Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 8:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
)(Marina)( wrote:
Ce bebei frumosi aveti fetelor, toate avem bebei frumosi! hearts coeur hearts
Incerc sa atasez si eu poza cu bebicul meu si cu burtica mea. Nu mai stiu cine ne a aratat aici pe forum o rama superba. M-a inspirat si mi-am luat si eu una. Parca Andreiutza ne-a aratat, daca nu ma insel.

Nu merge sa pun pozele cica sunt prea mari NuStiu

Am reusit topai

daaaa eu... Lol E superba....
Andra_gabriela
Scris: Thursday, January 7, 2016 8:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2008
AndreiutzaEu wrote:

...si a avut si laptic mult. Pe primul l-a alaptat pana la 1 an jum si pe cel mic inca il alapteaza si acum la 11 luni :)

wooow!!! de vis! tare imi doresc sa alaptz si eeu!!! a nascut prin cezariana?
inna19
Scris: Thursday, January 7, 2016 11:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
moa wrote:
Ma bucur fetelor ca sunte _ti ok!newclap newclap

Va pun si eu o pozica cu baiatulSimplyLove si una cu balenuta de mamihohot

Hai ca esti comica Lol Ai o burtica frumoasa coeur Vad ca nu ai facut masca de gravida thumright . Nici eu nu am facut pana in ultima luna cand ziceai ca m-a boxat cineva la fataras
Pupici cu lipici Cheek Kiss

Marina ai si tu o burtica tare dragalasa, iar rama aia foto e dementiala Love . Si eu vreau, de unde ti ai luat o ? Sarcina usoara in continuare Pup DistanceKiss
)(Marina)(
Scris: Friday, January 8, 2016 12:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Inna,multumesc! Rama am comandat-o pe un site: amazon, dar nu stiu daca este si in Ro,adica daca livreaza acolo. Eu sunt in Anglia. Pup! Cheek Kiss
dia27
Scris: Friday, January 8, 2016 1:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Fetelor aveti niste burtici foarte dragute!!!
Noi mai avem 4 zile si ne intalnim Hilar si am niste emotii de ma sui pe pereti Crazy
O sa pun si eu pozica maine cu burtica in ultimele zile, dar ca de obicei tre sa intru de pe laptop. Va pup pe toate!computerlove

Edit: am pus la profil o poza de acum cateva zile, nu stiu de ce le intoarce asa..
AndreiutzaEu
Scris: Friday, January 8, 2016 8:53 AM
Nivel

Andra_gabriela wrote:

wooow!!! de vis! tare imi doresc sa alaptz si eeu!!! a nascut prin cezariana?

da ambii bebei... am intelesc ca i s-a zis nu nu se putea natural ca s-au dezvoltat in partea mai mica a uterului ca il avea dublu dar o parte era mai mica
AndreiutzaEu
Scris: Friday, January 8, 2016 11:01 AM
Nivel

Fetele de peste 30 saptamani. Voi cum mai simtiti bebei? Eu am 36 jum si ii simt piciorusele pe sus si fundul care mi-l arata cand isi gaseste pozitie de somn :)))..... dar si pe jos sub buric. ma gadila de mor si asa imi apasa pe vezica...
AndreiutzaEu
Scris: Friday, January 8, 2016 11:28 AM
Nivel

dia27 wrote:
Noi mai avem 4 zile si ne intalnim Hilar si am niste emotii de ma sui pe pereti Crazy
O sa pun si eu pozica maine cu burtica in ultimele zile, dar ca de obicei tre sa intru de pe laptop. Va pup pe toate!computerlove

Edit: am pus la profil o poza de acum cateva zile, nu stiu de ce le intoarce asa..

vaiiii ce a trecut timpul

nastere usoara

Eu mai an 2 sapt jum si tot la fel ... Hilar Hilar Hilar
corina_elena50
Scris: Friday, January 8, 2016 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 5/2/2015
moa wrote:
Ma bucur fetelor ca sunte _ti ok!newclap newclap

Va pun si eu o pozica cu baiatulSimplyLove si una cu balenuta de mamihohot

Moa esti tare frumoasa!si mie tot asa mult mi-a crescut burta dar la picioare eu stau rau...m-i s-au dublat...macar tu la picioare nu ai mai pus.oricum ar fi sa fie bebelusii sanatosi ca apoi vedem noi ce facem sa slabim
dia curaj!iti doresc sa ai nastere usoara si laptic mult!o sa nasti natural?
Zambila
Scris: Friday, January 8, 2016 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Vai, fetelor, ce bebelusi draguti. hearts Si ce burtici adorabile! Moa, sora mea intru apranoia, etrmina cu prostiile ca nu esti nicio balenuta! Esti foarte foarte dragalasa!Buddy1
Azi merg si eu la eco si poate am intorc cu o poza de-a lui bebe Tudor. ultima oara nu a vrut sa ne arate decat fundul. Crazy Abia astept sa ajung la medic pentru ca m+a speriat ieri chiar maica+mea care m-a intrebat daca sarcina nu e cumva prea jos. Si,evident, in paranoia mea, mi se pare acum ca e jos si am si impresia ca am duc la baie des si ca e din cauza de sarcina joasa. banghead banghead banghead
moa
Scris: Friday, January 8, 2016 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Buna burtici!computerlove

Corina_elena si mie mi s__au dublat picioarele ....am luat 17 kgCray ...nici numi mai vine sa ma uit in oglinda

ZambilaHaha si eu intru mereu in panica cu burta asta jos...cand aud ca imi spune cineva ca am burta jos mi se face rau..hohot si incep si intreb pe toata lumeahohot am burta jos?hohot
Bafta draga mea la eco!sa vii cu vesti bune !computerlove

Dia si tu ai burtica frumoasa!nastere usoara draga mea ca mai ai putintel!

Inna pupa baietelul!Cheek Kiss

Marina si burtica si rama sunt superbe!Cheek Kiss

Andreiutza si la mine mai scoate capul sau fundul nu stiu ce e in partea dreapta pe la ficat!hohot sau isi face avant din ficatul meu pana in vezica de ma face sa fac pipi instantaneu..hohot

Va pup pe toate..Cheek Kiss
dia27
Scris: Friday, January 8, 2016 1:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Corina - cezariana ca am placenta accreta Crazy
AndreiutzaEu
Scris: Friday, January 8, 2016 3:14 PM
Nivel

dia27 wrote:
Corina - cezariana ca am placenta accreta Crazy

Fetelor.... Voi cum sunteti? Nu va e frica singure ca pe mine incep sa ma ia emotiile :))
Roxyfoxy
Scris: Friday, January 8, 2016 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
dia27 wrote:

Bafta!Sa mearga totul bine si sa te refaci rapid ...dupa care intri si ne povestesti cum a fost ca urmez eu...aoleuuuuuuuuuuuufrown frown furisat
corinaalexandra
Scris: Friday, January 8, 2016 4:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:

Fetelor.... Voi cum sunteti? Nu va e frica singure ca pe mine incep sa ma ia emotiile :))

Nu ai de ce sa iti fie frica de operatie newclap e usoara si o sa il vezi si pe bebe si o sa il si pupi computerlove singurul lucru e a doua zi trebuie sa te ridici cu tupeu fara frica hearts eu m.am ridicat repede sa ma duc la bebe sa p vad... Si cred ca toate avem motovatia asta dance. Pupici si sa stea bebe pana la data programata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.