Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| corinaalexandra wrote:Stai linistita ca nu m.ai deranjat in mare am zis mai sus cred ca e cam tot sper sa ai rabdare sa citesti si scuze de greseli dar mai stau cu bebe si incerc sa scriu repede ... Ar fi de adaugat ca e minunat cand iti auzi copilul si ti.l pune sa il pupi restul operatiei nu ma gandeam decat la bebe ce frumoasa era si ce balute avea la gura ... Iar prima parte pana sa o scoata eu nu prea am fost constienta ca am facut o cadere de tensiune si eram ametita parca pe alta planeta dar m.au stabilizat repede si pe bebe a scoso la fel de repede... Da e bine sa te misti a doua zi...ei oricum mi.au facut injecti in burta si cred ca toti fac pentru ca nu te misti... Dar cu cat te misti mai repede cu atat iti revi mai repede . Ar mai fi multe de povestit ce am patit in a 3 zi cand am zis ca daca mai stau in spital innebunesc... Si a trebuit sa stau cu copil de 3 zile in ambulanta singura pe frica cu un halat doar si bebe 2 paturi si un body...dar asta nu vreau sa imi amintesc ca ma apucat o depresie atunci... Pupici si sper sa te ajute curaj mult la toate
Multumesc,am citit tot ce ai postat despre cezariana ,este cam acelas lucru cu ce am mai auzit si eu de la alte fete ,oricum fiecare reactioneaza in alt mod ,sper sa fiu tare si eu si sa depasesc usor zilele mai grele (mai am pana atunci dar eu deja ma gandesc ) |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Rocsana wrote:Multumesc,am citit tot ce ai postat despre cezariana ,este cam acelas lucru cu ce am mai auzit si eu de la alte fete ,oricum fiecare reactioneaza in alt mod ,sper sa fiu tare si eu si sa depasesc usor zilele mai grele (mai am pana atunci dar eu deja ma gandesc )
Da asa e fiecare reactioneaza in felul ei... Ca si o sarcina difera de la om la om dar o sa vezi ca nu e chiar asa de rau pe cat ai auzit. La mine a fost mai greu ca am crezut ca nasc natural ...si eu m.am pregatit din timp despre naturala iar cu o saptamana inainte am ajuns la cezariana si mi.a fost foarte frica dar nu ai motive chiar e mult mai simplu decat te astepti . Trece timpul repede o sa vezi ca nici nu iti dai seama si ajungi la termen . Eu iti doresc o sarcina usoara in continuare si cel mai important ca tu si bebe sa fiti sanatosi . |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| corinaalexandra wrote:Da asa e fiecare reactioneaza in felul ei... Ca si o sarcina difera de la om la om dar o sa vezi ca nu e chiar asa de rau pe cat ai auzit. La mine a fost mai greu ca am crezut ca nasc natural ...si eu m.am pregatit din timp despre naturala iar cu o saptamana inainte am ajuns la cezariana si mi.a fost foarte frica dar nu ai motive chiar e mult mai simplu decat te astepti . Trece timpul repede o sa vezi ca nici nu iti dai seama si ajungi la termen . Eu iti doresc o sarcina usoara in continuare si cel mai important ca tu si bebe sa fiti sanatosi .
Multumesc,la fel iti doresc si eu tie multa sanatate si bebe sa creasca mare si sanatoasa |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| corinaalexandra wrote:Da asa e fiecare reactioneaza in felul ei... Ca si o sarcina difera de la om la om dar o sa vezi ca nu e chiar asa de rau pe cat ai auzit. La mine a fost mai greu ca am crezut ca nasc natural ...si eu m.am pregatit din timp despre naturala iar cu o saptamana inainte am ajuns la cezariana si mi.a fost foarte frica dar nu ai motive chiar e mult mai simplu decat te astepti . Trece timpul repede o sa vezi ca nici nu iti dai seama si ajungi la termen . Eu iti doresc o sarcina usoara in continuare si cel mai important ca tu si bebe sa fiti sanatosi . Multumesc pt. raspuns!Parca mai m-am linistit acum ca am primit un raspuns direct de la cineva care a trecut fix prin asta.Vroiam sa te mai intreb cine te schimba in perioada asta cand nu poti sa te misti si cum ai stat cu alaptatul dupa,a venit lapticul repede ? Scuze ca insist ,dar nu prea am pe cine sa intreb |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Avem 2, 5 cm.O inimioara putrrnica 167 bpm si r msi mic cu 5 zile.Asa a fost si data trecuta. doinanuta attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Felicitari doinanuta vezi ce repede creste bobita? Asa batea inimioara si la mine avea 168 bmp, data viitoare va fi si mai mare. Cum te mai simti?
La noi a inceput sa se cunoasca bine bine burtica. O sa atasez o poza cu burtica unde sta Lucas.
Eu as vrea sa aflu mai multe experiente cu mamicile care au nascut natural Nasmyne attached the following image(s):
|
|
| Roxyfoxy wrote:Multumesc pt. raspuns!Parca mai m-am linistit acum ca am primit un raspuns direct de la cineva care a trecut fix prin asta.Vroiam sa te mai intreb cine te schimba in perioada asta cand nu poti sa te misti si cum ai stat cu alaptatul dupa,a venit lapticul repede ? Scuze ca insist ,dar nu prea am pe cine sa intreb
Nu e nici o problema stiu cum eram si eu.Pe mine la ati dupa operatie m.a tinut dezbracata pana mi A trecut anestezia rahie si dupa ce a trecut ne.a imbracata o infirmiera cred ca seara pana atunci am stat cu patura pe mine... Si dupa mai veneau sa ne faca toaleta. Ne punea plosca sub fund si ne curata acolo. Dupa a doua zi singura ma spalam la subrat si pe fata si m.am schimbat (a mai venit mama din cand in cand.dar ma descurcam singura ) orice intrebare mai ai iti raspund. Pupici si sarcina usoara |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Nasmyne wrote:Felicitari doinanuta vezi ce repede creste bobita? Asa batea inimioara si la mine avea 168 bmp, data viitoare va fi si mai mare. Cum te mai simti?
La noi a inceput sa se cunoasca bine bine burtica. O sa atasez o poza cu burtica unde sta Lucas.
Eu as vrea sa aflu mai multe experiente cu mamicile care au nascut natural Sunt bine.Am o sarcina foarte usoara.Am doar usoare greturi, atunci cand nu manac sau simt un moros mai aparte.In rest doar pofte.Noi avem doar un balonas de burtica deocamdata .Azi nu prea am mancat si deja ma deranjaza orice miros. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Doinanuta, felicitari! Ma bucur ca ai o sarcina usoara, sa o ai asa pana la final. Nasmyne,ce burtica frumoasa, la mine la 18 sapt abia se vedea :)
Si eu as vrea sa aflu mai multe despre nasterea naturala
Pup toate burticile |
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Nasmyne ce burtica mare si frumoasa ai ...asa e si burtica mea acum...si e diferenta de saptamani destul de mare intre noi!!Sa fiti sanatosi amandoi si sa cresteti frumos si sanatos!!! |
|
| Doinanuta felicitari !! si eu am avut o sarcina usoara ... Iti doresc sa fie usoara pana la capat si o nastere usoara pupici
Nasmyne ce burticuta frumoasa Deja imi e dor de burtica (eu nu te pot ajuta ca am vrut natural dar nu s.a putut...)pupici |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Nasmyne wrote:Felicitari doinanuta vezi ce repede creste bobita? Asa batea inimioara si la mine avea 168 bmp, data viitoare va fi si mai mare. Cum te mai simti?
Eu as vrea sa aflu mai multe experiente cu mamicile care au nascut natural ooo, dar ce burtica frumoasa avem noi aici..la mine inca e mititica, desi bebele nostru care, apropo, este si el baietel, e mai maricel cu 4 zile. La mine au cam trecut greturile si varsaturile ( care au fost destule). Tu cum te mai simti nasmyne? L-ai simtit pe bebe pana acum? |
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Felicitari, sarcina usoara in continuare |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Elena7 wrote:ooo, dar ce burtica frumoasa avem noi aici..la mine inca e mititica, desi bebele nostru care, apropo, este si el baietel, e mai maricel cu 4 zile. La mine au cam trecut greturile si varsaturile ( care au fost destule). Tu cum te mai simti nasmyne? L-ai simtit pe bebe pana acum?
Eu nu mai am greturi de la 12 saptamani, a revenit pofta de mancare am zile in care sunt foarte pofticioasa...zile in care mananc normal. Pe bebe da il simt mititelul si mi-e asa drag de el, abia astept sa-l simt si mai puternic. Felicitari pt baietel si tie este ceea ce iti doreai..sau nu aveai preferinte? Foarte multi baietei in ultimii doi ani, cel putin printre cunostintele mele; si asa sunt fete mai multe ca baieti.
Fetelor va multumesc, intr-adevar am o burtica mare si cred ca o voi avea foarte mare, cu toate ca bebele meu nu e asa mare pana acum. Cateodata am niste mancarimi pe spate si burta (pielea care se intinde) dar imi dau in fiecare zi cu ulei de migdale. Si uneori asa simt ca parca prea mi se intinde pielea pe burtica.
Am ajuns la jumatatea sarcinii...nu-mi vine sa cred. Al meu cateodata vb cu burtica si zice off Lucas hai cresti si tu mai repede ca sunt asa nerabdator sa te vad Mai am inca atat si gata o sa-l tinem in brate.
Intrebare, cineva m-a vazut ca imi mangai burtica..si a sarit la mine ca doctora pe ea nu o lasa, poate produce contractii; oare e adevarat a mai auzit cineva? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| Nasmyne este adevarat dar nu este valabil ptr toata lumea, doar daca iti interzice doctorul. Din cate stiu eu daca ai colul deschis nu ai voie sa te mangai, sa te dai cu crema ptr ca poate declansa nasterea. Nu te speria...si eu ma mangai mereu pe burtica, cred ca este instinctiv si normal |
|
|