Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Elena7
Scris: Sunday, January 17, 2016 2:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/2/2015
[quote=Lili Eu]Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniuteyes cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Cheek Kiss [/quote

Felicitaaari! SARCINA USOARA!computerlove
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 2:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Elena7 wrote:
[quote=Lili Eu]Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniuteyes cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Cheek Kiss [/quote

Felicitaaari! SARCINA USOARA!computerlove
Multumesc!!!! ufff ma rog sa fie totul bine!!! m-am saturat de dezamagiriHands Cheek Kiss
)(Marina)(
Scris: Sunday, January 17, 2016 3:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Lili Eu wrote:
Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniuteyes cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Cheek Kiss

Felicitari Lili!newclap newclap newclap
Sa ai sarcina usoara!
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 3:26 PM
Nivel

)(Marina)( wrote:

Felicitari Lili!newclap newclap newclap
Sa ai sarcina usoara!
Multumesc!!! sa dea doamne doamne sa fie bnHands Cheek Kiss
moa
Scris: Sunday, January 17, 2016 3:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Lili Eu wrote:
Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniuteyes cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Cheek Kiss

Felicitari!!!!Bravoo Bravoo Bravoo

Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine!ma bucur mult pentru tine!am citit si am simtit cat de mult te_ai chinuit si ti_ai dorit un copilas!sarcina usoara si sanatoasa iti doresc!!Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 3:30 PM
Nivel

fetelor voi la inceput ati mers des la baie? eu merg des cred ca intr-o ora merg de 2 ori, si an senzatia aia de foame de cateva zile, chear daca mananc la o ora dupa parca imi e iar foame Haha asta am observat de cateva zileDistanceKiss
)(Marina)(
Scris: Sunday, January 17, 2016 3:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Lili Eu wrote:
fetelor voi la inceput ati mers des la baie? eu merg des cred ca intr-o ora merg de 2 ori, si an senzatia aia de foame de cateva zile, chear daca mananc la o ora dupa parca imi e iar foame Haha asta am observat de cateva zileDistanceKiss

La baie ma duceam si eu ft des. Cu mancatul in schimb nu prea ma omoram. Mi a fost foarte rau la inceput si nu puteam sa mananc. Cheek Kiss
corinaalexandra
Scris: Sunday, January 17, 2016 3:59 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Lili Eu wrote:

Si eu mergeam des la baie ras. Cu mancatul eu toata Sarcina nu prea m.am omorat ca nu aveam pofta si am luat doar 11 kg maxim 12 in sarcina newclap care dupa ce am nascut am ramas cu 2 in plus dance. Pupici si sanatate multa computerlove
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 4:11 PM
Nivel

corinaalexandra wrote:

Si eu mergeam des la baie ras. Cu mancatul eu toata Sarcina nu prea m.am omorat ca nu aveam pofta si am luat doar 11 kg maxim 12 in sarcina newclap care dupa ce am nascut am ramas cu 2 in plus dance. Pupici si sanatate multa computerlove
multumesc de raspuns!!! pai eu si asa simt ca m-am ingrasat un pic de la pastilele de( DHEA ) pe care le luam pt stimularea ovocitelor!! si nu mananc des doar ca am acea senzatie de foame eu am avut senzatua asta si la avortul spontan si la extrauterina , atunci ma trezeam noaptea si rontaiam ceva Lol
corinaalexandra
Scris: Sunday, January 17, 2016 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Lili Eu wrote:
multumesc de raspuns!!! pai eu si asa simt ca m-am ingrasat un pic de la pastilele de( DHEA ) pe care le luam pt stimularea ovocitelor!! si nu mananc des doar ca am acea senzatie de foame eu am avut senzatua asta si la avortul spontan si la extrauterina , atunci ma trezeam noaptea si rontaiam ceva Lol

Doamne ajuta sa fie bebe bine. eu iti doresc de data asta sa fie sarcina pana la termen cu un bebe sanatos si mancacios computerlove...imi pare rau pentru ce ai experimentat dar acum o sa fie bine ras trebuie sa ai incredere in Doamne-Doamne si o sa vezi ca o sa fie bine pupici. Pupici si asteptam vesti foarte bune coeur
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 4:39 PM
Nivel

corinaalexandra wrote:

Doamne ajuta sa fie bebe bine. eu iti doresc de data asta sa fie sarcina pana la termen cu un bebe sanatos si mancacios computerlove...imi pare rau pentru ce ai experimentat dar acum o sa fie bine ras trebuie sa ai incredere in Doamne-Doamne si o sa vezi ca o sa fie bine pupici. Pupici si asteptam vesti foarte bune coeur
Multumesc!!! sa dea D.zeu Hands Cheek Kiss
iuli33
Scris: Sunday, January 17, 2016 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Felicitari LiliBravoo Eu am avut si mai am cateodata senzatia de foame.In primul trimestru simteam ca lesin daca nu mananc ceva, dupa am inceput sa iau vitamine prenatale si s a mai domolit foamea exagerata.
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 4:53 PM
Nivel

iuli33 wrote:
Felicitari LiliBravoo Eu am avut si mai am cateodata senzatia de foame.In primul trimestru simteam ca lesin daca nu mananc ceva, dupa am inceput sa iau vitamine prenatale si s a mai domolit foamea exagerata.
Multumesc de raspuns!! sa fie asta cauza senzatiei de foame lipsa vitaminelor din organism? DistanceKiss
Elena7
Scris: Sunday, January 17, 2016 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
Lili Eu wrote:
Multumesc de raspuns!! sa fie asta cauza senzatiei de foame lipsa vitaminelor din organism? DistanceKiss

Nu cred ca inseamna lipsa vitaminelor, ci pur si simplu tre sa te alimentezi ca sa creasca bobita ta, eu in primuele 3 luni daca nu mancam simteam ca am un gol cat groapa marianelor, si daca nu mancam imediat vomitam, dupa care foamea devenea si mai acuta. Ia si papa ori de cate ori simti nevoia, cate putin si des si ceea ce iti place. Te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara si sa te ocoleasca greturile si voma pe cat posibil! Abia astept vestile bune de maine din partea ta!computerlove
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 5:31 PM
Nivel

Elena7 wrote:

Nu cred ca inseamna lipsa vitaminelor, ci pur si simplu tre sa te alimentezi ca sa creasca bobita ta, eu in primuele 3 luni daca nu mancam simteam ca am un gol cat groapa marianelor, si daca nu mancam imediat vomitam, dupa care foamea devenea si mai acuta. Ia si papa ori de cate ori simti nevoia, cate putin si des si ceea ce iti place. Te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara si sa te ocoleasca greturile si voma pe cat posibil! Abia astept vestile bune de maine din partea ta!computerlove
Multumesc de sfat!!!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.