Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
doinanuta
Scris: Wednesday, January 13, 2016 9:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
Felicitari dia!
Bianca imi pare rau! Nepoata mea s-a nascut cu 2200.In cele 14 zile bebe mai poate lua.Si s-a nascut perfect sanatoasa :)
kamytza
Scris: Wednesday, January 13, 2016 9:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
Felicitari dia! Ma emotionez atat de tare cat citesc ca a mai venit pe lume un bebe sanatoshearts abia astept sa traiesc si eu aceasta experienta minunatahearts
Noi am fost ieri la control, in principiu suntem bine, fetele sunt tot in urma, iar diferenta intre ele este de o saptamana si cateva zile. Au luat in greutate amandoua, sunt in parametri. Ramane sa ma tina sub observatie sa vedem cum evolueaza lucrurile. Am facut si o perfuzie cu nospa ieri. Peste 3 sapt mergem din nou la control. Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare si sanatate multa atat voua cat si bebeilor hearts
biancaanamaria
Scris: Wednesday, January 13, 2016 10:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/15/2014
doinanuta wrote:
Felicitari dia!
Bianca imi pare rau! Nepoata mea s-a nascut cu 2200.In cele 14 zile bebe mai poate lua.Si s-a nascut perfect sanatoasa :)

Eu normal am termenul in 20 februarie deci pana atunci mai poate pune destul , pe 1 februarie e urmatorul control cand o sa am 38 de sapt sper sa ia in greutate cat de putin dar sa ia sa nu stagneze. Astept cu nerabdare sa vad cum evolueaza bebe nu fac altceva decat sa mananc si sa dorm Angel .
doinanuta
Scris: Wednesday, January 13, 2016 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
biancaanamaria wrote:

Eu normal am termenul in 20 februarie deci pana atunci mai poate pune destul , pe 1 februarie e urmatorul control cand o sa am 38 de sapt sper sa ia in greutate cat de putin dar sa ia sa nu stagneze. Astept cu nerabdare sa vad cum evolueaza bebe nu fac altceva decat sa mananc si sa dorm Angel .

Cred ca nu am fost atenta la Ce am citit.Mai ai o luna pana nasti...pana atunvi are timp destul computerlove
)(Marina)(
Scris: Wednesday, January 13, 2016 11:04 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2015
biancaanamaria wrote:

Eu am termenul pe 21 februarie. Poate nastem in acelasi timp coeur
Multa sanatate si tie si bebelului. Pana atunci o sa ia in greutate, mai e timp love
Pup computerlove
dreams***
Scris: Thursday, January 14, 2016 9:09 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
neata burtici!!
ieri am fost la control si bebelina e f bine...are 715 gr si cam 30 cm...nu a vrut sa ne arate fata nici de data asta...statea cu ambele manute pe fata dar speram sa o vedem data viitoare..important e ca este ea bine...
eu sunt putin anemica dar nu e nimic ingrijorator...mi a dat osteocare si tardyferon...
colul este 31,2 mm inchis si a zis ca ne vedem peste 2 saptamani sa l verificam daca creste sau scade...
mi a dat de facut si testul ptr diabet gestational si am auzit ca e destul de aiurea si dureaza vreo 2-3 ore...dar asta e daca trebuie il facem si pe asta!va pupacesc o zi faina sa aveti!Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Thursday, January 14, 2016 9:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
kamytza wrote:
Felicitari dia! Ma emotionez atat de tare cat citesc ca a mai venit pe lume un bebe sanatoshearts abia astept sa traiesc si eu aceasta experienta minunatahearts
Noi am fost ieri la control, in principiu suntem bine, fetele sunt tot in urma, iar diferenta intre ele este de o saptamana si cateva zile. Au luat in greutate amandoua, sunt in parametri. Ramane sa ma tina sub observatie sa vedem cum evolueaza lucrurile. Am facut si o perfuzie cu nospa ieri. Peste 3 sapt mergem din nou la control. Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare in continuare si sanatate multa atat voua cat si bebeilor hearts

Ma bucur ca aduci vesti bune kamytza,eu am o cunostinta care a avut gemeni 2 baieti si tot timpul au fost mici ,ea a nascut la 7 luni dar copii au fost ok numai ca erau sub greutate ,acum au 10 ani si fac inot de performanta amandoi ,te pup si gandeste pozitiv .
Rocsana
Scris: Thursday, January 14, 2016 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
dreams*** wrote:
neata burtici!!
ieri am fost la control si bebelina e f bine...are 715 gr si cam 30 cm...nu a vrut sa ne arate fata nici de data asta...statea cu ambele manute pe fata dar speram sa o vedem data viitoare..important e ca este ea bine...
eu sunt putin anemica dar nu e nimic ingrijorator...mi a dat osteocare si tardyferon...
colul este 31,2 mm inchis si a zis ca ne vedem peste 2 saptamani sa l verificam daca creste sau scade...
mi a dat de facut si testul ptr diabet gestatinal si am auzit ca e destul de aiurea si dureaza vreo 2-3 ore...dar asta e daca trebuie il facem si pe asta!va pupacesc o zi faina sa aveti!Cheek Kiss

dreams***bn ca este totul ok,nici bebelina mea nu a vrut sa ne arate fata ,sa miscat incontinuutopai este important ca sunt ok si intradevar trebuie facut testul pt diabet gestaional ca si mie mi-a zis dr de el dar ca o sa imi zica el cand trebuie facut ,Cheek Kiss facem orice pt .bebelasi nostrii iubiti .
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 14, 2016 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 14, 2016 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
biancaanamaria
Scris: Thursday, January 14, 2016 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
)(Marina)( wrote:

Eu am termenul pe 21 februarie. Poate nastem in acelasi timp coeur
Multa sanatate si tie si bebelului. Pana atunci o sa ia in greutate, mai e timp love
Pup computerlove

Ar fi super coeur cat cantareste bebele tau ?
ElenaD94
Scris: Thursday, January 14, 2016 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2014
Fetelor eu fac screeningul pt diabet gastational in saptamana 26. Am mari emotii pt ca la morfologie baiatu meu era cam maricel l.a numit doctora "grasul"...aproape ca nu mai dorm noptile de grija, mai ales ca eu am OMPC , iar asta este una din conditiile aparitiei diabetului gestational. Doamne ajuta sa fie bine..dureaza cateva ore si anume:
La prima ora a diminetii, eu la 8 il fac, se recolteaza sange si se noteaza glicemia a jeun, adica pe nemancate, apoi se ingereaza 75 de glucoza pulbere dizolvata in apa. La o ora de la ingerare se recolteaza iar sange, se noteaza glicemia, iar apoi la 2 ore de la ingerare iar se recolteaza si se noteaza. Toate acestea trebuie sa fie in niste valori, altfel se pune diagnosticul de diabet gestational. Eu am o presimtire f proasta, dar sper sa ma insel si sa fim ok.
corina_elena50
Scris: Thursday, January 14, 2016 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
Felicitari mamicuta Dia ! computerlove
Zambila
Scris: Thursday, January 14, 2016 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Felicitari, Dia! Bravoo Bravoo Bravoo Sa fie sanatoasa bebelina! Si mâncacioasa!
Elena, nu te mai gândi numai la rau. Trebuie sa fii putin optimista. Si Tudux e mai mare decât media, dar doctorul nu parea asa isterizat. media e de 1100-1300 de grame, si Tudor avea estimate ecografic 1554. Plus, greutatea de pe ecograf, chiar si cu o zi ianinte de nastere, nu se pupa 100% cu cea reala, de la nastere. Nu te ingrijora! Eu te astept cu vesti bune! Buddy1

)(Marina)(
Scris: Thursday, January 14, 2016 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2015
biancaanamaria wrote:

Ar fi super coeur cat cantareste bebele tau ?

Eu nu stiu cat cantareste bebele meu. Aici in Anglia,nu mi s a mai facut ecograf. La controalele de rutina imi masoara burtica, asculta inimioara, analiza de urina si imi ia tensiunea. Dar, moasa mi a zis ca eu fiind mica si dupa marimea burtii bebele o sa fie in jur de 3 kg, la nastere, iar daca vine mai devreme de 21 februarie, a zis ca poate sa aiba chiar pana in 3 kg. A zis sa nu mi fac probleme, pt ca bebele e bine si sanatos. Astept 26 ianuarie, poate ma va trimite totusi la un eco. La 33 de saptamani, burtica mea avea 33 cm. Nu prea ma pricep eu asa, dar am incredere ca totul e bine si va fi bine.
Pup computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.