Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
)(Marina)(
Scris: Friday, January 8, 2016 5:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
AndreiutzaEu wrote:
Fetele de peste 30 saptamani. Voi cum mai simtiti bebei? Eu am 36 jum si ii simt piciorusele pe sus si fundul care mi-l arata cand isi gaseste pozitie de somn :)))..... dar si pe jos sub buric. ma gadila de mor si asa imi apasa pe vezica...

Eu il simt si in partea stanga si in partea dreapta, uneori sus, alteori jos...Si da, ma gadila si pe mine...dar imi place la maxim. Si la fel imi apasa pe vizica. Sincera sa fiu, ma gandeam ca o sa ma loveasca mai tare, dar nu e chiar asa. Probabil e mai cumintel baietelul meu. Si e super tare senzatia cand se ridica asa burtica, probabil isi intinde piciorutele si manutele sau se ridica cu funduletul. Love
DistanceKiss
)(Marina)(
Scris: Friday, January 8, 2016 5:20 PM
Nivel

Dia, arati foarte bine, ai decat burtica, nu te-ai ingrasat deloc. Nastere usoara, bebe sanatos si recuperare rapida!!! majoreta majoreta majoreta DistanceKiss
Moa si tu arati foarte bine, sa nu-ti faci probleme de kg in plus ca le dai tu jos. Important e sa fie bebeii sanatosi ca apoi ne vom lupta noi cu kg box2 sic Cheek Kiss
Zambila, te asteptam cu vesti bune de la eco si cu o pozica de al lui bebe Tudor!

Pupici!computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Friday, January 8, 2016 5:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
)(Marina)( wrote:

Eu il simt si in partea stanga si in partea dreapta, uneori sus, alteori jos...Si da, ma gadila si pe mine...dar imi place la maxim. Si la fel imi apasa pe vizica. Sincera sa fiu, ma gandeam ca o sa ma loveasca mai tare, dar nu e chiar asa. Probabil e mai cumintel baietelul meu. Si e super tare senzatia cand se ridica asa burtica, probabil isi intinde piciorutele si manutele sau se ridica cu funduletul. Love
DistanceKiss

Love Love Love Daaaa cu siguranta imi va fi dor de senzatia asta :)
Roxyfoxy
Scris: Friday, January 8, 2016 5:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
corinaalexandra wrote:

Nu ai de ce sa iti fie frica de operatie newclap e usoara si o sa il vezi si pe bebe si o sa il si pupi computerlove singurul lucru e a doua zi trebuie sa te ridici cu tupeu fara frica hearts eu m.am ridicat repede sa ma duc la bebe sa p vad... Si cred ca toate avem motovatia asta dance. Pupici si sa stea bebe pana la data programata

Buna!Tu unde ai nascut(poate ai scris,dar nu mai retin)la stat sau la privat si zi-mi cat de tare simti durerea dupa operatie si cam la cat timp,pt. ca mie imi e groaza de durerea de dupa si ca nu o sa fiu in stare sa merg repede la bebe.Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Friday, January 8, 2016 6:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
corinaalexandra wrote:

Nu ai de ce sa iti fie frica de operatie newclap e usoara si o sa il vezi si pe bebe si o sa il si pupi computerlove singurul lucru e a doua zi trebuie sa te ridici cu tupeu fara frica hearts eu m.am ridicat repede sa ma duc la bebe sa p vad... Si cred ca toate avem motovatia asta dance. Pupici si sa stea bebe pana la data programata

Te rog daca poti sa imi dai si mie mai multe detalii despre cezariana ,asa o sa nasc si eu si am inteles ca a doua zi este mai greu ca te si doare operatia si trebuie sa te misti,ridici .
Cheek Kiss sper ca nu am indraznit prea mult .
corinaalexandra
Scris: Friday, January 8, 2016 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Roxyfoxy wrote:

Buna!Tu unde ai nascut(poate ai scris,dar nu mai retin)la stat sau la privat si zi-mi cat de tare simti durerea dupa operatie si cam la cat timp,pt. ca mie imi e groaza de durerea de dupa si ca nu o sa fiu in stare sa merg repede la bebe.Cheek Kiss

Eu am nascut la stat la sf pantelimon newclap... In prima zi (eu am intrat in operatie pe la 10) pana a doua zi cand m.am ridicat nu ma durea ca aveam calmante... Ma enervat greutate care mi.a puso pe burta si asteptam sa imi simt picioarele ca sa pot sa imi misc capul(am avut rahianestezie ) cand in sfarsit am avut voie sa ma misc vroiam sa ma intorc pe o parte sau pe alta ca ma durea fundul de la stat numai pe spate si eram plina de sange era chiar deranjanta pozitia..
Nu a durea cand vroiam sa ma intorc dar imi era foarte greu adica de la calmante nu simteam durere iar asistentele ne.a zis daca ne doare sa le spunem ca sa ne mai bage calmante... Dar la mine nu a fost cazul ca era suficient cat imi bagau ele mai enervanta era sonda decat operatia .a doua zi de dimineata m.au mutat din ati in salona venit o infirmiera sa ma ajute sa ma ridic ca nu ne.a lasat pana atunci si a zis sa nu ne ridicam am zis ca innebunesc cand ma ridicat dar nu de durere era o durere suportabila pt mine...de picioare le simteam anchilozate si era foarte ametita (nu am avut voie sa mananc).dupa ce ma carat pe un carut care ma durea un pic operatia la fiecare lovitura si urcat in lift (salonul era la 3 ati la 2)am ajuns in salon m.a ridicat de pe scaunul cu rotile si ma lasat in picioare (banuiesc ca nu i.am dat o atentie daia a facut asta) si m.am trezit in salon sa ma duc singura de la usa pana la pat...dupa asta m.am ridicat fara probleme ca eram nervoasa pe acea infirmiera hohot imi spuneam daca aia ma lasat singura sa merg insemna ca nu e niciun risc si la 30 de min am plecat la bebe sa o pun la san...(cel mai dureros a fost in primele 2 zile cand mergeam la toaleta si trebuia sa urc pe "masa ai" de ginecologie era un chin sa imi ridic craci pe sus dar de fiecare data eram ajutat.scuze ca m.am lungit Blushing acum la 3 saptamani nu mai am nimic nici o durere ras durerea a disparut cand am scos firele. Pupici si nu iti fie frica computerlove (mie mi.a fost de anestezie si nu am procedat bine)
corinaalexandra
Scris: Friday, January 8, 2016 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Rocsana wrote:

Te rog daca poti sa imi dai si mie mai multe detalii despre cezariana ,asa o sa nasc si eu si am inteles ca a doua zi este mai greu ca te si doare operatia si trebuie sa te misti,ridici .
Cheek Kiss sper ca nu am indraznit prea mult .

Stai linistita ca nu m.ai deranjat in mare am zis mai sus cred ca e cam tot sper sa ai rabdare sa citesti si scuze de greseli dar mai stau cu bebe si incerc sa scriu repede ras... Ar fi de adaugat ca e minunat cand iti auzi copilul si ti.l pune sa il pupi restul operatiei nu ma gandeam decat la bebe ce frumoasa era si ce balute avea la gura hohot computerlove... Iar prima parte pana sa o scoata eu nu prea am fost constienta ca am facut o cadere de tensiune si eram ametita parca pe alta planeta dar m.au stabilizat repede si pe bebe a scoso la fel de repede... Da e bine sa te misti a doua zi...ei oricum mi.au facut injecti in burta si cred ca toti fac pentru ca nu te misti... Dar cu cat te misti mai repede cu atat iti revi mai repede newclap. Ar mai fi multe de povestit ce am patit in a 3 zi cand am zis ca daca mai stau in spital innebunesc... Si a trebuit sa stau cu copil de 3 zile in ambulanta singura pe frica cu un halat doar si bebe 2 paturi si un body...dar asta nu vreau sa imi amintesc ca ma apucat o depresie atunci... Pupici si sper sa te ajute curaj mult la toate computerlove
corina_elena50
Scris: Friday, January 8, 2016 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
AndreiutzaEu wrote:

Fetelor.... Voi cum sunteti? Nu va e frica singure ca pe mine incep sa ma ia emotiile :))

Mie a inceput sa-mi fie frica...dar pe 15 am ultima morfo si o sa-l intreb pe doctor daca imi face epidurala.daca zice ca imi face o sa ma linistesc.sau poate o sa-mi recomande cezariana...au inceput emotiile ce sa mai Crazy
AndreiutzaEu
Scris: Friday, January 8, 2016 8:47 PM
Nivel

Mie mi-e frica de anestezie si de durerea de dupa cezariana....Cray Cray Cray
)(Marina)(
Scris: Friday, January 8, 2016 11:03 PM
Nivel

Eu la inceput nu mai puteam de frica, acum parca m-am linistit. Nu stiu de ce, dar parca nu mi-e frica. Emotii am asa, dar nu rau. Oricum sper sa ma tina asa pana la nastere. Desi cred ca atunci cand va sosi momentul, o sa ma apuce panica hohot Deocamdata sunt linistita ras
iuli33
Scris: Saturday, January 9, 2016 12:25 AM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Gravidute dragi, eu sunt foarte ametita de cateva zile, parca nici nu ma mai pot tine pe picioare.Mi au venit azi rezultatul analizelor si se pare ca sunt anemica, am hemoglobina scazuta dar si alte rezultate modificate.Marti ajung la doctor pentru consult si eco dar pana atunci vreau sa aflu si parerea voastra.Atasez numai valorile modificate.

VSH ~ - sange vacutainer special destinat
- la 1 ora ( pe analizor )metoda Westergreen
25mm/h Barbati: 1 -15
Femei : 1 - 20

- Hemoglobina 11.5g/dL 11.70 - 15.50

Hemoglobina eritrocitara medie 25.6pg/cell 27.00 - 34.00
Concentratie medie Hb/eritrocit 30.9g/dL E 32.00 - 36.00

- Fibrinogen kit SYS 422.98mg/dL 150 - 420

Oricum, chiar daca eu sunt cum sunt important este ca bebe sa fie bine.
doinanuta
Scris: Saturday, January 9, 2016 7:44 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Azi am intalnire cu bebe ras computerlove
Iuli si mie mi s-au cam modificat analizele.
Zambila
Scris: Saturday, January 9, 2016 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Fetelor, pupici de la bebe Tudor! Eco a aratat ca e foarte bine, nu a imceput sa se intoarca si are 1554 de grame de jmecherie :) lui mami, tati si domn doctor le-am aratat bucile si ceafa asa ca...nema poza.
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, January 9, 2016 9:23 AM
Nivel

Zambila wrote:
Fetelor, pupici de la bebe Tudor! Eco a aratat ca e foarte bine, nu a imceput sa se intoarca si are 1554 de grame de jmecherie :) lui mami, tati si domn doctor le-am aratat bucile si ceafa asa ca...nema poza.

hohot hohot hohot asa a facut si la mine la 28 saptamani 1 ora si 15 s-a chinut sa-i faca p[oza si degeaba

Doar ca la mine e intors de pe la 26 saptamani....dar sta cuminte doar s-a asezat mai bine hohot yes yes
Rocsana
Scris: Saturday, January 9, 2016 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Zambila wrote:

Asa am patit si eu cu bebelina ,a dat din maini si din picioare incontinu si a stat numai cu spatele,cat sa miscat abia a apucat sa ii vada burtica un pic.Am fi vrut si noi poza dar a zis dr.ca data viitoare va fi mai mare si va vedeam mai clar in poza .Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.