|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ai grija de tine, leaga o bluza in jurul taliei sa tina cald pana ajungi la medic. Sarcini usoare si la termen tuturor! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Elena nu mai fii stresata ca o sa fie bine!daca am trecut eu si sora mea paranoia Zambila,o sa treci si tu!te si iti tinem pumnii luni!
Kamytza (tu esti mai curajoasa cred eu)
Pup toate fetele! |
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
|
Maine e ultima zi cu burtica offf cate griji, cate sentimente si ganduri... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| Multumesc! Sunt internata de ieri. Sper sa fie bine pana luni cand vine dr mea. Va pup pe toateee |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Buna dimineata burtici dragute! Am si eu o intrebare, voi ati facut vaccinul diftero- tetanic in trimestrul al 3-lea? Nastere usoara Kamitza si ElenaD94! Iar celorlalte butricute sarcini cat mai usoare in continuare, si multa odihna! Va pup pe toate! Week-end insorit va doresc! |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Elena7 wrote:Buna dimineata burtici dragute! Am si eu o intrebare, voi ati facut vaccinul diftero- tetanic in trimestrul al 3-lea? Nastere usoara Kamitza si ElenaD94! Iar celorlalte butricute sarcini cat mai usoare in continuare, si multa odihna! Va pup pe toate! Week-end insorit va doresc!
Da ,eu l-am facut la rec.medicului in sapt 32. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 6
| Buna!Va urmaresc de cateva luni, de cand incercam sa facem un bebe, mai intai la aspirante, dar va scriu direct aici! S-a intamplat minunea...sunt insarcinata in 5 saptamani...cu mari emotii deoarece am pierdut o sarcina acum 3 ani! Sarcina usoara si multa sanatate tuturor!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Rocsana wrote:Da ,eu l-am facut la rec.medicului in sapt 32. Si eu l-am facut sapt asta tot la recomandarea medicului si am intrebat pt ca nu v-am vazut discutand despre asta, si eu chiar nu stiam ca este recomandat in sarcina. Multumesc pt raspuns |
|
Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| PaulaS wrote:Buna!Va urmaresc de cateva luni, de cand incercam sa facem un bebe, mai intai la aspirante, dar va scriu direct aici! S-a intamplat minunea...sunt insarcinata in 5 saptamani...cu mari emotii deoarece am pierdut o sarcina acum 3 ani! Sarcina usoara si multa sanatate tuturor!!! Felicitari! Sa stea la caldurica pana la 9 luni! |
|
| PaulaS, sarcina usoara si la termen |
|
| Burtici si mamici ,si voua vi s-au umflat picioarele si mainile ?hai cu mainile mai e cum e dar picioarele imi sunt umflate tare plus ca ma dor talpile de nu mai stiu ce sa fac daca satu mai mult in picioare ? Kamitza si ElenaD94 va tin pumnii pt maine Pupici tuturor . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| PaulaS sarcina usoara si la termen !!! Bine ai venit! Banuiesc ca abia ai testul pozitiv, cand te duci la eco? Kamytza, Elena cum sunteti?
Duminica frumoasa cu mult rasfat sa aveti |
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Mie mi s au umflat picioarele in ultimele 2 sapt...edeme in zona gleznelor. Iar durerea de talpi e groaznica...
Eu am o stare foarte aiurea, nu ma simt bine deloc...psihic vorbind... |
|
| ElenaD94 wrote:Mie mi s au umflat picioarele in ultimele 2 sapt...edeme in zona gleznelor. Iar durerea de talpi e groaznica...
Eu am o stare foarte aiurea, nu ma simt bine deloc...psihic vorbind...
Pai ?ti-e frica sau de ce ai starea asta ,emotiile ?Nu ai cu cine vb acolo sa te ajute sa te mai linistesti ?te pup si sper sa reusesti sa te linistesti |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Salut mamici :* Felicitari Paula , sarcina usoara !!! Elena asa e emotiile sunt coplesitoare ... Fetelor mie nu mi- a zis nimic de vaccinul asta , la ce ajuta ? |
|
|