Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 18, 2016 8:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Auras wrote:
Salutari si pupicei tuturor gravidutelor,asa cum am promis ne-am facut nitel timp sa va postez cateva poze cu noi,va pup pe toate si va doresc multa sanatate!Cheek Kiss SimplyLove computerlove grup grup

computerlove computerlove computerlove
dreams***
Scris: Monday, January 18, 2016 8:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Nasmyne wrote:
Eu sunt terminata, nu-mi mai revin, am rosu in gat si din cauza asta sambata am facut febra..38,4 uff Am facut toate tratamentele babesti si tot nu scadea, ginecologul mi a zis sa iau de doua ori pe zi paracetamol si ospen, mi-a scazut imediat febra si nici nu am mai facut dar in schimb tusesc f mult si ma doare ingrozitor in gat, abia mai vorbesc, doar astea doua in rest pot respira, dar tusea ma omoara pale

Am incercat de toate, mi-au iesit pe nas cate ceaiuri cu miere si lamaie am baut, miere simpla cu lamaie, gargara cu sare, lamaie diluata cu apa, portocale, grefe, kiwi, vitamina C, strepsils, sirop de patlagina, nimic nu amelioreaza, acum tusea se rupe, ma gandesc ca saracul bebe l-am traumatizat cu atata tusit. Maine merg si la doctora de familie sa vedem ea ce zice.

Vreau sa ma fac bine, chiar nu stiu de unde am racit asa, mai mult ca sigur am luat un virus de la altcineva, eu am foarte mare grija sa nu racesc. Am atatia ani de cand nu am mai racit, nici nu tin minte sa ma fi durut vre-odata in gat sau sa am temperatura, poate cand eram in generala uff

offf....e crunt sa fii racit cu toate simptomele astea...si eu am fost racita de sarbatori si am zis ca o iau razna...sigur o sa te simti din ce in ce mai bine....de la paracetamol eu ma simteam considerabil mai bine...mergi la medic si vezi ce iti recomanda...multa sanatate tie si lui bebe!Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Monday, January 18, 2016 9:35 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
Auras wrote:
Salutari si pupicei tuturor gravidutelor,asa cum am promis ne-am facut nitel timp sa va postez cateva poze cu noi,va pup pe toate si va doresc multa sanatate!Cheek Kiss SimplyLove computerlove grup grup

newclap Sunteti tare scumpi,sanatate sa aveti amandoiCheek Kiss
Rocsana
Scris: Monday, January 18, 2016 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
dreams*** wrote:

offf....e crunt sa fii racit cu toate simptomele astea...si eu am fost racita de sarbatori si am zis ca o iau razna...sigur o sa te simti din ce in ce mai bine....de la paracetamol eu ma simteam considerabil mai bine...mergi la medic si vezi ce iti recomanda...multa sanatate tie si lui bebe!Cheek Kiss

Nasmyne si eu abia am scapat de tuse cu multe ceaiuri babesti si in final cu sirop de patlagina rec.de medic dar febra nu am avut si stiu ca este destul de aiurea in sarcina ,iti doresc sa te faci bn cat mai repede Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 18, 2016 9:44 AM
Nivel

Neatza fetelor....Clap

Astazi la ora 16.30 am ultima intalnire cu bebelinul inainte de marea intalnire din 27 ianuarie Hilar Hilar Hilar Hilar dance dance dance

Au inceput deja emotiile.... Sunt curioasa cat a mei crescut....

Ufffff... si ma simt si un pic ciudat pt ca in week am dus catelusa la ai mei pt ca nu o mai pot scoate pe vremea asta pt ca din cauza burticii deabia ma misc si am zis sa nu fac vreo boacana acum inainte sa nasc . O sa o aduc inapoi in febr dupa ce vine bebe si imi revin cu cezariana ca sa ma pot ocupa si de ea.... Ea nu are nicio treaba ca sta pe la ai mei \ cand plecam noi de pa la 2 luni . E ca si aici pt ea, dar ne e noua mai greu.... Tata e la pensie si o plimba.... Aici zilele cand voi fi in spital nu va avea cine sa stea cu ea... dar in febr la 2 sapt cand imi revin o aduc si sa-i fac cunostinta cu bubulinul.... Deabia astept....

Nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin pana pe 27... De miercuri intr-o saptamana....

Cam cat trebuie sa cantareasca bebe acum dc acum 2 sapt jum avea 2500?computerlove computerlove computerlove computerlove hearts hearts hearts

biancaanamaria
Scris: Monday, January 18, 2016 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
AndreiutzaEu wrote:
Neatza fetelor....Clap

Astazi la ora 16.30 am ultima intalnire cu bebelinul inainte de marea intalnire din 27 ianuarie Hilar Hilar Hilar Hilar dance dance dance

Au inceput deja emotiile.... Sunt curioasa cat a mei crescut....

Ufffff... si ma simt si un pic ciudat pt ca in week am dus catelusa la ai mei pt ca nu o mai pot scoate pe vremea asta pt ca din cauza burticii deabia ma misc si am zis sa nu fac vreo boacana acum inainte sa nasc . O sa o aduc inapoi in febr dupa ce vine bebe si imi revin cu cezariana ca sa ma pot ocupa si de ea.... Ea nu are nicio treaba ca sta pe la ai mei \ cand plecam noi de pa la 2 luni . E ca si aici pt ea, dar ne e noua mai greu.... Tata e la pensie si o plimba.... Aici zilele cand voi fi in spital nu va avea cine sa stea cu ea... dar in febr la 2 sapt cand imi revin o aduc si sa-i fac cunostinta cu bubulinul.... Deabia astept....

Nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin pana pe 27... De miercuri intr-o saptamana....

Cam cat trebuie sa cantareasca bebe acum dc acum 2 sapt jum avea 2500?computerlove computerlove computerlove computerlove hearts hearts hearts

Eu din ce stiu ar trebui sa ia cam 200-250 gr pe saptamana acum in ultima perioada , dar depinde nu e la fel la toate gravidutele vezi tu azi cand mergi la control majoreta
Zambila
Scris: Monday, January 18, 2016 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
vaaaaaaaaai, Auras, bebe e adorabil! coeur coeur coeur Tare ma bucur sa citesc ca ai scapat de starile de rau, ca mult ai mai patimit!
Lili, sarcina usoara si la termen. Te asteptam cu vesti bune de la Beta!
Fetelor, intrebare. Inteleg ca acea presiune pe vagin e normala in sarcina ca apasa uterul, apasa bebe, dar nu e cam devreme in saptamana 30? Nu e permanenta, dar...ma ingrijoreaza.Crazy
Nasmyne
Scris: Monday, January 18, 2016 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Am fost la medic, am rosu f rau in gat cica se vede si in jos nu doar in gat, puroi plus laringita. Mi a zis sa iau ospen si jumatate de paracetamol la 8 ore, mi a dat alt sirop (Fluimucin) si decasept pt supt. Sper sa treaca mai repede, mi-e asa somn acum, dar nu pot dormi de tuse si durere in gat NuImiPasa mama ei de raceala! ras las ca va trece pana la urma, voi continua in paralel si cu tatamentele babesti.

Andreiuta Eu ce putin mai ai si iti vezi minunea din burtica computerlove
Cred ca e mai bine pt tine si catelusa sa stea la ai tai sa nu se simta neglijata pana iti revii tu, mititica. Aveam si eu ocazia sa primesc un pui de bichon dar eu vreau un yorkshire, ca puiul meu care a murit, plus ca mi-ar fi greu acum sa stau sa-l educ, sa strang dp el pana invata sa-si faca nevoile afara. Cand va avea Lucas 3 anisori o sa cumpar unul pt amandoicoeur sunt sigura ca si lui ii vor placea catelusii la cat de mult iubim (eu si al meu) animalele.

)(Marina)( apropo ce burtica frumoasa ai si tu!

Lili Eu ai facut beta Hcg? Cum este? Sa ne spui si noua
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 18, 2016 3:19 PM
Nivel

[quote=Nasmyne]Am fost la medic, am rosu f rau in gat cica se vede si in jos nu doar in gat, puroi plus laringita. Mi a zis sa iau ospen si jumatate de paracetamol la 8 ore, mi a dat alt sirop (Fluimucin) si decasept pt supt. Sper sa treaca mai repede, mi-e asa somn acum, dar nu pot dormi de tuse si durere in gat NuImiPasa mama ei de raceala! ras las ca va trece pana la urma, voi continua in paralel si cu tatamentele babesti.

Cred ca e mai bine pt tine si catelusa sa stea la ai tai sa nu se simta neglijata pana iti revii tu, mititica. Aveam si eu ocazia sa primesc un pui de bichon dar eu vreau un yorkshire, ca puiul meu care a murit, plus ca mi-ar fi greu acum sa stau sa-l educ, sa strang dp el pana invata sa-si faca nevoile afara. Cand va avea Lucas 3 anisori o sa cumpar unul pt amandoicoeur sunt sigura ca si lui ii vor placea catelusii la cat de mult iubim (eu si al meu) animalele.

Daaa.... asa e mai ales ca se anunta ger si va fi ;polei si riscam sa ies acum cu ea sa nu alunec etc...Plus ca e o rasfatata si acolo :D :))... E ea un pic suparata ca noi de o luna am dezvatat-o de dormit in pat si i s-a parut ciudat ca nu au mai lasat-o nici ai mei , dar ei nu au lasat-o tot pt noi ca deabia am reusit sa o dezvatam de pat si i s-a parut ciudat ca stia ca doarme intre ei cand ajunge acolo. Mi-a zis mama ca in prima seara i-a marait toata noaptea hohot hohot hohot
)(Marina)(
Scris: Monday, January 18, 2016 3:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Zambila wrote:
vaaaaaaaaai, Auras, bebe e adorabil! coeur coeur coeur Tare ma bucur sa citesc ca ai scapat de starile de rau, ca mult ai mai patimit!
Lili, sarcina usoara si la termen. Te asteptam cu vesti bune de la Beta!
Fetelor, intrebare. Inteleg ca acea presiune pe vagin e normala in sarcina ca apasa uterul, apasa bebe, dar nu e cam devreme in saptamana 30? Nu e permanenta, dar...ma ingrijoreaza.Crazy

Nu cred ca e devreme, cel putin si eu am avut aceasta presiune cred ca tot de la sapt 30, poate chiar mai devreme. Uneori ma apasa fff tare de nu puteam sa merg. Am fost si la spital, ca m am speriat. Dar, m au linistit ca acest lucru e normal, mai ales eu fiind si mai micuta de fel, se simte mai tare. Mi au zis ca sa nu merg ft mult pe jos si sa ma odihnesc de fiec data cand simt aceasta presiune. De atunci mi a mai trecut, dar si acum ma mai ia uneori. Deci la mine a fost mai devreme, si la fel nu a fost o durere permanenta, dar deranjanta. Eu zic sa stai linistita, ca e normal. Oricum sa intrebi si pe medicul tau.
Pupici computerlove
Bucurie2015
Scris: Monday, January 18, 2016 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
Lili Eu wrote:
Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniuteyes cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Cheek Kiss

Doamne nu imi vine sa cred....ce ma bucur pt tine!!! Felicitari si sarcina usoara!!!
Bucurie2015
Scris: Monday, January 18, 2016 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
Lili Eu wrote:
Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniuteyes cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Cheek Kiss

Doamne nu imi vine sa cred....ce ma bucur pt tine!!! Felicitari si sarcina usoara!!!
)(Marina)(
Scris: Monday, January 18, 2016 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2015
Nasmyne wrote:
Am fost la medic, am rosu f rau in gat cica se vede si in jos nu doar in gat, puroi plus laringita. Mi a zis sa iau ospen si jumatate de paracetamol la 8 ore, mi a dat alt sirop (Fluimucin) si decasept pt supt. Sper sa treaca mai repede, mi-e asa somn acum, dar nu pot dormi de tuse si durere in gat NuImiPasa mama ei de raceala! ras las ca va trece pana la urma, voi continua in paralel si cu tatamentele babesti.

)(Marina)( apropo ce burtica frumoasa ai si tu!

Lili Eu ai facut beta Hcg? Cum este? Sa ne spui si noua

Multumesc! Cheek Kiss

Insanatosire grabnica iti doresc, sa scapi mai repede de raceala asta urata. Ca stiu ca e nasol tare.
Pup! DistanceKiss
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 18, 2016 5:36 PM
Nivel

Ne-am intors.... Are bebe 3041 grame Lol Lol Lol
doinanuta
Scris: Monday, January 18, 2016 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Felicitari andreiutza! Ce repede trece timpul.
Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns in sapamana 11.Parca mai ieri ma rugam sa am.si eu un test pozitiv si acum terminam trimestru 1.
Felicitari lili_eu...din suflet.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.