Gravidutzele noastre dragi - 34
Subiectul anterior · Subiectul urmator
corinaalexandra
Scris: Sunday, February 21, 2016 8:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Felicitari moa pentru baietel.sa va traiasca sa fir sanatos si sa ai laptic din plin. Pupici computerlove pupici
moa
Scris: Sunday, February 21, 2016 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Nasmyne wrote:

Moa ai un printisor atat de dulce! Trebuie sa fii cea mai implinita Cheek Kiss
Cand ai timp sa ne spui si noua cum a fost cezariana si recuperarea dupa...

Cezariana a fost super ok...conteaza mult echipa cu care intrii in sala...m_au incurajat ,mi_au spus pas cu pas ce se intampla,am intrat in sala cu zambetul pe buze..nici mie nu imi vine sa cred,la cat sant de fricoasa si culmea fara nici un calmant,ca cica nu au voie sa bage sa nu sedeze copilasul...un pic de usturime a fost cand a bagat acul in coloana si atat,mi_au tinut tot timpul capul sa nu il misc si tot mereu mi_au spus ce se intampla cum scoate copilul cand trebuie sa respir adanc...recuperarea este destul de dureroasa,dar perfuziile fac minuni...acum ma doare doar cand ma ridic din pat

Scuze ca am scris atat ,dar vreau sa va incurajez sa nu mai stati ingrijorate ca nu aveti de ce..majoreta majoreta majoreta
Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
)(Marina)(
Scris: Sunday, February 21, 2016 10:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
moa wrote:
Multumesc capsu pentru incurajare,mi_ar parea tare rau sa nu am lapte,dar la cezariana cica vine mai greu..sper sa vina

Cheek Kiss toate fetele.computerlove

Felicitari! Ai o scumpete de baietel, sa-ti traiasca!DistanceKiss
corina_elena50
Scris: Monday, February 22, 2016 1:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/2/2015
Moa felicitari!sunteti foarte frumosi amandoi! SimplyLove dormiti bine noaptea?a venit laptele?ii mai dai supliment? iuli33 multumesc de intrebare.eu sunt acasa acum.iau pastile dopegyt 2/zi dar tot nu-mi scade tensiunea sub 135/85.mai stau 4-5 zile si ma internez sa fiu la maternitate in caz ca incepe travaliul.daca vor fi probleme cu tensiunea in timpul travaliului imi face cezariana. chiar vroiam sa întreb fetele care au nascut daca ne mai citesc...sa imi spuna daca au avut probleme cu tensiunea si cum au decurs lucrurile pana au nascut
moa
Scris: Monday, February 22, 2016 6:15 AM
Nivel

corina_elena50 wrote:
Moa felicitari!sunteti foarte frumosi amandoi! SimplyLove dormiti bine noaptea?a venit laptele?ii mai dai supliment? iuli33 multumesc de intrebare.eu sunt acasa acum.iau pastile dopegyt 2/zi dar tot nu-mi scade tensiunea sub 135/85.mai stau 4-5 zile si ma internez sa fiu la maternitate in caz ca incepe travaliul.daca vor fi probleme cu tensiunea in timpul travaliului imi face cezariana. chiar vroiam sa întreb fetele care au nascut daca ne mai citesc...sa imi spuna daca au avut probleme cu tensiunea si cum au decurs lucrurile pana au nascut

Cam greu noaptea ca inca tot nu am lapte cum trebuie,off e un intreg ritual,mai intai il tin la san juma de ora si apoi completare ca daca il pun jos fara completare luam focCrazy Crazy Crazy

Nastere usoara si fara tensiuni iti doresc!computerlove
Bucurie2015
Scris: Monday, February 22, 2016 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
Felicitari Moa! Sa fie sanatos si norocos!
Trebuie sa ai putina rabdare cu laptele. Mie mi-a venit dupa cezariana cam a 3-a zi. Si am avut lapte...Mama, Mama. Imi puneam prosop Sub mine noaptea ca udam patul. Asa ca putintica rabdare...si bafta!
Rocsana
Scris: Monday, February 22, 2016 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
moa wrote:

Cezariana a fost super ok...conteaza mult echipa cu care intrii in sala...m_au incurajat ,mi_au spus pas cu pas ce se intampla,am intrat in sala cu zambetul pe buze..nici mie nu imi vine sa cred,la cat sant de fricoasa si culmea fara nici un calmant,ca cica nu au voie sa bage sa nu sedeze copilasul...un pic de usturime a fost cand a bagat acul in coloana si atat,mi_au tinut tot timpul capul sa nu il misc si tot mereu mi_au spus ce se intampla cum scoate copilul cand trebuie sa respir adanc...recuperarea este destul de dureroasa,dar perfuziile fac minuni...acum ma doare doar cand ma ridic din pat

Scuze ca am scris atat ,dar vreau sa va incurajez sa nu mai stati ingrijorate ca nu aveti de ce..majoreta majoreta majoreta
Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Sanatate tie si bebelusului care este un inger mic,eu ma bucur ca ai scris despre cezariana ca si eu am emotii,ai nascut la privat sau la stat?eu o sa nasc la stat ,daca la stat cam cat a costat totul ?Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Monday, February 22, 2016 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
corina_elena50 wrote:

Corina ,ma gandeam ce faci cum esti ?daca esti acasa e ok,iti doresc numai bine Cheek Kiss
doinanuta
Scris: Monday, February 22, 2016 2:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Pun si eu o poza cu burtica mea la 15 saptamani!

doinanuta attached the following image(s):
received_1149622535048462.jpegreceived_1149622608381788.jpegreceived_1149622631715119.jpeg

Zambila
Scris: Monday, February 22, 2016 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
doinanuta wrote:

Foarte dragalasa burtica! Mi-am adus aminte de pozele pe care le-am facut si eu pe vremea cand abia abia se vedea ceva. Si acum...acum am o ditamai burta care are gravitatie proprie Lol Lol Lol
Dea
Scris: Monday, February 22, 2016 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2015
doinanuta wrote:

ce buburuza de burtica dragalasa, doinaanuta!!!Cheek Kiss
eu is mult mai umflata , tu nu te -ai ingrasat deloc??
e foarte dragalasa, felicitari!majoreta
capsunica
Scris: Monday, February 22, 2016 4:28 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Dea wrote:

exact 12 sapt si 5 zile am si eu :*:*:* sarcina usoaraaaaaa
doinanuta
Scris: Monday, February 22, 2016 4:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Dea wrote:

M-am ingrasat 2 kg.Chiar ieri m-am cantarit.Am slabit 2 kg acum 2 saptamani ca am fost racita.Dar am pus inapoi 1 kg.Acum am 62.
Zambila zboara saptamanile si ma bucur tare mult de cum misca, de cum creste.Saptamanal citesc ce se mai intampla :)
moa
Scris: Monday, February 22, 2016 6:11 PM
Nivel

Fetelor nici azi nu am suficient lapte!!pfff..ce rau imi pare..plans plans

Rocsana la particular am nascut!
Doinanuta ce burtica dragalasa !sa fie sanatos bebelu si sa stea acolo la caldurica..computerlove
Cheek Kiss toate fetele
Zambila
Scris: Monday, February 22, 2016 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Moa, termina cu stresul...Relax...cu cat te stresezi mai tare, cu atat intarzie mai mult. E ca la menstruatie Lol Sunt sigura ca o sa vina lapticul imediat ce nu iti mai faci atatea griji. Te foarte pup!Buddy1 Si pe bebe il pup, ca tare-i dragalas!coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.