Gravidutzele noastre dragi - 34
Subiectul anterior · Subiectul urmator
)(Marina)(
Scris: Sunday, March 27, 2016 3:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
juwy.l wrote:
buna fetelor cu burtici mici si mari , cu bebite si bebici voiosiCheek Kiss

noi am cam disparut o vreme deoarece lucrurile au degenerat si sau complicat fapt care din pacate ma cam fortat sa stau de parte de voi Cray

Eileen iti multumesc ca ai adus fetelor vestile de la noi Cheek Kiss iloveyou

Fetelor va multumesc pentru gandurile calde trimise catre noi Cheek Kiss si pentru grijile facute computerlove

Iar acum despre noi: In 21 martie la ora 16:15 a ajuns pe lume micuta Anelise dupa o nastere naturala cu o poveste plina de tristete. Cray De detaliile urate am sa va lipsesc, din simplu considerent ca sunt dureroase, cel putin deocamdata pentru mine Cray Cray , dar asa ca idee pe scurt: la ora 6:30 mi sa rupt apa acasa Big Surprise , la ora 7 am ajuns la maternitate fara contractii sau dureri NuImiPasa , la orele 11 mi s-a administrat prima doza de oxitocina Bye2 ... iar de aiciCray Cray ... a mai ramas partea in care moasa mi-a facut cunostinta cu micuta mea albinuta a orele 16SimplyLove SimplyLove . Cam asta ar fi cu nasterea si cu ceea ce sa intamplat acolo mnu de alta dar inca sunt plina de amaraciune si tristete dupa cele traite Cray Cray.

Acum partea frumoasa Crazy Crazy la orele 18 am fost mutata in salon ( aici alt soc si alte "bucurii", mdar sa trecem peste), in jurul orelor 20 m-am ridicat pentru prima data in pat ( o alta experienta crunta, care din nefericire ma tinut si inca ma tine Cray), iar pe micuta mea am primito alaturi abia in 22 dimineata pe la ora 4 ( acesta a fost al doilea moment care a facut totul mai usor de suportat ) yes yes . Recuperarea desi este lenta si necesita analgezice pentru ai putea face fata, este "usoara" datorita prezentei lui Anelise. SimplyLove Bebita sa nascut cu o greutate de 3600 gr yes si desi a primit doar 8 la scorul Apgar este un bebic cumintel foc Blushing . La titi am avut laptic repejor, iar Anelise a fost un copil foarte cuminte care ma ajutat mult cu alaptatul si a facut ca totul a para usor dance ( nu de alta dar cei din spital au uitat sa imi dea instructiunile cand au adus-o in salon Crazy ) icter a facut o forma foarte usoara, de plans plange arar, e usor agitata de cativa colici mai grabiti, iar uneori e iritata de faptul ca mami e prea stangace la baita de seara Lol. Si cam atat despre noi Big Surprise nu de alta dar iar am umplut un catastif Lol Lol.

Va pup pe toate cu mare drag Cheek Kiss si va pun o pozica cu bebitica mea mnu de alta dar abia astepta sa va cunoasca Cheek Kiss iloveyou

Felicitari mamicuta draga!!! Ce gargarita frumoasa ai tu acolo, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa! coeur Imi pare rau sa aud ca ai avut o experienta neplacuta, dar important e ca amandoua sunteti bine. Va pup! Recuperare rapida! computerlove
gaza_mica89
Scris: Sunday, March 27, 2016 8:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Seara buna fete dragi!
Eu sunt un pic fericita in seara asta , am fost la control cu fata cea mare si se pare ca e ceva mai bine , insa asteptam radiografia din 18 aprile sa vedem exact cate grade a scazut scolioza , (anul trecut avea 30 de grade )
Si am intrebat si de ecografia de sold si o putem face aici (in spate la budimex , este un centru de recuperare) mi- a spus ca daca nu are ceva anume pe la picioruse sa venim la 3 luni (fata a avut tal - valg din nastere , dar am descoperit la 8 luni ) ...
Deabia astept sa vad maine cum e bb si cate kg are si daca pot sa nasc natural ...
Gummy eu am luat paracetamol la greu , daca tot te doare tare poti sa iei dar paracetamol simplu ...
Nasmyne eu sincer simt ca se rasuceste cateodata , asa ca eu zic ca pana pe la 32 se mai poate intoarce , si eu vreau sa nasc tot matural, iar tu daca e?ti la prima sarcina cu siguranta ai timp destul sa ajungi la spital , la prima nastere au inceput durerile pe la 4 , la 7 am inceput sa ne pregatim de plecare , la 9 am reusit sa plecam ,la 10:30 spital 17:35 a aparut minunea ...
Dea multa sanatate, daca trebuie sa stai la pat asta e , numai bebe sa fie bine ...
Legat de hainute ... Sora mea a avut de 3 luni :)) bebe 4,600 g
Zambila
Scris: Sunday, March 27, 2016 8:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
Buna, fetele cochetele si bebici, in lume sau in burtici! Mno, uite ce poeta sunt! Lol
Juwy.l, Buddy1 Cheek Kiss daca nu era hidrocelul la Tudor (care a crescut de la penultimul al ultimul consult si despre care doctorul spunea ca se va retrage dupa nastere), chiar eram mamici gemene si venea si Tudux pe 21. Lol Asta asa, ca tot am zis noi ac sunte burtici gemene. Imi pare tare rau, fata frumoasa, ca ai trecut prin momente atat de grele. Daca vreis a vorbesti cu cineva eu - si noi toate, nu cred ca gresesc daca vorbesc si in numele celorlalte fete de aici - sunt si suntem langa tine. Daca tu simti ca iti va face bine sa iti descarci sufletul, noi te ascultam.
Eu, dupa ce am ajuns acasa chiar am fost plina d etristete si m-a ajutat enorm ca am stat de vorba cu sotul meu. APGAR 8 inseamna un bebe ok cu respiratie normala, cu puls peste 100, care nu necesita incubare si poate fi dus alaturi de ceilalti bebelusi. Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Oriucm, Anelise a absolut superba!coeur
Rocs, recuperarea e foarte ok. Toata lumea zice sa o als mai moale cu agitatia, dar eu ma incapatanez ca atunci cand bebe doarme sa mai fac una alta prin casa. Recunosc, am pitici pe creier cand e vorba de curatenie. Uterul se retrage tot mai mult> Dureri mais imt numai cand fac anumite miscari.
Ce voiams a va intreb: ati purtat centura post natala dupa nastere. Ati pus-o peste operatie sau pe langa operatie?
Anelise
Scris: Monday, March 28, 2016 8:24 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.