Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 11:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
cookie wrote:

Si eu am fost singura in rezerva uff

Nu a stat nimeni cu tine? Din fam ma refer... La mine i-am zis mamei

Unde ai nascut ? Stat sau privat?
cookie
Scris: Thursday, January 7, 2016 11:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
AndreiutzaEu wrote:

Nu a stat nimeni cu tine? Din fam ma refer... La mine i-am zis mamei

Unde ai nascut ? Stat sau privat?

Nu cred ca aveam voie sa aducem pe cineva..la stat, la Cantacuzino am nascut. Ar fi fost bine sa fie cineva cu mine, dar era doar un pat in rezerva. Iar de sarbatori a fost plin spitalul, nu mai aveau deloc locuri libere pe etaj. Poate tu ai mai mult noroc, iti tin pumnii! Daca ai nevoie de alte informatii sa-mi spui Cheek Kiss
Andra_gabriela
Scris: Thursday, January 7, 2016 11:35 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2008
Hello mamici,
Citesc pe aici si ma cuprind emotiile Love
Sunt însarcinata în 32 saptamâni si ma astept oricând ca bebe sa vrea sa iasa...sunt micuta si am si un risc de sarcina datorita uterului dublu cu care m-am nascut! Speram ca bebe sa stea cât mai mult acolo la caldurica rasgravida
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 11:43 AM
Nivel

cookie wrote:

Nu cred ca aveam voie sa aducem pe cineva..la stat, la Cantacuzino am nascut. Ar fi fost bine sa fie cineva cu mine, dar era doar un pat in rezerva. Iar de sarbatori a fost plin spitalul, nu mai aveau deloc locuri libere pe etaj. Poate tu ai mai mult noroc, iti tin pumnii! Daca ai nevoie de alte informatii sa-mi spui Cheek Kiss

Pai eu nasc la Cf 2 si au zis ca toate rezervele sunt cu canapea pt insotitor . sper doar sa fie un pic stricti cu vizitele rudelor ca deja isi fac planuri sa vina tot cirdulhohot ... unii chiar sa stea pe hol de dimi pana seara ....de parca eu as avea chef de vorba si de stat cu totii :))
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 11:45 AM
Nivel

Andra_gabriela wrote:
Hello mamici,
Citesc pe aici si ma cuprind emotiile Love
Sunt însarcinata în 32 saptamâni si ma astept oricând ca bebe sa vrea sa iasa...sunt micuta si am si un risc de sarcina datorita uterului dublu cu care m-am nascut! Speram ca bebe sa stea cât mai mult acolo la caldurica rasgravida

Am o prietena cu aceeasi problema ca tine. Are 2 baieti. Unul de 6 ani si unul de 11 luni

Intradevar a nascut mai devreme, cum spui tu. Pe primul la 34 sapt si pe al doilea la 32, dar sa stii ca amandoi sunt perfect sanatosi , nu sunt probleme :)
Rocsana
Scris: Thursday, January 7, 2016 11:55 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
AndreiutzaEu wrote:

Pai eu nasc la Cf 2 si au zis ca toate rezervele sunt cu canapea pt insotitor . sper doar sa fie un pic stricti cu vizitele rudelor ca deja isi fac planuri sa vina tot cirdulhohot ... unii chiar sa stea pe hol de dimi pana seara ....de parca eu as avea chef de vorba si de stat cu totii :))

Cu asta nu sunt deacord nici eu ,oricum esti stresata ,traumatizata si agitata pt bebe ,atunci vor toti sa vina sa stea la povesti sa se mire sa faca planuri ,nu se gandesc ca nu ai chef ,energie pt ei ca trebuie sa te focusezi pe alte lucruri,eu as interzice vizitele astea ,sa vina sotul sau cineva care sa te ajute atat,ca dupa ce iesi din spital au vreme sa vina toti .Gossip
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 12:34 PM
Nivel

Rocsana wrote:

Cu asta nu sunt deacord nici eu ,oricum esti stresata ,traumatizata si agitata pt bebe ,atunci vor toti sa vina sa stea la povesti sa se mire sa faca planuri ,nu se gandesc ca nu ai chef ,energie pt ei ca trebuie sa te focusezi pe alte lucruri,eu as interzice vizitele astea ,sa vina sotul sau cineva care sa te ajute atat,ca dupa ce iesi din spital au vreme sa vina toti .Gossip

daaaa si sa le pov la toti cum a fost :)) Eu inteleg mama care o sa stea in rezerva cu mine sa ma ajute, sotul care va umbla cu acte si clar va veni, soacra care va veni sa ma vada si e de inteles ca e nepot ( dar nu sa stea cu orele) si cumnata care e nasa si iar e de inteles ( dar cum isi face planuri sa vina si sa stea acolo chiar si pe hol cate o zi intreaga ) si mai are pretentia sa se intre si cu totii la terapie intensiva pe rand... pffff frate sotul sau mama si atat ce atata perindat la terapie intensiva

Frate o iau razna cred ca-i dau afara pe toti pana la urma :)) ca deja sunt stresanti de acum
moa
Scris: Thursday, January 7, 2016 12:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Si mie imi e groaza de acesti musafiri nepoftiti...hohot

Toti prietenii ma intreaba cand e programata cezariana sa vina cu totii sa ma astepte cand ies din sala...pff mie una imi vine sa nu le zic cand se intampla ca nu am chef de galagie si sa fie tot un frecus pe usa..ras
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 12:54 PM
Nivel

moa wrote:
Si mie imi e groaza de acesti musafiri nepoftiti...hohot

Toti prietenii ma intreaba cand e programata cezariana sa vina cu totii sa ma astepte cand ies din sala...pff mie una imi vine sa nu le zic cand se intampla ca nu am chef de galagie si sa fie tot un frecus pe usa..ras

Exact... mai ales in prima zi....Plus ca si recomandarea dr este ca mamica sa stea cu bebe, sa se cunoasca, ca bebe sa ia contact cat mai mult cu mama nu cu o droaie de oameni :))

la mine deja exagereaza de acum :)) Ma refer la socrii ca sa nu mai ies din casa, ca de ce nu si-a luat sotul co toata luna ca de ce stau singura in casa etc ...
Nasmyne
Scris: Thursday, January 7, 2016 1:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
Intrebare...voi mancati icre de peste?

Sunt preferatele mele, si am primit peste proaspat (pastrav auriu) care are icre, imi plac foarte mult cele facute in casa, le-am congelat deocamdata, dar nu stiu cat de indicate sunt in sarcina, pana la urma sunt oua crude. Eu m-am ferit pana acum de lapte nepasteorizat, oua crude..inclusiv maioneza facuta din ou crud (eu o fac cu lapte), branza facuta in casa, mezeluri (nici inainte nu consumam) pateuri. Stiu ca poate sunt prea exagerata, dar am vrut sa fie totul bine in sarcina Hands
cookie
Scris: Thursday, January 7, 2016 1:19 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Sunt spitale care au politica diferita, am o prietena care la Polizu a stat cu sotul in rezerva cu doua paturi trei, patru zile. Deci cred ca si CF2 e printre ele.

Vizitele da, au fost foarte obositoare. Si oamenii chiar nu inteleg ca nu ai nevoie de sfaturi nesolicitate, manifestari de "eu stiu mai bine ca am copil" si altele. Eu te sfatuiesc sa le zici de pe acum sa va viziteze acasa, dupa cel putin o luna de acomodare. Fara suparare, o sa inteleaga intr-un final. Si pe mine m-au stresat cu telefoane si autoinvitatii, dar au inteles pana la urma..
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 1:26 PM
Nivel

cookie wrote:

Sunt spitale care au politica diferita, am o prietena care la Polizu a stat cu sotul in rezerva cu doua paturi trei, patru zile. Deci cred ca si CF2 e printre ele.

Vizitele da, au fost foarte obositoare. Si oamenii chiar nu inteleg ca nu ai nevoie de sfaturi nesolicitate, manifestari de "eu stiu mai bine ca am copil" si altele. Eu te sfatuiesc sa le zici de pe acum sa va viziteze acasa, dupa cel putin o luna de acomodare. Fara suparare, o sa inteleaga intr-un final. Si pe mine m-au stresat cu telefoane si autoinvitatii, dar au inteles pana la urma..

...si ce te faci cand acest stres vine din partea socrilor si cumnatei care deja fac planuri ? ca vor veni zilnic la spital si vor sta pana seara? Cumnata care zice ca deabia astepta sa vina bebe ca ea o sa invate si o sa aiba grija ea de el ... ca ea va sta cu el.... pffff plus ca sunt stresanti de acum. ma refer la socrii

citez:

sa nu mai ies afara, dc nu raspund la tel 10 min ca ce fac ca si dc dorm sa las tel tare sa raspund ..... ca ce fac dc mi se rupe apa, ca de ce sotul nu si-a luat toata luna liber, luni l-au sunat sa-i zica sa mearga ei cu mine la dr cum sa merg singura cu taxiul si el sa vina sa ma ia, ca dc pana vine el se declansaza nasterea :)) ( si el le-a zis ca dc e sa se declanseze pana lA URMA sunt cu dr mea) etc etc.... deja sunt cu stai jos, dar intindete, dar de ce ai iesit 10 afara ca e frig etc pffff ma doare capul....cred voi exploda urat cand va veni bebe
Andra_gabriela
Scris: Thursday, January 7, 2016 1:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2008
AndreiutzaEu wrote:

Am o prietena cu aceeasi problema ca tine. Are 2 baieti. Unul de 6 ani si unul de 11 luni

Intradevar a nascut mai devreme, cum spui tu. Pe primul la 34 sapt si pe al doilea la 32, dar sa stii ca amandoi sunt perfect sanatosi , nu sunt probleme :)

E bine sa stiu ca mai sunt cazuri ..ca nu sunt, cum spun doctorii, un caz din 10. Si ma bucur foarte mult ca baieteii ei sunt bine sanatosi! Doamne ajuta sa mai stea bebe al meu acolo inca putin :D :027:
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 1:58 PM
Nivel

Andra_gabriela wrote:

E bine sa stiu ca mai sunt cazuri ..ca nu sunt, cum spun doctorii, un caz din 10. Si ma bucur foarte mult ca baieteii ei sunt bine sanatosi! Doamne ajuta sa mai stea bebe al meu acolo inca putin :D :027:

...si a avut si laptic mult. Pe primul l-a alaptat pana la 1 an jum si pe cel mic inca il alapteaza si acum la 11 luni :)
cookie
Scris: Thursday, January 7, 2016 2:19 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

...si ce te faci cand acest stres vine din partea socrilor si cumnatei care deja fac planuri ? ca vor veni zilnic la spital si vor sta pana seara? Cumnata care zice ca deabia astepta sa vina bebe ca ea o sa invate si o sa aiba grija ea de el ... ca ea va sta cu el.... pffff plus ca sunt stresanti de acum. ma refer la socrii

citez:

sa nu mai ies afara, dc nu raspund la tel 10 min ca ce fac ca si dc dorm sa las tel tare sa raspund ..... ca ce fac dc mi se rupe apa, ca de ce sotul nu si-a luat toata luna liber, luni l-au sunat sa-i zica sa mearga ei cu mine la dr cum sa merg singura cu taxiul si el sa vina sa ma ia, ca dc pana vine el se declansaza nasterea :)) ( si el le-a zis ca dc e sa se declanseze pana lA URMA sunt cu dr mea) etc etc.... deja sunt cu stai jos, dar intindete, dar de ce ai iesit 10 afara ca e frig etc pffff ma doare capul....cred voi exploda urat cand va veni bebe

Stiu cum e, toate avem pe cineva in familie asa alcool

Vorbeste cu sotul si roaga-l sa se ocupe el de asta. Sa vorbeasca cu ei si sa le explice ca imediat ce se va putea, va veti vedea. Tu nu te mai stresa, pentru ca in ziua respectiva totul se va schimba. Nu o sa aiba voie sa stea pe hol o zi intreaga, iar tu o sa fii in recuperare. Si pe mine ma "ameninta" soacra ca nu mai scapam de ea, dar a pastrat distanta cand a venit momentul. Sotul a vorbit cu ea, a vazut si ea ca nu e usor sa stai la taclale si sa ai un copil care plange si nu stii ce sa-i faci. Lucrurile o sa se rezolve de la sine. Tu doar redirectioneaza-i catre sot. O sa stie el sa-i gestioneze Buddy1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.