|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Felicitari Corina! Sa fie sanatos si norocos!
Eu de 2 saptamani am niste probleme mari cu circulatia. Imi amortesc foarte tare mainile, in special degetele. Sunt nopti cand ma trezesc de durere. E groaznic. Cu picioarele n-am probleme, insa cu mainile....zici ca le am in ghips. A mai patit cineva asa? |
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| Si eu ma trezesc cu mana amortita,si de obicei am doar 2 degete de la mana amortite, dar m-am gandit ca poate dorm eu pe ea. Si am mai patit cu piciorul stang sa ma trezesc de durere, era o amorteala care durea, dar am pus tot pe seama faptului ca dorm pe acea parte. Eu ms confrunt cu umflarea picioarelor in ultimul timp si ma dor, imi vine sa le urc pe pereti |
| kamytza wrote:Si eu ma trezesc cu mana amortita,si de obicei am doar 2 degete de la mana amortite, dar m-am gandit ca poate dorm eu pe ea. Si am mai patit cu piciorul stang sa ma trezesc de durere, era o amorteala care durea, dar am pus tot pe seama faptului ca dorm pe acea parte. Eu ms confrunt cu umflarea picioarelor in ultimul timp si ma dor, imi vine sa le urc pe pereti Exact! Este o durere de imi vine sa ma urc pe pereti. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Zambila ,iti tin pumnii sa fie totul ok ,o sa ai cea mai lunga noapte sunt sigura dar cred ca ar fi cel mai ok sa te odihnesti cat mai mult (desi eu cred ca nu as putea decat sedata )maine o sa ai bebelasul la piept Te astept cu vesti bune si cu povestea .
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/14/2016 Mesaje: 3
| Buna mamici si burtici ! Tocmai am aflat si eu ca sunt insarcinata din nou,in 5 saptamani, dupa o sarcina pierduta fara cauza depistata. Acum am fost la ecograf si s-a vazut o bobita mica, iar dra din precautie mi-a dat doza maxima de arefam , adica 4*200 pe zi , un aspenter, si fiindca la eco a vazut lichid in douglas mi-a dat 7 zile de antibiotic...preventiv sa nu fie vreo infectie . Ma nelinisteste foarte mult antibioticul, desi mi a zis ca este sigur si ca nu da malfomatii copilului, din contra ar ajuta sarcina. Am inceput astazi sa il iau dar nu pot fara sa nu ma gandesc tot timpul...este antibiotic totusi... |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Aniela wrote:Buna mamici si burtici ! Tocmai am aflat si eu ca sunt insarcinata din nou,in 5 saptamani, dupa o sarcina pierduta fara cauza depistata. Acum am fost la ecograf si s-a vazut o bobita mica, iar dra din precautie mi-a dat doza maxima de arefam , adica 4*200 pe zi , un aspenter, si fiindca la eco a vazut lichid in douglas mi-a dat 7 zile de antibiotic...preventiv sa nu fie vreo infectie . Ma nelinisteste foarte mult antibioticul, desi mi a zis ca este sigur si ca nu da malfomatii copilului, din contra ar ajuta sarcina. Am inceput astazi sa il iau dar nu pot fara sa nu ma gandesc tot timpul...este antibiotic totusi...
Bine ai venit la burtici,sarcina usoara si la termen . In legatura cu antibioticul nu stiu ce sa zic pt.ce eu nu am luat si nici nu cunosc efectele dar cred ca dr.care ti la rec.stie daca are efecte sau nu . |
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Neata burtici dragalase, n-am mai scris de mult, dar va citesc zilnic si ma bucur de fiecare veste buna Felicitari maxime corina_elena50, ai fost curajoasa si bine ca sunteti ok amandoi, sa pape bebe laptic si sa fiti sanatosi! Zambila, fac si eu galerie si iti tin pumnii sa treci usor peste nastere si sa ne dai vesti bune dupa
vreau sa confirm si eu parerea lui miriam, acest topic e cel mai frumos din tot forumul , intru aici si ma "incarc" pozitiv pentru mult timp, nu exista nimic mai frumos si mai patrunzator decat emotiile unei proaspete mamici sau chiar a unei mamici in devenire
Felicitari Aniela , sa fii sanatoasa si sa stea bebe cumintel pana la termen in burtica. cel mai bine ar fi sa ai incredere in medicul tau si sa ramai optimista ca va fi totul bine. despre antibiotice, exista mai multe clase si depinde ce ti-a dat, dar sigur a ales unul permis in sarcina, ca doar are de unde.
Eu de exemplu am intrat in panica maxima acum cateva zile si mi-am sunat unul din medici plangand pt ca am descoperti ca baneocinul pudra e interzis in sarcina! si il foloseam inainte, l-am folosit si dupa ce am ramas insarcinata pt un cos mic care vroia sa apara, o zgarieturica pe mana, o iritatie de la epilat...cand am citit ce poate face neomicina pe care o contine am inceput sa plang instant! totusi medicul meu m-a linistit imediat, a spus ca sunt chiar sarcini pe perioada carora se fac tratamente orale cu neomicina, asta pt anumite infectii , intotdeauna medicul cantareste riscuri si beneficii, asa se iau deciziile.a mai zis ca la cum l-am folosit eu rata de absorbtie e infima si ca nu exista risc real, plus mi-a tras un perdaf ca daca ma mai stresez mult o sa vad efecte negative la bebe (mereu insista ca stresul e cel mai mare rau) si mi-a reamintit ca unele femei beau,fumeaza , se drogheaza si fac copii sanatosi (asa ii place lui sa analizeze "statisticile"...) cat despre prostia mea de a nu citi ingredientele de pe produs pt simplu fapt ca nu se inghite, m-am invatat minte, am luat la verificat toate cremele, lotiunile , tot tot. |
| Fetelor multumesc tare mult Imi doresc de foarte mult timp si acum ca s-a intamplat din nou sunt un saculet de emotii Dea, mi-a dat augmentin, a zis ca e ok si ca tot ce mi-a dat in reteta nu face decat sa ma ajute in sarcina, si sa nu ma stresez...dar de unde...A vrut sa-mi dea cate ceva pt orice motiv care ar impiedica sa nu fie ok.... Astazi am repetat si beta sa vedem cum a evoluat de vineri, desi dra a zis sa merg acasa sa iau tratamentul si sa fiu cuminte |
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| E ok tratamentul, Aniela. te rog si eu sa fii cuminte! si la mine a venit sarcina dupa 3 ani de asteptare, deci aveam si inca am un camion de emotii! |
| Dea, multumesc Si eu am ceva asteptare la activ.Speram sa fie totul bine
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| corina_elena50 wrote:Fetelor,am nascut pe 9 la 15.15,un print de 3520 gr si 53 cm prin cezariana.Mi-au facut epidurala ca sa nasc natural,când am ajuns la dilata?ie 9 m-a pus sa imping.am impins de 2 ori,ar mai fi trebuit o data dar mi-a zis sa ma opresc ca bebe e sus,nu coboara si ii scad bataile inimii care oricum scazusera din ce in ce mai mult in timpul travaliului si ca ma baga de urgenta in cezariana. Va dati seama cat m-am speriat,in timpul opera?iei simteam ca nu mai am aet.Pana la urma am scapat amandoi cu bine.A doua zi diminea?a a venit dr la mine si mi-s spus cum avea cordonul.Dupa gat apoi pe sub manute,peste burtica,peste tot înfa?urat de jur imprejur ?i din cauza asta nu mai primea oxigen de la mine si ii scazusera bataile inimii.A doua zi dupa operatie ma durea ingrozitor burta dar la 10 dimineata m-am ridicat sa merg la copil.Simteam ca se rupe operatia,ma durea îngrozitor,nu vreau sa exagerez dar aveam impresia ca fac ceva peste puterile mele.La ora 12 eram la bebe.Astazi ne externam.Va pup,sarcina usoara fetelor si na?tere u?oara celor care urmeaza. Felicitari Multa sanatate tie si lui bebe, recuperare rapida si asteptam o pozica cu ingerasul mic! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Aniela bun venit la burtici
Bucurie2015 e posibil ca bebe sa se fi pus pe ceva nerv sau vena si de aici sa ti se traga amorteala. si eu amortesc adesea, doctora a spus ca nu are ce sa imi face e de la bebe sa ma ridic, sa ma misc cam astea au fost sfaturile ei la momentul respectiv. multa santate sa aveti
corina_elena50 Felicitari mamico recuperare rapida si mult laptic pentru bebe ma bucur sa aud ca pana la final toate au fost bine si ... va doresc multa, multa sanatate amandorura
Zambila mult curaj maine ai sa tii in brate pe Todor iti doresc recuperare rapida si sa vina lapticu repede. Bebe Todor sa fie bine si el, si sa fie papacios si buclat va pupicim cu drag si abia asteptam vesti de la voi
AndreiutzaEu ce pozica frumi de profil ai ce bine ii sade la bebe la titi
georgy gya felicitari pentru beta baban
noi suntem bine. tot asteptam si asteptam joi am avut asa un moment in care am crezut ca ne vom vedea , dar sa aratat a fi alarma falsa. in rest aceleasi "distractii"
pupicei de la A la Z la toate fetele |
Inregistrat: 1/1/2016 Mesaje: 8
| Buna seara.Nu am mai intrat de mult pe forum,dar am o ingrijorare.Sunt mamici care au facut amniocenteza?Am 39 de ani si medicul mi-a recomandat sa o fac sapt viitoare.Am 15 sapt de sarcina si tot citesc pe net despre test si ma ingrozesc.Poate sa ma lamureasca cineva care a trecut prin asta care e adevarul despre riscul de dupa? Va multumesc. |
|
| nicolenicol wrote:Buna seara.Nu am mai intrat de mult pe forum,dar am o ingrijorare.Sunt mamici care au facut amniocenteza?Am 39 de ani si medicul mi-a recomandat sa o fac sapt viitoare.Am 15 sapt de sarcina si tot citesc pe net despre test si ma ingrozesc.Poate sa ma lamureasca cineva care a trecut prin asta care e adevarul despre riscul de dupa? Va multumesc. Buna! Eu am facut la prima sarcina si mi-a fost cam frica. Acum la a doua am facut un test care se numeste NIFTY si se face din sangele matern. Este de ultima generatie si costa la Medicover 2.700 lei. Nu exista riscuri deloc fiindca iti ia doar sange! In cazul in care la acest test iti ies rezultate proaste, te pune sa faci amniocenteza. Chiar nu inteleg de ce nu ti-a sugerat dr de la inceput sa faci acest test. Amniocenteza este cam invechita, plus ca sunt riscuri mari. Intreaba-ti doctora mai bine. |
|
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| Neata! O intrebare am si eu legata de amniocenteza: de ce se face doar la unele sarcini? In care din cazuri e "recomandata"? Intreb, ca sa fiu pregatita sufleteste |
|
|