Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| [quote=Lili Eu]Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniute cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. [/quote
Felicitaaari! SARCINA USOARA! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Elena7 wrote:[quote=Lili Eu]Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniute  cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi.  [/quote Felicitaaari! SARCINA USOARA! Multumesc!!!! ufff ma rog sa fie totul bine!!! m-am saturat de dezamagiri |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniute  cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi.
Felicitari Lili! Sa ai sarcina usoara! |
|

| )(Marina)( wrote:Felicitari Lili! Sa ai sarcina usoara! Multumesc!!! sa dea doamne doamne sa fie bn |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniute  cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi.
Felicitari!!!!
Sa dea bunul Dumnezeu sa fie bine!ma bucur mult pentru tine!am citit si am simtit cat de mult te_ai chinuit si ti_ai dorit un copilas!sarcina usoara si sanatoasa iti doresc!! |
|

| fetelor voi la inceput ati mers des la baie? eu merg des cred ca intr-o ora merg de 2 ori, si an senzatia aia de foame de cateva zile, chear daca mananc la o ora dupa parca imi e iar foame asta am observat de cateva zile |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Lili Eu wrote: fetelor voi la inceput ati mers des la baie? eu merg des cred ca intr-o ora merg de 2 ori, si an senzatia aia de foame de cateva zile, chear daca mananc la o ora dupa parca imi e iar foame  asta am observat de cateva zile
La baie ma duceam si eu ft des. Cu mancatul in schimb nu prea ma omoram. Mi a fost foarte rau la inceput si nu puteam sa mananc. |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Lili Eu wrote: fetelor voi la inceput ati mers des la baie? eu merg des cred ca intr-o ora merg de 2 ori, si an senzatia aia de foame de cateva zile, chear daca mananc la o ora dupa parca imi e iar foame  asta am observat de cateva zile
Si eu mergeam des la baie . Cu mancatul eu toata Sarcina nu prea m.am omorat ca nu aveam pofta si am luat doar 11 kg maxim 12 in sarcina care dupa ce am nascut am ramas cu 2 in plus . Pupici si sanatate multa |
|

| corinaalexandra wrote:Si eu mergeam des la baie  . Cu mancatul eu toata Sarcina nu prea m.am omorat ca nu aveam pofta si am luat doar 11 kg maxim 12 in sarcina  care dupa ce am nascut am ramas cu 2 in plus  . Pupici si sanatate multa multumesc de raspuns!!! pai eu si asa simt ca m-am ingrasat un pic de la pastilele de( DHEA ) pe care le luam pt stimularea ovocitelor!! si nu mananc des doar ca am acea senzatie de foame eu am avut senzatua asta si la avortul spontan si la extrauterina , atunci ma trezeam noaptea si rontaiam ceva |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Lili Eu wrote: multumesc de raspuns!!! pai eu si asa simt ca m-am ingrasat un pic de la pastilele de( DHEA ) pe care le luam pt stimularea ovocitelor!! si nu mananc des doar ca am acea senzatie de foame eu am avut senzatua asta si la avortul spontan si la extrauterina , atunci ma trezeam noaptea si rontaiam ceva
Doamne ajuta sa fie bebe bine. eu iti doresc de data asta sa fie sarcina pana la termen cu un bebe sanatos si mancacios ...imi pare rau pentru ce ai experimentat dar acum o sa fie bine trebuie sa ai incredere in Doamne-Doamne si o sa vezi ca o sa fie bine . Pupici si asteptam vesti foarte bune |
|

| corinaalexandra wrote:Doamne ajuta sa fie bebe bine. eu iti doresc de data asta sa fie sarcina pana la termen cu un bebe sanatos si mancacios  ...imi pare rau pentru ce ai experimentat dar acum o sa fie bine  trebuie sa ai incredere in Doamne-Doamne si o sa vezi ca o sa fie bine  . Pupici si asteptam vesti foarte bune Multumesc!!! sa dea D.zeu |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Felicitari Lili Eu am avut si mai am cateodata senzatia de foame.In primul trimestru simteam ca lesin daca nu mananc ceva, dupa am inceput sa iau vitamine prenatale si s a mai domolit foamea exagerata. |
|

| iuli33 wrote:Felicitari Lili  Eu am avut si mai am cateodata senzatia de foame.In primul trimestru simteam ca lesin daca nu mananc ceva, dupa am inceput sa iau vitamine prenatale si s a mai domolit foamea exagerata. Multumesc de raspuns!! sa fie asta cauza senzatiei de foame lipsa vitaminelor din organism? |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Lili Eu wrote:Multumesc de raspuns!! sa fie asta cauza senzatiei de foame lipsa vitaminelor din organism? Nu cred ca inseamna lipsa vitaminelor, ci pur si simplu tre sa te alimentezi ca sa creasca bobita ta, eu in primuele 3 luni daca nu mancam simteam ca am un gol cat groapa marianelor, si daca nu mancam imediat vomitam, dupa care foamea devenea si mai acuta. Ia si papa ori de cate ori simti nevoia, cate putin si des si ceea ce iti place. Te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara si sa te ocoleasca greturile si voma pe cat posibil! Abia astept vestile bune de maine din partea ta! |
|

| Elena7 wrote:Nu cred ca inseamna lipsa vitaminelor, ci pur si simplu tre sa te alimentezi ca sa creasca bobita ta, eu in primuele 3 luni daca nu mancam simteam ca am un gol cat groapa marianelor, si daca nu mancam imediat vomitam, dupa care foamea devenea si mai acuta. Ia si papa ori de cate ori simti nevoia, cate putin si des si ceea ce iti place. Te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara si sa te ocoleasca greturile si voma pe cat posibil! Abia astept vestile bune de maine din partea ta! Multumesc de sfat!!! |
|
|