|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Lili Eu wrote: Fetelor azi am fost si eu la Dr si bobita mea e bine, avem si prima pozica
Felicitari Lili sarcina usoara si la termen |

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Roxyfoxy wrote:Eu am facut cezariana la fix 40 de saptamani(dupa ultima menstruatie ), iar din ce spunea dr. meu e bine sa se faca cat mai aproape de data nasterii,daca se poate sa fie la inceputul contractiilor pt.ca atunci bebe este pregatit sa vina pe lume,dar fiecare medic cu parerea lui.Pup!
Intradevar cu cat este mai aproape de data nasterii cu atat este mai ok pt bebe,mie mi-a zis ca dupa 20 mai putem sa ne pregatim ,deci cu aprox 10 zile de data normala 1 iunie ,oricum sper sa stea cuminte bebelusa la caldurica pana atunci tu cum te simti dupa cezariana,te-ai refacut ?a fost nasol a doua zi ?am inteles ca a doua zi si a 3 a este mai nasol,ti-au adus bebele la san ? scz de atatea intrebari |

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Lili Eu wrote: Fetelor azi am fost si eu la Dr si bobita mea e bine, avem si prima pozica
Felicitari sarcina usoara cu bebe sanatos si la termen |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2015 Mesaje: 157
| Bunaaaaaaa tuturor burticilor si proaspetelor mamici am lipsit mult d tot si nu mai stiu ce sa intamplat pe aici si stiu ca nu prea mai am ce cauta pe aici nu am mai fost de vreo 2 luni doamne ce multe pagini s-au scris si ce a mai trecut timpu parca ma vad in cap de lista si primind incurajari. . Imi era dor de voi burtici si mi.e dor sa am si eu burtica sunt minunate lunile sarcini profitati la maxim de toate . . eu acum am timpu okupat ku printesa mea care deja are 3 luni si o saptamana ce repede trece timpu doamne. . .am atata noroc ca e cuminte . .am fost putin bolnavioare si am ajuns la spital cu o raceala dar in rest e bn. . E cam sensibila si raceste cam des de craciun era racita si acum iar a inceput sa tuseasca. .:-(. Eu va doresc tuturor sarcina usoara si multa sanatate si celor care ati nascut mult laptic si multa sanatate la bebei. . Va pup pe toate o sa va las o poza cu Daria mea. . .?????? |
|

| Nu pot sa pun poza am incercat o gramada sp ka e prea mare fisieru. .dar am mai pus poze tot de pe telefonul asta |
|

Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Fetelor, un mic ajutor!!! Cele care ati nascut deja, sau cele care stiti. Am fost acum la baie si am observat un cheag galben gelatinos, dar nu ft mult. Oare sa fie ca incep sa pierd din dopul gelatinos asa devreme????? |
|

| Nu stiu cum au fost la celelalte dar eu am avut foarte repede scurgere de aia gelatinoasa de pe la 32 saptamani si dopu ala eu nu l.am vazut inainte sa nasc. E diferit la fiecare. .dar eu zic sa nu intri in panica bebe mai sta acolo |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2015 Mesaje: 85
| )(Marina)( wrote:Felicitari Lili!!!  Sa ai sarcina usoara, la termen cu bebe sanatos! Si eu abia ma mai misc, in picioare nu pot sta prea mult timp ca apasa ft tare bebe jos si ma doare. Ma duc si mai des la baie :( Ma bucur pentru toate vestile bune si ca bebeii sa dezvolta sanatosi Pup burticile. Meda oare ce face? Ca si ea mai avea un pic si trebuia sa nasca. Nu am nascut dar sincer nu mai pot pe lânga durerile pe care le am ma omoara si a?teptarea asta Simt ca nu mai nasc odata, câteodata ma bucur cand încep durerile si sunt dezamagita cand ma lasa deja am avut cam 3 alarme false |
|

| )(Marina)( wrote:Fetelor, un mic ajutor!!! Cele care ati nascut deja, sau cele care stiti. Am fost acum la baie si am observat un cheag galben gelatinos, dar nu ft mult. Oare sa fie ca incep sa pierd din dopul gelatinos asa devreme?????
La mine a fost la aproape 37 saptamani, exact pe 1 decembrie si pe 18 dabia am nascut(cezariana).era de culoare albicioasa dar foarte foarte gelatinoasa. Toata lumea zicea ca trebuie sa fie cu sange sau firicele si ca nu e dopul dar a doua zi cand m.am dus la dr dopul a fost . Dar da multa lumea il are cu fricele de sange...pupici |
|

| MARIUKA wrote:Bunaaaaaaa tuturor burticilor si proaspetelor mamici am lipsit mult d tot si nu mai stiu ce sa intamplat pe aici si stiu ca nu prea mai am ce cauta pe aici nu am mai fost de vreo 2 luni doamne ce multe pagini s-au scris si ce a mai trecut timpu parca ma vad in cap de lista si primind incurajari. . Imi era dor de voi burtici si mi.e dor sa am si eu burtica sunt minunate lunile sarcini profitati la maxim de toate  . . eu acum am timpu okupat ku printesa mea care deja are 3 luni si o saptamana ce repede trece timpu doamne. . .am atata noroc ca e cuminte . .am fost putin bolnavioare si am ajuns la spital cu o raceala dar in rest e bn. . E cam sensibila si raceste cam des de craciun era racita si acum iar a inceput sa tuseasca. .:-(. Eu va doresc tuturor sarcina usoara si multa sanatate si celor care ati nascut mult laptic si multa sanatate la bebei. . Va pup pe toate o sa va las o poza cu Daria mea. . .??????
Bine ai revenit ... Imi amintesc cand ai nascut ... Ma gandeam cand o sa ajung si eu sa imi vad bebele si uite acum ma gandesc cand o sa faca si a mea 3 lunile ... Nici eu nu prea mai am ce cauta pe aici si sper sa nu se supere fetele pe mine dar le urmaresc si ma bucur pentru fiecare in parte nu ma pot dezlipi de aici . Pupici tuturor |
|

Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Mariuka, Corinaalexandra, multumesc pt raspuns. Eu cred ca e dopul, dar nici la mine nu a fost cu firicele roz. Deci inseamna ca e ok, n ar fi prea devreme avand termenul pe 21. Incerc sa raman calma, ca bebe trebuie sa mai stea in burtica. Nu e adevarat ca nu aveti ce cauta aici, noi ne bucuram cand mai intrati, ne mai povesteti de bebeii vostri si ne dati sfaturi utile. Meda, inca putin...stiu ca asteptarea asta ne termina. Nici eu nu mai am rabdare deloc, dar la mine chiar trebuie... te inteleg perfect. Pe ultima suta de metri e cel mai greu. 
|
|

Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Neata burticilor! In Weekend am fost cu sotul la un curs de puericultura. Initial m-am dus ca sa isi ia sotul atestatul, dar la sfarsit am plecat extrem de incantata. Si sa nu mai mentionez ca eram singura care avea deja un copil acasa, restul erau la primul bebe. Foarte interesant...multe lucruri pe care nu le stiam, altele pe care le stiam altfel sau le faceam gresit...va recomand. A costat 250 lei si a durat 2 zile. |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Pupici la toata lumea! Lili, felicitari din inima! Sa creasca bobita mare, sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la termen. Moa, si eu ma lupt cu arsurile. Nu-s asa de intense ca ale tale. Sau, ma rog, nu-s mereu asa de intense. Am unele seri in care imi vine sa-mi smulg stomacul atunci ma indop cu Rennie si cu lapte fierbinte pe care il beau incet incet. Si daca nici asa nu merge, o tura de dat la rate imi calmeaza arsurile cat sa pot adormi. Marina, eu zic sa nu te panichezi. Cel mai sigur va vedea medicul. Cand mai ai programare? |
|

Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Meda, iti tin pumnii si sa vina bebe sanatos cat mai curand! Doamne ajuta sa nasti usor
Fetelor, eu nu mai am dureri de burta (au fost cateva pana in saptamana 6) dar am o senzatie de presiune-agitatie...in uter. e ca un soricel mic acolo... a ...si in stomac simt un soricel mare in fine, nu-i prea fericita comparatia cu soriceii dar se intelege ideea: mananc cam mult:001019: |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Felicitari, Lili! Sarcina usoara si multa, multa sanantate tie si bobitei! Mariuka si Corinaalexandra ne face placere sa va avem aici. Sanatate voua si bebeilor! Maine am si eu programare la medic. Mi-e putin teama pt ca eu am scazut in greutate din cauza starilor de rau, dar sper sa fie totul bine. Andreiutza, da-ne un semn ca sunteti bine tu si bebe! Dea, e bine ca poti manca. Eu din saptamana 6 nu am mai reusit sa mananc prea bine(de fapt, nu prea mancam), nici apa nu puteam sa beau, ce sa mai vorbim de vitamine. Mi-a fost teama ca voi ajunge la perfuzii, dar usor-usor mi-am mai revenit, desi inca ma lupt cu greturi, dureri de stomac uneori din cauza starilor de voma. Vor trece si astea, daca nu acum sigur dupa ce voi naste . Bucura-te ca reusesti sa te alimentezi cum trebuie! Va pup |
|
|