Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Inna ce scumpi sunteti!A crescut repede bebe Raul! Il saluta bebe Daniel crestem rapid si noi! Dormim mai mult ziua decat noaptea si nu prea ne place sa dormim singurel in patut! e tare lipit de noi la voi cum e cu dormitul? Noi cred ca am speriat si vecinii de vis-a-vis Dani nostru are voce de barbatel,nu e de gluma cu el! El face programul in casa Corina la voi cum e cu somnicul? Va pupacim si speram ca sunteti bine. Pupicei dragi mamici |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
|
Multumesc Inna! Bebe Raul e un scump, iar poza cu voi doi e de vis Multa sanatate! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Bucurie2015 wrote:
Eua am facut screeningul acesta sambata. A fost cam nasol. Adica mi s-a cam facut rau de la atata glucoza, mi-au luat sange de 3 ori....Dar in final a iesit totul bine. Si cel mai important este ca bebe este ok.
daa si eu am auzit ca e cam nasol...ti se face rau...sper sa fie ok, am emotii. |
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Auras wrote:Inna ce scumpi sunteti!A crescut repede bebe Raul! Il saluta bebe Daniel crestem rapid si noi! Dormim mai mult ziua decat noaptea si nu prea ne place sa dormim singurel in patut! e tare lipit de noi la voi cum e cu dormitul? Noi cred ca am speriat si vecinii de vis-a-vis Dani nostru are voce de barbatel,nu e de gluma cu el! El face programul in casa Corina la voi cum e cu somnicul? Va pupacim si speram ca sunteti bine. Pupicei dragi mamici Daaa crestem incetut , deja a inceput sa gangaveasca cate putin si sa interactioneze cu jucarioarele . E un scump Noi nu prea dormim ziua , sunt zile cand nu doarme aproape deloc sau doar atipeste o jumate de ora, o ora . In schimb noaptea e foarte ok. Se trezeste doar o data pt papa si schimbat, seara adoarme undeva intre 10-11 si se trezeste pe la 3-4. Il mai pun si eu langa mine cand e mai agitat de la colici si adoarme greu, dar incerc sa evit. Pupici cu lipici si de la noi
Marina multumim, esti o scumpica
Corina . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| [quote=inna19]Dia felicitari draga mea pt printesuca Ma bucur ca ai avut o experienta placuta si recuperarea merge bine Multa sanatate si asteptam o pozica sa o cunoastem si noi !
Bun venit noilor burticute . Va doresc sarcina usoara si la termen .
Iuli eu folosesc detergentul meu obisnuit (ariel pernute) si pt bebe, si nu are nici un fel de iriratie. Parerea mea e ca detergentul apecial pt bebelusi ar trebui folosit doar in cazul in care face iritatie de la cel obisnuit. Oricum hainutele i le calc cu aburi. Acum asta e parere mea, fiecare face cum crede ca e mai bine.
Moa acusi vine februarie Mai e putin si intri in postura de mamica !
Andreiutza cred ca arzi si tu de nerabdare Nastere usoara
Vai..... ce dulceata!!!!
Daaa.... Deabia astept, dar imi e si putin frica....Cat are bebele tau ca nu mai stiu..... E minunat oricum |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| )(Marina)( wrote:Burtica de azi, de 34 saptamani si un pic :) Pup toate burticutele mici si mari!
Ce burtica frumoasa ai ,sanatate tie si bebelusului |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| inna19 wrote:Dia felicitari draga mea pt printesuca Ma bucur ca ai avut o experienta placuta si recuperarea merge bine Multa sanatate si asteptam o pozica sa o cunoastem si noi ! Bun venit noilor burticute . Va doresc sarcina usoara si la termen . Iuli eu folosesc detergentul meu obisnuit (ariel pernute) si pt bebe, si nu are nici un fel de iriratie. Parerea mea e ca detergentul apecial pt bebelusi ar trebui folosit doar in cazul in care face iritatie de la cel obisnuit. Oricum hainutele i le calc cu aburi. Acum asta e parere mea, fiecare face cum crede ca e mai bine. Moa acusi vine februarie Mai e putin si intri in postura de mamica ! Andreiutza cred ca arzi si tu de nerabdare Nastere usoara Auras ce mai face oare, cum se descurca cu bebe ? Vad ca nu a mai scris de ceva zile . Va pupacesc de la A la Z !
Wow ce a crescut bebele vostru,sa fie sanatos si sa creasca mare ,este un scump |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Auras wrote:Inna ce scumpi sunteti!A crescut repede bebe Raul! Il saluta bebe Daniel crestem rapid si noi! Dormim mai mult ziua decat noaptea si nu prea ne place sa dormim singurel in patut! e tare lipit de noi la voi cum e cu dormitul? Noi cred ca am speriat si vecinii de vis-a-vis Dani nostru are voce de barbatel,nu e de gluma cu el! El face programul in casa Corina la voi cum e cu somnicul? Va pupacim si speram ca sunteti bine. Pupicei dragi mamici
Suntem bine ieri am fost la pediatru la controlul de o luna a luat in aproape o luna de la externare 1 kg deci e bun lapticul meu eram stresata ca daca nu e bun dar a trecut si parca uit de dureri cand vad ca bebe se ingrasa bine .Cu somnicul suntem bine zic eu (ea din primele zile se trezea noaptea de 3 ori si de pe la 2 saptamani jumatate se trezeste doar de 2 ori (la 8:30 baita papat si pana terminam se face 10-10:30 cand se culca si se mai trezeste pe la 2 si dupa pe la 5). Ieri nu s.a mai trezit la.5 a fost direct la 8 si asa ma bucuram... Dar azi iar a adaugat trezitul si la 5 cu somnicul in patut doarme dar cand are colici mai o lasam sa doarma cu noi si ma tine de mana si cand o doare ma strange tare ziua devine din ce in ce mai activa.. Parca incepe sa ne si vada . Voi cum sunteti cu acomodarea??? V-ati obisnuit??colici nu aveti?sper sa nici nu apara daca nu aveti ?? Pupici si sanatate multa la bebe Daniel
Inna ai un bebe frumos foc multi pupici la amandoi
Pup toate burticile si nastere /sarcina usoara in continuare Va pun o poza si eu cu buburuza corinaalexandra attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| corinaalexandra wrote:Suntem bine ieri am fost la pediatru la controlul de o luna a luat in aproape o luna de la externare 1 kg deci e bun lapticul meu eram stresata ca daca nu e bun dar a trecut si parca uit de dureri cand vad ca bebe se ingrasa bine .Cu somnicul suntem bine zic eu (ea din primele zile se trezea noaptea de 3 ori si de pe la 2 saptamani jumatate se trezeste doar de 2 ori (la 8:30 baita papat si pana terminam se face 10-10:30 cand se culca si se mai trezeste pe la 2 si dupa pe la 5). Ieri nu s.a mai trezit la.5 a fost direct la 8 si asa ma bucuram... Dar azi iar a adaugat trezitul si la 5 cu somnicul in patut doarme dar cand are colici mai o lasam sa doarma cu noi si ma tine de mana si cand o doare ma strange tare ziua devine din ce in ce mai activa.. Parca incepe sa ne si vada . Voi cum sunteti cu acomodarea??? V-ati obisnuit??colici nu aveti?sper sa nici nu apara daca nu aveti ?? Pupici si sanatate multa la bebe Daniel Inna ai un bebe frumos foc multi pupici la amandoi Pup toate burticile si nastere /sarcina usoara in continuare Va pun o poza si eu cu buburuza Doamne ce scumpica poate fi papusica mica ! Pupici de la babyRaul |
|
|
Multi pupici de la ea pentru Babyraul |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Hei burtici mici si mari si mamicute cu bebei dragalasi!
Corinaalexandra, ai o minunatie de fetita, sa fie sanatoasa! Rocsana,multumesc! La fel si voua multa sanatate! Andreiutza, mult curaj! Iti inteleg si emotiile si frica pe care o ai. Cred ca toate avem teama cand se apropie marele eveniment. Gandeste-te ca mai e un picut si o sa-ti tii bebele la piept. Pup! Auras, ma bucur ca ai intrat sa ne mai vizitezi. Multa sanatate lui bebe Daniel. Ma bucur ca sunteti bine.
Weekend placut fetelor! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| moa wrote:Eu colesterol total 284 Trigliceride 350 Exagerat de mari! Mai bine întreaba medicul....mie ultimele analize mi-au iesit cu multe valori modificate inclusiv cele de care spui tu,dar dr. mi-a spus ca la unele modificarile sunt normale în sarcina. |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Inna ,corina aveti niste bebelasi superbi!!! ne dam seama cat de repede trece timpul dupa cum cresc copii...
Auras asteptam pozica cu bebele tau!!
Marina ai o burtica f sexy!!
Roxyfoxy tu cf mai poti???acum m_am uitat cate sapt ai
Eu ma duc cu rezultatul analizelor pe 25 sa vedem ce o zice!!! Pana atunci o sa incerc sa ma dau pe legume,fructe si lapte de soia...dar se pare ca atunci cand nu ai voie atunci ai manca shaorma cu de toate
Va doresc duminica placuta.... |
|
| )(Marina)( wrote:Hei burtici mici si mari si mamicute cu bebei dragalasi! Corinaalexandra, ai o minunatie de fetita, sa fie sanatoasa! Rocsana,multumesc! La fel si voua multa sanatate! Andreiutza, mult curaj! Iti inteleg si emotiile si frica pe care o ai. Cred ca toate avem teama cand se apropie marele eveniment. Gandeste-te ca mai e un picut si o sa-ti tii bebele la piept. Pup! Auras, ma bucur ca ai intrat sa ne mai vizitezi. Multa sanatate lui bebe Daniel. Ma bucur ca sunteti bine. Weekend placut fetelor!
Multumesc frumos . Ai o burtica fffff frumoasa Sarcina usoara in continuare si nastere usoara ca nu mai ai mult . Pupici |
|
| moa wrote:Inna ,corina aveti niste bebelasi superbi!!! ne dam seama cat de repede trece timpul dupa cum cresc copii... Auras asteptam pozica cu bebele tau!! Marina ai o burtica f sexy!! Roxyfoxy tu cf mai poti???acum m_am uitat cate sapt ai Eu ma duc cu rezultatul analizelor pe 25 sa vedem ce o zice!!! Pana atunci o sa incerc sa ma dau pe legume,fructe si lapte de soia...dar se pare ca atunci cand nu ai voie atunci ai manca shaorma cu de toate Va doresc duminica placuta....
Multumim frumos . Daaaaa... Trece timpul.nu imi vine sa cred ca a trecut o luna ... Parca ieri ma duceam cu emotii sa nasc . Pupici si incerca sa nu te stresezi analizele sunt modificate in trimestrul 3 dar dr o sa iti zica cel mai bine . Sanatate multa si sarcina usoara in continuare Pupici |
|
|