Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 21, 2016 11:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
biancaanamaria wrote:
Multumesc fetelor Cheek Kiss
Daaa Andreiutzaaa inca putin si gataa coeur abia astept urmatorul control sa vad ce spune dr cand ma programeaza la cezariana coeur

cand ai urmatorul control?
biancaanamaria
Scris: Thursday, January 21, 2016 1:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
AndreiutzaEu wrote:

cand ai urmatorul control?

Pe 1 februarie coeur
Acum 2 luni a zis ca am termenul pe 20 februarie dar o sa programam cezariana prin 15 februarie depinde de ce mai vede la eco si de cum ma simt . majoreta
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 21, 2016 1:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
biancaanamaria wrote:

Pe 1 februarie coeur
Acum 2 luni a zis ca am termenul pe 20 februarie dar o sa programam cezariana prin 15 februarie depinde de ce mai vede la eco si de cum ma simt . majoreta

pai si eu avewam termen pe 2 febr si m-a programat pe 27 deci tot 5 zile inainte ;)
corina_elena50
Scris: Thursday, January 21, 2016 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
Felicitari Roxyfoxy!Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bebe!sa ne spui cum a fost!!
Fetelor,cele care ati nascut deja,vreuna dintre voi a nascut natural cu epidurala sa imi povestiti si mie cum e? computerlove
Nasmyne
Scris: Thursday, January 21, 2016 3:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Fetelor ce burtici mari si frumoase aveti, moa cred ca asa voi fi si eu cu burtica mare, eu sapt care vine intru in a 6 a luna si deja mi se pare super mare ras

Nu prea am fost activa sunt rau in continuare cu toate ca iau ospen si jumatate paracetamol la 8 ore, sirop fluimicil si decasept de supt, tusesc f f rau...pana vomit in fiecare dimineata. Am consumat cred ca mai mult de jumatate borcan de miere, gargara cu sare, ceai de ceapa cu nuci colors, inhalatii cu ceai de musetel, de ceaiuri cu miere nu mai zic...sper sa treaca si cel mai mult sa nu-l afecteze pe Lucas uff

alexandra-alex wrote:
salut fetelor...eu sunt cam suparata si speriata in acelasi timp...am fost aseara la vizita nu sa vazut decat ca e sarcina a zis ca e mica si sa revin peste o saptamana pre multe nu mia zis mia dat o groaza de analize de facut..eu sunt in italia prima data cand merg la doctorita asta 100 euro vizita si cred k nu a durat mai mult de zece minute tot ce inteleg de pe foaie e ca am 6 saptamani...e posibil sa nu se vada nimic la 6 sapt?ce zice.ti sa mai ast o sapt sau sa merg la alt doctor?

E normal sa nu se vada nimic, e prea mica sarcina eu pe la 8 saptamani i-am auzit inimioara. Beta este ok, deci e in uter, asa ca nu ai de ce sa ti faci griji.
In afara nu prea dau tratament de sustinere, ei lasa totul sa decurga normal si nu intervin cu nimic...
Nasmyne
Scris: Thursday, January 21, 2016 3:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Carlymaria
Scris: Thursday, January 21, 2016 5:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/23/2015
ElenaD94, te intreb aici ca stiu ca dau de tine la burtici. Am vazut ca ai scris ca ai facut o infectie urinara in preajma Craciunului. Imi poti spune ce antibiotic ti-a prescris medicul tie pt infectie urinara?
ElenaD94
Scris: Thursday, January 21, 2016 6:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/19/2014
Carlymaria wrote:
ElenaD94, te intreb aici ca stiu ca dau de tine la burtici. Am vazut ca ai scris ca ai facut o infectie urinara in preajma Craciunului. Imi poti spune ce antibiotic ti-a prescris medicul tie pt infectie urinara?

Buna! Am luat Augmentin si Urisan pliculete 2 ori pe zi.
3xA
Scris: Thursday, January 21, 2016 7:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/21/2016
Buna mamicute si viitoare mamicutze dragutze!! Sunt noua printre voi si nu stiu inca unde ma incadrez, la Aspirante sau la Gravidute... Puteti sa-mi ziceti si voi o parere??? Atasez testul facut cu azi, dupamasa pe la 4 jum (deci nu cu prima urina de dimi) cu 2 zile inainte de data la care ar trebui sa-mi vina menstruatia. Va pup cu drag si astept parerile voastre Cheek Kiss

3xA attached the following image(s):
12400845_10208848670433171_5803827763401520473_n.jpg

)(Marina)(
Scris: Thursday, January 21, 2016 8:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
corina_elena50 wrote:
Felicitari Roxyfoxy!Dumnezeu sa aiba grija de tine si de bebe!sa ne spui cum a fost!!
Fetelor,cele care ati nascut deja,vreuna dintre voi a nascut natural cu epidurala sa imi povestiti si mie cum e? computerlove

Auras a nascut cu epidurala si a spus ca fost ft ft bine. Mi-a zis ca a putut chiar sa si impinga, ca am intrebat-o eu. Alte datalii nu stiu...NuStiu
Rocsana
Scris: Thursday, January 21, 2016 9:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
3xA wrote:
Buna mamicute si viitoare mamicutze dragutze!! Sunt noua printre voi si nu stiu inca unde ma incadrez, la Aspirante sau la Gravidute... Puteti sa-mi ziceti si voi o parere??? Atasez testul facut cu azi, dupamasa pe la 4 jum (deci nu cu prima urina de dimi) cu 2 zile inainte de data la care ar trebui sa-mi vina menstruatia. Va pup cu drag si astept parerile voastre Cheek Kiss

Eu pareca vad o a doua liniuta sau mi se pare ?daca este repeta dimineata cu prima urina .
3xA
Scris: Thursday, January 21, 2016 9:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/21/2016
Rocsana wrote:

Eu pareca vad o a doua liniuta sau mi se pare ?daca este repeta dimineata cu prima urina .

Doamne-ajuta, Rocsana!!! Sa fieee!!! MAi astept pana pe luni si repet atunci Hands
Anelise
Scris: Thursday, January 21, 2016 9:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.