sa ma duc, pana la urma doctorul e cel mai important...nu stiu ce decizie sa iau...

Nasmyne draguta, eu iti tin pumnii sa nasti natural si sa fie o nastere usoara indiferent de medicul sau de spitalul pe care il alegi.Cheek Kiss
Eu la fel vreau natural, nu mi-am schimbat parerea. Alege medicul cu care te aimti mai in siguranta si totul o sa fie bine !computerlove
Rocsana
Scris: Friday, April 22, 2016 8:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
NasmyneBravoo ,se pare ca si bebele tau e maricel Lol in legatura cu nasterea este important sa te simti tu in siguranta,nu stiu in cat timp se naste de la ruperea apei pt ca vezi tu sunt cazuri si cazuri altele nasc f.repede altele au travalii de ore bune ,oricum pana la urm.control mai te hotarasti ce si cum ,eu sper sa fie totul asa cum iti doresti .Cheek Kiss

ElenaD94 si Kamytza proaspetele mamici oare ce fac,le doresc numai bn si le astept cu vesti Cheek Kiss

Pupici tuturor .Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Friday, April 22, 2016 8:50 AM
Nivel

Eileen wrote:
Rocsana coeur coeur coeur ce frumooooossss Love Love mai e putin pana la marea intalnire coeur coeur
Nasmyne eu zic sa alegi medicul cel mai bun, dar medicul de la spitalul mai bun nu e de acord cu tine daca tu vrei naturala ? oricum iti ia cam o ora , o ora si ceva pana ai ajunge la spitalul de departe ...mie mi se pare ca ai avea timp, ca dupa ce se rupe apa nu nasti in 5 minute...

Da, mai e un pic ,abia astept sa o tin in brate ,dar pana atunci stau cuminte sa o ajut si pe ea sa stea cat trebuie coeur
PaulaS
Scris: Friday, April 22, 2016 11:22 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2016
Buna dimineata :)) eu acum am reusit sa ma dezmeticesc! As dormi in continuu!Azi ma duc la econewclap am 6 saptamani!Am niste emotii...
Rocsana
Scris: Friday, April 22, 2016 12:23 PM
Nivel

Neata Lol ,te asteptam cu vesti ,,eu nu am avut stari de somn in schimb mi-a fost tare rau ,asa ca mai bn sa dormi decat sa iti fie rau .Cheek Kiss
Eileen
Scris: Friday, April 22, 2016 12:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
PaulaS wrote:
Buna dimineata :)) eu acum am reusit sa ma dezmeticesc! As dormi in continuu!Azi ma duc la econewclap am 6 saptamani!Am niste emotii...

Hey Paula, tinem pumnii , ai 6 sapt in capat ? poate auzi si inimioara coeur coeur sa ne zici cum a fost! Eu cand am fost la 6sapt si i-am auzit inimioara imi batea inima cred mai tare ca la bebe Lol Lol
La mine a inceput sa treaca perioada de somnolenta ...am inceput sa visez aiureli deja hohot hohot Lol Lol
juwy.l
Scris: Friday, April 22, 2016 4:21 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2014
Buna burtici SimplyLove

Am lipsit cam mult dar sa o iau cu inceputu: multumiri pentru gandurile calde si pentru frumoasele urari. Zambila si nu numai multumesc pentru sprijin si vorbele calde desi nu am raspuns atunci la ele au fost pentru mine precum o carjuta PE care alaturi de altele mam ajutat enorm.

Acum continuarea: felicitari noilor mamici si multa sanatate la pici plus laptic de la sursele lui mami, de asemenea felicitari si noilor burtici sa aveti sarcini usoare si la termen si nu in ultimul Rand ma bucur sa aud vesti bune de la ecografii si morfologi de la toate burticile.

Pauza lui mami se terminal aici. VA pupic cu drag PE toate si VA doresc o super zi.

Si UN ultim Rand EILEEN ma bucur enorm sa te vad printer burtici si abia astept sa schimbam pareri despre scuteceala . pupicei sis.
anyta88
Scris: Friday, April 22, 2016 7:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Paula,iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti!
Rocsana,stiu cum e sa nu te poti odihni! Mai ai putin si o sa ti tii bebelusa în brate! Abia astept sa treaca timpul mai repede sa mi vad si eu buburuza!
Cateodata mi e frica sa respir. Am niste dureri ascutite în dreapta jos în zona ovarelor. Medicul a zis ca e normal ca se mareste uterul dar eu tot sunt panicata!
Nasmyne
Scris: Saturday, April 23, 2016 12:56 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Elieen la spitalul nou care este si la 100 km doctorul ultima oara la control mi-a zis ca in locul meu nu s-ar risca, ca el ar alege cezariana si na m-a deranjat atata timp cat pana acum totul decurge bine, bazinul meu este ok pt nastere naturala, cordonul nu l-a avut niciodata in jurul gatului (si asta nu ar fi un motiv pt cezariana oricum) este cranian. Vedem dupa Pastecand merg la el ce-mi va spune.
As alege si epidurala, aici in orasul meu am tot timpul s-o fac, dar la 100 km mi-e ca ajung cu dilatatie peste 6-7 si nu imi vor mai face.
Nu stiu inca nu sunt panicata, mai am timp sa ma hotarasc si daca nu eu zic ca instinctul ma va indruma unde va fi mai bine...important e sa fim si eu si bebele sanatosi, ca peste dureri vom trece noi...

Elena7 multumesc pt incurajari! La fel iti doresc si tie! Sunt putin speriata dar in acelasi timp am asa o pace interioara...simt ca va fi bine

juwy.l ma bucur sa aud vesti despre tine, poate data viitoare te lasa bubulina ta sa ne povestesti mai multe despre voi!

anyta88 stiu ca si eu le-am avut si imi era teama sa nu pierd sarcina, dar in acelasi timp incercam sa raman pozitiva
anyta88
Scris: Saturday, April 23, 2016 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Nasmyne wrote:
Elieen la spitalul nou care este si la 100 km doctorul ultima oara la control mi-a zis ca in locul meu nu s-ar risca, ca el ar alege cezariana si na m-a deranjat atata timp cat pana acum totul decurge bine, bazinul meu este ok pt nastere naturala, cordonul nu l-a avut niciodata in jurul gatului (si asta nu ar fi un motiv pt cezariana oricum) este cranian. Vedem dupa Pastecand merg la el ce-mi va spune.
As alege si epidurala, aici in orasul meu am tot timpul s-o fac, dar la 100 km mi-e ca ajung cu dilatatie peste 6-7 si nu imi vor mai face.
Nu stiu inca nu sunt panicata, mai am timp sa ma hotarasc si daca nu eu zic ca instinctul ma va indruma unde va fi mai bine...important e sa fim si eu si bebele sanatosi, ca peste dureri vom trece noi...

Elena7 multumesc pt incurajari! La fel iti doresc si tie! Sunt putin speriata dar in acelasi timp am asa o pace interioara...simt ca va fi bine

juwy.l ma bucur sa aud vesti despre tine, poate data viitoare te lasa bubulina ta sa ne povestesti mai multe despre voi!

anyta88 stiu ca si eu le-am avut si imi era teama sa nu pierd sarcina, dar in acelasi timp incercam sa raman pozitiva

In legatura cu medicul,eu cred ca ar trebui sa l alegi pe cel în care ai mai multa încredere. Daca vrei sa nasti natural e cam riscant sa pleci la drum cand încep contractiile. La spitalul de la tine din oras nu ai putea sa ti iei rezerva ca sa stai mai comod?
Nasmyne
Scris: Saturday, April 23, 2016 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Am trait si o trauma in spitalul din orasul meu si de-asta nu vreau sa aud probabil, adevarul e ca nu m-am interesat daca pot lua rezerva si daca exista ras doar imi amintesc momentele neplacute din spital si conditiile mizere...
PaulaS
Scris: Saturday, April 23, 2016 11:22 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2016
Buna!A fost ok la eco ieri, i-am auzit si inimioaracoeur Doamne ce emotii!!!Acum trebuie sa fac analizele si ma duc iar peste 2 sapt!Nastere usoara fetelorCheek Kiss si bebei sanatosi!!va pup
andreina
Scris: Saturday, April 23, 2016 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Felicitari, Paula! Sarcina usoara si multa sanatate!Cheek Kiss
Anyta si eu am patit la fel, am avut dureri in partea dreapta si am ajuns la camera de garda pt ca m-am speriat. Mi-au spus si mie ca durerile sunt cauzate de cresterea uterului. M-au linistit f mult si gravidutele noastre. Stai linistita pt ca vor trece la fel cum au aparut!Cheek Kiss
gaza_mica89
Scris: Saturday, April 23, 2016 7:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Nasmyne dar drumul de 100 km este aglomerat , cat timp faci pana acolo ? Eu zic ca ai timp sa ajungi , si daca rezisti durerii pana la dilatatie 6 ,7 cs rost are sa mai faci epidurala ? Totul depinde de tine,sa fii calma , sa respiri si sa te concentrezi pe durere...
La spitatul de departe nu ai putea la 39 de sapt sa te internezi si sa fii deja acolo cand se declansaza nasterea ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.