Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
miriam
Scris: Friday, April 15, 2016 7:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
georgy gya wrote:
ce liniste e pe aici fetelor...unde sunteti toate ???? vreau sa va intreb daca stiti cumva vreun remediu pentru dureri de nerv sciatic,deci nu mai pot sa ma misc,daca ma pun in pat acolo intepenesc,il rog pe sot sa ma ridice...am auzit ca e posibil in sarcina inaintata sa ai asemenea dureri caci apasa greutatea pe el si se imflameaza,dar eu la 9 saptamani ce greutate sa am?? mai imi zic babele la munca,vai fata draga daca te-a loat durerea asa devreme ai sa o porti toata sarcina !!!Hilar Crazy banghead poi inebunesc sa fac inca sapte luni paralizata de sold ca acuma....va pupacesc burtici minunate Cheek Kiss SimplyLove

Ai grija de tine, leaga o bluza in jurul taliei sa tina cald pana ajungi la medic.
Sarcini usoare si la termen tuturor!
moa
Scris: Saturday, April 16, 2016 12:44 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Elena nu mai fii stresata ca o sa fie bine!daca am trecut eu si sora mea paranoia Zambila,o sa treci si tu!te Cheek Kiss si iti tinem pumnii luni! majoreta majoreta majoreta

Kamytza majoreta majoreta majoreta (tu esti mai curajoasa cred eu)computerlove

Pup toate fetele!
ElenaD94
Scris: Saturday, April 16, 2016 8:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
moa wrote:
Elena nu mai fii stresata ca o sa fie bine!daca am trecut eu si sora mea paranoia Zambila,o sa treci si tu!te Cheek Kiss si iti tinem pumnii luni! majoreta majoreta majoreta

Kamytza majoreta majoreta majoreta (tu esti mai curajoasa cred eu)computerlove

Pup toate fetele!

Maine e ultima zi cu burtica Cray offf cate griji, cate sentimente si ganduri...
kamytza
Scris: Saturday, April 16, 2016 8:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
Multumesc! Sunt internata de ieri. Sper sa fie bine pana luni cand vine dr mea. Va pup pe toateee
Elena7
Scris: Saturday, April 16, 2016 9:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
Buna dimineata burtici dragute! Am si eu o intrebare, voi ati facut vaccinul diftero- tetanic in trimestrul al 3-lea?
Nastere usoara Kamitza si ElenaD94! Iar celorlalte butricute sarcini cat mai usoare in continuare, si multa odihna! Va pup pe toate! Week-end insorit va doresc!computerlove
Rocsana
Scris: Saturday, April 16, 2016 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Elena7 wrote:
Buna dimineata burtici dragute! Am si eu o intrebare, voi ati facut vaccinul diftero- tetanic in trimestrul al 3-lea?
Nastere usoara Kamitza si ElenaD94! Iar celorlalte butricute sarcini cat mai usoare in continuare, si multa odihna! Va pup pe toate! Week-end insorit va doresc!computerlove

Da ,eu l-am facut la rec.medicului in sapt 32.Cheek Kiss
PaulaS
Scris: Saturday, April 16, 2016 7:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/16/2016
Buna!Va urmaresc de cateva luni, de cand incercam sa facem un bebe, mai intai la aspirante, dar va scriu direct aici! S-a intamplat minunea...sunt insarcinata in 5 saptamani...cu mari emotii deoarece am pierdut o sarcina acum 3 ani! Sarcina usoara si multa sanatate tuturor!!!
Elena7
Scris: Saturday, April 16, 2016 8:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
Rocsana wrote:

Da ,eu l-am facut la rec.medicului in sapt 32.Cheek Kiss

Si eu l-am facut sapt asta tot la recomandarea medicului si am intrebat pt ca nu v-am vazut discutand despre asta, si eu chiar nu stiam ca este recomandat in sarcina.
Multumesc pt raspunscomputerlove
anyta88
Scris: Saturday, April 16, 2016 10:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
PaulaS wrote:
Buna!Va urmaresc de cateva luni, de cand incercam sa facem un bebe, mai intai la aspirante, dar va scriu direct aici! S-a intamplat minunea...sunt insarcinata in 5 saptamani...cu mari emotii deoarece am pierdut o sarcina acum 3 ani! Sarcina usoara si multa sanatate tuturor!!!

Felicitari! Sa stea la caldurica pana la 9 luni!newclap
Rocsana
Scris: Sunday, April 17, 2016 9:39 AM
Nivel

PaulaS,Bravoo sarcina usoara si la termen Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Sunday, April 17, 2016 9:43 AM
Nivel

Burtici si mamici ,si voua vi s-au umflat picioarele si mainile ?hai cu mainile mai e cum e dar picioarele imi sunt umflate tare plus ca ma dor talpile de nu mai stiu ce sa fac daca satu mai mult in picioare ?
Kamitza si ElenaD94 va tin pumnii pt maine majoreta
Pupici tuturor .
Eileen
Scris: Sunday, April 17, 2016 10:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
PaulaS sarcina usoara si la termen !!! Bine ai venit! Banuiesc ca abia ai testul pozitiv, cand te duci la eco?
Kamytza, Elena cum sunteti?

Duminica frumoasa cu mult rasfat sa aveti coeur coeur
ElenaD94
Scris: Sunday, April 17, 2016 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Mie mi s au umflat picioarele in ultimele 2 sapt...edeme in zona gleznelor. Iar durerea de talpi e groaznica...

Eu am o stare foarte aiurea, nu ma simt bine deloc...psihic vorbind...
Rocsana
Scris: Sunday, April 17, 2016 12:23 PM
Nivel

ElenaD94 wrote:
Mie mi s au umflat picioarele in ultimele 2 sapt...edeme in zona gleznelor. Iar durerea de talpi e groaznica...

Eu am o stare foarte aiurea, nu ma simt bine deloc...psihic vorbind...

Pai ?ti-e frica sau de ce ai starea asta ,emotiile ?Nu ai cu cine vb acolo sa te ajute sa te mai linistesti ?te pup si sper sa reusesti sa te linistesti Cheek Kiss
gaza_mica89
Scris: Sunday, April 17, 2016 2:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salut mamici :*
Felicitari Paula , sarcina usoara !!!
Elena asa e emotiile sunt coplesitoare ...
Fetelor mie nu mi- a zis nimic de vaccinul asta , la ce ajuta ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.