Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor. Ce detergent folositi pentru a spala hainutele bebelului? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2016 Mesaje: 23
| Buna seara fetelor!!am si eu o intrebare e posibil sa se cunoasca burtica la 5 saptamani???a mea se vede bine deja poate ca e a treia sarcina sau or fi gemeni???nu mai am rabdare pana luni la control..va pup am pus poza cu burtica la profil pt k nu merge altfel.sunt foarte speriata nu am nimic...usoare dureri de burta si sani...astept un raspuns de la voi... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| alexandra-alex wrote:Buna seara fetelor!!am si eu o intrebare e posibil sa se cunoasca burtica la 5 saptamani???a mea se vede bine deja poate ca e a treia sarcina sau or fi gemeni???nu mai am rabdare pana luni la control..va pup  am pus poza cu burtica la profil pt k nu merge altfel.sunt foarte speriata nu am nimic...usoare dureri de burta si sani...astept un raspuns de la voi...
Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen! Eu cred ca depinde de fiecare organism, dar totusi pare cam mare burtica pentru 5 saptamani, sigur nu ai mai mult? Daca inca nu ai confirmarea doctorului, este posibil ca sarcina sa fie mai inaintata, parerea mea. Eu am gemeni si nu aveam burtica la 5 saptamani si sunt slabuta. Asteptam vesti dupa ce vi de la control. Pupici |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2016 Mesaje: 23
| Ultimul cm lam avut pe 14 decembrie...test pozitiv pe 10 ianuarie...inca nu am fost la nici un control...luni sunt programata...multumesc pentru raspuns ....revin luni sa va zic cea zis doctorul...pup |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Buna fetelor, noi suntem bine, incerc sa imi revin iar Mariuca papa bine la tzitzi. Am facut rani dar folosesc protectiile de silicon si sunt f bune, ma mai scapa de dureri. Avem si laptic. Maine ne dau drumul acasa si abia astept!! Va pupacesc p toate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
Inca 12 zile..... baby loading
Am asa emotii , nu pot sa cred....
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| AndreiutzaEu wrote: Inca 12 zile..... baby loading Am asa emotii , nu pot sa cred....
http://forum.7p.ro/nastere-usoara-andreiutzaeu.aspx?g=posts&t=17501&find=unread
Nastere cat mai usoara! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
Multumesc mult..... Am asa emotii |
|

Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| ElenaD94 wrote:Fetelor eu fac screeningul pt diabet gastational in saptamana 26. Am mari emotii pt ca la morfologie baiatu meu era cam maricel l.a numit doctora "grasul"...aproape ca nu mai dorm noptile de grija, mai ales ca eu am OMPC , iar asta este una din conditiile aparitiei diabetului gestational. Doamne ajuta sa fie bine..dureaza cateva ore si anume: La prima ora a diminetii, eu la 8 il fac, se recolteaza sange si se noteaza glicemia a jeun, adica pe nemancate, apoi se ingereaza 75 de glucoza pulbere dizolvata in apa. La o ora de la ingerare se recolteaza iar sange, se noteaza glicemia, iar apoi la 2 ore de la ingerare iar se recolteaza si se noteaza. Toate acestea trebuie sa fie in niste valori, altfel se pune diagnosticul de diabet gestational. Eu am o presimtire f proasta, dar sper sa ma insel si sa fim ok.
Eua am facut screeningul acesta sambata. A fost cam nasol. Adica mi s-a cam facut rau de la atata glucoza, mi-au luat sange de 3 ori....Dar in final a iesit totul bine. Si cel mai important este ca bebe este ok.
|
|

Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| dia27 wrote:Buna fetelor, noi suntem bine, incerc sa imi revin iar Mariuca papa bine la tzitzi. Am facut rani dar folosesc protectiile de silicon si sunt f bune, ma mai scapa de dureri. Avem si laptic. Maine ne dau drumul acasa si abia astept!! Va pupacesc p toate!
Ma bucur ca sunteti bine, asta conteaza cel mai mult. Recuperare rapida! Pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| dia27 wrote:Buna fetelor, noi suntem bine, incerc sa imi revin iar Mariuca papa bine la tzitzi. Am facut rani dar folosesc protectiile de silicon si sunt f bune, ma mai scapa de dureri. Avem si laptic. Maine ne dau drumul acasa si abia astept!! Va pupacesc p toate!
Dia27,refacere cat mai rapida si bebe Mariuca sanatoasa si mancacioasa ,te rog cand ai timp sa imi spui cum sunt protectiile de silicon ,eu nu am mai auzit de ele si de unde se pot lua si cateva pareri despre nastere ,te pup |
|

| Bucurie2015 wrote:
Eua am facut screeningul acesta sambata. A fost cam nasol. Adica mi s-a cam facut rau de la atata glucoza, mi-au luat sange de 3 ori....Dar in final a iesit totul bine. Si cel mai important este ca bebe este ok.
Se face la spital sau la o clinica particulara?este obligatoriu sau se face optional ?Ms |
|

| AndreiutzaEu wrote: Inca 12 zile..... baby loading Am asa emotii , nu pot sa cred....
Iti tin pumnii sa fie totul ok ,sa fie bebe bine si tu sa te recuperezi rapid |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| iuli33 wrote:Buna fetelor. Ce detergent folositi pentru a spala hainutele bebelului? Eu am luat ariel lichid sensitive am spalat cu el deja hainutele, acum ramane de vazut daca ii prieste lui bebe sau nu . |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| iuli33 wrote:Buna fetelor. Ce detergent folositi pentru a spala hainutele bebelului?
Eu folosesc detergent lichid pentru bebelusi si pentru piele sensibila (persil sensitive gel.are un bebe pe el)vad ca a mea se intelege bine de o luna cu el nu are nici o iritatie. Pupici |
|
|