Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Doina, nu se dubleaza la un singur bebe si se tripleaza la 2 :) Regula e ca o beta care sa arate ca implantarea a fost cu succes, trebuie minim sa se dubleze la 48 de ore. Dar nu e niciodata strict dublu. E dublu plus (poate fi chiar plus multisor tare). Bine, eu cred ca Alexandra s+ar bucura si la gemeni asa ca...nah...daca ai gura aurita si is gemeni, te pun sa repeti non stop "zambila se va imbogati peste noapte, zambila se va imbogati peste noapte" :))))))))))))))) |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Zambila vedem noi maine Acum 2 saptamni pe un alt forum o fata isi anunta sarcina si a facut beta si era valoarea mica 156 ceva de genu si la doua zile era 700 si i-am spus ca valoarea arata ca ar avea gemeni si gemeni sunt :))).Acum sper ca Alexandra-Alex a facut la acelasi laborator |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| Dragele mele, eu am gemeni si beta a fost 1187 si 2519. La mine nici nu s-a vazut ca este sarcina gemelara la prima eco, ci abia cand am mers la reevaluare, la 6 sapt s-au vazut 2 bulinute. Sper sa fie asa cum isi doreste viitoarea mamica, important e sa fie sanatoasa si sa duca sarcina cu bine pana la capat. Va pupacesc |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Buna fetelor!Am nascut astazi la 10:30 un baietel de 3.400 kg si 52 cm, prin cezariana.Sunt extrem de fericita !Acum incerc sa ma recuperez si intru si va povestesc cum a decurs tot. |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
|
Felicitari recuperare usoara, bebe sanatos si laptic din plin. Pupici |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Felicitari!!!Multa sanatate tie si lui bebe!Sa va bucurati mereu de el!!! |
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Felicitari curajoasa mamica!recuperare rapida iti doresc! |
|
|
Waw ce mai flacau, felicitari mamico, recuperare rapida! |
|

Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
|
Felicitari!!! Recuperare rapida. |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
|
Felicitari Roxy, iti doresc sa te rafaci cat mai repede , sa ai mult laptic ,bebele sa fie sanatos si mancacios iar cand te simti ok sa ne spui si noua impresii despre cezariana |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| feliciatri, Roxy! sa fie bebe sanatos, cuminte si mancacios! sa te recuperezi repede! |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Felicitari, Roxy! Multa sanatate tie si bebelului si recuperare usoara! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2016 Mesaje: 23
| Felicitari Roxy si recuperare usoara!!!asa este....as fi bucuroasa chiar daca ar fi gemeni!!!important e sa fie bine si sa ajungem la termen!!!abia astept sa vad diseara...va pup..multa sanatate |
|
| alexandra-alex wrote:Felicitari Roxy si recuperare usoara!!!asa este....as fi bucuroasa chiar daca ar fi gemeni!!!important e sa fie bine si sa ajungem la termen!!!abia astept sa vad diseara...va pup..multa sanatate
O sa fie bine, vei vedea. Abia astept vesti, m-as bucura enorm sa mai fie o burtica cu gemeni |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Felicitari roxy! Recuperare rapida si laptic din plin :) |
|
|