Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| roxinthya wrote:Fetelor,eu am nascut la stat ambii copii. La Maria mergeam la alaptat o data la 3 ore si tot asa ii dadeau lapte praf pentru ca eu nu o aveam langa mine (Giulesti) Am sfarsit prin a o hrani exclusive la biberon Eu urmeaza sa nasc la Giulesti, dar sper ca s-au mai schimbat lucrurile |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| M-am interesat si daca iti iei rezerva, poti lua bebele langa tine. Giulestiul in schimb este foarte bun pentru sectia de neonatologie. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Uite ca tot vorbim de alaptat: http://www.pregnancyvideo.net/breastfeeding-101-nursing-basics-new-moms http://www.pregnancyvideo.net/natural-breastfeeding-planning-breastfeeding
|
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| corina_elena50 wrote: sunt acasa...ma simt bine,dar iau cate 2 pastile dopegyt pe zi.ma tot gândesc cand sa ma internez ca eu sunt din vl si nasc la sb.sunt 100 si ceva de km...dr zice sa stau sa inceapa direrile acasa sau sa inceapa sa se elimine dopul gelatinos sau sa se rupa apa.dar mie mi-e cam frica sa a?tept pana in ultimul moment
Ne bucuram ca esti mai bine, si eu tot 100 km am pana la spital, si stiuca si dreams*** este in aceeasi situatie. Eu zic ca va fi bine, am atatea exemple pozititve, am ales sa nu ma stresez prea tare din cauza asta. Eventual daca doctorul imi recomanda poate ma internez cu cateva zile inainte de termen (cu toate ca la natural nu stii cand va veni poate veni si mai devreme si mai tarziu de 40 sapt)
In legatura cu alaptatul si eu sunt revoltata de atitudinea asistentelor si a anumitor spitale care ii indoapa cu lapte praf, dar eu imi voi da toata silinta sa alaptez exclusiv la san! Trebuie sa reusesc!
Eu din pacate iar sunt bolnava, tusesc foarte rau, ma dor plamanii, capul, ochii...iar il terorizez pe bebe Lucas cu tusitul meu |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Nasmyne wrote:Ne bucuram ca esti mai bine, si eu tot 100 km am pana la spital, si stiuca si dreams*** este in aceeasi situatie. Eu zic ca va fi bine, am atatea exemple pozititve, am ales sa nu ma stresez prea tare din cauza asta. Eventual daca doctorul imi recomanda poate ma internez cu cateva zile inainte de termen (cu toate ca la natural nu stii cand va veni poate veni si mai devreme si mai tarziu de 40 sapt) In legatura cu alaptatul si eu sunt revoltata de atitudinea asistentelor si a anumitor spitale care ii indoapa cu lapte praf, dar eu imi voi da toata silinta sa alaptez exclusiv la san! Trebuie sa reusesc! Eu din pacate iar sunt bolnava, tusesc foarte rau, ma dor plamanii, capul, ochii...iar il terorizez pe bebe Lucas cu tusitul meu Da si eu am de mers 130km pana la clinica dar nu cred ca este o problema asta...nici nu vreau sa ma gandesc la asta prea mult sa mi fac scenarii in cap!multa sanatate Nasmyne |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Bucurie2015 wrote:roxinthya Cand ai nascut la Municipal? Acolo nasc eu peste o luna...
Buna fetelor.Peste o saptamana nasc si eu prin cezariana la Municipal.In seara asta doctorita mea este de garda , merg la control si o sa stabilim exact ziua. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| iuli33 wrote:
Buna fetelor.Peste o saptamana nasc si eu prin cezariana la Municipal.In seara asta doctorita mea este de garda , merg la control si o sa stabilim exact ziua.
Iuli sa ne povestesti si noua, sa stim ce ne asteapta. Si eu tot acolo nasc. Cum o cheama pe dr ta ? |
|

Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Fetelor e foarte placut si foarte sanatos alaptatul , dar pana la urma daca nu este , nu este si nu avem ce face ... Eu de exemplu am avut foarte mult lapte , curgea pur si simplu insa nu era consistent , cu toate ca mancam bine si luam si suplimente, m-am chinuit mult cu ea, intr-o noapte cred ca 5 Min o lasam jos si apoi o puneam iar la san , la control pediatra a constatat ca nu a luat in greutate , m-am mai chinuit asa inca o saptamana sa ne convingem si bine inteles ca tot nu a luat in greutate si asa am inceput cu supliment ...bine inteles mai intai san si apoi supliment dar la 4 luni a renuntat la san , nici lapte nu prea mai era ... Asta e in unele situatii nu avem ce face si nu trebuie sa ne condamnam |
|

| Fetelor la voi cum misca bebeii, la mine cateodata misca foarte tare si acum la fel , dar tare de tot,ca ma si ,,doare ,, si se vede burtica valuri valuri , o fi ceva in neregula ? La prima sarcina nu sim?eam chiar a?a tare , e drept ca sunt si destul de slaba am 51de kg acum , oare de asta ? |
|

Inregistrat: 12/15/2014 Mesaje: 627
| Buna fetelor. Sunt insarcinata în 6 saptamani. De câteva zile am dureri de cap ingrozitoare. V ati confruntat cu asa ceva? Ce este de facut? |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| gaza_mica89 wrote:Fetelor la voi cum misca bebeii, la mine cateodata misca foarte tare si acum la fel , dar tare de tot,ca ma si ,,doare ,, si se vede burtica valuri valuri , o fi ceva in neregula ? La prima sarcina nu sim?eam chiar a?a tare , e drept ca sunt si destul de slaba am 51de kg acum , oare de asta ?
Si la mine misca tare si uneori mai spun "au" simt o usoara durere si misca destul de mult, rar daca stau fara sa simt...si eu sunt slabuta, am 54kg imbracata si incaltata nu cred ca este in neregula, bine ca misca, era mai ingrijorator daca nu simteam |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| anyta88 wrote:Buna fetelor. Sunt insarcinata în 6 saptamani. De câteva zile am dureri de cap ingrozitoare. V ati confruntat cu asa ceva? Ce este de facut?
Si eu am avut momente cand m-a durut capul de simteam ca imi bubuie, e posibil sa fie si de la schimbarile de temperatura, vremea, dar fiecare organism este unic si se manifesta diferit. Eu stateam in pat, cu ochii inchisi cs sa ma odihnesc putin si imi mai trecea .. sarcina usoara si sa stea bebe la caldurica pana la termen |
|

| Ms de raspuns Kamy, a?a se intampla si la mine ... m-am mai linistit, acum si cu varilicela pe care am avut-o sunt panicata toata ... Anita eu durerile de cap le -am avut din cauza sinuzitei si mai faceam aerosoli cu sare si îmi trecea sau cu paracetamol dar la recomandarea medicului |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| gaza_mica89 wrote:Fetelor la voi cum misca bebeii, la mine cateodata misca foarte tare si acum la fel , dar tare de tot,ca ma si ,,doare ,, si se vede burtica valuri valuri , o fi ceva in neregula ? La prima sarcina nu sim?eam chiar a?a tare , e drept ca sunt si destul de slaba am 51de kg acum , oare de asta ?
Asa misca si la mine,imi da cate una de numa,dr a zis ca este ok sa aiba activitate ca nu poate sta numai in loc si sa doarma,bebelina mea si-a gasit o jucarie ,am vazut-o la eco cu cordonul in manuta si numai ce tragea de el Poate fetele mai avansate cu sarcina pot sa iti spuna mai multe |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| anyta88 wrote:Buna fetelor. Sunt insarcinata în 6 saptamani. De câteva zile am dureri de cap ingrozitoare. V ati confruntat cu asa ceva? Ce este de facut?
Bun venit anyta ,la inceput am avut si eu dureri de cap si multa greata ,rau si alte cele dar pt.dureri de cap am luat no spa asa a zis dr meu ca ajuta ,apoi dupa primul trimestru am luat cate 1 paracetamol.La mine no spa si-a facut efectul ,poate fetele mai vechi stiu altceva eu doar atat am luat in primul trimestru. Poate ar fi bn sa vb si cu dr tau sa vezi ce spune si cat ai tensiunea |
|
|