Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2016 Mesaje: 23
| Fetelor va rog mult sa ma lamuriti!!!e prima data cand fac beta hcg si nu stiu daca sunt sau nu bune rezultatele...azi aveam programare la ginecolog dar pt k a ninis aici e tot inchis si ma reprogramat pe miercuri..nici nu am apucat sa.i comunic rezultatele era prea ocupata....sambata-1024.35....luni-4466.68...va pup si astept raspuns... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| alexandra-alex wrote:Fetelor va rog mult sa ma lamuriti!!!e prima data cand fac beta hcg si nu stiu daca sunt sau nu bune rezultatele...azi aveam programare la ginecolog dar pt k a ninis aici e tot inchis si ma reprogramat pe miercuri..nici nu am apucat sa.i comunic rezultatele era prea ocupata....sambata-1024.35....luni-4466.68...va pup si astept raspuns...
E foarte bineeee, felicitari! Rezultatul trebuie sa se dubleze in 48 de ore. La tine e mai mult decat dublu. |
|

Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
|
Felicitari! E foarte bine. |
|

| Fetele cu sarcini mai inaintate, voi cum stati cu noptile? Eu nu-mi gasesc pozitie mai deloc de somn, mi-e foarte greu, incerc cand pe stanga cand pe dreapta, si abia abia ma intorc de pe o parte pe alta. Cand ma duc la baie, abia ma dau jos din pat. Abia spre dimineata, dorm si eu mai bine. Si ziua obosesc fff repede, pe scaun nu prea pot sa stau mult timp, in picioare nici atat. Cu toate astea eu nu stau doar in pat... gatesc, bag la spalat, mai fac si ordine prin casa( ceea ce pot), iar cand simt ca nu mai pot, ma odihnesc...si tot asa. Afara am iesit mai rar, desi se recomanda cate o plimbarica scurta, dar eu obosesc ft repede. Ma duc pana la magazin, care e aproape, si deja zici ca cine stie ce am facut...:))))
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| alexandra-alex wrote:Fetelor va rog mult sa ma lamuriti!!!e prima data cand fac beta hcg si nu stiu daca sunt sau nu bune rezultatele...azi aveam programare la ginecolog dar pt k a ninis aici e tot inchis si ma reprogramat pe miercuri..nici nu am apucat sa.i comunic rezultatele era prea ocupata....sambata-1024.35....luni-4466.68...va pup si astept raspuns... Eu cred ca ai gemeni :).Felicitari |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
|
mai ai cateva zile si o sa iti ti bebele la piept |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Fetelor sa îmi tineti pumnii ....ma-am internat la spital ?i maine dimineata cred ca fac cezariana. |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Roxyfoxy wrote:Fetelor sa îmi tineti pumnii ....m-am internat la spital si maine dimineata cred ca fac cezariana. |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Roxy - nastere usoara si recuperare rapida!sanatate tie si lui bebe! Pupici |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetelor!! azi am mai facut un test si linia de test a fost tot slabuta dar e pozitiv, si am facut si hcg si e de 14.76 voi ce ziceti e mica? mie azi ar fi trebuit sa imi vina cm, am 14,15 zile de la testul pozitiv de ovulatie |
|

| Roxyfoxy wrote:Fetelor sa îmi tineti pumnii ....ma-am internat la spital ?i maine dimineata cred ca fac cezariana.
Mult curaj! Nastere usoara si recuperare rapida! Sa ne tii la curent. |
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Lili Eu prietena mea care si ea tot cu o trompa, tot asa intr-un final a ramas si a simtit dinainte prin ziua 13 DPO si-a facut beta si i-a iesit 6, era sigura ca iar e extrauterina, la doua zile a crescut f mult apoi a repetat peste alte 48 ore si din ce in ce mai bine. Nu se stie cat timp i-a luat la tine sa parcurga trompa si sa se fixeze in uter. Asa ca rabdare si ne rugam toate sa fie totul bine!
Roxyfoxy nastere usoara si recuperare rapida! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Nasmyne wrote:lLili Eu prietena mea care si ea tot cu o trompa, tot asa intr-un final a ramas si a simtit dinainte prin ziua 13 DPO si-a facut beta si i-a iesit 6, era sigura ca iar e extrauterina, la doua zile a crescut f mult apoi a repetat peste alte 48 ore si din ce in ce mai bine. Nu se stie cat timp i-a luat la tine sa parcurga trompa si sa se fixeze in uter. Asa ca rabdare si ne rugam toate sa fie totul bine! Roxyfoxy nastere usoara si recuperare rapida! multumesc de raspuns!! deci la mine e bn totusi ma straduiesc sa fiu calma si sa nu intru in panica sper sa rezist pana mercuri seara |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| )(Marina)( wrote:Fetele cu sarcini mai inaintate, voi cum stati cu noptile? Eu nu-mi gasesc pozitie mai deloc de somn, mi-e foarte greu, incerc cand pe stanga cand pe dreapta, si abia abia ma intorc de pe o parte pe alta. Cand ma duc la baie, abia ma dau jos din pat. Abia spre dimineata, dorm si eu mai bine. Si ziua obosesc fff repede, pe scaun nu prea pot sa stau mult timp, in picioare nici atat. Cu toate astea eu nu stau doar in pat... gatesc, bag la spalat, mai fac si ordine prin casa( ceea ce pot), iar cand simt ca nu mai pot, ma odihnesc...si tot asa. Afara am iesit mai rar, desi se recomanda cate o plimbarica scurta, dar eu obosesc ft repede. Ma duc pana la magazin, care e aproape, si deja zici ca cine stie ce am facut...:))))
Marina si eu am nopti groaznice,patesc la fel ca tine.acelasi program il am si eu pe timp de zii..gafai de zici ca alerg non stop...
Lili eu zic sa stai linistita pentru ca este fff mica sarcina,deci nu are cum sa iasa valoare mare..
Roxyfoxy succes maine,iti tinem pumnii...sanatate multa iti doresc
Andreiutza a crescut bebicul,a pus ceva carnita pe el in 2 sapt...abea astept sa ma duc si eu lunea viitoare sa vad daca a mai luat in greutate..mi se pare ca burta mea nu a mai crescut si nici in kg nu am mai luat |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Roxyfoxy wrote:Fetelor sa îmi tineti pumnii ....ma-am internat la spital ?i maine dimineata cred ca fac cezariana.
Multa bafta!!!! Recuperare rapida!!!! si un bebeloi macacio si sanatos.... |
|
|