|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza fetelor!!! Nu am dat niciun semn pt ca ieri am venit acasica....
A fost incompatibilitate de gr sanguina la bebe
tati are AB 4 eu B3 si bebe a luat la jumatate fix B si era risc de infectie si au trebuit facute analize sa vada dc e nevoie de tratament sau nu
Dar din fericire nu a fost nevoie... Suntem sanatosi amandoi
Bebe papa bine titi :)...... A avut 3440 si 50 cm .... cat am stat in spital nu adormit 3 nopti .... pt ca manca si supliment pana mi-a venit laptele.... si a facut colici... in ultima seara a dormit de la 11 la 5 si azi nopate de la 2 la 7 sa speram ca usor usor ne acomodam acasica si dormim :) |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| AndreiutzaEu wrote:Neatza fetelor!!! Nu am dat niciun semn pt ca ieri am venit acasica....
tati are AB 4 eu B3 si bebe a luat la jumatate fix B si era risc de infectie si au trebuit facute analize sa vada dc e nevoie de tratament sau nu
Bebe papa bine titi :)...... A avut 3440 si 50 cm .... cat am stat in spital nu adormit 3 nopti .... pt ca manca si supliment pana mi-a venit laptele.... si a facut colici... in ultima seara a dormit de la 11 la 5 si azi nopate de la 2 la 7 sa speram ca usor usor ne acomodam acasica si dormim :) Bine ai revenit, somn dulce sa aveti amandoi! sanatate multa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Fetelor maine o sa imi vad puiutul aseara am fost la control si de acolo direct la spital ca bebe nu a mai luat in greutate si nu mai are lichid, mai am foarte putin asa ca maine sunt programata la cezariana abia astept sa treaca ziua asta sa imi vad minunea pupici |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Felicitari andreiutza! Alexandra alex.ai mai fost la eco? Lili felicitari pt bonita! |
|
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| AndreiutzaEu wrote:Neatza fetelor!!! Nu am dat niciun semn pt ca ieri am venit acasica....
Bebe papa bine titi :)...... A avut 3440 si 50 cm .... cat am stat in spital nu adormit 3 nopti .... pt ca manca si supliment pana mi-a venit laptele.... si a facut colici... in ultima seara a dormit de la 11 la 5 si azi nopate de la 2 la 7 sa speram ca usor usor ne acomodam acasica si dormim :)
Ne bucuram ca ne-ai scris, chiar ne faceam griji. E bine ca sunteti cu totii bine. Felicitari!!! Usor usor va acomodati voi :) pupici si multa sanatate! |
|
| Zambila wrote:Pupici la toata lumea! Lili, felicitari din inima! Sa creasca bobita mare, sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la termen. Moa, si eu ma lupt cu arsurile. Nu-s asa de intense ca ale tale. Sau, ma rog, nu-s mereu asa de intense. Am unele seri in care imi vine sa-mi smulg stomacul atunci ma indop cu Rennie si cu lapte fierbinte pe care il beau incet incet. Si daca nici asa nu merge, o tura de dat la rate imi calmeaza arsurile cat sa pot adormi. Marina, eu zic sa nu te panichezi. Cel mai sigur va vedea medicul. Cand mai ai programare?
Da, asta incerc sa fac, sa raman calma. Noaptea am mai gasit o bucatica de mucus gelatinos...urmatoarea programare o am pe 9 februarie, de azi intr-o saptamana. Nu mai am rabdare... Pupici! |
|
| biancaanamaria wrote:Fetelor maine o sa imi vad puiutul aseara am fost la control si de acolo direct la spital ca bebe nu a mai luat in greutate si nu mai are lichid, mai am foarte putin asa ca maine sunt programata la cezariana abia astept sa treaca ziua asta sa imi vad minunea pupici
Vai...maine e ziua cea mare. Nastere cat mai usoara! Bebe sanatos! Mult curaj! |
|
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| )(Marina)( wrote:Vai...maine e ziua cea mare. Nastere cat mai usoara! Bebe sanatos! Mult curaj! Multumesc frumos |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
Bebe papa bine titi :)...... A avut 3440 si 50 cm .... cat am stat in spital nu adormit 3 nopti .... pt ca manca si supliment pana mi-a venit laptele.... si a facut colici... in ultima seara a dormit de la 11 la 5 si azi nopate de la 2 la 7 sa speram ca usor usor ne acomodam acasica si dormim :)
Doamne ajuta ca sante_ti bine!recuperare rapida! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2016 Mesaje: 23
| Nastere usoara!!!bebe sanatos si mult laptic!!!inca nu doinanuta sambata dupa amiaza am programare la eco ...abia astept...revin cu detalii si poze...lili eu felicitari pt bobita sarcina usoara!!!va pup |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
Ce bn .ca ne-ai scris ,chiar ma gandeam ce faci de nu ne spui nimic.important este ca bebe este bn sa fi si tu bn si sa va acomodati repede acasa ,mult laptic si pofta de mancare pt bebe |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| biancaanamaria wrote:Fetelor maine o sa imi vad puiutul aseara am fost la control si de acolo direct la spital ca bebe nu a mai luat in greutate si nu mai are lichid, mai am foarte putin asa ca maine sunt programata la cezariana abia astept sa treaca ziua asta sa imi vad minunea pupici
Iti facem galerie ,sa ai o nastere usoara si mult laptic , bebe sa fie sanatos si mancacios |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Andreiutza, ma bucur ca sunteti bine. Sanatate si tie si bebelului! Bianca, mai ai putin si o sa-ti vezi puiul! Nastere usoara scumpa noastra! |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Nastere usoara Bianca si recuperare rapida.... si ambitie multa a doua zi sa te ridici, ca sa ti-l lase pe bebe cu tine :)
Bebe papa doar san la mine si ma bucur mul pt ca mi-am dorit asta ..... A ajuns acum la aproape o sapt la 80-100 ml laptic la o masa :)
Zilele astea o sa il inscriu la pediatru :) |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Andreea ne bucuram ca sunteti bine , ce bine ca ai laptic si eu îmi doresc tare mult , la fata aveam mult lapte dar nu era consistent , nu lua in greutate ... Bianca na?tere usoara |
|
|