|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Rocsana wrote:Ms.Roxi,sper sa fie si la mine la fel ,oricum o sa il pun pe dr.mai intai sa ma ciupeasca nu il las sa ma taie ne ciupita as vrea sa fie ok ca sa pot sa o vad pe bebelusa repede ,stiu ca daca te adoarme te trezesti mai greu si pierzi momentul .Inteleg ca prima sapt .este mai grea dar tu dupa cat timp te-ai recuperat sa zic asa complect sa poti face de toate prin casa ,sa urci ,sa te apleci fara sa te mai doara ?Pupici si sa cresteti mari si sanatosi . Offf...stai linistita ca dupa anestezie oricum iti dai singura seama daca simti ceva sau nu pt ca o sa te puna asistentele pe masa pt ca tu nu o sa mai simti picioarele, e o senzatie tare ciudata.Eu m-am aplecat si l-am ridicat pe bebe singura de cum am venit acasa ,nu am acceptat niciun ajutor,iar la o saptamâna faceam curat si tot ce trebuie prin casa.Sigur ca o sa doara nu vreau sa te mint,dar nu e atât de rau cum se spune. A doua zi când te ridici din pat e mai nasol,dar asistentele iti fac calmante si se mai duce din durere,foarte important e sa începi sa te misti la ceva timp dupa ce se duce anestezia, sa îndoi picioarele, sa te întorci pe o parte si a treia zi deja zburzi pe holul de la spital |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| moa wrote:Andreiutza ce momente frumoase! o poza minunata! Dea si eu am avut dureri marisoare pana la sfarsitul saptamanii 19.. apoi au mai disparut ,eu zic sa nu iti faci griji daca dr zice ca e ok. Gaza ce problema ai? Eu in sarcina am avut palpitatii MARI! Rocsana ,sora mea paranoia stai calma draga mea ca o sa fiE bine!
Moa draga,incerc sa stau linistita,oricum deja ma gandesc la dr.meu ce o sa zica cand aude ce il intreb (ca de fiecare data cand am mers am avut cate o temere si saracu de el ma linistit mereu , este tare bland si vb f.frumos ) Oricum e bn ca stiu ca se poate intampla si asta ca el faza asta nu mi-a explicat-o la riscuri. Voi cum sunteti ?sper ca bn si bebe papa de numa ,te-ai recuperat total sau mai te resimiti inca ? Pupici
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| gaza_mica89 wrote:Vroiam sa merg la un control din cazuza respiratiei greoaie pe care am avut o si sapt trecuta am ametit de doua ori, si de la fig mi s-au invinetit palmele , seara m- am simtit pu?in rau, lesinata , parca nu am mancat de o sapt , am luat o lingirita de zahar am stat cuminte si a trecut , acum nu stiu ce sa fac dar luni merg la gine , ea mi- a recomandat la privat, dar nu ma duc sa dau 400/de lei, vad ce zice luni si daca bb e ok , nu ma mai duc , banuiesc ca acum o sa îmi dea iar un set de analize pt trim III , si daca ies ok , o las balta ... Daca ma.mai simt rau ma.duc la upu si gata Mai bine te duci la urgenta si spui ca nu te simti bine,iar ei sunt obligati sa iti faca toate investigatiile fara niciun fel de trimitere.Multa sanatate! |
| Roxyfoxy wrote:Offf...stai linistita ca dupa anestezie oricum iti dai singura seama daca simti ceva sau nu pt ca o sa te puna asistentele pe masa pt ca tu nu o sa mai simti picioarele, e o senzatie tare ciudata.Eu m-am aplecat si l-am ridicat pe bebe singura de cum am venit acasa ,nu am acceptat niciun ajutor,iar la o saptamâna faceam curat si tot ce trebuie prin casa.Sigur ca o sa doara nu vreau sa te mint,dar nu e atât de rau cum se spune. A doua zi când te ridici din pat e mai nasol,dar asistentele iti fac calmante si se mai duce din durere,foarte important e sa începi sa te misti la ceva timp dupa ce se duce anestezia, sa îndoi picioarele, sa te întorci pe o parte si a treia zi deja zburzi pe holul de la spital
Abia astept sa zburd,cand o sa fac asta ma gandesc ca deja a trecut ce a fost mai greu si pot sa ma focusez numai pe bebelusa ,acasa o sa ma ajute cineva oricum ,sotul o sa fie cu mine ca isi face cursul de puericultura si ii mai da 10 zile si de la stat asa ca am ajutor pe langa mama si mama soacra care sunt la pensie si pot veni si ele cand e nevoie . |
| gaza mica,de pe seama astora cu trimiteri mai ai de asteptat mult si bine,te sfatuiesc sa fugi la urgente ca este cel mai sigur ,sunt obligati sa iti faca mai ales ca esti gravida,ca oricum altfel putin probabil sa reusesti .
Eu am facut gratuit analizele de sapt 30 numai dupa ce m-am zburlit la tel.la asistentele ce fac programari (acum nu ca ar fi vina lor exclusiv )dar la inceputul lunii martie nu se gasea nici un loc liber ca erau deja facute programarile pt luna martie si nu mai aveau plafon nici pt copii ,nici pt gravide .Noroc cu Zambila ca m-am plans si eu aici si ma invatat cum sa pun problema ,asa ca am sunat din nou ,am citit inainte legea si am zis ca eu nu imi permit sa le platesc si daca nu se pot face o sa fac o sesizare la Casa de Asigurari .A doua zi ma sunat de la un lab.ca au gasit un rest de fond si pot sa le fac la ei .Eu am sunat la mai multe laboratoare si cam toti au zis ca ma resuna dupa ce isi fac calculele sa vada cum ma pot ajuta ,initial nu se mai putea face nimic in martie .Asta e sistemul din pacate ,am facut un roman cu patania avuta dar macar sa stiti si voi cele care trebuie sa faceti analize sa nu va lasati si sa nu le platiti . |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Multumesc fetelor , o sa vad luni ce fac, in general eu sunt bine, deci nu ar fi o urgenta , vreau numai sa ma asigur ca sunt ok , ca sa nu am probleme la nastere, care sper sa fie tot natutala , mie tot mi-e frica de cezariana ...
|
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Georgy pai ce facem? Hai cu vestiele si cu pozica . Ne tii pe jar. Zi ceva! |
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Dea nu toate durerile noastre le simt bebelusii.ei sant protejati bine acolo!tin minte ca prin luna 7 era sa lesin..si bebe era ok.
Rocs m_am recuperat foarte bine,numai ca oboseala e maxima atunci cand nu te ajuta nimeni..nu_mi vine a crede ca un bebelus atat de mic iti ocupa toata ziua... moa attached the following image(s):
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2015 Mesaje: 85
| moa wrote:Uff,draga de ea ce usturime o fii la funduletul ei! Apa cu bicarbonat e foarte buna,si fara pampers.o avea urina acida ?cate luni are? Este nascuta in aceia?i zi cu baie?elul meu deci o luna si 3 saptamâni...mul?umesc tuturor pentru sfaturi cea mica este mult mai bine dupa ce mamica a pus in aplicare toate sfaturile primite de la voi prin intermediul meu Robert va doreČ™te o seara frumoasa Meda attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Am fost azi la la dr care tine locul doctorului meu. M-a monitorizat si am facut si analizele de sange. Sunt 80% sanse sa nasc luni! Mai am 2 zile! |
|
| moa wrote:Dea nu toate durerile noastre le simt bebelusii.ei sant protejati bine acolo!tin minte ca prin luna 7 era sa lesin..si bebe era ok. Rocs m_am recuperat foarte bine,numai ca oboseala e maxima atunci cand nu te ajuta nimeni..nu_mi vine a crede ca un bebelus atat de mic iti ocupa toata ziua... wow ce galusca dragalasa ai tu acolo,este un scump,sa fie sanatos si sa creasca mare. |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
|
Ce frumusel este bebe Robert!sa fie sanatos!cate kg are? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2015 Mesaje: 85
| moa wrote:
Ce frumusel este bebe Robert!sa fie sanatos!cate kg are?
Mul?umesc la fel...app 6 kg, al tau?? |
|
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Moa,Meda,Andreiutza, ce pozici frumoase cu bebei dragalasi aveti! Crestere mare in continuare! Al meu are 5 kg si e nascut in aceeasi zi cu al tau, Meda. Se pare ca sunt mancaciosi bebeii nostri. Al meu ar papa non-stop. Felicitari pt Juwy, am citit ca a nascut. Bucurie, nastere usoara! Pupici pt toti! |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| ElenaD94 wrote:Georgy pai ce facem? Hai cu vestiele si cu pozica . Ne tii pe jar. Zi ceva!
imi cer scuze daca v-am tinut pe jar dar la cat de bucurosi am fost am mers in oras sa sarbatorim.... deci bebele meu este ok,corespunde dupa data ultimului ciclu adica 6 s si 3 zile are 6 mm,doctorul zice ca e perfect,nu a vrut sa asculte inimioara ca cica e prea devreme sau ceva de genul,pe la 9-10 sapt o so auzim a zis,dar in schimb am vazut-o cum palpaia se vedea cum bate,a fost foarte emotionant momentul...mi-a dat multe ananlize de facut si ma asteapta dupa ce le fac,continui cu progesteron preventiv o capsula de 200 mg si acid folic deocamdata dupaia in functie de analive vedem de vitamine.. te pupacesc georgy gya attached the following image(s):
|
|
|