Gravidutzele noastre dragi - 34
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ioana laura
Scris: Thursday, March 24, 2016 10:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2015
Meda wrote:

Pai asa face...mersi pt sfat pupici
spalat cu apa in care a dizolvat putin bicarbonat de sodiu sau sa ii dea cu crema care contine antifungice. Si pitica mea a patit asa si la noi a functionat spalatul cu apa cu bicarbonat+crema cu nistatin
kamytza
Scris: Friday, March 25, 2016 1:37 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Dragelor, noi luni de dimineata mergem la Polizu la control, unde se pare ca ni se hotaraste soarta ca sa spun asa...este cineva care a nascut acolo? Cam cat se da la dr? Dar la control, cat sa dau? Multumesc! Va pup
moa
Scris: Friday, March 25, 2016 7:56 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Meda wrote:
BunA fetelor...îmi pute?i spune ce este asta?..

Uff,draga de ea ce usturime o fii la funduletul ei!Cray

Apa cu bicarbonat e foarte buna,si fara pampers.o avea urina acida ?cate luni are?
Anelise
Scris: Friday, March 25, 2016 8:26 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Roxyfoxy
Scris: Friday, March 25, 2016 10:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Rocsana wrote:

banghead banghead banghead Ma apuca stresul deja ,nu am mai auzit asa ,poate la asta se refereau mamicile cand ziceau ca nu si-a facut
anestezia efectul dar chiar sa taie pe viu .Oricum bn ca pana la urma a reusit si e bn si ea si bebele .Nu mai stiu care din mamicile care au nascut recent zicea ceva de efectul anesteziei banghead Deja am tema de casa pt urmatorul control la dr. sa ii pun 1000 de intrebari despre asta sorry1 Am mai spus daca a nascut Moa si Zambila trebuie sa ramana cineva in locul lor si sa se panicheze Lol
Eu zic sa stai linistita, sunt cazuri si cazuri eu din momentul în care mi-a facut anestezia nu am mai simtit nimic,dar nimic de sub sâni în jos,deci se poate sa fie si bine.Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Friday, March 25, 2016 10:08 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Meda wrote:
BunA fetelor...îmi pute?i spune ce este asta?..

Ufff.. Cray Iritatie de scutec. asa arata... Bepanthen, fundulet gol si schimba marca de scutec
AndreiutzaEu
Scris: Friday, March 25, 2016 10:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Noi am facut luni vaccinul de 2 luni.

Am scapat cu bine, fara febra, fara piciorus umflat doar cu putina durere, dar a pus mami comprese si supozitor la 12 ore ca asa zis dna dr.

...si uite asa ne-am alinat durerea toata ziulica

AndreiutzaEu attached the following image(s):
cam01059.jpg

Rocsana
Scris: Friday, March 25, 2016 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Roxyfoxy wrote:
Eu zic sa stai linistita, sunt cazuri si cazuri eu din momentul în care mi-a facut anestezia nu am mai simtit nimic,dar nimic de sub sâni în jos,deci se poate sa fie si bine.Cheek Kiss

Ms.Roxi,sper sa fie si la mine la fel ,oricum o sa il pun pe dr.mai intai sa ma ciupeasca nu il las sa ma taie ne ciupita Lol as vrea sa fie ok ca sa pot sa o vad pe bebelusa repede ,stiu ca daca te adoarme te trezesti mai greu si pierzi momentul .Inteleg ca prima sapt .este mai grea dar tu dupa cat timp te-ai recuperat sa zic asa complect sa poti face de toate prin casa ,sa urci ,sa te apleci fara sa te mai doara ?Pupici si sa cresteti mari si sanatosi .
Rocsana
Scris: Friday, March 25, 2016 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
AndreiutzaEu wrote:
Noi am facut luni vaccinul de 2 luni.

Am scapat cu bine, fara febra, fara piciorus umflat doar cu putina durere, dar a pus mami comprese si supozitor la 12 ore ca asa zis dna dr.

...si uite asa ne-am alinat durerea toata ziulica

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, bn.ca nu a facut ceva reactii dupa vaccin .Spor la titilit ,sunteti tare frumosi Cheek Kiss
Dea
Scris: Friday, March 25, 2016 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2015
Neata Burtici si mamici,
Intrebare pt voi: de crampele usoare si disconfortul din burtica scapam vreodata pe parcursul sarcinii? n-ar trebui sa fie doar la inceput in primele saptamani? eu am mereu, adica in general cam o data pe saptamana am o zi mai "proasta" ...cand am crampe usoare.
nu fac efort, nu provoc prin nimic starile astea, apar din senin si tot asa trec a doua zi. sau asa se manifesta la mine cresterea uterului?
medicul imi zice doar sa iau no-spa cand le am, dar nu mi-a dat de inteles ca ar fi vreo problema.

AndreiutzaEu , ce imagine frumoasa! coeur coeur sa fiti sanatosi!
gaza_mica89
Scris: Friday, March 25, 2016 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare ...
Eu sunt plina de nervi ,ma rog am fost, acum sunt calma pt bb , nu pot face nicaieri un consult cardiologic cu bilet de trimitere , nici macar la spital , mi s-a spus ca din 27 aprilie mai au locuri libere , si la privat nu ma duc !!! Pt ce mama lor platesc CASUL, nu am platit destul la analize si eco :( :( :( uff plans
Am zis ca daca ma mai simt rau ma duc la urgente si cu asta basta , asistenta de la cardio imi spune sa bag trimiterea im buzunar si sa ma duc la UPU, cum sa ma duc daca mie nu îmi este rau in momentul asta pale
Dea
Scris: Friday, March 25, 2016 11:22 AM
Nivel

gaza_mica89, ar trebui sa te prefaci ca ti-e rau daca vrei sa mergi la Upu....neplacuta situatie.
cam asa e la noi, din pacate.
ai probleme de ce gen gaza , tensiune? eu cand m-am simtit rau am vb tot cu medicul meu ginecolog, care a sunat un cardiolog si stii cum e...ei discuta ca intre prieteni, si in caz de nevoie m-as fi dus dupa acel telefon direct in clinica la control.
atfel nu stiu cum ar fi mai usor de rezolvat...sanatate iti doresc Cheek Kiss
gaza_mica89
Scris: Friday, March 25, 2016 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Vroiam sa merg la un control din cazuza respiratiei greoaie pe care am avut o si sapt trecuta am ametit de doua ori, si de la fig mi s-au invinetit palmele , seara m- am simtit pu?in rau, lesinata , parca nu am mancat de o sapt , am luat o lingirita de zahar am stat cuminte si a trecut , acum nu stiu ce sa fac dar luni merg la gine , ea mi- a recomandat la privat, dar nu ma duc sa dau 400/de lei, vad ce zice luni si daca bb e ok , nu ma mai duc , banuiesc ca acum o sa îmi dea iar un set de analize pt trim III , si daca ies ok , o las balta ... Daca ma.mai simt rau ma.duc la upu si gata
moa
Scris: Friday, March 25, 2016 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Andreiutza ce momente frumoase!computerlove o poza minunata!

Dea si eu am avut dureri marisoare pana la sfarsitul saptamanii 19..NuStiu apoi au mai disparut ,eu zic sa nu iti faci griji daca dr zice ca e ok.Cheek Kiss

Gaza ce problema ai? Eu in sarcina am avut palpitatii MARI!

Rocsana ,sora mea paranoia stai calma draga mea ca o sa fiE bine!iloveyou
Dea
Scris: Friday, March 25, 2016 11:45 AM
Nivel

Bine ca mergi luni la control, gaza mica , important sa fii linistita in privinta lui bebe, el sa fie bine si sa nu-l afecteze starile tale. medicul de familie doar ti-a dat trimitere si atat? a mea mi-a spus ce sa mananc , cat sa ma odihnesc , mi-a verificat picioarele si bratele de edeme, m-a cantarit si mi-a dat si medical o saptamana cand m-a gasit cu tensiune 14/7
ai grija de tine

moa
, multumesc de raspuns, sunt linistita ca durerile nu sunt intense, doar la bebe ma gandesc, oare i-o fi bine cand eu am crampele alea? mie poate sa mi se intample orice , suport, bebe sa fie bine.
frumusetea ta ce face??? stii ca mi-a furat o bucatica de inima!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.