|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| Zambila wrote:Buna, burtici! Tudor a venit azi, la 10.55 si cu 3500 de grame. A fost cu peripetii pt va am vrut rahi anestezie sa il vad si sa il aud din prima. Anestezia nu a prins, asa ca au fost nevoiti sa ma adoarma. Am fost foarte speriata, am plans in timp ce ma adormeau. Trezirea a fost ok, dar pragurile din spital si mutarea in pat au fost dureroase. Cat timp am calmant in organism, e ok. Cred ca maine dimineata, cand ma vor obliga sa ma dau jos din pat va fi...crunt! Stiam ca recuperarea la anestezia totala e mai lenta, dar nu a fost cazul. Mi-am miscat mainile si picioarele imediat ce am ajuns la ATI. Promit sa revin cu o poveste mai in detaliu in zilele urmatoare. Va multumesc din suflet pentru gandurile bune,Va las cu poza de-a lui Bebex Tudor.
Felicitari! Ai un bebe tareee scump, sa va traiasca, sa fie sanatos! Recuperare rapida! Te asteptam cu vesti cand poti |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Zambila bun vebit lui bebe Tudor ce scump este si rosu in obrajori!! Gata ai scapat, in curand vor trece si durerile
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Zambila wrote:Buna, burtici! Tudor a venit azi, la 10.55 si cu 3500 de grame. A fost cu peripetii pt va am vrut rahi anestezie sa il vad si sa il aud din prima. Anestezia nu a prins, asa ca au fost nevoiti sa ma adoarma. Am fost foarte speriata, am plans in timp ce ma adormeau. Trezirea a fost ok, dar pragurile din spital si mutarea in pat au fost dureroase. Cat timp am calmant in organism, e ok. Cred ca maine dimineata, cand ma vor obliga sa ma dau jos din pat va fi...crunt! Stiam ca recuperarea la anestezia totala e mai lenta, dar nu a fost cazul. Mi-am miscat mainile si picioarele imediat ce am ajuns la ATI. Promit sa revin cu o poveste mai in detaliu in zilele urmatoare. Va multumesc din suflet pentru gandurile bune,Va las cu poza de-a lui Bebex Tudor.
felicitari si recuperare rapida,ai un scump de baietel sa-ti traieasca si sa te bucuri de el...te pup |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Zambila felicitari draga mea!o frumusete de baietel buzat! Andreiutza ce zambim noi!si ce mari am crescut!
Acum o intrebare la fetele care ati nascut.…voi mai luati vitamine pe timpul alaptarii?ma simt cam obosita si slabita |
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| moa wrote:Va salutam burticutele mele dragi! Zambila bafta draga mea! Corina felicitari!recuperare rapida si mult laptic pentru pitic! Bun venit noilor gravidute!sarcina usoara si la termen va doresc! Pup toate fetele ! Doamne ce frumos poate fi |
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Zambila, felicitari si permite-mi sa spun ca ai cel mai frumos nou nascut pe care l-am vazut in viata mea! sa fiti sanatosi cu totii! |
|
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Bine ai venit Tudor! Felicitari mamico! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
Felicitari!!!
Sa stiica la mine nu a fost chiar asa crunt cum se zice. Doare intradevar dar ca sa o citez pe doctorita mea pe care am intrebat-o cum e pt ca si ea are 2 cezariene mi-a raspuns asa" si eu am crezut ca doare foarte tare , ca simti ca ti se revarsa toate organele, dar nu e chiar asa, e o durere care o poti suporta"
Ideea este sa ai tu ambitie sa te ridici ca sa il aduca pe bebic sa il lase cu tine. Eu una deabia asteptam sa ma ridic pt ca imi intepenise spatele |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| moa wrote:Zambila felicitari draga mea!o frumusete de baietel buzat! Andreiutza ce zambim noi!si ce mari am crescut! Acum o intrebare la fetele care ati nascut.…voi mai luati vitamine pe timpul alaptarii?ma simt cam obosita si slabita
Daaa maine 7 saptamani. Voi ce faceti? |
|
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| AndreiutzaEu wrote:O pozica si cu bubu meu
cata veselie!! un ingeras |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Felicitari Zambila !!!:0:016: 15: Fetelor asa poze superbe ce am vazut, si numai cu baietei, deabia a?tept sa il cunosc si eu pe bb meu ,pana arunci sper sa stea cuminte in burtica |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| In ultimele zile il tot simt sughitand de cateva ori pe zi , oare e ok ? Se întâmpla si la voi ? |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Da si eu il simt ca sughite, numai ca mi-am dat seama mai tarziu Este un proces normal in dezvoltarea lui, acest lucru arata faptul ca plamanii lui se dezvolta ok. Sughitul este necesar pentru exersarea expiratiei si pentru intarirea diafragmei...el se pregateste pt cand va respira in afara burticii noastre. |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Felicitari, Zambila! Recuperare usoara si mult laptic! |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Zambila wrote:Buna, burtici! Tudor a venit azi, la 10.55 si cu 3500 de grame. A fost cu peripetii pt va am vrut rahi anestezie sa il vad si sa il aud din prima. Anestezia nu a prins, asa ca au fost nevoiti sa ma adoarma. Am fost foarte speriata, am plans in timp ce ma adormeau. Trezirea a fost ok, dar pragurile din spital si mutarea in pat au fost dureroase. Cat timp am calmant in organism, e ok. Cred ca maine dimineata, cand ma vor obliga sa ma dau jos din pat va fi...crunt! Stiam ca recuperarea la anestezia totala e mai lenta, dar nu a fost cazul. Mi-am miscat mainile si picioarele imediat ce am ajuns la ATI. Promit sa revin cu o poveste mai in detaliu in zilele urmatoare. Va multumesc din suflet pentru gandurile bune,Va las cu poza de-a lui Bebex Tudor. Felicitari mami si de la noi Bine ai venit pe lume Tudor Multa sanatate la amandoi si crestere mare |
|
|