Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Auras
Scris: Friday, January 15, 2016 10:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
Inna ce scumpi sunteti!A crescut repede bebe Raul! Il saluta bebe Daniel yes crestem rapid si noi! Dormim mai mult ziua decat noaptea si nu prea ne place sa dormim singurel in patut! Love e tare lipit de noi DistanceKiss la voi cum e cu dormitul? Noi cred ca am speriat si vecinii de vis-a-vis hohot Dani nostru are voce de barbatel,nu e de gluma cu el! El face programul in casa firstprize
Corina la voi cum e cu somnicul? Va pupacim si speram ca sunteti bine.
Pupicei dragi mamici pupici
)(Marina)(
Scris: Saturday, January 16, 2016 12:37 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
inna19 wrote:

Wow Wow Wow foarte frumi burticuta ! Multa sanatate si sarcina usoara cat mai ai !

Multumesc Inna! love
Bebe Raul e un scump, iar poza cu voi doi e de vis hearts
Multa sanatate! DistanceKiss
ElenaD94
Scris: Saturday, January 16, 2016 2:46 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/19/2014
Bucurie2015 wrote:

Eua am facut screeningul acesta sambata. A fost cam nasol. Adica mi s-a cam facut rau de la atata glucoza, mi-au luat sange de 3 ori....Dar in final a iesit totul bine.
Si cel mai important este ca bebe este ok.

uff daa si eu am auzit ca e cam nasol...ti se face rau...sper sa fie ok, am emotii.
inna19
Scris: Saturday, January 16, 2016 3:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Auras wrote:
Inna ce scumpi sunteti!A crescut repede bebe Raul! Il saluta bebe Daniel yes crestem rapid si noi! Dormim mai mult ziua decat noaptea si nu prea ne place sa dormim singurel in patut! Love e tare lipit de noi DistanceKiss la voi cum e cu dormitul? Noi cred ca am speriat si vecinii de vis-a-vis hohot Dani nostru are voce de barbatel,nu e de gluma cu el! El face programul in casa firstprize

Daaa crestem incetut Hilar , deja a inceput sa gangaveasca cate putin si sa interactioneze cu jucarioarele coeur . E un scump love
Noi nu prea dormim ziua ras , sunt zile cand nu doarme aproape deloc sau doar atipeste o jumate de ora, o ora . In schimb noaptea e foarte ok. Se trezeste doar o data pt papa si schimbat, seara adoarme undeva intre 10-11 si se trezeste pe la 3-4. Il mai pun si eu langa mine cand e mai agitat de la colici si adoarme greu, dar incerc sa evit.
Pupici cu lipici si de la noi Cheek Kiss

Marina multumim, esti o scumpica DistanceKiss

Corina Cheek Kiss .
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, January 16, 2016 8:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
[quote=inna19]Dia felicitari draga mea pt printesuca newclap Ma bucur ca ai avut o experienta placuta si recuperarea merge bine thumright Multa sanatate si asteptam o pozica sa o cunoastem si noi flower !

Bun venit noilor burticute gravida . Va doresc sarcina usoara si la termen .

Iuli eu folosesc detergentul meu obisnuit (ariel pernute) si pt bebe, si nu are nici un fel de iriratie. Parerea mea e ca detergentul apecial pt bebelusi ar trebui folosit doar in cazul in care face iritatie de la cel obisnuit. Oricum hainutele i le calc cu aburi. Acum asta e parere mea, fiecare face cum crede ca e mai bine.

Moa acusi vine februarie cool Mai e putin si intri in postura de mamica flower Cheek Kiss !

Andreiutza cred ca arzi si tu de nerabdare bebic Nastere usoara DistanceKiss

Vai..... ce dulceata!!!!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

Daaa.... Deabia astept, dar imi e si putin frica....Cat are bebele tau ca nu mai stiu..... E minunat oricum
Rocsana
Scris: Saturday, January 16, 2016 9:15 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
)(Marina)( wrote:
Burtica de azi, de 34 saptamani si un pic :)

Pup toate burticutele mici si mari! computerlove

Ce burtica frumoasa ai ,sanatate tie si bebelusuluiCheek Kiss
Rocsana
Scris: Saturday, January 16, 2016 9:20 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
inna19 wrote:
Dia felicitari draga mea pt printesuca newclap Ma bucur ca ai avut o experienta placuta si recuperarea merge bine thumright Multa sanatate si asteptam o pozica sa o cunoastem si noi flower !

Bun venit noilor burticute gravida . Va doresc sarcina usoara si la termen .

Iuli eu folosesc detergentul meu obisnuit (ariel pernute) si pt bebe, si nu are nici un fel de iriratie. Parerea mea e ca detergentul apecial pt bebelusi ar trebui folosit doar in cazul in care face iritatie de la cel obisnuit. Oricum hainutele i le calc cu aburi. Acum asta e parere mea, fiecare face cum crede ca e mai bine.

Moa acusi vine februarie cool Mai e putin si intri in postura de mamica flower Cheek Kiss !

Andreiutza cred ca arzi si tu de nerabdare bebic Nastere usoara DistanceKiss

Auras ce mai face oare, cum se descurca cu bebe ? Vad ca nu a mai scris de ceva zile .

Va pupacesc de la A la Z Gossip Cheek Kiss !

Wow ce a crescut bebele vostru,sa fie sanatos si sa creasca mare ,este un scumpCheek Kiss
corinaalexandra
Scris: Saturday, January 16, 2016 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Auras wrote:

Suntem bine newclap ieri am fost la pediatru la controlul de o luna a luat in aproape o luna de la externare 1 kg coeur deci e bun lapticul meu computerlove eram stresata ca daca nu e bun dar a trecut si parca uit de dureri cand vad ca bebe se ingrasa bine Blushing.Cu somnicul suntem bine zic eu (ea din primele zile se trezea noaptea de 3 ori si de pe la 2 saptamani jumatate se trezeste doar de 2 ori (la 8:30 baita papat si pana terminam se face 10-10:30 cand se culca si se mai trezeste pe la 2 si dupa pe la 5). Ieri nu s.a mai trezit la.5 a fost direct la 8 si asa ma bucuram... Dar azi iar a adaugat trezitul si la 5 hohotcu somnicul in patut doarme dar cand are colici mai o lasam sa doarma cu noi si ma tine de mana si cand o doare ma strange tare ras ziua devine din ce in ce mai activa.. Parca incepe sa ne si vada computerlove. Voi cum sunteti cu acomodarea??? V-ati obisnuit??colici nu aveti?sper sa nici nu apara daca nu aveti newclap ?? Pupici si sanatate multa la bebe Daniel computerlove

Inna ai un bebe frumos foc multi pupici la amandoi computerlove

Pup toate burticile si nastere /sarcina usoara in continuare majoreta computerlove Va pun o poza si eu cu buburuza computerlove

corinaalexandra attached the following image(s):
received_923736391013117.jpeg

inna19
Scris: Saturday, January 16, 2016 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
corinaalexandra wrote:

Suntem bine newclap ieri am fost la pediatru la controlul de o luna a luat in aproape o luna de la externare 1 kg coeur deci e bun lapticul meu computerlove eram stresata ca daca nu e bun dar a trecut si parca uit de dureri cand vad ca bebe se ingrasa bine Blushing.Cu somnicul suntem bine zic eu (ea din primele zile se trezea noaptea de 3 ori si de pe la 2 saptamani jumatate se trezeste doar de 2 ori (la 8:30 baita papat si pana terminam se face 10-10:30 cand se culca si se mai trezeste pe la 2 si dupa pe la 5). Ieri nu s.a mai trezit la.5 a fost direct la 8 si asa ma bucuram... Dar azi iar a adaugat trezitul si la 5 hohotcu somnicul in patut doarme dar cand are colici mai o lasam sa doarma cu noi si ma tine de mana si cand o doare ma strange tare ras ziua devine din ce in ce mai activa.. Parca incepe sa ne si vada computerlove. Voi cum sunteti cu acomodarea??? V-ati obisnuit??colici nu aveti?sper sa nici nu apara daca nu aveti newclap ?? Pupici si sanatate multa la bebe Daniel computerlove

Inna ai un bebe frumos foc multi pupici la amandoi computerlove

Pup toate burticile si nastere /sarcina usoara in continuare majoreta computerlove Va pun o poza si eu cu buburuza computerlove

coeur coeurWow Wow Wowcoeur coeur coeur
Doamne ce scumpica poate fi love papusica mica ! Pupici de la babyRaul Cheek Kiss
corinaalexandra
Scris: Saturday, January 16, 2016 10:46 AM
Nivel

inna19 wrote:

coeur coeurWow Wow Wowcoeur coeur coeur
Doamne ce scumpica poate fi love papusica mica ! Pupici de la babyRaul Cheek Kiss

Blushing Multi pupici de la ea pentru Babyraul coeur computerlove Cheek Kiss
)(Marina)(
Scris: Saturday, January 16, 2016 2:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Hei burtici mici si mari si mamicute cu bebei dragalasi!

Corinaalexandra, ai o minunatie de fetita, sa fie sanatoasa! Cheek Kiss
Rocsana,multumesc! La fel si voua multa sanatate! DistanceKiss
Andreiutza, mult curaj! Iti inteleg si emotiile si frica pe care o ai. Cred ca toate avem teama cand se apropie marele eveniment. Gandeste-te ca mai e un picut si o sa-ti tii bebele la piept. Pup! pupici
Auras, ma bucur ca ai intrat sa ne mai vizitezi. Multa sanatate lui bebe Daniel. Ma bucur ca sunteti bine. coeur

Weekend placut fetelor! computerlove computerlove computerlove
Roxyfoxy
Scris: Saturday, January 16, 2016 2:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
moa wrote:

Eu colesterol total 284

Trigliceride 350

Exagerat de mari!pale

Mai bine întreaba medicul....mie ultimele analize mi-au iesit cu multe valori modificate inclusiv cele de care spui tu,dar dr. mi-a spus ca la unele modificarile sunt normale în sarcina.
moa
Scris: Saturday, January 16, 2016 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Inna ,corina aveti niste bebelasi superbi!!!computerlove ne dam seama cat de repede trece timpul dupa cum cresc copii...topai

Auras Cheek Kiss asteptam pozica cu bebele tau!!topai

Marina ai o burtica f sexy!!love

Roxyfoxy tu cf mai poti???acum m_am uitat cate sapt aimajoreta majoreta

Eu ma duc cu rezultatul analizelor pe 25 sa vedem ce o zice!!! Pana atunci o sa incerc sa ma dau pe legume,fructe si lapte de soia...dar se pare ca atunci cand nu ai voie atunci ai manca shaorma cu de toateras NuStiu

Va doresc duminica placuta....iloveyou
corinaalexandra
Scris: Saturday, January 16, 2016 4:36 PM
Nivel

)(Marina)( wrote:
Hei burtici mici si mari si mamicute cu bebei dragalasi!

Corinaalexandra, ai o minunatie de fetita, sa fie sanatoasa! Cheek Kiss
Rocsana,multumesc! La fel si voua multa sanatate! DistanceKiss
Andreiutza, mult curaj! Iti inteleg si emotiile si frica pe care o ai. Cred ca toate avem teama cand se apropie marele eveniment. Gandeste-te ca mai e un picut si o sa-ti tii bebele la piept. Pup! pupici
Auras, ma bucur ca ai intrat sa ne mai vizitezi. Multa sanatate lui bebe Daniel. Ma bucur ca sunteti bine. coeur

Weekend placut fetelor! computerlove computerlove computerlove

Multumesc frumos Blushing. Ai o burtica fffff frumoasa computerlove Sarcina usoara in continuare si nastere usoara ca nu mai ai mult newclap. Pupici
corinaalexandra
Scris: Saturday, January 16, 2016 4:42 PM
Nivel

moa wrote:
Inna ,corina aveti niste bebelasi superbi!!!computerlove ne dam seama cat de repede trece timpul dupa cum cresc copii...topai

Auras Cheek Kiss asteptam pozica cu bebele tau!!topai

Marina ai o burtica f sexy!!love

Roxyfoxy tu cf mai poti???acum m_am uitat cate sapt aimajoreta majoreta

Eu ma duc cu rezultatul analizelor pe 25 sa vedem ce o zice!!! Pana atunci o sa incerc sa ma dau pe legume,fructe si lapte de soia...dar se pare ca atunci cand nu ai voie atunci ai manca shaorma cu de toateras NuStiu

Va doresc duminica placuta....iloveyou

Multumim frumos computerlove. Daaaaa... Trece timpul.nu imi vine sa cred ca a trecut o luna Crazy... Parca ieri ma duceam cu emotii sa nasc coeur. Pupici si incerca sa nu te stresezi analizele sunt modificate in trimestrul 3 dar dr o sa iti zica cel mai bine dance. Sanatate multa si sarcina usoara in continuare majoreta Pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.