Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| corinaalexandra wrote:Ce burtica frumoasa  ... Inca putin si vine bebe  ... Pupici si nastere usoara cu laptic din plin
Multumesc frumos!!!1 Incep sa ma ia emotiile usor , usor |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| alexandra-alex wrote:Salutare burtici!!!sunt noua pe acest forum..in seara asta am obtinut doua liniuteee la test!!!!  ultimul cm lam avut pe 14 decembrie... sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru..va pup sa auzim numai de bine Felicitari!bine ai venit!sarcina usoara si sanatoasa! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Multumesc pentru primire ! Dia si eu tot in decembrie 2009 am nascut fetita . Corina cu cu medic ai nascut ? Cum a fost , ai avut bebelusul in salon ? Eu am fost numai la etajul 3 , nu stiu cum e la 2 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| gaza_mica89 wrote:Multumesc pentru primire ! Dia si eu tot in decembrie 2009 am nascut fetita . Corina cu cu medic ai nascut ? Cum a fost , ai avut bebelusul in salon ? Eu am fost numai la etajul 3 , nu stiu cum e la 2
Cu dr Bragaru o dr de nota 1000 . Nu am stat cu bebe am stat la 3 in salon si mergeam la programul de alaptat . .. Nici nu puteam cu bebe in camera ca era operata si mi.ar fi fost foarte greu si asa imi era greu . Pupici |
|

| alexandra-alex wrote:Salutare burtici!!!sunt noua pe acest forum..in seara asta am obtinut doua liniuteee la test!!!!  ultimul cm lam avut pe 14 decembrie... sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru..va pup sa auzim numai de bine
Felicitari pt bebe Bine ai venit Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos. Pupici |
|

| AndreiutzaEu wrote:
Multumesc frumos!!!1 Incep sa ma ia emotiile usor , usor
Hai mami fara emotii |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| dia27 wrote:Iuli - in decembrie 2009 am nascut, asistentele se poarta super atata timp cat le bagi bani in buzunar, eu am mai stat cu 2 mamici in camera deci nu eram multe, a trebuit sa stau in picioare mult a doua zi pt ca nu aveau paturi libere insa. Cere analgezice daca te doare ca nu vine nimeni sa te intrebe, daca faci cezariana. In principiu nu a fost asa nasol dar nici frumos nah..asta e, trece repede. Ce mi a placut e ca ai bebelusul cu tine in camera si ca vine asistenta si te ajuta cu alaptatul si iti arata cum sa ingrijesti bebele, cum sa l speli, schimbi, etc. atunci stiu ca am primit si pachete promo cu tot felul de creme de fundulet si dinastea de ingrijire. Daca te intereseaza ceva anume sa imi zici. Si inca un lucru important, nu aveau nimic in spital, nici medicamente nimic, mi am cumparat perfuzii cu analgezice si ce a mai fost nevoie dinainte. Sa intrebi ca e f important, era acolo o mamica la care sotul intarzia sa apara cu medicamentul si o durea rau, i am imprumutat eu o fiola  si sa ai tampoane dinalea la tine, facute acasa. Cand urmeaza sa nasti?
Multumesc din suflet pentru informatii.Eu sunt la prima nastere si am emotii foarte mari, imi este si foarte frica de nastere, naturala sau cezariana, inca nu se stie.Urmeaza sa nasc la inceptul lui martie, ecografic data probabila este 7 martie.O sa intreb doctorita daca trebuie sa-mi cumpar medicamente si o sa pregatesc de acasa bagajul pentru mine si pentru bebe. Azi-noapte nu am avut somn si am cautat pe net despre nasterea prin cezariana si mai rau m-am speriat , am citit ca este posbil sa ai dureri groaznice de cap cateva zile dupa anestezie.Ai trecut prin asa ceva? |
|

| Fetelor cum pun si eu stiker? Nu reusesc deloc ... Iuli curaj trebuie sa fie bine, sora mea a nascut prin cezariana si a fost ok , nu a avut dureri de cap , in schimb opera?ia doare un pic , si mie îmi este teama , sper sa nascut tot natural ... Corina eu merg la Dna Diana Gheorghiu, sper sa fie ok |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Buna fetelor! Am fost aseara la monitorizare,dar bebe nu a dat niciun semn ca ar avea intentii sa vina prea curand,nu aveam contractii colul era inchis ,asa ca mai am de asteptat.Am asistat si la o nastere naturala,tipa biata mamica de am zis ca ma apuca si pe mine contractiile .Eu mai stau pana pe 19 cand fac 40 de saptamani si daca nu se intampla nimic ma prezint la spital pt. cezariana |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2016 Mesaje: 23
| Va multumesc mult!!!chiar daca am mai trecut prin asta...am mari emotii!!imi doresc tare mult o fetita acum na nu conteaza sanatos sa fie!!va pup si va doresc sarcina usoara in continuare la toate!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Roxyfoxy wrote:Buna fetelor! Am fost aseara la monitorizare,dar bebe nu a dat niciun semn ca ar avea intentii sa vina prea curand,nu aveam contractii colul era inchis ,asa ca mai am de asteptat.Am asistat si la o nastere naturala,tipa biata mamica de am zis ca ma apuca si pe mine contractiile  .Eu mai stau pana pe 19 cand fac 40 de saptamani si daca nu se intampla nimic ma prezint la spital pt. cezariana
Pffff eu de bine de rau nu am asistat la nastere am fost singura in sala de nastere cand au facut monitorizare :) Chiar miera frica sa nu vad vreo mamica cu dureri mari |
|

| Nastere usoara fetelor, mai aveti foarte putin, important este sa fiti increzatoare si sa gandinti pozitiv, durerile sunt mari dar trec repede |
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Buna fetelor!
Bun venit noilor fete,sarcina usoara si la termen va doresc!
Andreiutza ce locusor frumos ai pregatit tu acolo pentru bebelus!
Am fost si noi la control azi si cica am col de 3 este inchis dar este foarte moale! la cezariana m_a programat in principiu pe 18 februarie!
In rest suntem ok ,ne_am apucat si noi de amenajari,de zugravit,ce sa zic suntem tot o treaba..
Pup toate fetele |
|

| Of fetelor, am o greata ingrozitoare si ma doare si capul destul de tare ... Of of of |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Bun venit la toate burticile noi! Moa, nu ti-a zis sa nu facui efort? Sau nu a zis nimic pentru "intarire"? |
|
|