Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, January 6, 2016 9:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Am fost la spital la monitorizare!!!! E totul foarte bine! Nu am contractii deloc!!

Bebe e doar agitat, tot face tumbeyes yes yes copilas copilas copilas
)(Marina)(
Scris: Thursday, January 7, 2016 3:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
AndreiutzaEu wrote:
Am fost la spital la monitorizare!!!! E totul foarte bine! Nu am contractii deloc!!

Bebe e doar agitat, tot face tumbeyes yes yes copilas copilas copilas

E foarte bine, sa stea bebe la caldurica pana la termen. newclap Cheek Kiss
Bucurie2015
Scris: Thursday, January 7, 2016 7:41 AM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
Neta burticute!
Azi ma duc din nou la ecografie sa vedem cum stam cu placenta. Sper sa fie totul ok ca am emotii. Injectiile le fac zilnic, asa ca sper sa fi avut efectul dorit.

Pupacesc...AngelNot
dreams***
Scris: Thursday, January 7, 2016 8:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Bucurie2015 wrote:
Neta burticute!
Azi ma duc din nou la ecografie sa vedem cum stam cu placenta. Sper sa fie totul ok ca am emotii. Injectiile le fac zilnic, asa ca sper sa fi avut efectul dorit.

Pupacesc...AngelNot

Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!!asteptam sa ne spui ce ai facut! Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 8:50 AM
Nivel

)(Marina)( wrote:

E foarte bine, sa stea bebe la caldurica pana la termen. newclap Cheek Kiss

Am trecut pe la saloanelele mamicilor!!!! asa plangea o bebica!!! Cat am stat acolo a plans . Avea icter si era la lampa.

...si toti bebeii erau doar in pampers....in rest dezbracati si toate fetele cu usa de la salon deschisa ca altfel te sufocai de caldura Era o asa caldura am murit de cald alea 20 min ... Aproape dezbracata. Cred ca erau 28 gr. Nu inteleg de ce sfatul e sa tii bebe la 21-24 gr si eu tin 28 in spital
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 8:58 AM
Nivel

La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc numele astazi si familiilor lor!!! va pup
moa
Scris: Thursday, January 7, 2016 9:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Neata fetelor!la multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui!computerlove

Bucurie sa ne aduci vesti bune de la eco!hearts

Andreiutza ce bine ca nu ai contractii mai trebuie sa stea acolo la caldurica!

Luni ma duc si eu sa stabilim data cezarianei ca eu nu mai inteleg,dupa calculul meu as avea 32 de sapt si dupa eco 33...nu stiu care data o fii valabila..NuStiu

Va Cheek Kiss si sa aveti o zii frumoasa si usoara!iloveyou
Rocsana
Scris: Thursday, January 7, 2016 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
La Multi Ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui !!!Cheek Kiss
La 15 merg la Dr,abia astept sa o vad pe bebelina Love cred ca toate avem emotiile astea coeur
Va pupacesc pe toate Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Thursday, January 7, 2016 9:43 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Am trecut pe la saloanelele mamicilor!!!! asa plangea o bebica!!! Cat am stat acolo a plans . Avea icter si era la lampa.

...si toti bebeii erau doar in pampers....in rest dezbracati si toate fetele cu usa de la salon deschisa ca altfel te sufocai de caldura Era o asa caldura am murit de cald alea 20 min ... Aproape dezbracata. Cred ca erau 28 gr. Nu inteleg de ce sfatul e sa tii bebe la 21-24 gr si eu tin 28 in spital

Si la Deva la spital este la fel,o caldura de te sufoci si eu stiam ca nu e ok sa stai la o asa caldura dar uite ca dr se mai contrazic si ei Lol
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 9:49 AM
Nivel

Rocsana wrote:

Si la Deva la spital este la fel,o caldura de te sufoci si eu stiam ca nu e ok sa stai la o asa caldura dar uite ca dr se mai contrazic si ei Lol

Ma gandeesc ca poate e asa si pt cei nascuti prematur, pt cei tinuti la lampa ca sunt dezbracati mereu
Rocsana
Scris: Thursday, January 7, 2016 10:30 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Ma gandeesc ca poate e asa si pt cei nascuti prematur, pt cei tinuti la lampa ca sunt dezbracati mereu

Eu am fost pe sectia de ginecologie pt perfuzii si era infernal ,imi era rau de la caldura iar fetele de acolo ziceau ca noapte nu pot dormi de cald, in schimb pe hol era racoare de numa ca geamurile erau deschise ,nu am inteles care era logica dar na , o tanti zicea ca asa se face o temp.constanta ca deschid usa saloanelor sa intre racoare de pe hol Lol
Nasmyne
Scris: Thursday, January 7, 2016 10:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
moa wrote:

Luni ma duc si eu sa stabilim data cezarianei ca eu nu mai inteleg,dupa calculul meu as avea 32 de sapt si dupa eco 33...nu stiu care data o fii valabila..NuStiu

Pai esti in saptamana 33, tu astazi ai incheiat cele 32 saptamani si azi este prima zi din saptamana 33 Cheek Kiss

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui!

Azi este ziua si de nume si de nastere a omului meu ras
cookie
Scris: Thursday, January 7, 2016 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2015
AndreiutzaEu wrote:

Off, si bebele meu a stat la lampa. Dar ar trebui sa doarma, nu au de ce sa planga, doar daca le e foame sau sunt speriati, au pampersul plin, etc. Bebele meu a stat 17 ore incontinuu si s-a intors traumatizat :( Nu au timp sa reactioneze asistentele imediat ce se trezesc ei..plansul lor e oricum mai slab, ca sunt amortiti de la caldura de sub lampa..si au un fel de ochelari din material textil pe ochisori si se sperie ca se trezesc in bezna. Eu dupa experienta asta am refuzat sa il mai las. Au vrut sa il tina si mai mult in ziua aia, dar mi se parea din ce in ce mai lipsit de vlaga., am facut un mic scandal acolo pale

Ulterior s-a dovedit ca icterul incepuse sa se retraga, deci nu mai aveau motive sa-l tina. Instinctul meu a fost bun. Iar neonatoloaga si-a cerut scuze pt. episod (a fost un pic mai complex de atat, presarat cu furia laptelui din cauza ca nu a mai supt bebe la san desi stabilisem ca mi-l aduc) uff

Sa va urmati instinctul fetelor, sa puneti multe intrebari, sa va informati, sa nu aveti incredere oarba in ele, pentru ca se mai intampla si sa greseasca..

Referitor la temperatura ai foarte mare dreptate, am avut aceeasi problema..28 grade in salon. Dar a venit sotul cu un patent de acasa si a dat caloriferul ala comunist mai incet si am mentinut 25 grade cat timp am stat in spital. As scrie un roman cu experienta din spital, dar am decis sa ma concentrez pe bebe si sa nu ma mai gandesc la ce a fost Angel
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, January 7, 2016 11:14 AM
Nivel

cookie wrote:

Off, si bebele meu a stat la lampa. Dar ar trebui sa doarma, nu au de ce sa planga, doar daca le e foame sau sunt speriati, au pampersul plin, etc. Bebele meu a stat 17 ore incontinuu si s-a intors traumatizat :( Nu au timp sa reactioneze asistentele imediat ce se trezesc ei..plansul lor e oricum mai slab, ca sunt amortiti de la caldura de sub lampa..si au un fel de ochelari din material textil pe ochisori si se sperie ca se trezesc in bezna. Eu dupa experienta asta am refuzat sa il mai las. Au vrut sa il tina si mai mult in ziua aia, dar mi se parea din ce in ce mai lipsit de vlaga., am facut un mic scandal acolo pale

Ulterior s-a dovedit ca icterul incepuse sa se retraga, deci nu mai aveau motive sa-l tina. Instinctul meu a fost bun. Iar neonatoloaga si-a cerut scuze pt. episod (a fost un pic mai complex de atat, presarat cu furia laptelui din cauza ca nu a mai supt bebe la san desi stabilisem ca mi-l aduc) uff

Sa va urmati instinctul fetelor, sa puneti multe intrebari, sa va informati, sa nu aveti incredere oarba in ele, pentru ca se mai intampla si sa greseasca..

Referitor la temperatura ai foarte mare dreptate, am avut aceeasi problema..28 grade in salon. Dar a venit sotul cu un patent de acasa si a dat caloriferul ala comunist mai incet si am mentinut 25 grade cat timp am stat in spital. As scrie un roman cu experienta din spital, dar am decis sa ma concentrez pe bebe si sa nu ma mai gandesc la ce a fost Angel

asta mica nu avea nimic pe ochi chiar ma uitam la ea cat de frumusica era si nascuta maricica . Probabil facuse pe ea ca alea 20 min a plans intr8una

Oricum erau adorabil toti :)

Eu macar o sa am rezerva... si imi pot permite mai usor sa le zic sa ma lase ca stiu si eu sa am grija de bebe :D :))
cookie
Scris: Thursday, January 7, 2016 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2015
AndreiutzaEu wrote:

asta mica nu avea nimic pe ochi chiar ma uitam la ea cat de frumusica era si nascuta maricica . Probabil facuse pe ea ca alea 20 min a plans intr8una

Oricum erau adorabil toti :)

Eu macar o sa am rezerva... si imi pot permite mai usor sa le zic sa ma lase ca stiu si eu sa am grija de bebe :D :))

Si eu am fost singura in rezerva uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.