Gravidutzele noastre dragi - 34
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rocsana
Scris: Monday, February 22, 2016 8:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
doinanuta wrote:
Pun si eu o poza cu burtica mea la 15 saptamani!

Ce burticuta dragutica ai doina,o sa creasca ea mare pe zi ce treceLol si eu mi-am tot facut poze si am notat cate sapt aveam la fiecare pozica ,ca sa vada bubulina cand va creste mare cum arata mami cu ea in burtica hohot
Ti-a spus dr ce o sa fie ?ca nu mai stiu Cheek Kiss
Dea
Scris: Monday, February 22, 2016 10:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
Capsunica,multumesc la fel si tie sarcina usoara.ai facut dublu test?eu am sambata si tremur de emotii,imi este chiar frica....pt ca am avut ceva probleme..mici sangerari,placenta joasa,crampe...iau si progesteron din sapt 6.sper ca va fi totul bine,ma rog mereu la Dumnezeu si doar asa prind curaj
Cheek Kiss
Sanatate tuturor burticilor si mamicilor si bebelusilorCheek Kiss
doinanuta
Scris: Monday, February 22, 2016 11:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Rocsana wrote:

Ce burticuta dragutica ai doina,o sa creasca ea mare pe zi ce treceLol si eu mi-am tot facut poze si am notat cate sapt aveam la fiecare pozica ,ca sa vada bubulina cand va creste mare cum arata mami cu ea in burtica hohot
Ti-a spus dr ce o sa fie ?ca nu mai stiu Cheek Kiss

A zis la dublu test ca e baietel.Acum nu stim.O sa vedem.
gaza_mica89
Scris: Tuesday, February 23, 2016 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2016
Neata fete, burtici si bebici !
Eu sunt muuult mai bine , am scapat de varicela , trei zile au fost groaznice si bubite am avut doar câteva, merg astazi din nou la Victor Babes...
Intre timp bebe e activ si creste ... Moa eu aveam mult lapte , dar beam foarte mult ceai de chimen si anason, si trebuie sa te mulgi mult , cu cat scoti mai mult lapte cu atat va fi mai mult ...
andreina
Scris: Tuesday, February 23, 2016 9:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/16/2014
Doina, ce burtica scumpica ai! Cam asa e si a mea la 18 saptamaniras. Avem timp sa ne cresca burticile si sa vezi atunci distractie. Tu l-ai simtit pe bebe? Eu am inceput de vreo 5 zile sa-i simt miscarile. E un sentiment minunatLove Cand ai urmatorul control?
Gaza_mica ne bucuram ca esti mai bineCheek Kiss Multa sanantate!
Va pupam burtici scumpecomputerlove
doinanuta
Scris: Tuesday, February 23, 2016 9:31 AM
Nivel

Andreina da l-am simtit pe bebe.Deicamdata il simt cand stau intinsa sau cand ii dau dulce :).Cateodata zici ca mi se zbate ochiul jos la burta.Atunci ii dau dulce.Il simt ca o presiune usoara...nu de durere sau gadilaruri.
Oricum ma indragostesc in fiecare zi mai mult computerlove
Urmatorul control peste 2 saptamani.
andreina
Scris: Tuesday, February 23, 2016 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
doinanuta wrote:
Andreina da l-am simtit pe bebe.Deicamdata il simt cand stau intinsa sau cand ii dau dulce :).Cateodata zici ca mi se zbate ochiul jos la burta.Atunci ii dau dulce.Il simt ca o presiune usoara...nu de durere sau gadilaruri.

computerlove Si eu il simt tot cand stau intinsa, dar ieri l-am simtit si cand eram la birou. Cred ca se saturase de stat la munca, nu-i plac orele suplimentareBig Laugh Noi peste 3 saptamani mergem la morfologia pt trim II. Tu o sa vii cu vesti mai repedeCheek Kiss
doinanuta
Scris: Tuesday, February 23, 2016 11:49 AM
Nivel

andreina wrote:

computerlove Si eu il simt tot cand stau intinsa, dar ieri l-am simtit si cand eram la birou. Cred ca se saturase de stat la munca, nu-i plac orele suplimentareBig Laugh Noi peste 3 saptamani mergem la morfologia pt trim II. Tu o sa vii cu vesti mai repedeCheek Kiss

Si eu o sa merg la morfolgie, dar dupa vizita de peste 2 sapt.
moa
Scris: Tuesday, February 23, 2016 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Cheek Kiss toate fetele!computerlove

Pe noi ne_a tinut bebe mic toata noaptea drepti,nu_i place sa doarma in patut la el singur,intr_un final a castigat,pe la 3 dimi l_am luat cu noi in pat si a dormit dus pana dimineata...hohot e un smecher mic

Eu cu lactatia tot prost stau cu toate ca beau ceai ,compot ,mananc bine dar degeaba,am putin lapteplans
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, February 23, 2016 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
moa wrote:
Cheek Kiss toate fetele!computerlove

Pe noi ne_a tinut bebe mic toata noaptea drepti,nu_i place sa doarma in patut la el singur,intr_un final a castigat,pe la 3 dimi l_am luat cu noi in pat si a dormit dus pana dimineata...hohot e un smecher mic

Eu cu lactatia tot prost stau cu toate ca beau ceai ,compot ,mananc bine dar degeaba,am putin lapteplans
Si o sa va tot tina treji ca si la noi e la fel,patutul lui e de decor daca îl pui acolo zici ca sta ca pe acetopaiLegat de lapte eu zic sa mai încerci sa-l ti cât mai mult la san,nici la mine nu e lapte prea mult nici acum ,dar eu tot încerc si îi dau combinat cu lapte praf.Cheek Kiss
moa
Scris: Tuesday, February 23, 2016 1:33 PM
Nivel

Roxyfoxy wrote:
Si o sa va tot tina treji ca si la noi e la fel,patutul lui e de decor daca îl pui acolo zici ca sta ca pe acetopaiLegat de lapte eu zic sa mai încerci sa-l ti cât mai mult la san,nici la mine nu e lapte prea mult nici acum ,dar eu tot încerc si îi dau combinat cu lapte praf.Cheek Kiss

Roxy cum ii dai combinat?
Eu fac asa si nu stiu daca e bine,ii dau de la mine ce am si apoi ii completez cu lapte praf ...ii fac 60 ml si el mananca cam 50.e ok?asta din 3 in 3 oreCheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, February 23, 2016 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
moa wrote:

Roxy cum ii dai combinat?
Eu fac asa si nu stiu daca e bine,ii dau de la mine ce am si apoi ii completez cu lapte praf ...ii fac 60 ml si el mananca cam 50.e ok?asta din 3 in 3 oreCheek Kiss
Asa fac si eu îi dau de la mine apoi cât mai vrea el din biberon.Asa mi-a spus si pediatra sa fac si tot la trei ore,iar cand il vad ca ii e foame mai devreme de 3ore il pun tot la san.Acum noi am ajuns cu laptele praf pe la 100 de ml,iar de la mine nu stiu cât trage ca e si puturos ca trebuie sa faca putin efort si se lasa cu smiorcaiala.Eu sper sa am macar sa îi pot da asa destul de mult timp.La mine a mers totul prost de la spital pt ca nu l-am avut pe bebe cu mine,iar când mergeam la alaptat era ghiftuit dr asistente cu lapte praf si clar de la mine nu mai vroia sa traga ca era satul. A?a e când nasti la stat nu încurajeaza deloc alaptatul desi sus?in ca o fac.
moa
Scris: Tuesday, February 23, 2016 2:37 PM
Nivel

Roxyfoxy wrote:
Asa fac si eu îi dau de la mine apoi cât mai vrea el din biberon.Asa mi-a spus si pediatra sa fac si tot la trei ore,iar cand il vad ca ii e foame mai devreme de 3ore il pun tot la san.Acum noi am ajuns cu laptele praf pe la 100 de ml,iar de la mine nu stiu cât trage ca e si puturos ca trebuie sa faca putin efort si se lasa cu smiorcaiala.Eu sper sa am macar sa îi pot da asa destul de mult timp.La mine a mers totul prost de la spital pt ca nu l-am avut pe bebe cu mine,iar când mergeam la alaptat era ghiftuit dr asistente cu lapte praf si clar de la mine nu mai vroia sa traga ca era satul. A?a e când nasti la stat nu încurajeaza deloc alaptatul desi sus?in ca o fac.

Multumesc de sfat.ma gandeam ca nu fac bine...Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, February 23, 2016 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
doinanuta wrote:

vaiiii ce emotii!!!! imi amintesc cand povesteam si eu asta. parca era ieri si vineri face bebe o luna
Bucurie2015
Scris: Tuesday, February 23, 2016 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
Fetelor, de vreo saptamana imi amortesc mereu mainile. Cel putin dimineata ma trezesc cu ele zici ca am ace...
Am citit pe net ca e normal. La prima sarcina nu am avut probleme de genul acesa.
De umblat inca nu ma umflu, dar mai am destul, cine stie.

Voi cum stati?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.