Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Am fost la spital la monitorizare!!!! E totul foarte bine! Nu am contractii deloc!!
Bebe e doar agitat, tot face tumbe |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
|
E foarte bine, sa stea bebe la caldurica pana la termen. |
|

Inregistrat: 7/10/2015 Mesaje: 169
| Neta burticute! Azi ma duc din nou la ecografie sa vedem cum stam cu placenta. Sper sa fie totul ok ca am emotii. Injectiile le fac zilnic, asa ca sper sa fi avut efectul dorit.
Pupacesc... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Bucurie2015 wrote:Neta burticute! Azi ma duc din nou la ecografie sa vedem cum stam cu placenta. Sper sa fie totul ok ca am emotii. Injectiile le fac zilnic, asa ca sper sa fi avut efectul dorit. Pupacesc... Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!!asteptam sa ne spui ce ai facut! |
|

| )(Marina)( wrote:E foarte bine, sa stea bebe la caldurica pana la termen.
Am trecut pe la saloanelele mamicilor!!!! asa plangea o bebica!!! Cat am stat acolo a plans . Avea icter si era la lampa.
...si toti bebeii erau doar in pampers....in rest dezbracati si toate fetele cu usa de la salon deschisa ca altfel te sufocai de caldura Era o asa caldura am murit de cald alea 20 min ... Aproape dezbracata. Cred ca erau 28 gr. Nu inteleg de ce sfatul e sa tii bebe la 21-24 gr si eu tin 28 in spital |
|

| La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc numele astazi si familiilor lor!!! va pup |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Neata fetelor!la multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui!
Bucurie sa ne aduci vesti bune de la eco!
Andreiutza ce bine ca nu ai contractii mai trebuie sa stea acolo la caldurica!
Luni ma duc si eu sa stabilim data cezarianei ca eu nu mai inteleg,dupa calculul meu as avea 32 de sapt si dupa eco 33...nu stiu care data o fii valabila..
Va si sa aveti o zii frumoasa si usoara! |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| La Multi Ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui !!! La 15 merg la Dr,abia astept sa o vad pe bebelina cred ca toate avem emotiile astea Va pupacesc pe toate |
|

| AndreiutzaEu wrote:
Am trecut pe la saloanelele mamicilor!!!! asa plangea o bebica!!! Cat am stat acolo a plans . Avea icter si era la lampa.
...si toti bebeii erau doar in pampers....in rest dezbracati si toate fetele cu usa de la salon deschisa ca altfel te sufocai de caldura Era o asa caldura am murit de cald alea 20 min ... Aproape dezbracata. Cred ca erau 28 gr. Nu inteleg de ce sfatul e sa tii bebe la 21-24 gr si eu tin 28 in spital
Si la Deva la spital este la fel,o caldura de te sufoci si eu stiam ca nu e ok sa stai la o asa caldura dar uite ca dr se mai contrazic si ei |
|

| Rocsana wrote:Si la Deva la spital este la fel,o caldura de te sufoci si eu stiam ca nu e ok sa stai la o asa caldura dar uite ca dr se mai contrazic si ei
Ma gandeesc ca poate e asa si pt cei nascuti prematur, pt cei tinuti la lampa ca sunt dezbracati mereu |
|

| AndreiutzaEu wrote:
Ma gandeesc ca poate e asa si pt cei nascuti prematur, pt cei tinuti la lampa ca sunt dezbracati mereu
Eu am fost pe sectia de ginecologie pt perfuzii si era infernal ,imi era rau de la caldura iar fetele de acolo ziceau ca noapte nu pot dormi de cald, in schimb pe hol era racoare de numa ca geamurile erau deschise ,nu am inteles care era logica dar na , o tanti zicea ca asa se face o temp.constanta ca deschid usa saloanelor sa intre racoare de pe hol |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| moa wrote:Luni ma duc si eu sa stabilim data cezarianei ca eu nu mai inteleg,dupa calculul meu as avea 32 de sapt si dupa eco 33...nu stiu care data o fii valabila..
Pai esti in saptamana 33, tu astazi ai incheiat cele 32 saptamani si azi este prima zi din saptamana 33
La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui!
Azi este ziua si de nume si de nastere a omului meu |
|

Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| AndreiutzaEu wrote:
...si toti bebeii erau doar in pampers....in rest dezbracati si toate fetele cu usa de la salon deschisa ca altfel te sufocai de caldura Era o asa caldura am murit de cald alea 20 min ... Aproape dezbracata. Cred ca erau 28 gr. Nu inteleg de ce sfatul e sa tii bebe la 21-24 gr si eu tin 28 in spital
Off, si bebele meu a stat la lampa. Dar ar trebui sa doarma, nu au de ce sa planga, doar daca le e foame sau sunt speriati, au pampersul plin, etc. Bebele meu a stat 17 ore incontinuu si s-a intors traumatizat :( Nu au timp sa reactioneze asistentele imediat ce se trezesc ei..plansul lor e oricum mai slab, ca sunt amortiti de la caldura de sub lampa..si au un fel de ochelari din material textil pe ochisori si se sperie ca se trezesc in bezna. Eu dupa experienta asta am refuzat sa il mai las. Au vrut sa il tina si mai mult in ziua aia, dar mi se parea din ce in ce mai lipsit de vlaga., am facut un mic scandal acolo
Ulterior s-a dovedit ca icterul incepuse sa se retraga, deci nu mai aveau motive sa-l tina. Instinctul meu a fost bun. Iar neonatoloaga si-a cerut scuze pt. episod (a fost un pic mai complex de atat, presarat cu furia laptelui din cauza ca nu a mai supt bebe la san desi stabilisem ca mi-l aduc)
Sa va urmati instinctul fetelor, sa puneti multe intrebari, sa va informati, sa nu aveti incredere oarba in ele, pentru ca se mai intampla si sa greseasca..
Referitor la temperatura ai foarte mare dreptate, am avut aceeasi problema..28 grade in salon. Dar a venit sotul cu un patent de acasa si a dat caloriferul ala comunist mai incet si am mentinut 25 grade cat timp am stat in spital. As scrie un roman cu experienta din spital, dar am decis sa ma concentrez pe bebe si sa nu ma mai gandesc la ce a fost |
|

| cookie wrote:Off, si bebele meu a stat la lampa. Dar ar trebui sa doarma, nu au de ce sa planga, doar daca le e foame sau sunt speriati, au pampersul plin, etc. Bebele meu a stat 17 ore incontinuu si s-a intors traumatizat :( Nu au timp sa reactioneze asistentele imediat ce se trezesc ei..plansul lor e oricum mai slab, ca sunt amortiti de la caldura de sub lampa..si au un fel de ochelari din material textil pe ochisori si se sperie ca se trezesc in bezna. Eu dupa experienta asta am refuzat sa il mai las. Au vrut sa il tina si mai mult in ziua aia, dar mi se parea din ce in ce mai lipsit de vlaga., am facut un mic scandal acolo Ulterior s-a dovedit ca icterul incepuse sa se retraga, deci nu mai aveau motive sa-l tina. Instinctul meu a fost bun. Iar neonatoloaga si-a cerut scuze pt. episod (a fost un pic mai complex de atat, presarat cu furia laptelui din cauza ca nu a mai supt bebe la san desi stabilisem ca mi-l aduc) Sa va urmati instinctul fetelor, sa puneti multe intrebari, sa va informati, sa nu aveti incredere oarba in ele, pentru ca se mai intampla si sa greseasca.. Referitor la temperatura ai foarte mare dreptate, am avut aceeasi problema..28 grade in salon. Dar a venit sotul cu un patent de acasa si a dat caloriferul ala comunist mai incet si am mentinut 25 grade cat timp am stat in spital. As scrie un roman cu experienta din spital, dar am decis sa ma concentrez pe bebe si sa nu ma mai gandesc la ce a fost
asta mica nu avea nimic pe ochi chiar ma uitam la ea cat de frumusica era si nascuta maricica . Probabil facuse pe ea ca alea 20 min a plans intr8una
Oricum erau adorabil toti :)
Eu macar o sa am rezerva... si imi pot permite mai usor sa le zic sa ma lase ca stiu si eu sa am grija de bebe :D :)) |
|

Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| AndreiutzaEu wrote:
asta mica nu avea nimic pe ochi chiar ma uitam la ea cat de frumusica era si nascuta maricica . Probabil facuse pe ea ca alea 20 min a plans intr8una
Oricum erau adorabil toti :)
Eu macar o sa am rezerva... si imi pot permite mai usor sa le zic sa ma lase ca stiu si eu sa am grija de bebe :D :))
Si eu am fost singura in rezerva |
|
|