Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| )(Marina)( wrote:Ce bebei frumosi aveti fetelor, toate avem bebei frumosi! Incerc sa atasez si eu poza cu bebicul meu si cu burtica mea. Nu mai stiu cine ne a aratat aici pe forum o rama superba. M-a inspirat si mi-am luat si eu una. Parca Andreiutza ne-a aratat, daca nu ma insel. Nu merge sa pun pozele cica sunt prea mari Am reusit
daaaa eu... E superba.... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| AndreiutzaEu wrote:
...si a avut si laptic mult. Pe primul l-a alaptat pana la 1 an jum si pe cel mic inca il alapteaza si acum la 11 luni :)
wooow!!! de vis! tare imi doresc sa alaptz si eeu!!! a nascut prin cezariana? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| moa wrote:Ma bucur fetelor ca sunte _ti ok! Va pun si eu o pozica cu baiatul  si una cu balenuta de mami
Hai ca esti comica Ai o burtica frumoasa Vad ca nu ai facut masca de gravida . Nici eu nu am facut pana in ultima luna cand ziceai ca m-a boxat cineva la fata Pupici cu lipici
Marina ai si tu o burtica tare dragalasa, iar rama aia foto e dementiala . Si eu vreau, de unde ti ai luat o ? Sarcina usoara in continuare Pup |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Inna,multumesc! Rama am comandat-o pe un site: amazon, dar nu stiu daca este si in Ro,adica daca livreaza acolo. Eu sunt in Anglia. Pup! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Fetelor aveti niste burtici foarte dragute!!! Noi mai avem 4 zile si ne intalnim si am niste emotii de ma sui pe pereti O sa pun si eu pozica maine cu burtica in ultimele zile, dar ca de obicei tre sa intru de pe laptop. Va pup pe toate!
Edit: am pus la profil o poza de acum cateva zile, nu stiu de ce le intoarce asa.. |
|

| Andra_gabriela wrote:
wooow!!! de vis! tare imi doresc sa alaptz si eeu!!! a nascut prin cezariana?
da ambii bebei... am intelesc ca i s-a zis nu nu se putea natural ca s-au dezvoltat in partea mai mica a uterului ca il avea dublu dar o parte era mai mica |
|

| Fetele de peste 30 saptamani. Voi cum mai simtiti bebei? Eu am 36 jum si ii simt piciorusele pe sus si fundul care mi-l arata cand isi gaseste pozitie de somn :)))..... dar si pe jos sub buric. ma gadila de mor si asa imi apasa pe vezica... |
|

| dia27 wrote:Fetelor aveti niste burtici foarte dragute!!! Noi mai avem 4 zile si ne intalnim  si am niste emotii de ma sui pe pereti O sa pun si eu pozica maine cu burtica in ultimele zile, dar ca de obicei tre sa intru de pe laptop. Va pup pe toate! Edit: am pus la profil o poza de acum cateva zile, nu stiu de ce le intoarce asa..
vaiiii ce a trecut timpul
nastere usoara
Eu mai an 2 sapt jum si tot la fel ... |
|

Inregistrat: 5/2/2015 Mesaje: 303
| moa wrote:Ma bucur fetelor ca sunte _ti ok! Va pun si eu o pozica cu baiatul  si una cu balenuta de mami Moa esti tare frumoasa!si mie tot asa mult mi-a crescut burta dar la picioare eu stau rau...m-i s-au dublat...macar tu la picioare nu ai mai pus.oricum ar fi sa fie bebelusii sanatosi ca apoi vedem noi ce facem sa slabim dia curaj!iti doresc sa ai nastere usoara si laptic mult!o sa nasti natural? |
|

Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Vai, fetelor, ce bebelusi draguti. Si ce burtici adorabile! Moa, sora mea intru apranoia, etrmina cu prostiile ca nu esti nicio balenuta! Esti foarte foarte dragalasa! Azi merg si eu la eco si poate am intorc cu o poza de-a lui bebe Tudor. ultima oara nu a vrut sa ne arate decat fundul. Abia astept sa ajung la medic pentru ca m+a speriat ieri chiar maica+mea care m-a intrebat daca sarcina nu e cumva prea jos. Si,evident, in paranoia mea, mi se pare acum ca e jos si am si impresia ca am duc la baie des si ca e din cauza de sarcina joasa. |
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Buna burtici!
Corina_elena si mie mi s__au dublat picioarele ....am luat 17 kg ...nici numi mai vine sa ma uit in oglinda
Zambila si eu intru mereu in panica cu burta asta jos...cand aud ca imi spune cineva ca am burta jos mi se face rau.. si incep si intreb pe toata lumea am burta jos? Bafta draga mea la eco!sa vii cu vesti bune !
Dia si tu ai burtica frumoasa!nastere usoara draga mea ca mai ai putintel!
Inna pupa baietelul!
Marina si burtica si rama sunt superbe!
Andreiutza si la mine mai scoate capul sau fundul nu stiu ce e in partea dreapta pe la ficat! sau isi face avant din ficatul meu pana in vezica de ma face sa fac pipi instantaneu..
Va pup pe toate.. |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Corina - cezariana ca am placenta accreta |
|

| dia27 wrote:Corina - cezariana ca am placenta accreta
Fetelor.... Voi cum sunteti? Nu va e frica singure ca pe mine incep sa ma ia emotiile :)) |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| dia27 wrote:Fetelor aveti niste burtici foarte dragute!!! Noi mai avem 4 zile si ne intalnim  si am niste emotii de ma sui pe pereti O sa pun si eu pozica maine cu burtica in ultimele zile, dar ca de obicei tre sa intru de pe laptop. Va pup pe toate! Edit: am pus la profil o poza de acum cateva zile, nu stiu de ce le intoarce asa.. Bafta!Sa mearga totul bine si sa te refaci rapid ...dupa care intri si ne povestesti cum a fost ca urmez eu...aoleuuuuuuuuuuuu |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| AndreiutzaEu wrote:
Fetelor.... Voi cum sunteti? Nu va e frica singure ca pe mine incep sa ma ia emotiile :))
Nu ai de ce sa iti fie frica de operatie e usoara si o sa il vezi si pe bebe si o sa il si pupi singurul lucru e a doua zi trebuie sa te ridici cu tupeu fara frica eu m.am ridicat repede sa ma duc la bebe sa p vad... Si cred ca toate avem motovatia asta . Pupici si sa stea bebe pana la data programata |
|
|