Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| biancaanamaria wrote:Multumesc fetelor Daaa Andreiutzaaa inca putin si gataa abia astept urmatorul control sa vad ce spune dr cand ma programeaza la cezariana
cand ai urmatorul control? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| AndreiutzaEu wrote:
cand ai urmatorul control?
Pe 1 februarie Acum 2 luni a zis ca am termenul pe 20 februarie dar o sa programam cezariana prin 15 februarie depinde de ce mai vede la eco si de cum ma simt . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| biancaanamaria wrote:Pe 1 februarie Acum 2 luni a zis ca am termenul pe 20 februarie dar o sa programam cezariana prin 15 februarie depinde de ce mai vede la eco si de cum ma simt .
pai si eu avewam termen pe 2 febr si m-a programat pe 27 deci tot 5 zile inainte ;) |
|
Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| Felicitari Roxyfoxy!Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bebe!sa ne spui cum a fost!! Fetelor,cele care ati nascut deja,vreuna dintre voi a nascut natural cu epidurala sa imi povestiti si mie cum e? |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Fetelor ce burtici mari si frumoase aveti, moa cred ca asa voi fi si eu cu burtica mare, eu sapt care vine intru in a 6 a luna si deja mi se pare super mare
Nu prea am fost activa sunt rau in continuare cu toate ca iau ospen si jumatate paracetamol la 8 ore, sirop fluimicil si decasept de supt, tusesc f f rau...pana vomit in fiecare dimineata. Am consumat cred ca mai mult de jumatate borcan de miere, gargara cu sare, ceai de ceapa cu nuci , inhalatii cu ceai de musetel, de ceaiuri cu miere nu mai zic...sper sa treaca si cel mai mult sa nu-l afecteze pe Lucas
alexandra-alex wrote:salut fetelor...eu sunt cam suparata si speriata in acelasi timp...am fost aseara la vizita nu sa vazut decat ca e sarcina a zis ca e mica si sa revin peste o saptamana pre multe nu mia zis mia dat o groaza de analize de facut..eu sunt in italia prima data cand merg la doctorita asta 100 euro vizita si cred k nu a durat mai mult de zece minute tot ce inteleg de pe foaie e ca am 6 saptamani...e posibil sa nu se vada nimic la 6 sapt?ce zice.ti sa mai ast o sapt sau sa merg la alt doctor?
E normal sa nu se vada nimic, e prea mica sarcina eu pe la 8 saptamani i-am auzit inimioara. Beta este ok, deci e in uter, asa ca nu ai de ce sa ti faci griji. In afara nu prea dau tratament de sustinere, ei lasa totul sa decurga normal si nu intervin cu nimic... |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 113
| ElenaD94, te intreb aici ca stiu ca dau de tine la burtici. Am vazut ca ai scris ca ai facut o infectie urinara in preajma Craciunului. Imi poti spune ce antibiotic ti-a prescris medicul tie pt infectie urinara? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Carlymaria wrote:ElenaD94, te intreb aici ca stiu ca dau de tine la burtici. Am vazut ca ai scris ca ai facut o infectie urinara in preajma Craciunului. Imi poti spune ce antibiotic ti-a prescris medicul tie pt infectie urinara? Buna! Am luat Augmentin si Urisan pliculete 2 ori pe zi. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2016 Mesaje: 6
| Buna mamicute si viitoare mamicutze dragutze!! Sunt noua printre voi si nu stiu inca unde ma incadrez, la Aspirante sau la Gravidute... Puteti sa-mi ziceti si voi o parere??? Atasez testul facut cu azi, dupamasa pe la 4 jum (deci nu cu prima urina de dimi) cu 2 zile inainte de data la care ar trebui sa-mi vina menstruatia. Va pup cu drag si astept parerile voastre 3xA attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| corina_elena50 wrote:Felicitari Roxyfoxy!Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bebe!sa ne spui cum a fost!! Fetelor,cele care ati nascut deja,vreuna dintre voi a nascut natural cu epidurala sa imi povestiti si mie cum e?
Auras a nascut cu epidurala si a spus ca fost ft ft bine. Mi-a zis ca a putut chiar sa si impinga, ca am intrebat-o eu. Alte datalii nu stiu... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| 3xA wrote:Buna mamicute si viitoare mamicutze dragutze!! Sunt noua printre voi si nu stiu inca unde ma incadrez, la Aspirante sau la Gravidute... Puteti sa-mi ziceti si voi o parere??? Atasez testul facut cu azi, dupamasa pe la 4 jum (deci nu cu prima urina de dimi) cu 2 zile inainte de data la care ar trebui sa-mi vina menstruatia. Va pup cu drag si astept parerile voastre
Eu pareca vad o a doua liniuta sau mi se pare ?daca este repeta dimineata cu prima urina . |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2016 Mesaje: 6
| Rocsana wrote:
Eu pareca vad o a doua liniuta sau mi se pare ?daca este repeta dimineata cu prima urina .
Doamne-ajuta, Rocsana!!! Sa fieee!!! MAi astept pana pe luni si repet atunci |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |
|
|