Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gaza_mica89
Scris: Sunday, January 10, 2016 8:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/10/2016
Salutare burtici si mamici ! Eu sunt noua pe acest forum , l-am descoperit cautând modele de crosetat.
Mai primiti o burtica de 19 saptamâni ?
Zambila
Scris: Sunday, January 10, 2016 9:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/18/2014
bun venit, gaza mica! si sarcina usoara, la termen, cu bebex sanatos!Gossip
Nasmyne
Scris: Sunday, January 10, 2016 9:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Rocsana daca poza e de la 16 sapt inseamna ca e mult mai mare acum, la mine in ultimele 3 saptamani a crescut foarte mult. Pana la urma nu conteaza cat vor fi burticile noastre sau cate kg vom lua...ci ca bebeii nostrii sa fie sanatosi.

gaza_mica89 bine ai venit! Esti apropiata de mine si Rocsana...poate ne povestesti mai multe despre tine

dia27
Scris: Sunday, January 10, 2016 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Tin minte ca atunci cand am nascut la municipal in bucuresti, baile erau oribile..nu m am asezat pe wc chiar si cu cezariana, am indurat durerile si am stat cum am putut suspendata deasupra tinandu ma de toate cele dar imi era frica sa nu iau vreo bacterie ceva..nici dush nu mi am facut, doar m am spalat asa pe ici pe colo, eu am stat numai doua nopti ca nu mai suportam jegul si curentul din salon.
Maine merg la spital fetelor si imi vor spune cand sa merg poimaine pt nastere..deci mai e o zi si un pic si imi vad Mariuca hearts
gaza_mica89
Scris: Sunday, January 10, 2016 10:38 PM
Nivel

Numele meu este Tina , am 26 de ani , o minuna?ie de feti?a de 6 ani si un baie?el(se pare ) in burtica. Locuiesc in apropiere de buc si o sa nasc la Pantelimon ... In rest toate bune si frumoase cu stari permanente de greata si un gust neplacut , mai am o sapt de medical si apoi încep cu program redus am hârtiu?a de la medic .
gaza_mica89
Scris: Sunday, January 10, 2016 10:40 PM
Nivel

Na?tere u?oara dia,mai ai pu?in de tot , acum unde o sa na?ti ?
dia27
Scris: Sunday, January 10, 2016 11:11 PM
Nivel

Gaza - bine ai venit, sarcina usoara si sa fie sanatosi puii tai! Acum voi naste in Norvegia, poimaine mai exact. Maine aflu mai multe si intru sa va scriu.
Pup toate burticile!
dreams***
Scris: Sunday, January 10, 2016 11:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
gaza_mica89 wrote:
Numele meu este Tina , am 26 de ani , o minuna?ie de feti?a de 6 ani si un baie?el(se pare ) in burtica. Locuiesc in apropiere de buc si o sa nasc la Pantelimon ... In rest toate bune si frumoase cu stari permanente de greata si un gust neplacut , mai am o sapt de medical si apoi încep cu program redus am hârtiu?a de la medic .

Bine ai venit printre noi!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!Cheek Kiss
corinaalexandra
Scris: Sunday, January 10, 2016 11:46 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
gaza_mica89 wrote:

Bine ai venit!!!newclap sa iti traiasca fetita si sa va bucurati de ea si sarcina usoara si pana la termen cu baietelul newclap. Eu am nascut la Pantelimon ras. Pupici computerlove
iuli33
Scris: Monday, January 11, 2016 12:03 AM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
dia27 wrote:
Tin minte ca atunci cand am nascut la municipal in bucuresti, baile erau oribile..nu m am asezat pe wc chiar si cu cezariana, am indurat durerile si am stat cum am putut suspendata deasupra tinandu ma de toate cele dar imi era frica sa nu iau vreo bacterie ceva..nici dush nu mi am facut, doar m am spalat asa pe ici pe colo, eu am stat numai doua nopti ca nu mai suportam jegul si curentul din salon.
Maine merg la spital fetelor si imi vor spune cand sa merg poimaine pt nastere..deci mai e o zi si un pic si imi vad Mariuca hearts

M=ai speriat Dia, in ce an ai nascut la Municipal?Eu acolo urmeaza sa nasc.

Multumesc Corina pentru raspuns.Bun venit gaza_mica89
alexandra-alex
Scris: Monday, January 11, 2016 12:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/11/2016
Salutare burtici!!!sunt noua pe acest forum..in seara asta am obtinut doua liniuteee la test!!!!yes ultimul cm lam avut pe 14 decembrie... sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru..va pup sa auzim numai de bine
dia27
Scris: Monday, January 11, 2016 2:09 AM
Nivel

Iuli - in decembrie 2009 am nascut, asistentele se poarta super atata timp cat le bagi bani in buzunar, eu am mai stat cu 2 mamici in camera deci nu eram multe, a trebuit sa stau in picioare mult a doua zi pt ca nu aveau paturi libere insa. Cere analgezice daca te doare ca nu vine nimeni sa te intrebe, daca faci cezariana. In principiu nu a fost asa nasol dar nici frumos nah..asta e, trece repede. Ce mi a placut e ca ai bebelusul cu tine in camera si ca vine asistenta si te ajuta cu alaptatul si iti arata cum sa ingrijesti bebele, cum sa l speli, schimbi, etc. atunci stiu ca am primit si pachete promo cu tot felul de creme de fundulet si dinastea de ingrijire. Daca te intereseaza ceva anume sa imi zici. Si inca un lucru important, nu aveau nimic in spital, nici medicamente nimic, mi am cumparat perfuzii cu analgezice si ce a mai fost nevoie dinainte. Sa intrebi ca e f important, era acolo o mamica la care sotul intarzia sa apara cu medicamentul si o durea rau, i am imprumutat eu o fiola Crazy si sa ai tampoane dinalea la tine, facute acasa. Cand urmeaza sa nasti?
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 11, 2016 9:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Felicitari noilor burtici!!!!

Ma gandeam eu ca barza nu lasa locul gol .... Si se vor mai elibera inca 3 locuri Hilar Hilar Hilar

Dia, Roxy si eu Hilar Hilar
AndreiutzaEu
Scris: Monday, January 11, 2016 9:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Neatza fetele....

Noi am inceput pregatirile pt bebeHilar Hilar Hilar computerlove computerlove computerlove

Va atasez si o burtica de aproape 37 saptamani ( poza de aseara)

AMR 16 zile si imi vad ingerasul hainoroc hainoroc hainoroc dance dance dance yes yes computerlove computerlove computerlove computerlove boy boy boy bottle bottle bottle

AndreiutzaEu attached the following image(s):
cam00547.jpgcam00571.jpg36 saptamani.jpg

corinaalexandra
Scris: Monday, January 11, 2016 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:
Neatza fetele....

Noi am inceput pregatirile pt bebeHilar Hilar Hilar computerlove computerlove computerlove

Va atasez si o burtica de aproape 37 saptamani ( poza de aseara)

AMR 16 zile si imi vad ingerasul hainoroc hainoroc hainoroc dance dance dance yes yes computerlove computerlove computerlove computerlove boy boy boy bottle bottle bottle

Ce burtica frumoasa computerlove... Inca putin si vine bebe majoreta... Pupici si nastere usoara cu laptic din plin majoreta Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.