|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Zambila wrote:Moa, sora mea de panica, ce ma bucur ca sunteti bine.  Va tinem pumnii pentru marele eveniment. Mai e asa putin pana pe 19! Parca mai ieri ne calmam una alteia paranoiile. Pfui, ce a trecut vremea!
A trecut repede!acum pe ultima suta de metrii nu mai am rabdare!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Ce mai faceti fetelor?.. Noi suntem bine, crestem si avem colici rau din pacate dar speram sa treaca repede! Va pupam! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Moa,draga de tine,mai ai cateva zile!!!!mai dormi de emotie?cum te simti fizic? Iti tin pumnii,sa dea Dumnezeu sa nasti usor si bebe sa fie sanatos! Doamne,cand ajung si eu sa ma pregatesc de nastere? ca parca sta timpul in loc,nu mai am rabdare...abia astept!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2015 Mesaje: 85
| Buna fetelor.....am născut pe 06.02 la ora 01:05 un băiețel de 3150.....o naștere foarte ușoară mai ales ca a fost prima....la ora 10 am început sa pierd dopul la 12:20 aveam contracții din 3 in 3 min dilatație 7-8 dupa ce mi.au rupt apa la 15 min MAX am nasc app ca era sa.l scap pe bebe dupa patul de travaliu pana la masa :))) am împins de 2-3 ori si deja bebe era afara....am rămas dezgustata de sistemul din spital si de cum esti tratat daca nu dai atenții însă totul s.a schimbat in momentul in care am fost amabila 😂😂😂 in fine asta este alta poveste.....important este ca suntem bine si suntem acasă...papam si dormim toată ziua |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Meda ce mai faci?nu ai mai dat nici un semn! |
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| dia27 wrote:Ce mai faceti fetelor?.. Noi suntem bine, crestem si avem colici rau din pacate dar speram sa treaca repede! Va pupam!
Ne bucuram sa auzim de voi, ufff colicile astea sper sa treaca cat mai repede. |
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Meda wrote:Buna fetelor.....am nascut pe 06.02 la ora 01:05 un baie?el de 3150.....o na?tere foarte u?oara mai ales ca a fost prima....la ora 10 am început sa pierd dopul la 12:20 aveam contrac?ii din 3 in 3 min dilata?ie 7-8 dupa ce mi.au rupt apa la 15 min MAX am nasc app ca era sa.l scap pe bebe dupa patul de travaliu pana la masa :))) am împins de 2-3 ori si deja bebe era afara....am ramas dezgustata de sistemul din spital si de cum esti tratat daca nu dai aten?ii însa totul s.a schimbat in momentul in care am fost amabila ?????? in fine asta este alta poveste.....important este ca suntem bine si suntem acasa...papam si dormim toata ziua
Salut mamico chiar ma gandeam ce ai facut. Ce nastere usoara si rapida ai avut! asa imi doresc si eu sa am. Cum a fost cu drumul ca parca si tu aveai spitalul la ceva distanta de casa...
Edit: ai facut mai multa miscare in ultima luna? Ca asa am auzit de la alte fete ca miscarea ajuta sa nu ai un travaliu lung...si iar am mai auzit ca o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol iar ajuta |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2015 Mesaje: 85
| Nasmyne wrote:
Salut mamico chiar ma gandeam ce ai facut. Ce nastere usoara si rapida ai avut! asa imi doresc si eu sa am. Cum a fost cu drumul ca parca si tu aveai spitalul la ceva distanta de casa...
Edit: ai facut mai multa miscare in ultima luna? Ca asa am auzit de la alte fete ca miscarea ajuta sa nu ai un travaliu lung...si iar am mai auzit ca o lingurita de miere dimineata pe stomacul gol iar ajuta
Am avut dureri de spate burta stari de voma si dureri de cap, joi erau tot mai dese aceste sintome asa ca vineri m.am dus la noi la spital....fiind si trecuta de termen si ma trimis la C?a unde ma internat la ora 2 ca având pretravaliu dupa un no-Spa injectabil m.au lasat si au revenit seara....drumul a fst cam na?pa cu ambulanta ca ma zdruncinat extrem de rau ???????? mi?care am facut mai tot timpu stau la etajul 4 si nu avem lift in ultima sapt chiar ie?eam la plimbare câte jumatate de ora daca nu si mai mult......iar cand au început contrac?iile cu adevarat m.am tot plimbat pe holul spitalul si am baut ceai cald.....m.am dus singura la asistenta sa.i spun ca am contrac?ii la 3 min si aveam dilatie 7-8 deci in cazul meu mi?carea ma ajutat atât la na?tere dar si sa suport mai u?or contrac?iile Sper ca te.a lamurit cât de cât raspunsul meu ???????? |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Meda wrote:Buna fetelor.....am nascut pe 06.02 la ora 01:05 un baie?el de 3150.....o na?tere foarte u?oara mai ales ca a fost prima....la ora 10 am început sa pierd dopul la 12:20 aveam contrac?ii din 3 in 3 min dilata?ie 7-8 dupa ce mi.au rupt apa la 15 min MAX am nasc app ca era sa.l scap pe bebe dupa patul de travaliu pana la masa :))) am împins de 2-3 ori si deja bebe era afara....am ramas dezgustata de sistemul din spital si de cum esti tratat daca nu dai aten?ii însa totul s.a schimbat in momentul in care am fost amabila ?????? in fine asta este alta poveste.....important este ca suntem bine si suntem acasa...papam si dormim toata ziua
Buna mamico ,felicitari pt.bebe ,ma bucur ca ai avut o nastere usoara ,sanatate sa aveti ,mult laptic si bebe sa fie mancacios si sanatos |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| dia27 wrote:Ce mai faceti fetelor?.. Noi suntem bine, crestem si avem colici rau din pacate dar speram sa treaca repede! Va pupam! Buna dia27, ma bucur ca sunteti bn este cel mai imp,colicile sper sa treaca repede ,sa papati mult laptic si sa cresteti mari |
|

| [quote=Dea]Moa,draga de tine,mai ai cateva zile!!!!mai dormi de emotie?cum te simti fizic? Iti tin pumnii,sa dea Dumnezeu sa nasti usor si bebe sa fie sanatos! Doamne,cand ajung si eu sa ma pregatesc de nastere? ca parca sta timpul in loc,nu mai am rabdare...abia astept!
Fizic ma simt bine,dar ma misc foarte greu si nu pot sta in picioare ma mult de juma de ora.astazi sant somnolenta si ma doare capul.de maine intr_o saptamana fac cezariana...mor de frica de anestezie
Meda felicitari si ma bucur ca ai nascut usor! |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Meda, felicitari! Important e ca tu si bebe sunteti bine! Restul...nu-ti bate capul.... Moa, hai ca mai e asa putin...rabdare, rabdare. Eu an decis sa mai emrg la servix saptamana viitoare si gata, intru in concediu. Ma misc tot mai greu si daca inainte facem 10-15 minute pana la birou, acum fac 40-45, ca merg in pas si ritm de pinguin hahaha! |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Meda wrote:Buna fetelor.....am nascut pe 06.02 la ora 01:05 un baie?el de 3150.....o na?tere foarte u?oara mai ales ca a fost prima....la ora 10 am început sa pierd dopul la 12:20 aveam contrac?ii din 3 in 3 min dilata?ie 7-8 dupa ce mi.au rupt apa la 15 min MAX am nasc app ca era sa.l scap pe bebe dupa patul de travaliu pana la masa :))) am împins de 2-3 ori si deja bebe era afara....am ramas dezgustata de sistemul din spital si de cum esti tratat daca nu dai aten?ii însa totul s.a schimbat in momentul in care am fost amabila ?????? in fine asta este alta poveste.....important este ca suntem bine si suntem acasa...papam si dormim toata ziua Felicitari, ce bine ca a decurs totul ok ?i se poate ?i nastere naturala fara a?a de mari dureri.Pupici! |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| dia27 wrote:Ce mai faceti fetelor?.. Noi suntem bine, crestem si avem colici rau din pacate dar speram sa treaca repede! Va pupam! Buna si noi ne luptam cu niste colici care surprinzator trec la luatul în brate.La voi cum e noaptea doarme bebitza? |
|

| Fetelor ma omorat durerea de cap azi!nu mai stiu ce sa ma fac! |
|
|
|