Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandra-alex
Scris: Monday, January 18, 2016 6:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/11/2016
Fetelor va rog mult sa ma lamuriti!!!e prima data cand fac beta hcg si nu stiu daca sunt sau nu bune rezultatele...azi aveam programare la ginecolog dar pt k a ninis aici e tot inchis si ma reprogramat pe miercuri..nici nu am apucat sa.i comunic rezultatele era prea ocupata....sambata-1024.35....luni-4466.68...va pup si astept raspuns...
kamytza
Scris: Monday, January 18, 2016 6:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
alexandra-alex wrote:
Fetelor va rog mult sa ma lamuriti!!!e prima data cand fac beta hcg si nu stiu daca sunt sau nu bune rezultatele...azi aveam programare la ginecolog dar pt k a ninis aici e tot inchis si ma reprogramat pe miercuri..nici nu am apucat sa.i comunic rezultatele era prea ocupata....sambata-1024.35....luni-4466.68...va pup si astept raspuns...

E foarte bineeee, felicitari! Rezultatul trebuie sa se dubleze in 48 de ore. La tine e mai mult decat dublu. newclap
)(Marina)(
Scris: Monday, January 18, 2016 7:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2015
AndreiutzaEu wrote:
Ne-am intors.... Are bebe 3041 grame Lol Lol Lol

Felicitari! E foarte bine. Bravoo DistanceKiss
)(Marina)(
Scris: Monday, January 18, 2016 7:11 PM
Nivel

Fetele cu sarcini mai inaintate, voi cum stati cu noptile? Eu nu-mi gasesc pozitie mai deloc de somn, mi-e foarte greu, incerc cand pe stanga cand pe dreapta, si abia abia ma intorc de pe o parte pe alta. Cand ma duc la baie, abia ma dau jos din pat. Abia spre dimineata, dorm si eu mai bine. Si ziua obosesc fff repede, pe scaun nu prea pot sa stau mult timp, in picioare nici atat. Cu toate astea eu nu stau doar in pat... gatesc, bag la spalat, mai fac si ordine prin casa( ceea ce pot), iar cand simt ca nu mai pot, ma odihnesc...si tot asa. Afara am iesit mai rar, desi se recomanda cate o plimbarica scurta, dar eu obosesc ft repede. Ma duc pana la magazin, care e aproape, si deja zici ca cine stie ce am facut...:))))
Gossip coeur
doinanuta
Scris: Monday, January 18, 2016 7:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
alexandra-alex wrote:

Eu cred ca ai gemeni :).Felicitari computerlove majoreta
Rocsana
Scris: Monday, January 18, 2016 7:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
AndreiutzaEu wrote:
Ne-am intors.... Are bebe 3041 grame Lol Lol Lol

Bravoo mai ai cateva zile si o sa iti ti bebele la pieptmajoreta
Roxyfoxy
Scris: Monday, January 18, 2016 7:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Fetelor sa îmi tineti pumnii ....ma-am internat la spital ?i maine dimineata cred ca fac cezariana.Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Monday, January 18, 2016 7:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Roxyfoxy wrote:
Fetelor sa îmi tineti pumnii ....m-am internat la spital si maine dimineata cred ca fac cezariana.Cheek Kiss
dia27
Scris: Monday, January 18, 2016 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Roxy - nastere usoara si recuperare rapida!sanatate tie si lui bebe! Pupici
Lili Eu
Scris: Monday, January 18, 2016 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Buna fetelor!! azi am mai facut un test si linia de test a fost tot slabuta dar e pozitiv, si am facut si hcg si e de 14.76 voi ce ziceti e mica? mie azi ar fi trebuit sa imi vina cm, am 14,15 zile de la testul pozitiv de ovulatieuff Cheek Kiss
)(Marina)(
Scris: Monday, January 18, 2016 8:02 PM
Nivel

Roxyfoxy wrote:
Fetelor sa îmi tineti pumnii ....ma-am internat la spital ?i maine dimineata cred ca fac cezariana.Cheek Kiss

Mult curaj!
Nastere usoara si recuperare rapida! majoreta
Sa ne tii la curent. DistanceKiss
Nasmyne
Scris: Monday, January 18, 2016 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Lili Eu prietena mea care si ea tot cu o trompa, tot asa intr-un final a ramas si a simtit dinainte prin ziua 13 DPO si-a facut beta si i-a iesit 6, era sigura ca iar e extrauterina, la doua zile a crescut f mult apoi a repetat peste alte 48 ore si din ce in ce mai bine. Nu se stie cat timp i-a luat la tine sa parcurga trompa si sa se fixeze in uter. Asa ca rabdare si ne rugam toate sa fie totul bine!Cheek Kiss

Roxyfoxy nastere usoara si recuperare rapida!
Lili Eu
Scris: Monday, January 18, 2016 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Nasmyne wrote:
lLili Eu prietena mea care si ea tot cu o trompa, tot asa intr-un final a ramas si a simtit dinainte prin ziua 13 DPO si-a facut beta si i-a iesit 6, era sigura ca iar e extrauterina, la doua zile a crescut f mult apoi a repetat peste alte 48 ore si din ce in ce mai bine. Nu se stie cat timp i-a luat la tine sa parcurga trompa si sa se fixeze in uter. Asa ca rabdare si ne rugam toate sa fie totul bine!Cheek Kiss

Roxyfoxy nastere usoara si recuperare rapida!
multumesc de raspuns!! deci la mine e bn totusiLol Cheek Kiss ma straduiesc sa fiu calma si sa nu intru in panicaBlushing sper sa rezist pana mercuri searaCrazy Cheek Kiss
moa
Scris: Monday, January 18, 2016 8:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
)(Marina)( wrote:
Fetele cu sarcini mai inaintate, voi cum stati cu noptile? Eu nu-mi gasesc pozitie mai deloc de somn, mi-e foarte greu, incerc cand pe stanga cand pe dreapta, si abia abia ma intorc de pe o parte pe alta. Cand ma duc la baie, abia ma dau jos din pat. Abia spre dimineata, dorm si eu mai bine. Si ziua obosesc fff repede, pe scaun nu prea pot sa stau mult timp, in picioare nici atat. Cu toate astea eu nu stau doar in pat... gatesc, bag la spalat, mai fac si ordine prin casa( ceea ce pot), iar cand simt ca nu mai pot, ma odihnesc...si tot asa. Afara am iesit mai rar, desi se recomanda cate o plimbarica scurta, dar eu obosesc ft repede. Ma duc pana la magazin, care e aproape, si deja zici ca cine stie ce am facut...:))))
Gossip coeur

Marina si eu am nopti groaznice,patesc la fel ca tine.acelasi program il am si eu pe timp de zii..gafai de zici ca alerg non stop...

Lili eu zic sa stai linistita pentru ca este fff mica sarcina,deci nu are cum sa iasa valoare mare..DistanceKiss

Roxyfoxy succes maine,iti tinem pumnii...sanatate multa iti doresccomputerlove

Andreiutza a crescut bebicul,a pus ceva carnita pe el in 2 sapt...abea astept sa ma duc si eu lunea viitoare sa vad daca a mai luat in greutate..mi se pare ca burta mea nu a mai crescut si nici in kg nu am mai luat
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 18, 2016 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Roxyfoxy wrote:

Hilar Hilar Hilar Hilar Multa bafta!!!! Recuperare rapida!!!! si un bebeloi macacio si sanatos....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.