Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
emanicole
Scris: Friday, April 8, 2016 10:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Eileen wrote:
Buna mamici si burtici !
Poate putine dintre voi ma stiu, dar eu sunt veche pe la aspirici , am mai fost o tura pe la burtici acum mult timp,dar sederea a fost foarte scurta...de aceea acum am mai asteptat ceva timp pana sa anunt, si aici ma refer inclusiv la cunostinte, doar alor mei si prietenelor mele dragi le-am zis ca ne-a binecuvantat din nou Dumnezeu cu minunea unei sarcini, si ne rugam din tot sufletul ca bebe mic sa creasca mare si sanatos si sa vina pe lume la termen coeur coeur
Momentan suntem cu emotia ca totul sa evolueze bine coeur coeur coeur

Vaaaiii eileen ce mult ma bucur! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.
te pupamiloveyou
anyta88
Scris: Sunday, April 10, 2016 8:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2014
Eileen,felicitari! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Elena,iti tinem pumnii.
Noi am fost la dublu test si e totul în regula . Medicul mi-a zis ca e fetita. Nu cred ca am mai fost asa fericita vreodata!
Problema este ca m am ingrasat foarte mult. Cam 6 -7 kg,cu toate ca nu mananc mult. Medicul mi a bagat la regim!pale
Voi cat vrei ati ingrasat în primele 3 luni?
kamytza
Scris: Sunday, April 10, 2016 8:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
anyta eu am slabit in primele 3luni cam 4 kg.
Rocsana
Scris: Sunday, April 10, 2016 9:09 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
anyta88 wrote:
Eileen,felicitari! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Elena,iti tinem pumnii.
Noi am fost la dublu test si e totul în regula . Medicul mi-a zis ca e fetita. Nu cred ca am mai fost asa fericita vreodata!
Problema este ca m am ingrasat foarte mult. Cam 6 -7 kg,cu toate ca nu mananc mult. Medicul mi a bagat la regim!pale
Voi cat vrei ati ingrasat în primele 3 luni?

anyta88, Bravoo pt vestile bune si pt.bebelusamami de fetita (si eu tot fetita am ), sa sti ca si eu m-am ingrasat destul de mult de la inceputul sarcinii,eu intradevar am fost sub greutate (1,70/54 kg)dar mai sunt si alti factori care influenteaza (stilul de viata ,de ex.eu am intrerupt orice activitate de la job pana la sport si alte activitati ce ma solicitau fizica ca am avut sarcina cu risc ,metabolismul fiecaruia ca fiecare organism e unic )Daca dr.tau a considerat ca trebuie sa ti regim asta e,la mine nu a pus problema pt ca eu stiam cam de unde vin kg (la momentul de fata am intrat in sapt 34 am un plus de 20 kg )Cheek Kiss
moa
Scris: Sunday, April 10, 2016 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Buna gravidute!

Anyta felicitari pentru fetita!sa creasca mare si sanatoasa!computerlove

Kamytza inca un pic si ajungi la termen!Bravoo Bravoo Bravoo au stat fetitele cumintele in burtica la mami!computerlove

Pup toate gravidutele!Cheek Kiss
kamytza
Scris: Sunday, April 10, 2016 9:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
Multumesc moa! Asa este, au stat cumintele si sper sa mai stea pana pe 20. Ieri am fost la control, suntem bine, am si crescut...este putin cam maricica diferenta intre ele, dar asta e, sanatoase sa fie...va puuuupacesc pe toatehearts
Zambila
Scris: Sunday, April 10, 2016 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Kamitza, las ca recupereaza :) Important e sa mai stea la caldurica putin si apoi sa vina cu sanatate si cu pofta de mancare.
va foarte pup pe toate!
doinanuta
Scris: Sunday, April 10, 2016 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Anyta eu in primele 3 luni am luat doar 3 kg, dar nu ca mi-a fost rau...am mancat normal.Fiecare metabolism e diferit.Acum avem 8 kg pana in aceasta saptamana.Doctorul spune ca sunt f bn.
anyta88
Scris: Sunday, April 10, 2016 2:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2014
Mul?umesc pentru raspunsuri!mie mi a fost rau în primele 2 luni si abia reuseam sa mananc dar tot am pus pe mine! Oare sa fie de la vitamine si duphaston? eu oricum am fost mai plinuta. M am operat de fiere acum un an ?i jumatate ?i de atunci am pus aproape 20 kg.pale
Nasmyne
Scris: Sunday, April 10, 2016 6:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
anyta88 felicitari pt fetita!!
Nu pastilele sau vitaminele sunt de vina, fiecare organism functioneaza diferit. Eu de ex am luat duphaston pana in luna a 7 a si vitaminele le iau in continuare si nu m-am ingrasat decat 5 kg pana acum. Incearca sa mananci totusi sanatos, gandeste ca ceea ce papi tu ajunge de acum inainte si la bebe, exclude sucurile, junk food-ul, prajelile, dulciurile in cantitati mari si va fi ok.

kamytza ma bucur ca bebelusele tale stau cumintele, sunt sigura ca vor sta pana pe 20 si chiar dk este diferenta intre ele vor recupera pe parcurs. Vei naste imediat dupa ElenaD94
Timpul trece asa repede...cat de curand o sa ma vad si eu cap de lista.
Eileen
Scris: Monday, April 11, 2016 7:06 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Ema, Carmen Cheek Kiss Cheek Kiss Va asteptam aici degraba Hilar Hilar
Anyta, multumesc DistanceKiss DistanceKiss Ce frumos ca ai aflat ce ascunde burtica coeur coeur Oricum important este ca e sanatoasa si totul e ok. Cat despre ingrasat fiecare organism reactioneaza altfel. Asculta de medic si incearca sa papi cat mai sanatos asa cum au zis si fetele.
Sin, Georgy, Patty, voi cum sunteti ?
Anelise
Scris: Monday, April 11, 2016 9:04 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Eileen
Scris: Monday, April 11, 2016 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Anelise wrote:

Eileen, ce ma bucur!!! computerlove Stii doar! iloveyou

Anelise , daaaa, saru'mana computerlove computerlove iloveyou iloveyou
Anelise
Scris: Tuesday, April 12, 2016 9:37 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Rocsana
Scris: Tuesday, April 12, 2016 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Buna ziua burtici si mamici ,am vazut ca deja a inceput galeria si pt Kamytza si peste cateva sapt .o sa urmez eu ,deja ma apuca stresuLol oricum abia astept sa o vad pe bubulina Sara Maria coeur .In 20 mergem la dr.si tot atunci stabilim si data nasteri(asta in cazul in care va fi totul ok si va sta fetita cat trebuie la mami in burtica )Am inceput deja sa fac bagajul pt spital si nu imi vine sa cred cum a trecut timpul topai
Va pupacesc pe toate Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.