Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici.
Gravidutzele noastre dragi!
1. AndreiutzaEu
2. Biancaanamaria
3. Crystynam
4. )(Marina)(
5. Moa
6. Corina_elena50
7. Iuli33
8. Zambila
9. Juwy.l
10. Bucurie2015
11. ElenaD94
12. Dreams***
13. Kamytza
14. Rocsana
15. gaza_mica89
16. Nasmyne
17. Elena7
18. Doinanuta
Sarcina usoara tuturor burticilor!!!
Ultima actualizare: 21.01.2016 |
|
| Daca mai sunt burtici noi care doresc pe listutza, asteptam un semn! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| corina_elena50 si eu sunt interesata de nasterea naturala cu epidurala si vreau sa aud mai multe experiente. Iti pot spune de experienta matusei mele, a facut bebe la 42 de ani si a nascut natural cu anestezie epidurala. Nu a avut nici o durere si simtea sa impinga; bebele a avut 3,600 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Anelise wrote:Daca mai sunt burtici noi care doresc pe listutza, asteptam un semn!
As dori si eu pe listuta. Multumesc! |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Anelise wrote:Daca mai sunt burtici noi care doresc pe listutza, asteptam un semn! Buna eu sunt Tina si burtica mea de 20 de sapt |
|
| Salutare burtici, mamici si bebici Eu in ultima perioada m-am apucat serios de crosetat , imi place foarte mult ... Felicitari noilor burtici Felicitari Roxy pentru micu?ul voinicel si recuperare rapida ! Sunteti foarte multe si inca nu am reu?it sa va invar pe toate , zicea cineva ceva de tuse ... si eu tusesc si iau sirop de muguri de pin cu propolis , aproape mi.a trecut zic eu, Dr zice ca daca nu trece îmi da antibiotic pentru tusea da contractii |
|
| Marina si Tina, rezolvat! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| gaza_mica89 wrote: Sunteti foarte multe si inca nu am reu?it sa va invar pe toate , zicea cineva ceva de tuse ... si eu tusesc si iau sirop de muguri de pin cu propolis , aproape mi.a trecut zic eu, Dr zice ca daca nu trece îmi da antibiotic pentru tusea da contractii
Eu sunt cu tusea productiva si durerea in gat, fac aproape o saptamana de cand iau tratament si nimic. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2016 Mesaje: 23
| Si eu vreau sa fac parte din listuta..multumesc... |
|
| alexandra-alex wrote:Si eu vreau sa fac parte din listuta..multumesc... Trebuie sa iti faci un ticker cu varsta sarcinii cum au fetele si se rezolva! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Multumim pt listuta
Aoleuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt cap de lista
Parca mai ieri va rugam sa ma primiti aici si acum sunt prima
Doamne ajuta ca de miercuri sa mai vina cineva ..... O sa-i fac vand tare tare berzei catre aspirante iar eu o sa ma occup de
|
|
| Anelise wrote:Marina si Tina, rezolvat! Multumesc ! Buna dimineata !:* Andreea nastere usoara,mai e pu?in de tot |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| 3xA, eu zic ca se vede si a doua liniuta. Poti repeta dimineata, la prima ora, air luni poti merge la o analiza de sange. Pentru mine, BetaHCG-ul e sfant: mai bun ca orice test de sarcina, si repetat la 48 de ore iti indica daca totul e ok ori ba. Noi te asteptam cu mare drag, mai ales ca aici, "clasamentul" cu burtici e la cateva zile distanta si în primavara asta vor zbura muuulte berze :))) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Multumim ot casuta noua |
|
| Andreiutza, Tina si Doina, cu multa placere si pupici! |
|
|