Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
corina_elena50
Scris: Sunday, January 10, 2016 10:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/2/2015
love1
AndreiutzaEu wrote:

hohot hohot hohot asa a facut si la mine la 28 saptamani 1 ora si 15 s-a chinut sa-i faca p[oza si degeaba

Doar ca la mine e intors de pe la 26 saptamani....dar sta cuminte doar s-a asezat mai bine hohot yes yes

si la mine la 28 de sapt era intors dar a zis dr ca se mai poate intoarce nu ramane asa pana nasc
nasmyne ce burtica frumoasa!sa sti ca e adevarat ca daca d
te mangai mult pe burtica poti provoca contractii!dar nu e gresit sa ti mainile pe burta si sa vb cu bebe!ei cica ne aud si trebuie sa-i dragalim inca de pe acum! love1
Elena7
Scris: Sunday, January 10, 2016 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
Nasmyne wrote:

Eu nu mai am greturi de la 12 saptamani, a revenit pofta de mancare am zile in care sunt foarte pofticioasa...zile in care mananc normal.
Pe bebe da il simt mititelul si mi-e asa drag de el, abia astept sa-l simt si mai puternic.
Felicitari pt baietel si tie Cheek Kiss este ceea ce iti doreai..sau nu aveai preferinte? ras
Foarte multi baietei in ultimii doi ani, cel putin printre cunostintele mele; si asa sunt fete mai multe ca baieti.

Fetelor va multumesc, intr-adevar am o burtica mare si cred ca o voi avea foarte mare, cu toate ca bebele meu nu e asa mare pana acum.
Cateodata am niste mancarimi pe spate si burta (pielea care se intinde) dar imi dau in fiecare zi cu ulei de migdale. Si uneori asa simt ca parca prea mi se intinde pielea pe burtica.

Am ajuns la jumatatea sarcinii...nu-mi vine sa cred. Al meu cateodata vb cu burtica si zice off Lucas hai cresti si tu mai repede ca sunt asa nerabdator sa te vad ras
Mai am inca atat si gata o sa-l tinem in brate.

Intrebare, cineva m-a vazut ca imi mangai burtica..si a sarit la mine ca doctora pe ea nu o lasa, poate produce contractii; oare e adevarat a mai auzit cineva?

Multumesc nasmyne, nu aveam preferinte pentru ca nu ne oprim la un copilas, o sa mai vrem inca unul sau poate 2, sa vedem.Eu inca nu l-am simtit, dar ne-am topit amandoi si eu si sotul cand l-am vazut acolo cum misca manutele si piciorusele. Sarcina usoara in continuare si toate cele bune!computerlove
Rocsana
Scris: Sunday, January 10, 2016 11:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
Doinanuta felicitari iti doresc sa ai sarcina usoara in continuare si sa fie totul ok.
Nasmyne,ai o burtica tare frumoasa,o sa pun si eu o paza cu burtica mea care mi se pare ca e cam mare Love ma gandesc cat o fi la sfarsit hohot

In legatura cu mangaiatul pe burtica si dr .meu ma atentianat ca nu e ok ,ca stimuleaza uterul care este un muschi si poate declansa contractii ,de abtinut nu am putut de tot dar am mai rarit mangaierile NuStiu

Va Cheek Kiss pe toate si va doresc numai bine iloveyou
iuli33
Scris: Sunday, January 10, 2016 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Fetelor luati fier?Mi mi a recomandat medicul tardyferon 1 pastiluta pe zi, am luat dar ma cam deranjeaza stomacul de la el.
Nasmyne
Scris: Sunday, January 10, 2016 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Am inceput sa nu mai ma mangai, dar pun mana si vorbesc cu el. Din saptamana asta bebele incepe sa auda si se poate obisnui cu vocea mamei.
Colul il aveam inchis dar scurtat.

In continuare am contractiile false si destul de dese, chiar dk iau magne b6 si no-spa si stau numai in pat toata ziua tot le am; doar ca nu mai ma stresez ca la inceput, am mai auzit mamici care au avut la fel...fiecare sarcina este diferita, dar gandesc pozitiv ca vom ajunge pana la final cu bine.
Rocsana
Scris: Sunday, January 10, 2016 2:30 PM
Nivel

Am venit si eu cu pozele ,suntem la inceputul sapt 21 ,ma gandesc ca o sa ma dublez hohot

Rocsana attached the following image(s):
wp_20160110_14_17_30_pro.jpgwp_20160110_14_17_45_pro.jpgwp_20160110_14_19_37_pro.jpg

adragai roxana
Scris: Sunday, January 10, 2016 2:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/10/2016
Bravoo

Bravoo
corinaalexandra
Scris: Sunday, January 10, 2016 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Iuli33 Eu am luat fier dar am luat maltofer 2 pe zi erau de mestecat si foarte bune ras(la inceput mi.a dat altul nu mai stiu cum ii spune dar vomitam de la el am vb cu dr si mi l.a dat pe asta care se mesteca nu se ia cu apa computerlove) .eu zic sa ii spui dr sa iti schimbe fierul daca te supara computerlove pupici

Rocsana ce burticuta frumoasa ai...da o sa mai creasca. Bucurate de ea cat mai poti stiu ca abia astepti sa vina bebe dar dupa o sa iti fie DOR de el in burtica din cand in cand coeur computerlove. Pupici
Nasmyne
Scris: Sunday, January 10, 2016 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Rocsana ce burticuta frumoasa ai si tu!
Dar tot a mea mi se pare mai mare, ma simt asa dolofanica...e doar inceputul hihi ras oricum iubesc burtica mea!
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, January 10, 2016 5:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Fetele caare ati nascut la stat.... Ce stiti de bacteriile din spital?
Elena7
Scris: Sunday, January 10, 2016 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/2/2015
Rocsana wrote:
Am venit si eu cu pozele ,suntem la inceputul sapt 21 ,ma gandesc ca o sa ma dublez hohot

Ce burtica frumusicanewclap
Rocsana
Scris: Sunday, January 10, 2016 7:33 PM
Nivel

Nasmyne wrote:
Rocsana ce burticuta frumoasa ai si tu!
Dar tot a mea mi se pare mai mare, ma simt asa dolofanica...e doar inceputul hihi ras oricum iubesc burtica mea!

Can ma gandesc ca o sa ma dublez ....., da si mie imi pare ca a ta este mai mare ,oricum sa fie bebelasi sanatosi Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Sunday, January 10, 2016 7:35 PM
Nivel

Elena7 wrote:

Ce burtica frumusicanewclap

Cheek Kiss am poza de la 16 sapt si era numai un pic ,a crescut si bebelina de atunci Love Love Love
Rocsana
Scris: Sunday, January 10, 2016 7:36 PM
Nivel

corinaalexandra wrote:
Iuli33 Eu am luat fier dar am luat maltofer 2 pe zi erau de mestecat si foarte bune ras(la inceput mi.a dat altul nu mai stiu cum ii spune dar vomitam de la el am vb cu dr si mi l.a dat pe asta care se mesteca nu se ia cu apa computerlove) .eu zic sa ii spui dr sa iti schimbe fierul daca te supara computerlove pupici

Rocsana ce burticuta frumoasa ai...da o sa mai creasca. Bucurate de ea cat mai poti stiu ca abia astepti sa vina bebe dar dupa o sa iti fie DOR de el in burtica din cand in cand coeur computerlove. Pupici

Multu Cheek Kiss ,asa imi spune toata lumea ca o sa duc dorul acestor ziletopai
doinanuta
Scris: Sunday, January 10, 2016 7:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2013
multumesc fetelor! Deocamdata imi este somn...as-i dormi tot timpul computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.