|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Rocsana felicitari pt vestile bune! Si eu merg sapt viitoare la medic, o sa am aceleasi saptamani de sarcina ca si tine si eu sunt abia astept sa vad daca totul e bine cu bebe Lucas si sa vedem cat a mai luat in greutate.
Marina e posibil sa aiba reflux din cate povestesti tu...doctorii ce ti-au spus? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Nasmyne wrote:Rocsana felicitari pt vestile bune! Si eu merg sapt viitoare la medic, o sa am aceleasi saptamani de sarcina ca si tine si eu sunt abia astept sa vad daca totul e bine cu bebe Lucas si sa vedem cat a mai luat in greutate.
Marina e posibil sa aiba reflux din cate povestesti tu...doctorii ce ti-au spus?
Nasmyne, multumesc sper sa iti iasa si tie analizele f.bine si bebe Lucas sa fie bine hai ca pana sapt.viitoare nu mai este asa mult |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| Dragelor, nu stiu cum sunteti voi, sau a-ati fost (cele care a-ti nascut deja), dar eu nu mai pot sa dorm...ma simt epuizata, mi se inchid ochii si pur si simplu nu reusesc sa adorm, ma zvarcolesc in pat pana ma plictisesc...dorm 3-4 ore pe noapte si uneori mai adorm ziua 2 ore adunate. Incep sa am emotii, parca ma cuprinde teama... voi cum stati cu somnul? Pupicei de la o adormita si 2 bebeluse tareeee active |
| kamytza wrote:Dragelor, nu stiu cum sunteti voi, sau a-ati fost (cele care a-ti nascut deja), dar eu nu mai pot sa dorm...ma simt epuizata, mi se inchid ochii si pur si simplu nu reusesc sa adorm, ma zvarcolesc in pat pana ma plictisesc...dorm 3-4 ore pe noapte si uneori mai adorm ziua 2 ore adunate. Incep sa am emotii, parca ma cuprinde teama... voi cum stati cu somnul? Pupicei de la o adormita si 2 bebeluse tareeee active
Eu de mult ma confrunt cu problema asta ,deja m-am invatat.Sunt asa de obosita seara si cad lemn ca nu dorm peste zi tocmai ca sa pot dormi noaptea si dupa cateva ore ma trezesc si gata ,toata noaptea este un intors in pat ,simt si eu ca as dormi dar nu imi gasesc locul sau nu mai reusec .Acum ca a crescut si burtica mai mult e mai nasol dar asta este merg mai departe ,pe langa toate astea eu mai adaug si carceii si arsurile care ma termina mai ales noaptea degeaba iau magne b6 si dicarbocalm sau renie .Una peste alta daca ai probleme numai cu somnul cred ca esti o norocoasa |
Inregistrat: 12/31/2015 Mesaje: 241
| Va salut cu drag burtici si mamici frumoase! Noi (Bobita cel viteaz = 4s5z + Mami, proaspata graviduta ) tocmai am sarit gardul de la aspirici si sper sa stam cat trebuie aici in casuta voastra calda si primitoare.
Va pup cu drag. Proaspetelor mamici le doresc sa fie sanatoase impreuna cu bebelusii lor, iar gravidutelor le doresc sa pluteasca lin prin toata perioada sarcinii. |
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Sin wrote:Va salut cu drag burtici si mamici frumoase! Noi (Bobita cel viteaz = 4s5z + Mami, proaspata graviduta ) tocmai am sarit gardul de la aspirici si sper sa stam cat trebuie aici in casuta voastra calda si primitoare. Va pup cu drag. Proaspetelor mamici le doresc sa fie sanatoase impreuna cu bebelusii lor, iar gravidutelor le doresc sa pluteasca lin prin toata perioada sarcinii.
Bine ai venit , Sin. Te urmaresc si la aspirante. Frumos beta!!! Sa fiti cuminti Sa iti faci ticker, da??? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2016 Mesaje: 23
| Salut la toate burticile si mamicile!!!fetelor am o intrebare nu reusesc sa.mi fac si eu ticker..eu intru doar de pe telefon stie cineva cum sa fac?va multumesc!!sarcina usoara in continuare |
|
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Si eu am mari probleme cu somnul. Pazesc casa toata noaptea Recordul a fost de la 1 la 4 treaza. Si ziua nu pot dormi ca vine copilul cel mare de la scoala. Asa ca...horror |
|
| Sin wrote:Va salut cu drag burtici si mamici frumoase! Noi (Bobita cel viteaz = 4s5z + Mami, proaspata graviduta ) tocmai am sarit gardul de la aspirici si sper sa stam cat trebuie aici in casuta voastra calda si primitoare. Va pup cu drag. Proaspetelor mamici le doresc sa fie sanatoase impreuna cu bebelusii lor, iar gravidutelor le doresc sa pluteasca lin prin toata perioada sarcinii.
Bine ai venit Sin,sarcina usoara si la termen iti doresc |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Sin wrote:Va salut cu drag burtici si mamici frumoase! Noi (Bobita cel viteaz = 4s5z + Mami, proaspata graviduta ) tocmai am sarit gardul de la aspirici si sper sa stam cat trebuie aici in casuta voastra calda si primitoare. Va pup cu drag. Proaspetelor mamici le doresc sa fie sanatoase impreuna cu bebelusii lor, iar gravidutelor le doresc sa pluteasca lin prin toata perioada sarcinii. Sarcina Usoara Sin! Fara prea multe greturi |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Sin felicitari pt beta frumos! Sarcina evolueaza cum trebuie! Sa mergi la la un gine sa ti dea ceva pentru sustinere! Sa ai o sarcina usoara si la termen!
kamytza si eu de vreo doua zile nu mai am somn, ma trezesc dimineata la cel mai mic zgomot ... Probabil corpul se pregateste pt noptile albe cu bebe :))))) si vreau sa zic ca aseara am experimentat si eu arsurile foarte urate, abia am putut adormi pe la 3 dim din cauza lor. Ce e drept incerc sa mai dorm la pranz sa recuperez somnul pierdut.
alexandra-alex din cate imi amintesc eu trebuie facut asa: apesi pe unul din tickere iti alegi cum vrei sa arate, data ultimei menstruatii si apoi iti apar mai multe coduri...trebuie copiat cel care e pt forumuri mi se pare ca cel cu bbcode apoi la semnatura ta (la profilul tau) dai paste si gata. Si eu tot de pe telefon intru intotdeauna.
Pup toate burticile!
|
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Felicitari, Sin! Sarcina usoara si fara greturi! Nici eu nu stau prea bine cu somnul, mergem foarte des la baie si apoi nu reusesc sa mai adorm. Norocul meu ca saptamana asta am fost in medical si am putut sa stau mai mult in pat, dar de saptamana viitoare nu stiu ce voi face. O sa fiu zombi Saptamana aceasta am avut morfologia de trim 2, bebe e bine are 412 grame, dar nu l-a putut masura pt ca avea o pozitie tare ciudata. Nici poza nu avem, dar important e ca se dezvolta cum trebuie. Va pupam! Multa sanatate tuturor si sarcini usoare! |
|
| andreina wrote:Felicitari, Sin! Sarcina usoara si fara greturi! Nici eu nu stau prea bine cu somnul, mergem foarte des la baie si apoi nu reusesc sa mai adorm. Norocul meu ca saptamana asta am fost in medical si am putut sa stau mai mult in pat, dar de saptamana viitoare nu stiu ce voi face. O sa fiu zombi Saptamana aceasta am avut morfologia de trim 2, bebe e bine are 412 grame, dar nu l-a putut masura pt ca avea o pozitie tare ciudata. Nici poza nu avem, dar important e ca se dezvolta cum trebuie. Va pupam! Multa sanatate tuturor si sarcini usoare!
pt vestile bune,sarcina usoara si la termen iti doresc |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Rocsana wrote: pt vestile bune,sarcina usoara si la termen iti doresc Multumim! Sarcina usoara si tie mamico! |
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Meda wrote:Buna fetelor! Vroiam sa va întreb pe cele care au nascut cam in aceia?i perioada cu mine (ianuarie-Februarie) ia.ti scos pe pitici afara...eu l.am scos câte 10-15 min in zilele cand a fost cald peste 16 grade....lumea se uita la mine de ziceau ca.s nebuna...ba unele persoane mi.au spus ca vezi doamne de ce i-l scot ca e mic... Pupam to?i piticii, pe mamici si toate gravidutele si bobitele lor... Eu l-am scos la o saptamana dupa ce l-am adus acasa si afara era inca zapada,iar acum il scot in fiecare zi aproape o ora ,mai putin in zilele cand e umezeala ,vant sau ploua,iar toate astea la indicatia pediatrului.El oricum e destul de protejat in carucior si de hainute groase. |
|
|