Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| iuli33 eu la o alta operatie din cauza anesteziei intr-adevar am avut dureri ingrozitoare de cap, miscam capul dintr-o parte intr-alta si ma durea ingrozitor si simteam ca-mi plezneste si m-a tinut cateva zile, apoi a doua oara cand m-am operat la un an distanta nu am mai avut probleme. Iar ultima oara la operatia de extrauterina am avut anestezie generala si nu am avut nici o durere de cap doar dureri de la operatie timp de aproape o saptamana.
AndreiutaEu ce frumos i-ai pregatit lui bebe si ce burtica de invidiat, abia astept sa fiu si eu aproape de numaratoarea inversa.
alexandra-alex felicitari pt testul pozitiv! Nu iti faci un beta hcg si cu repetare la 48 ore? Eu avand sarcina extrauterina pt mine beta este sfant...si apoi ar trebui sa te programezi la un medic sa ti dea un tratament de sustinere plus acidul folic care este foarte important in sarcina
moa eu stiu ca spre sfarsitul sarcinii e normal sa se mai intample asta, dar totusi incearca sa te feresti de stat in picioare, mers cu masina si efort fizic.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Zambila wrote:Bun venit la toate burticile noi! Moa, nu ti-a zis sa nu facui efort? Sau nu a zis nimic pentru "intarire"?
Mi_a spus fara efort deloc!cat mai mult in pat...o sa_mi fie foarte greu fara activitate,dar ce sa facem ,rezistam |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Nasmyne wrote:Rocsana daca poza e de la 16 sapt inseamna ca e mult mai mare acum, la mine in ultimele 3 saptamani a crescut foarte mult. Pana la urma nu conteaza cat vor fi burticile noastre sau cate kg vom lua...ci ca bebeii nostrii sa fie sanatosi.
gaza_mica89 bine ai venit! Esti apropiata de mine si Rocsana...poate ne povestesti mai multe despre tine
Poza e facuta ieri la inceputul sapt 21,am zis ca se vede tare diferenta fata de poza facuta la 16 sapt(a crescut burtica mult de atunci ) si ai dreptate,cel mai important este sa fie ingerasii nostri sanatosi .
|
|
|
Andreiutza ,ma apuca plansul de emotie cand vad ce frumos ai pregatit pt bebe,ma gandesc deja la ingerasul meu ca abia astept sa o tin si eu in brate chiar daca mai am pana atunci .Toate cele bune tie si bebelasului si ai o butica foarte frumoasa |
|
| alexandra-alex wrote:Salutare burtici!!!sunt noua pe acest forum..in seara asta am obtinut doua liniuteee la test!!!! ultimul cm lam avut pe 14 decembrie... sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru..va pup sa auzim numai de bine
Bine ai venit ,sarcina usoara si la termen iti doresc
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Bun venit noilor burticute!!! Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi. [b]Andreiuta[/ab], ce burtica frumoasa si tu la fel. Frumos ai pregatit pt bebe. Zilele astea o sa montam si noi patutul, abia astept. Pup toate burticutele |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2016 Mesaje: 23
| Am facut deja programare la medic.am pe 18...e foarte departe de mine de aia o sa fac beta hcg tot luni dimineata!!!acid folic deja mi recomandat cand am vb la tel!!! |
|
| alexandra-alex wrote:Am facut deja programare la medic.am pe 18...e foarte departe de mine de aia o sa fac beta hcg tot luni dimineata!!!acid folic deja mi recomandat cand am vb la tel!!!
E bine atunci dar vezi ca beta hcg trebuie neaparat repetat la 48 ore, daca nu degeaba il faci |
|
| Fetelor ce pot lua si eu pt gat? Tusesc foarte rau aproape ca imi vine sa vomit de la tuse, am voie sirop? Sau ce imi recomandati? |
|
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Iuli - nu m a durut capul deloc, ma durea destul operatia ca sa mai simt si capul :)) Noi am fost astazi si am discutat cu medicul, moasa, ne au monitorizat, lut sange si urmeaza sa mergem maine de dimineata pentru marea intalnire!! Va pup pe toate si va voi scrie imediat cum voi putea. |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Nasmyne wrote:Fetelor ce pot lua si eu pt gat? Tusesc foarte rau aproape ca imi vine sa vomit de la tuse, am voie sirop? Sau ce imi recomandati?
Stiu ca stodal e singurul sirop permis in sarcina...dar ai incercat cu ceai de lamaie, vitamina c multa sau mai poti incerca cu ridichie neagra faci sirop . Pupici si insanatosire grabnica |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Nasmyne wrote:Fetelor ce pot lua si eu pt gat? Tusesc foarte rau aproape ca imi vine sa vomit de la tuse, am voie sirop? Sau ce imi recomandati? eu iau tantum verde pastile ,este permis in sarcina |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Nasmyne wrote:Fetelor ce pot lua si eu pt gat? Tusesc foarte rau aproape ca imi vine sa vomit de la tuse, am voie sirop? Sau ce imi recomandati? Ptr durere de gat am luat homeogene 9, sunt pastilute homeopate si nu au absolut nici un risc...iar ptr tuse am luat sirop de patlagina care pot sa zic ca e f bun...mi a trecut in 3 zile tusea...am luat 3 lingurite/zi!!ceaiuri cu miere si lamaie,vitamina c... |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| dia27 wrote:Iuli - nu m a durut capul deloc, ma durea destul operatia ca sa mai simt si capul :)) Noi am fost astazi si am discutat cu medicul, moasa, ne au monitorizat, lut sange si urmeaza sa mergem maine de dimineata pentru marea intalnire!! Va pup pe toate si va voi scrie imediat cum voi putea. Nastere usoara multa sanatate si recuperare usoara!!!si bebelina sa fie sanatoasa si mancacioasa! |
|
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| dia27 wrote:Iuli - nu m a durut capul deloc, ma durea destul operatia ca sa mai simt si capul :)) Noi am fost astazi si am discutat cu medicul, moasa, ne au monitorizat, lut sange si urmeaza sa mergem maine de dimineata pentru marea intalnire!! Va pup pe toate si va voi scrie imediat cum voi putea.
Ce frumos!!! Marea intalnire Mult curaj pt maine, nastere usoara! Pup |
|
|