buna fetelor cu burtici mici si mari , cu bebite si bebici voiosi
noi am cam disparut o vreme deoarece lucrurile au degenerat si sau complicat fapt care din pacate ma cam fortat sa stau de parte de voi
Eileen iti multumesc ca ai adus fetelor vestile de la noi
Fetelor va multumesc pentru gandurile calde trimise catre noi

si pentru grijile facute
Iar acum despre noi: In 21 martie la ora 16:15 a ajuns pe lume micuta Anelise dupa o nastere naturala cu o poveste plina de tristete.

De detaliile urate am sa va lipsesc, din simplu considerent ca sunt dureroase, cel putin deocamdata pentru mine

, dar asa ca idee pe scurt: la ora 6:30 mi sa rupt apa acasa

, la ora 7 am ajuns la maternitate fara contractii sau dureri

, la orele 11 mi s-a administrat prima doza de oxitocina

... iar de aici

... a mai ramas partea in care moasa mi-a facut cunostinta cu micuta mea albinuta a orele 16

. Cam asta ar fi cu nasterea si cu ceea ce sa intamplat acolo mnu de alta dar inca sunt plina de amaraciune si tristete dupa cele traite

.
Acum partea frumoasa

la orele 18 am fost mutata in salon ( aici alt soc si alte "bucurii", mdar sa trecem peste), in jurul orelor 20 m-am ridicat pentru prima data in pat ( o alta experienta crunta, care din nefericire ma tinut si inca ma tine

), iar pe micuta mea am primito alaturi abia in 22 dimineata pe la ora 4 ( acesta a fost al doilea moment care a facut totul mai usor de suportat )

. Recuperarea desi este lenta si necesita analgezice pentru ai putea face fata, este "usoara" datorita prezentei lui Anelise.

Bebita sa nascut cu o greutate de 3600 gr

si desi a primit doar 8 la scorul Apgar este un bebic cumintel foc

. La titi am avut laptic repejor, iar Anelise a fost un copil foarte cuminte care ma ajutat mult cu alaptatul si a facut ca totul a para usor

( nu de alta dar cei din spital au uitat sa imi dea instructiunile cand au adus-o in salon

) icter a facut o forma foarte usoara, de plans plange arar, e usor agitata de cativa colici mai grabiti, iar uneori e iritata de faptul ca mami e prea stangace la baita de seara

. Si cam atat despre noi

nu de alta dar iar am umplut un catastif

.
Va pup pe toate cu mare drag

si va pun o pozica cu bebitica mea mnu de alta dar abia astepta sa va cunoasca