Gravidutzele noastre dragi - 35
Subiectul anterior · Subiectul urmator
inna19
Scris: Sunday, April 3, 2016 9:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
moa wrote:
Buna mamici si gavidute!

Bucurie felicitari!sanatate si laptic din plin!computerlove asteptam sa ne povestesti si din experienta ta!

Andreiutza si eu zic ca bebelicu seamana cu amandoi...sunte_ti frumosi toti!iloveyou

Gravidute odihniti_va mult acum cand bebeii stau la caldurica ca a fii mamica este minunat dar destul de obositor.

Eu cu Razvanel santem lipiti,nu putem face o miscare unul fara celalalt!ras cu mami tot timpul,fara mami devenim agitat si plangacios..cum imi aude vocea sau imi simte mirosul ne potolim si incepem a cauta cu gurita...Hilar

Inna cum te mai descurci ca stiu ca si tu esti majoritatea timpului doar tu cu bebe Raul?

Da si noi suntem de nedezlipit unul de celalalt. Pe tati, dragul de el sapt asta l-am vazut luni seara 2 ore si vineri la fel, a ajuns pe la 9 seara iar sambata dimi a plecat din nou, deci si in weekend tot singureui Buddy1! Sapt. viitoare e in concediu yes yupiii ca abia asteptam, si poate il muta de luna viitoare la noi in oras cu serviciul si va fi acasa in fiecare seara yes yes Hilar !
Dar sa sti ca am invatat sa ma descurc si singura. Tati ne face cumparaturile cand vine si ma aprovizioneaza cu ce am nevoie ca sa pot sa gatesc, ii fac baitza singura, iesim la plimbarica, e cumintel ca de obicei ma lasa sa gatesc linistita, il pun in scoica si il duc cu mine in bucatarie.
A fost mai greu cand a avut babyRaul vreun puseu si a fost mai agitat, mai marait, dar trecem si peste asta. Acum noaptea se trezeste 1-2ori, dar oricum doarme cu mine ca mi-e mai usor, iar ziua cand doarme stau si eu langa el ca daca nu ma simte acolo se trezeste repede ras .
Una peste alta e bine, ne descurcam Clap
La voi cum merge treaba, te lasa sa mai faci un pic de treaba prin casa ? Cum doarme noaptea? Colici ? Cheek Kiss DistanceKiss

Pupici cu lipici gravidute si mamici Cheek Kiss

inna19 attached the following image(s):
20160402_123857-01.jpeg20160325_102949-02-01.jpeg20160306_152015-02.jpeg

Rocsana
Scris: Sunday, April 3, 2016 5:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
inna19,babyRaul a crescut de numa,este un scump ,mii de pupici .Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Am citit postarea ta si inteleg ca de la inceput ai reusit sa te descurci singura cu bebe si cu toate (si mai sunt mamici aici care la fel au reusit ),asta inseamna ca o reusesc si eu Lol ca deja imi fac griji cu recuperarea de dupa cezariana cum o sa ma descurc , dar trecem noi peste toate.(oricum am ajutor daca e nevoie mama si mama soacra sunt disponibile yes )
Eu abia ma misc,obosesc repede si imi este greu sa stau si pe scaun si nu sunt pe suta de metriNuStiucine stie cat o sa ma ingras pana la urma ca deja am 20 de kg luate, dar sa fie bubulina ok ca eu ma descurc cumva .

Mamici si burtici ,pupici Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

gaza_mica89
Scris: Sunday, April 3, 2016 5:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salut mamici , pupici la bebicii frumosi si la burtici computerlove
Eu am ajutor , nu- mi fac griji , de 7 luni incoace mama e sefa ... de doua sapt. nici curat nu mai pot sa fac , nu pot sa ma aplec si nici eu nu pot sta pe scaun dar mai e putin , putin , acum trece
Zambila
Scris: Sunday, April 3, 2016 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Rocs, nu iti fa griji cu recuperarea. A doua zi dupa cezariana o sa ai impresia ca se rupe organismul tau in bucati si daca misti un deget si probabil o sa iti juri ca nu mai treci ever prin asa ceva, dar ai sa vezi ca daca te ambitionezi si te misti, in 2-3 zile zburzi. Eu nu am 3 saptamani de la nastere si ma misc ok, fac treaba, ma aplec dupa Tudor, il ridic. Bine, ma mai menajez ca ma ajuta sotul meu. Baie inca nu am curaj sa ii fac singura si ma ajuta mama mea, care vine seara de seara.
Tare imi e frica de colici. Ma gandesc ca o sa mi se rupa sufletul sa-l aud plangand. Pana atunci insa tre sa facem fata unui puseu de crestere. Lol
Bucurie2015
Scris: Monday, April 4, 2016 9:44 AM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
Bebe grasun e cuminte. Se trezeste noaptea de 3 ori, manânca si se culca.
M-am recuperat repede dupa operatie. Am nascut miercuri si vineri la 3 eram acasa.
Lapticul mi-a venit la ca. 48h, dar in spital am stat cu el aproape numai la san. Asa ca si bebe a avut de munca.
Cat despre hainute: il îmbrac cu haine de 1 luna. Celelalte ii sunt mari.
Rocsana
Scris: Monday, April 4, 2016 9:58 AM
Nivel

Zambila wrote:
Rocs, nu iti fa griji cu recuperarea. A doua zi dupa cezariana o sa ai impresia ca se rupe organismul tau in bucati si daca misti un deget si probabil o sa iti juri ca nu mai treci ever prin asa ceva, dar ai sa vezi ca daca te ambitionezi si te misti, in 2-3 zile zburzi. Eu nu am 3 saptamani de la nastere si ma misc ok, fac treaba, ma aplec dupa Tudor, il ridic. Bine, ma mai menajez ca ma ajuta sotul meu. Baie inca nu am curaj sa ii fac singura si ma ajuta mama mea, care vine seara de seara.
Tare imi e frica de colici. Ma gandesc ca o sa mi se rupa sufletul sa-l aud plangand. Pana atunci insa tre sa facem fata unui puseu de crestere. Lol

Multumesc Zambila,la spital asta e o sa fac tot posibilul sa ma misc cat mai mult ca sa ma recuperez repede ,acasa oricum o sa fie si sotul ca va fi cateva zile in concediu si mamicile daca am nevoie ,la baie ma gandeam si eu ca imi va fi frica cu o galusca asa micuta Love
Sper daca se poate sa nu aiba nici un bebe colici ,iar daca ii fac sa treaca repede sa nu ii chinuie tare.
Mii de pupici si sa cresteti sanatosi Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Monday, April 4, 2016 10:03 AM
Nivel

Bucurie2015 wrote:
Bebe grasun e cuminte. Se trezeste noaptea de 3 ori, manânca si se culca.
M-am recuperat repede dupa operatie. Am nascut miercuri si vineri la 3 eram acasa.
Lapticul mi-a venit la ca. 48h, dar in spital am stat cu el aproape numai la san. Asa ca si bebe a avut de munca.
Cat despre hainute: il îmbrac cu haine de 1 luna. Celelalte ii sunt mari.

Super,ce repede ti-a dat drumul acasa ,in spital ti la adus la san a doua zi sau in ziua cu nasterea ?dr.meu a zis ca la san numai dupa 24 h sa suga efectiv ca in prima nu o sa pot eu (doar o aduce ca sa o vad si sa o puna un pic la san sa ma simta ,acum cred ca fiecare spital e cu obiceiurile lui )
Imp.este ca sunteti bn ,ca papati si ca ai laptic .
Pupici Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Monday, April 4, 2016 10:05 AM
Nivel

gaza_mica89 wrote:
Salut mamici , pupici la bebicii frumosi si la burtici computerlove
Eu am ajutor , nu- mi fac griji , de 7 luni incoace mama e sefa ... de doua sapt. nici curat nu mai pot sa fac , nu pot sa ma aplec si nici eu nu pot sta pe scaun dar mai e putin , putin , acum trece

Lol Eu ma simt ca un butoi ,mi-e greu si sa ma intorc in pat noaptea ,transpir pe sub sani si mi se umfla picioarele ,dar o sa treca ,mai avem un pic Cheek Kiss Cum o sa nasti ?
gaza_mica89
Scris: Monday, April 4, 2016 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Rocsana wrote:

Lol Eu ma simt ca un butoi ,mi-e greu si sa ma intorc in pat noaptea ,transpir pe sub sani si mi se umfla picioarele ,dar o sa treca ,mai avem un pic Cheek Kiss Cum o sa nasti ?

Sper ca natural , a zis ca daca mentinem ritmul asta de crestere ajunge pe la 3,100 kg si fiind si a doua nastere eu zic ca am sanse , sper cel putin
andreina
Scris: Monday, April 4, 2016 2:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
Ina sunteti foarte frumosi! Va pupam dulceCheek Kiss
Fetelor, si eu ma gandesc si trebuie sa iau o decizie cu privire la ce voi face dupa nastere. As vrea sa stau cel putin primele doua luni la mama ca sa am ajutor pt ca nu pot sa o chem pe ea saraca sa fie zi de zi cu mine si sa-si lase activitatile ei. Mai am timp sa ma gandesc. Acum ma bucur de de perioada asta, de burtica mea si de bebe care misca. Sunt fericita ca am reusit sa luam si noi 1 kg in greutate (pana la 5 luni am fost in minus cu 2 kg) si ca avem pofta de mancareHilar
Va pupam burtici Cheek Kiss
kamytza
Scris: Monday, April 4, 2016 3:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Uff revin si eu cu vesti...am fost internata de marti pana vineri la polizu. Nu stiu daca este vre-o viitoare mamica ce va naste acolo, eu am fost dezamagita de conditii si de personal. Vineri cand am ajuns acasa am mers la dr care imi monitorizeaza sarcina, sambata pe 9 mergem la control si in jur de 20 aprilie o sa-mi vad buburuzeleeeyes sper sa mai creasca si ele si sa fie totul bine. Pentru cele care au nascut deja, ce crema ptr fundulet folositi? Dar ser fiziologic? Va pup pe toateeee si imi doresc sa primim numai vesti bunehearts
AndreiutzaEu
Scris: Monday, April 4, 2016 4:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Multumesc fetelor!!!

Mainile sunt ale lu'tasu 100% . Are aceleasi maini
inna19
Scris: Monday, April 4, 2016 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
kamytza wrote:
Uff revin si eu cu vesti...am fost internata de marti pana vineri la polizu. Nu stiu daca este vre-o viitoare mamica ce va naste acolo, eu am fost dezamagita de conditii si de personal. Vineri cand am ajuns acasa am mers la dr care imi monitorizeaza sarcina, sambata pe 9 mergem la control si in jur de 20 aprilie o sa-mi vad buburuzeleeeyes sper sa mai creasca si ele si sa fie totul bine. Pentru cele care au nascut deja, ce crema ptr fundulet folositi? Dar ser fiziologic? Va pup pe toateeee si imi doresc sa primim numai vesti bunehearts

Bephanten pt fundulet. Pana acum nu am avut nici o iritatie.Iar ser cred ca scria simplu ser fiziologic pe cutie(din pacate nu mai am cutia )

Ma bucur ca sunt bine buburuzele tale. Incepe numaratoarea inversa si la voi newclap Multa sanatate Cheek Kiss
kamytza
Scris: Monday, April 4, 2016 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
inna19 wrote:

Bephanten pt fundulet. Pana acum nu am avut nici o iritatie.Iar ser cred ca scria simplu ser fiziologic pe cutie(din pacate nu mai am cutia )

Ma bucur ca sunt bine buburuzele tale. Incepe numaratoarea inversa si la voi newclap Multa sanatate Cheek Kiss

Multumesc frumos! Sunt nerabdatoare, dar in acelasi timp am si emotii si parca ma cuprinde teama uff
Bucurie2015
Scris: Monday, April 4, 2016 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
Rocsana wrote:

Super,ce repede ti-a dat drumul acasa ,in spital ti la adus la san a doua zi sau in ziua cu nasterea ?dr.meu a zis ca la san numai dupa 24 h sa suga efectiv ca in prima nu o sa pot eu (doar o aduce ca sa o vad si sa o puna un pic la san sa ma simta ,acum cred ca fiecare spital e cu obiceiurile lui )
Imp.este ca sunteti bn ,ca papati si ca ai laptic .
Pupici Cheek Kiss

Eu am nascut prin cezariana la 10.30 si la 14.00 mi l-adus pe bebe la san. E o prostie asta, ca nu poti. Trebuie sa ti-l dea cat mai repede si des, altfel cum sa ai lapte? Eu la 48 h aveam super lapte, dar l-am si tinut mult la piept. A doua zi dupa operatie a stat cu mine in camera.
Am nascut la Municipal
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.