Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 18, 2016 9:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
moa wrote:

Marina si eu am nopti groaznice,patesc la fel ca tine.acelasi program il am si eu pe timp de zii..gafai de zici ca alerg non stop...

Lili eu zic sa stai linistita pentru ca este fff mica sarcina,deci nu are cum sa iasa valoare mare..DistanceKiss

Roxyfoxy succes maine,iti tinem pumnii...sanatate multa iti doresccomputerlove

Andreiutza a crescut bebicul,a pus ceva carnita pe el in 2 sapt...abea astept sa ma duc si eu lunea viitoare sa vad daca a mai luat in greutate..mi se pare ca burta mea nu a mai crescut si nici in kg nu am mai luat

Daaaa cica mai pun e 200-300 in o sapt jum :D
inna19
Scris: Monday, January 18, 2016 9:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Roxyfoxy wrote:
Fetelor sa îmi tineti pumnii ....ma-am internat la spital ?i maine dimineata cred ca fac cezariana.Cheek Kiss

Yupiii a venit clipa mult asteptata newclap .Nastere usoara si mult curaj dance . Sa ai un bebe sanatos, papacios si fara colici ! Pupici Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, January 19, 2016 9:41 AM
Nivel

Neata fetelor!!!!

Nu stiu ce sa ma mai fac cu soacra care deja ma sufoca....

Aseara a auzit ea de la nuj cine ca a nascut la privat si ca i-au facut copilului o gramada de analize si ca sa il ducem si noi pe bebe dupa ce se naste.... etc etc.... ca de ce nu mi-l da pe salon cum se naste, ca de ce nu pot intra la mine la post operator...

Argue Argue Argue Argue Argue
doinanuta
Scris: Tuesday, January 19, 2016 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Roxy nastere usiara si laptic din plincomputerlove computerlove yes
Zambila
Scris: Tuesday, January 19, 2016 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Roxy, nastere usoara! S[ fie bebe sanatos si mancacios!Recuperare rapida! Te asteptam cu poze si cu povestid espre cum a fost.
Andreiutza, eu le-am zis ca nu vor putea sa stea toti buluc pe bebe pentru ca bebe are nevoie de timp sa se adapteze la lumea asta, ca e inca fragil, si ei vin de afara plini de virusuri si bacterii.
Rocsana
Scris: Tuesday, January 19, 2016 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Roxyfoxy wrote:
Fetelor sa îmi tineti pumnii ....ma-am internat la spital ?i maine dimineata cred ca fac cezariana.Cheek Kiss

Nastere usoara ,bebe sanatos si mancacios ,tie recuperare cat mai rapida si mult laptic majoreta majoreta majoreta majoreta
Rocsana
Scris: Tuesday, January 19, 2016 10:18 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Neata fetelor!!!!

Nu stiu ce sa ma mai fac cu soacra care deja ma sufoca....

Aseara a auzit ea de la nuj cine ca a nascut la privat si ca i-au facut copilului o gramada de analize si ca sa il ducem si noi pe bebe dupa ce se naste.... etc etc.... ca de ce nu mi-l da pe salon cum se naste, ca de ce nu pot intra la mine la post operator...

Argue Argue Argue Argue Argue

Parerea mea este ca ei trebuie sa intelega ca bebele trebuie sa se acomodeze cu mediul nou ,este foarte fragil si trebuie ferit de multe riscuri ,bacterii ,virusi etc este normal sa fie protejat si sa nu fie lasati toti sa stea calare pe el ,au timp acasa dupa ce trece de perioada critica ,nu stiu ce este asa greu de inteles ma refer la toti nu numai la ai tai Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, January 19, 2016 10:26 AM
Nivel

Rocsana wrote:

Parerea mea este ca ei trebuie sa intelega ca bebele trebuie sa se acomodeze cu mediul nou ,este foarte fragil si trebuie ferit de multe riscuri ,bacterii ,virusi etc este normal sa fie protejat si sa nu fie lasati toti sa stea calare pe el ,au timp acasa dupa ce trece de perioada critica ,nu stiu ce este asa greu de inteles ma refer la toti nu numai la ai tai Cheek Kiss

.... si cum ii faci sa inteleaga.... A vb si sotul cu ei si degeaba el vb el aude, inteleg primul nepot, le e drag, dar nici chiar asa
Rocsana
Scris: Tuesday, January 19, 2016 10:42 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

.... si cum ii faci sa inteleaga.... A vb si sotul cu ei si degeaba el vb el aude, inteleg primul nepot, le e drag, dar nici chiar asa

Cam greu cu intelesul ,de aceea am specificat ca nu numai ai tai fac asa majoritatea de la parinti ,socri pana la prieteni toti se inghesuie atunci cand nasti acolo,hai ca mama sau soacra depinde cine vine sa te ajute + sotul este normal dar nu toti si daca le dai de inteles de dinainte ca ai vrea sa stai linistita o perioada se supara ,cunosc dar asta e Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, January 19, 2016 11:06 AM
Nivel

Rocsana wrote:

Cam greu cu intelesul ,de aceea am specificat ca nu numai ai tai fac asa majoritatea de la parinti ,socri pana la prieteni toti se inghesuie atunci cand nasti acolo,hai ca mama sau soacra depinde cine vine sa te ajute + sotul este normal dar nu toti si daca le dai de inteles de dinainte ca ai vrea sa stai linistita o perioada se supara ,cunosc dar asta e Cheek Kiss

Pai asta zic e primul nepot si pt ai mei si pt socrii.....Cumnata are probl nu se stie dc poate face bebe.... si atunci e de inteles.... AAAA si bunicii mei care au 85 ani si stau langa spital unde nasc fac 10 min pana acolo si m-au rugat in mod deosebit sa vina ca eu locuiesc departe de ei fac o ora si ceva pana la mine, si le-am zis ca da ca saracii nu-i pun pe drum la varsta asta si iti dai seama ca maine poimaine nu mai sunt si se bucura ca au apucat sa vd stranepotul
alexandra-alex
Scris: Tuesday, January 19, 2016 11:10 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/11/2016
salut fetelor....multumesc pt raspunsuri....wow doinanuta gemenihearts hearts SimplyLove ar fi frumos...abia astept sa aflu miercuri!!!nastere usoara Roxyfoxy...multa sanatate la amandoi...
corinaalexandra
Scris: Tuesday, January 19, 2016 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Roxyfoxy wrote:

Nastere usoara newclap bebe sanatos si mancacios computerlove pupici
Rocsana
Scris: Tuesday, January 19, 2016 11:33 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Pai asta zic e primul nepot si pt ai mei si pt socrii.....Cumnata are probl nu se stie dc poate face bebe.... si atunci e de inteles.... AAAA si bunicii mei care au 85 ani si stau langa spital unde nasc fac 10 min pana acolo si m-au rugat in mod deosebit sa vina ca eu locuiesc departe de ei fac o ora si ceva pana la mine, si le-am zis ca da ca saracii nu-i pun pe drum la varsta asta si iti dai seama ca maine poimaine nu mai sunt si se bucura ca au apucat sa vd stranepotul

Bn,bunicii tai sunt cazuri de exceptie acum e de inteles dar noi vb de restul fam.,prieteni care pot veni oricand ,oricum mai ai un pic si o sa iti vezi bebelasul si cred ca atunci o sa uiti de toate si toti ,oricum cred ca ai deja niste emotiii......Cred ca mamicile care au nascut deja stiu cel mai bn ce sentimente ai atunci ,bebele e cel mai important Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, January 19, 2016 11:36 AM
Nivel

Rocsana wrote:

Bn,bunicii tai sunt cazuri de exceptie acum e de inteles dar noi vb de restul fam.,prieteni care pot veni oricand ,oricum mai ai un pic si o sa iti vezi bebelasul si cred ca atunci o sa uiti de toate si toti ,oricum cred ca ai deja niste emotiii......Cred ca mamicile care au nascut deja stiu cel mai bn ce sentimente ai atunci ,bebele e cel mai important Cheek Kiss

daaaaHilar Hilar Hilar Hilar pale pale pale
doinanuta
Scris: Tuesday, January 19, 2016 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
alexandra-alex wrote:
salut fetelor....multumesc pt raspunsuri....wow doinanuta gemenihearts hearts SimplyLove ar fi frumos...abia astept sa aflu miercuri!!!nastere usoara Roxyfoxy...multa sanatate la amandoi...

Spun gemeni pt ca valoarea ta la 48 de ore nu s-a dublat.E de 3 ori mai mare decat cea din ziua de sambata.In general ea se dubleaza cand e doar un bebe.newclap computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.