Gravidutzele noastre dragi - 34
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nicolenicol
Scris: Tuesday, March 15, 2016 9:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/1/2016
Buna din nou.Mi s-a recomandat sa fac amnio pt ca am varsta inaintata.Si nu are rost sa fac dublu si triplu test si sa cheltui prea mult cand pot face doar amnio si are o acuratete mai mare.Dilema mea este ca am tot citit de avorturile ce survin dupa.Nu zic ca e o regula,dar daca e sa fie?
Rocsana
Scris: Tuesday, March 15, 2016 9:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
gummy bear wrote:
Neata! O intrebare am si eu legata de amniocenteza: de ce se face doar la unele sarcini? In care din cazuri e "recomandata"? Intreb, ca sa fiu pregatita sufleteste Cheek Kiss

Din cate stiu eu se face daca rezulatele de la dublu test sau triplu test (sau poate si in cazul altor analize )nu sunt ok,adica faci parte din grupuri cu risc crescut de a naste un bebe cu probleme ,malformatii,sindroam Down si alte probleme Dr. stabileste daca este nevoie de asta si ce ia in calcul cand o recomanda dar atat timp cat toate sunt ok nu o sa ai nevoie de asa ceva .Cheek Kiss
Nasmyne
Scris: Tuesday, March 15, 2016 10:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
nicolenicol parerea mea e sa faci triplul test daca ai 15 saptamani, de dublul test deja nu mai ai ce discuta...si abia apoi dk iese ceva suspect atunci sa faci amniocenteza
Pt ce sa-ti pui sarcina in pericol...doar pt o presupunere a doctorului..a varstei si nu din cauza rezultatului prost al triplului test?

Matusa mea a facut un copil la 42 ani...si nu a mai facut amnio...are un baiat sanatos..

Mai stiu pe cineva care la triplul test a iesit 1:5...si tot nu a vrut sa faca amnio, a avut incredere ca va fi bine si asa a fost.

Asa ca mai bine fa triplul test si abia apoi poti lua o hotarare daca sa faci sau nu amnio. Varsta nu e un factor decisiv...parerea mea
Dea
Scris: Tuesday, March 15, 2016 11:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2015
nicolenicol,
si eu am 39 de ani si mie de la prima ecografie mi-a spus medicul ca DACA vor rezulta riscuri la dublu sau triplu test imi va face NIFTY, amniocenteza e scoasa din discutie datorita riscurilor, iar in cazul meu aceasta sarcina e prima deci intelegi cat de important e sa fie totul bine. ca atare aveam cele aprox 3000 de ron pregatite in caz de...
din fericire la dublu test a iesit totul bine asa ca nu a mai fost cazul.
iti recomand sa faci triplu test si eu, eventual la alt medic.
ai grija de tineCheek Kiss
moa
Scris: Tuesday, March 15, 2016 11:20 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Va salutam burticutele mele dragi!

Zambila bafta draga mea!majoreta majoreta majoreta

Corina felicitari!recuperare rapida si mult laptic pentru pitic!

Bun venit noilor gravidute!sarcina usoara si la termen va doresc!

Pup toate fetele !computerlove

moa attached the following image(s):
img_20160315_111417.jpg

Rocsana
Scris: Tuesday, March 15, 2016 11:29 AM
Nivel

moa wrote:

Wiii,ce galusca mica ai tu acolo,este un scump ,sa va traiasca sa fie sanatos si mancacios .Cum te descurci cu alaptatul?niste pareri despre recuperarea de dupa operatie cand ai timp te rog.Cheek Kiss
moa
Scris: Tuesday, March 15, 2016 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Multumesc rocs!computerlove

Recuperarea a fost rapida,intr_o saptamana uitasem ca eram operata! Cu alaptatul mia fost tare greu.m_am muls zii si noapte pana am facut rani,si nu aveam suficient si el plangea..2 sapt a fost horor..
Nasmyne
Scris: Tuesday, March 15, 2016 11:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
moa ce sufletel frumos ai tu acolo! Abia astept sa fiu si eu in postura ta! computerlove

Ma bucur ca acum ai laptic, da e greu la inceput, dar daca esti perseverenta vei reusi!
Dea
Scris: Tuesday, March 15, 2016 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2015
moa....computerlove computerlove
ce frumusete dulce!
si ce freza avem deja!!!iloveyou
kamytza
Scris: Tuesday, March 15, 2016 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
moa wrote:

Vaiiii cat este de dulceeehearts si ce ochisori frumosi are hearts iti vine sa-l mananci love
Rocsana
Scris: Tuesday, March 15, 2016 3:59 PM
Nivel

moa wrote:
Multumesc rocs!computerlove

Recuperarea a fost rapida,intr_o saptamana uitasem ca eram operata! Cu alaptatul mia fost tare greu.m_am muls zii si noapte pana am facut rani,si nu aveam suficient si el plangea..2 sapt a fost horor..

Ti-a adus bebele la san a doua zi ?ma gandesc ca ma asteapta si pe mine zile nasoale cu lapticul ,daca nu ai destul laptic ai complecat cu lp sau numai din ce ai si muls a fost destul pt bebe ?
Intreb pt.ca stiu ca la problemele de alaptare majoritatea mamicilor complecteaza cu lp si f.putine ii dau la bebe din muls
ce nu a supt el .
Scz de atatea intrebari Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, March 15, 2016 8:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015

AndreiutzaEu ce pozica frumi de profil ai coeur coeur ce bine ii sade la bebe la titi Love Love

Multumesc!!!

Felicitari Corina

[
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, March 15, 2016 8:51 PM
Nivel

moa wrote:

Ce dulce!!!!
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, March 15, 2016 8:52 PM
Nivel

O pozica si cu bubu meu

AndreiutzaEu attached the following image(s):
cam00943.jpg

Zambila
Scris: Tuesday, March 15, 2016 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Buna, burtici! yes Tudor a venit azi, la 10.55 si cu 3500 de grame. A fost cu peripetii pt va am vrut rahi anestezie sa il vad si sa il aud din prima. Anestezia nu a prins, asa ca au fost nevoiti sa ma adoarma. Am fost foarte speriata, am plans in timp ce ma adormeau. Trezirea a fost ok, dar pragurile din spital si mutarea in pat au fost dureroase. Cat timp am calmant in organism, e ok. Cred ca maine dimineata, cand ma vor obliga sa ma dau jos din pat va fi...crunt! Stiam ca recuperarea la anestezia totala e mai lenta, dar nu a fost cazul. Mi-am miscat mainile si picioarele imediat ce am ajuns la ATI.
Promit sa revin cu o poveste mai in detaliu in zilele urmatoare. Va multumesc din suflet pentru gandurile bune,Va las cu poza de-a lui Bebex Tudor.

Zambila attached the following image(s):
image.jpeg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.