Gravidutzele noastre dragi - 34
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ElenaD94
Scris: Saturday, March 26, 2016 6:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/19/2014
georgy gya wrote:

imi cer scuze daca v-am tinut pe jar dar la cat de bucurosi am fost am mers in oras sa sarbatorim....
deci bebele meu este ok,corespunde dupa data ultimului ciclu adica 6 s si 3 zile are 6 mm,doctorul zice ca e perfect,nu a vrut sa asculte inimioara ca cica e prea devreme sau ceva de genul,pe la 9-10 sapt o so auzim a zis,dar in schimb am vazut-o cum palpaia se vedea cum bate,a fost foarte emotionant momentul...mi-a dat multe ananlize de facut si ma asteapta dupa ce le fac,continui cu progesteron preventiv o capsula de 200 mg si acid folic deocamdata dupaia in functie de analive vedem de vitamine..
te pupacesc iloveyou computerlove SimplyLove

Iubita mea, ma bucur enorm, am intrat cum am deschis ochiicomputerlove asa este cu inimioara nici mie la 6s6z nu mi.a dat sa ascult doar sa vad cum palpaie. Felicitari, scumpo !!! Sa ai grija de voi. Va doresc multa sanatate si toate cele bune pana la sfarsit! Chiar daca parasesc grupul curand voi intra mereu cand ai nevoie de ajutor.
moa
Scris: Saturday, March 26, 2016 7:01 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Si razvanel are 4600kg...e tare mancacioscomputerlove

Georgy felicitari pentru bobita frumoasa si sanatoasa!

Juwy felicitari pentru fetita si recuperare rapida!

Cheek Kiss toate fetele!
Meda
Scris: Saturday, March 26, 2016 12:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2015
)(Marina)( wrote:
Moa,Meda,Andreiutza, ce pozici frumoase cu bebei dragalasi aveti! Crestere mare in continuare!
Al meu are 5 kg si e nascut in aceeasi zi cu al tau, Meda. Se pare ca sunt mancaciosi bebeii nostri.hainoroc Al meu ar papa non-stop.
Felicitari pt Juwy, am citit ca a nascut. topai
Bucurie, nastere usoara! majoreta
Pupici pt toti! coeur iloveyou

Ms la fel...al meu avea 5 kg acum doua saptamâni....mie îmi spui de papa...daca as putea sa fiu suzeta mergatoare ar fi perfect hohot Daca nu ii dau sa pape baga Mana in guri?a cu toate ca doar ce a scos sânul.....si nici suzeta nu vrea.....
Zambila
Scris: Saturday, March 26, 2016 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Ce poze frumoase cu bebe mari si mici si chiar bobitze !love love love
Va pup pe toate!
juwy.l
Scris: Saturday, March 26, 2016 11:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/28/2014
buna fetelor cu burtici mici si mari , cu bebite si bebici voiosiCheek Kiss

noi am cam disparut o vreme deoarece lucrurile au degenerat si sau complicat fapt care din pacate ma cam fortat sa stau de parte de voi Cray

Eileen iti multumesc ca ai adus fetelor vestile de la noi Cheek Kiss iloveyou

Fetelor va multumesc pentru gandurile calde trimise catre noi Cheek Kiss si pentru grijile facute computerlove

Iar acum despre noi: In 21 martie la ora 16:15 a ajuns pe lume micuta Anelise dupa o nastere naturala cu o poveste plina de tristete. Cray De detaliile urate am sa va lipsesc, din simplu considerent ca sunt dureroase, cel putin deocamdata pentru mine Cray Cray , dar asa ca idee pe scurt: la ora 6:30 mi sa rupt apa acasa Big Surprise , la ora 7 am ajuns la maternitate fara contractii sau dureri NuImiPasa , la orele 11 mi s-a administrat prima doza de oxitocina Bye2 ... iar de aiciCray Cray ... a mai ramas partea in care moasa mi-a facut cunostinta cu micuta mea albinuta a orele 16SimplyLove SimplyLove . Cam asta ar fi cu nasterea si cu ceea ce sa intamplat acolo mnu de alta dar inca sunt plina de amaraciune si tristete dupa cele traite Cray Cray.

Acum partea frumoasa Crazy Crazy la orele 18 am fost mutata in salon ( aici alt soc si alte "bucurii", mdar sa trecem peste), in jurul orelor 20 m-am ridicat pentru prima data in pat ( o alta experienta crunta, care din nefericire ma tinut si inca ma tine Cray), iar pe micuta mea am primito alaturi abia in 22 dimineata pe la ora 4 ( acesta a fost al doilea moment care a facut totul mai usor de suportat ) yes yes . Recuperarea desi este lenta si necesita analgezice pentru ai putea face fata, este "usoara" datorita prezentei lui Anelise. SimplyLove Bebita sa nascut cu o greutate de 3600 gr yes si desi a primit doar 8 la scorul Apgar este un bebic cumintel foc Blushing . La titi am avut laptic repejor, iar Anelise a fost un copil foarte cuminte care ma ajutat mult cu alaptatul si a facut ca totul a para usor dance ( nu de alta dar cei din spital au uitat sa imi dea instructiunile cand au adus-o in salon Crazy ) icter a facut o forma foarte usoara, de plans plange arar, e usor agitata de cativa colici mai grabiti, iar uneori e iritata de faptul ca mami e prea stangace la baita de seara Lol. Si cam atat despre noi Big Surprise nu de alta dar iar am umplut un catastif Lol Lol.

Va pup pe toate cu mare drag Cheek Kiss si va pun o pozica cu bebitica mea mnu de alta dar abia astepta sa va cunoasca Cheek Kiss iloveyou

juwy.l attached the following image(s):
prima dimineata acasuca.jpg

ElenaD94
Scris: Sunday, March 27, 2016 6:35 AM
Nivel

Juwy.l, mamicuta scumpa, tare rau imi pare sa aud si lucruri urate Cray dar stii ce e cel mai sigur din toata povestea? Ca broscuta aia mica a sters cu buretele orice urma amara iar in suflet ti a asternut numai lucruri bune ! angel Gandeste pozitiv! Felicitari!!!.Love Buddy1

Mamici
, in special cele cu bebei cu greutate de 3500, 3500+ , va rog, imi puteti spune in primele zile ce marime la hainute ati folosit? Eu am luat cateva si marimea 50, iar cum curba de crestere arata o greutate mare, ma cam sperie toata lumea ca nu voi avea ce sa fac cu ele. Desi eu stiu ca 50 sunt pana la 1 luna, 56 de la o luna incolo si tot asa. Doar nu il fac cat un bebe de o luna ras vorba sotului "astea cred ca il faci direct de merge in picioare". Ma gandesc ca exista unele valori de incadrare pt numere doar nu sunt pt un anumit nr de kg... Va las pe voi sa ma ajutati caci aveti experienta grup
gummy bear
Scris: Sunday, March 27, 2016 9:48 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/15/2015
Neata mamici si burtici..am si eu o intrebare, daca ma puteti sfatui: este a doua zi cand ma confrunt cu o durere de cap tare nesimtita care nu vrea sa plece nicicumuff Am mai avut cateva astfel de episoade, iar remediul meu era o noapte zdravana de somn, care de data asta nu si-a mai facut efectul, caci m-am trezit azi cu durerea la loc..Ce as putea face? Am evitat orice fel de pastile pana acum, sunt in a 16-a sapt de sarcina. Sa incerc cu no-spa?
Dea
Scris: Sunday, March 27, 2016 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2015
Fetelor,eu sunt in spital de vineri seara....pe la ora 8 m-am pomenit cu sange pe chilotel,o pata marisoara!dureri nu,doar crampele usoare de care va scriam...am simtit ca mor!asa spaima ce am tras!eram si singura acasa...m-am urcat in masina si am plecat la spital.la camera de garda s-au miscat repede asa ca in 5 min de la intrarea in spital stiam ca bebe e bine si ii auzeam inimioara.au facut controlul,nu era de la bebe,nu era desprinsa placenta,in schimb tot jos e si peste col...nici nu cred ca se mai ridica de acuma...nici chist residual,nimic..concluzia ca sangele e ori de la col ori de la intinderea uterului....eu n-am mai auzit asa ceva dar tot ce conteaza e ca bebe sa fie bine.m-au internat fara drept de apel,mi-au pus perfuzie cu gynipral si la pat!sangerarea s-a oprit pana sa ajung la spital,deci a fost cam 35-40 de min si cantitativ cam 2 lingurite.
Sunt foarte ingrijorata in continuare,mai ales ca nu mai am nimic si ma tin aici...doctorita mea care e sefa clinicii a zis ca se poate repeta oricand si la recidiva ar putea fi mai rau...plus ca ma "ameninta"cu stat la pat toata sarcinaCray
Mi-e foarte frica...

Sper sa revin cu vesti mai bune.

Sanatate tuturor burticilor si bebelusilorcomputerlove
ElenaD94
Scris: Sunday, March 27, 2016 10:59 AM
Nivel

Quote:
Gummy
cred ca mai bine ar merge un paracetamol, no spa nu actioneaza pt ca nu e spasm.

Dea imi pare rau sa aud asta. Daca asta va fi recomandarea pana la sfarsit, va trebui sa te conformezi... Multa sanatate!
Dea
Scris: Sunday, March 27, 2016 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2015
Elena,multumesc,am burtica de langa mine in rezerva cu hainute 56 pt bebe,chiar dimineata le-am admirat! Baietelul care va sosi e de 3700 acum la 39 sapt.Cheek Kiss
O sa iti mai spuna si mamicile noastre de aici cum e mai bine,Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Sunday, March 27, 2016 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Zambila mii de pupici.Si tu ai o comoara minunata acolo ,sa fie sanatos bebe si sa creasca mare ,te mai astept cu vesti despre recuperare Cheek Kiss
Juwy.luna peste alta bn ca ai scapat cu bn si tu si bebelusa din experienta nasoala avuta ,este cel mai imp.sa fiti voi bn ,regret ca ai tecut prin chestii urate dar minunea ta mica iti da forta sa treci peste toate.Sa creasca mare bebelusa Anelise si sa fiti sanatoaseCheek Kiss .Spor la titilit si sa auzim numai de bn computerlove
gummy bear,la mine paracetamolul a fost ok ,este ok in sarcina si e bun pt durerile de cap Cheek Kiss
Dea ,cel mai imp.este ca bebe e ok,dr .ta stie mai bn ca sa iti recomande,stiu ca e nasol ca si eu la inceputul sarcinii am facut 2 ture de perfuzii dar nu pt sangerare cat pt rau si deshidratare ca am varsat mult ,dar faci orice pt bebe,asa ca nu poti decat sa te conformezi ,eu de la 16 sapt sunt in concediu de risc daca dr. a considerat asa.Te pup si sper sa ne aduci vesti bune Cheek Kiss
Elena94,esti cap de lista majoreta iti doresc numai bn si tie ,cat despre hainute eu ce am cumparat am luat tot 56,am si ceva 50 dar prea putine ,eu le-am luat dupa sfaturile primite ,cu exactitate ce si cum nu am verificat dar mi sa zis ca 50 poate e mic (daca de ex are 51 cm cand il nasti + pampersu se poate sa nu ii fie bune )asa mi sa explicat mie,cum e real nu stiu ,dar sigur mamicile o sa te indrume corectCheek Kiss
Va pupacesc pe toate mamici si burtici mari si mici si va doresc o zi superba ,iar celor care isi serbeaza astazi Sfintele Pasti va urez un PASTE FERICIT !(BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!)
Nasmyne
Scris: Sunday, March 27, 2016 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
AndreiutaEu, Moa, Meda pfff ce ingerasi frumosi aveti voi!!

gaza_mica89 sa ne tii la curent ce faci luni...poate si pt faptul ca ai glicemia scazuta te simti asa...

juwy.l imi pare rau sa aud ca nasterea naturala a fost o experienta urata uff cum am mai zis, e ca o loterie, nu stii ce se poate intampla si cred ca mai conteaza foarte mult sprijinul cadrelor medicale, sa te indrume cum sa respiri, cand sa impingi, sa stie sa te incurajeze. Cine stie cum va fi si la mine...oricum, important e ca sunteti sanatoase si tu si printesica ta Cheek Kiss

Georgy gya ce bobita ai tu acolo!! Stai linistita ca si eu tot pe la 8 saptamani i-am auzit inimioara. Cum mai esti cu starile de voma?

Dea imi pare rau sa aud ca ai ajuns la spital uff dar important e ca sunteti bine si tu si bebele, asa a patit o prietena si de fapt i se desprinsese placenta, intr-adevar toata sarcina a stat la pat, nu ridica nici un pai, mergea decat la toaleta si la masa. Totul a fost bine pana la sfarsit, are o fetita asa dulce si scumpa.

Am fost si noi la control, bebe e bine, este cranian si doctorul zice ca nu crede ca-si va mai schimba pozitia, placenta inca sus, lichidul e ok, colul putin scurtat cum l-am avut toata sarcina dar inchis si ferm, cantarea 1600 g puiul meu. Ce m-a suparat e ca el zice ca facem cezariana, eu i-am zis ca vreau natural...ma intreaba de varsta apoi imi spune ca vai el nu s-ar risca in locul meu...(varsta nu e o problema am 30, dar in schimb fac o ora jumatate pana la maternitate)
Rocsana
Scris: Sunday, March 27, 2016 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Nasmyne,ma bucur pt.vestile bune ,intradevar de acum pe putin probabil sa se mai intoarca bebe Lucas ca e mare ,bebelusa mea era intoarsa la 25 de sapt (avea 900 gr atunci )a zis dr ca se poate intoarce inapoi ca avea loc si asa a si facut ,acum cine stie cand se intoarce si daca,vedem in 21 aprilie cand mergem la control.Oricum a zis ca nu e problema ca eu fac cezariana,sper ca bebe Lucas sa stea cuminte si sa te ajute la nasterea naturala ,ca stiu ca tu asta vrei .Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Sunday, March 27, 2016 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
ElenaD94 wrote:
Juwy.l, mamicuta scumpa, tare rau imi pare sa aud si lucruri urate Cray dar stii ce e cel mai sigur din toata povestea? Ca broscuta aia mica a sters cu buretele orice urma amara iar in suflet ti a asternut numai lucruri bune ! angel Gandeste pozitiv! Felicitari!!!.Love Buddy1

Mamici
, in special cele cu bebei cu greutate de 3500, 3500+ , va rog, imi puteti spune in primele zile ce marime la hainute ati folosit? Eu am luat cateva si marimea 50, iar cum curba de crestere arata o greutate mare, ma cam sperie toata lumea ca nu voi avea ce sa fac cu ele. Desi eu stiu ca 50 sunt pana la 1 luna, 56 de la o luna incolo si tot asa. Doar nu il fac cat un bebe de o luna ras vorba sotului "astea cred ca il faci direct de merge in picioare". Ma gandesc ca exista unele valori de incadrare pt numere doar nu sunt pt un anumit nr de kg... Va las pe voi sa ma ajutati caci aveti experienta grup

Hainute incearca sa cumperi cateva marimea 56 si mai multe marimea 62,cu cele masura 50 nu o sa ai ce sa faci.Bebele meu a avut la nastere 3.400 si o parte din cele 56 pe care le-am cumparat nu le-a imbracat,plus ca el o sa creasca f. repede si hainutele raman repede mici.Acum are 2 luni si marimea 68 e un pic micuta,deci ñu te hazarda sa cumperi multe ca o sa stea pe umerase nepurtate cum stau ale noastreras Cheek Kiss
gummy bear
Scris: Sunday, March 27, 2016 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 12/15/2015
Am reusit sa iau un mic dejun copios, parca m-a mai lasat durerea, e suportabila acum. Va multumesc pt sfaturi, la urmatoarea vizita la doctor voi pune intrebari si pe aceasta tema.
O duminica frumoasa!! Cheek Kiss Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.