|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici.
Gravidutzele noastre dragi!
1. Bucurie2015
2. ElenaD94
3. Dreams***
4. Kamytza
5. Rocsana
6. gaza_mica89
7. Nasmyne
8. Elena7
9. Doinanuta
10. Dea
11. Anyta88
12. Georgy Gya
13. Sin
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Ultima actualizare: 28.03.2016 |
| Asteptam burticile care mai doresc pe listutza sa dea un semn! Pupici! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Multumim de casutza, Anelise! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza.
Fetelor pt o mamica chiar chiar are nevoie. Donez o pompa electrica de san de la primii pasi. Doar transportul va fi suportat de mamica. Este luata acum o saptamana. Doar probata. Eu nu m-am descurcat cu ea. Am una manuala si imi place mai mult ca cea electrica. Asa ca o donez pt cineva care chiar are nevoie poate ii este de folos |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Anelise wrote:Asteptam burticile care mai doresc pe listutza sa dea un semn! Pupici! Vreau si eu pe listuta,va rog |
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Sarcina usoara burtici! |
| Dea wrote: Vreau si eu pe listuta,va rog
Rezolvat! Si sarcina usoara! Zambila, pup! |
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| AndreiutzaEu wrote:Neatza.
Fetelor pt o mamica chiar chiar are nevoie. Donez o pompa electrica de san de la primii pasi. Doar transportul va fi suportat de mamica. Este luata acum o saptamana. Doar probata. Eu nu m-am descurcat cu ea. Am una manuala si imi place mai mult ca cea electrica. Asa ca o donez pt cineva care chiar are nevoie poate ii este de folos
Eu mi-am luat de la primii pasi manuala ,nu stiu cum o fi de buna ,a ta cea manuala e tot de la primii pasi?.Eu am auzit ca cele electrice sunt mai ok ,daca nu o vrea nimeni m-ar interesea pe mine, |
| Multumim de casuta Anelise |
| Rocsana wrote:Multumim de casuta Anelise Cu drag! |
| Zambila ,ms de raspuns Oricum cu cat esti mai activa cu atat de recuperezi mai repede dupa cum spunea-i ,dar trebuie sa te mai si odihnesti ca sa nu clachezi la un moment dat ca se va aduna oboseala in final .Nu te ajuta nimeni ?te poti descurca de la inceput singura numai cu sotul cu toate ?Mama si mama soacra deja s-au abonat care cum sa vina ,poate pt inceput ar fi ok dar dupa as vrea sa pot singura si sa apelez la ele numai in cazuri extreme . Pupici tuturor |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Rocsana wrote:Eu mi-am luat de la primii pasi manuala ,nu stiu cum o fi de buna ,a ta cea manuala e tot de la primii pasi?.Eu am auzit ca cele electrice sunt mai ok ,daca nu o vrea nimeni m-ar interesea pe mine,
Nup eu am de la Tompee manuala. Dc vrei ti-o trimit... si vezi cum e . Mie mi se pare mai usor de folosit cea manuala. Plus ca eu ma muld f rar doar cand plec pe undeva ca in rest are grija bebe :)) |
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Salutare si bine v- am gasit in noua casuta Am fost la control bb este bine are 1,400 kg si a zis Dna Dr ca daca mentinem ritmul asta ajungem la 3 ,100 kg , e prea devreme sa stim exact ce va fi , bb acum avea cordonul dupa gat , dar se pot schimba multe pana atunci, a zis ca nu imi garanteaza 100% ca vine când nasc , dar 97 % este probabil sa vina , daca nu imi recomanda pe cineva Am primit si o lista cu ceva analize pe care trebuie sa le fac la medicul de familie si ne vedem peste 3 saptamani ... Bineinteles ca am reusit sa intru si la cardiologie si e totul ok, palpitatiile sunt probabil de la sarcina, mainile s.au invine?it de la frig, trebuie sa ma feresc total de frig si apa rece, nu am voie pepsi/ cola , in schimb am voie cafea, pe care eu oricum o fac in perioada asta foarte slaba si eu in general o beau cu lapte ...
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Anelise wrote:Asteptam burticile care mai doresc pe listutza sa dea un semn! Pupici! multumim frumos de casuta,as vrea si eu pe lista te rog frumos...te pup |
|
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Wow! Sunt prima pe lista! Am fost azi la dr si am stabilit data cand vine bebe: peste doua zile, adica miercuri!!!!
Pup. |
|
|