Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Buna gravidute dragi! Nu am mai reusit sa intru pe forum ca sa citesc si am multe de recuperat. In primul rand va urez si eu "La multi ani!" cu intarziere, sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi. Felicitari, fetelor care au nascut deja, multa sanatate si bebei mancaciosi si fara colici! Felicitari, Capsunica pt bebe 2. Maine mergem si noi la control.E prima intalnire cu medicul care imi va urmari sarcina. Intre timp mi-am mai revenit si cu starile de greata si nu mai sunt asa buna prietena cu toaleta. Inca ma simt rau, dar reusesc sa beau apa si sa mananc ceva. La ultimul control bebe era f bine, inimioara ii batea asa cum trebuie(nu i-am auzit bataile inimii, ci doar a masurat ritmul cardiac si am vazut cum ii batea inimioara) si m-am mai linistit. Abia astept sa-l vad maine. Imi spuneti, va rog, de la cate saptamani se face ecografie abdominala si nu intravaginala? Eu am aproape 12 saptamani. Si cand o sa-i si aud inimioara? Va multumesc! Va pupicesc pe toate si sa citim numai de bine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| inna19 wrote:Hello  Suntem bine, crestem. Am pus cam 1100g, doar colicii astia ne cam fac probleme  . Despre dosarul de indemnizatie, la fel am citit si eu pe net, ca trebuie depus in termen de 60 zile de la terminarea terminarea concediului postnatal, dar voiam sa fiu sigura ca noi suntem plecati din oras. Voi cum sunteti ? Cum e cu somnicul ? Laptic de la titi ? Va pupacim
Noi suntem bine. Ne.am acomodat prima saptamana a fost mai grea... Nu ne cunosteam eu operata si greu cu tzata ca nu aveam sfarcurile formate ne chinuiam cu rani si eu plângeam... acum e mai bine mult mai bine.cu somnul cateodata da cateodata nu avem somnic dupa ce papa avem chef de joaca si bea numai laptic de la san . Si ne pregatim de botez ca nu se poate decat intre (18 februarie sa aibe 2 luni sa pot merge si eu la botez si 5 martie ca dupa incepe postul pana in mai...voi cand il faceti?? Pupici |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/8/2015 Mesaje: 85
| AndreiutzaEu wrote:Hey. Am venit de la eco. Bebeto e bine. Are 2500 gr. Dr zice ca e ok. Voi ce ziceti? Nu e micut? Al meu are 2400 doctorul a zis ca nu acum conteaza ci cât o sa aibe la na?tere plus ca in luna asta ia cel mai mult in greutate.... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Meda wrote: Al meu are 2400 doctorul a zis ca nu acum conteaza ci cât o sa aibe la na?tere plus ca in luna asta ia cel mai mult in greutate....
Cand nasti ca nu mai stiu? da plus e e cu marja de eroare de aprox 300 gr am vazut pe eco |
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Buna fetelor!
Maine e ziua mult asteptata morfologie trim 3!am emotii..cat o avea greutate,cum o mai fii? O intrebare la ecografia asta se vede si colul daca este inchila voi fetelor ce greutate avea la aceasta morfologie? |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| moa wrote:Buna fetelor!
Maine e ziua mult asteptata morfologie trim 3!am emotii..cat o avea greutate,cum o mai fii? O intrebare la ecografia asta se vede si colul daca este inchila voi fetelor ce greutate avea la aceasta morfologie?
Sa ne aduci numai vesti bune ,astept si eu joi sa fac morfologia de 20 sapt si sa o vad pe bubulina mea draga |
|

| AndreiutzaEu wrote:
Cand nasti ca nu mai stiu? da plus e e cu marja de eroare de aprox 300 gr am vazut pe eco
La sfâr?itul lunii....dar eu vreau sa nasc natural pe 30 ar fi ultima zi...acum depinde de bebe |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Auras, as vrea sa te intreb cate ceva fiindca ai nascut in Uk unde urmeaza sa nasc si eu. 1. La nastere cate moase te-au asistat? Eu nu o sa nasc cu moasa care imi supravegheaza sarcina, ca nu tine de spitalul la care vreau eu sa nasc. Asa mi-a zis. 2. Dupa nastere cat te mai tine in spital? 3. Iti ofera ceva la nastere? Daca mai e ceva important de stiut despre nastere in Uk, te rog mult sa-mi scrii. Scuze ca te-am navalit cu intrebarile. Multumesc! Pup! |
|

| Meda wrote: La sfâr?itul lunii....dar eu vreau sa nasc natural pe 30 ar fi ultima zi...acum depinde de bebe
pfff deci ijn aceeasi perioada :) De ce nu-ti pui tiker cu sapt sarcina? ai vre-o 37 nu? |
|

| AndreiutzaEu wrote:
pfff deci ijn aceeasi perioada :) De ce nu-ti pui tiker cu sapt sarcina? ai vre-o 37 nu?
Am încercat si nu merge codul am 36 de sapt si o zi am cu o zi mai mult ca tine.... |
|

| Meda wrote: Am încercat si nu merge codul am 36 de sapt si o zi am cu o zi mai mult ca tine....
Ti-am trimis link in privat sa-l pui la semnatura cu 36 sapt si 2 zile
Vezi dc e ok asa si dc merge :) |
|

| Neatza!!! M-am trezit azi cu durere de burtica. am vb cu dr si a zis ca dc ma mai doare sa ma duc pana la spital sa monitorizeze contractii desi cel mai probabil sunt false si ma va trimite acasa |
|

| AndreiutzaEu wrote:
Ti-am trimis link in privat sa-l pui la semnatura cu 36 sapt si 2 zile
Vezi dc e ok asa si dc merge :)
Am reu?it intr.un final |
|

| Meda wrote: Am reu?it intr.un final
Ma bucur |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| ElenaD94 wrote:Buna ziua, gravidute dragi! Noi am avut ieri morfologia  bebe este super bine, decat ca a crescut cam multicel, inainte era mereu cu 2 zile mai mic decat varsta ultimei menstre... Acum e mai mare cu o sapt si 4 zile. Are 700 de grame si seamana cu mine deocamdata  e asa dulceeee! Eu as fi dorit sa nasc natural cu epidurala, dar la spitalul unde nasc nu se fac epidurale... Bebe are si o circulara de cordon , iar acolo nu au monitoare fetale sa il urmareasca in timpul nasterii si imi e frica...plus ca fiind maricel o sa ma chinuie putin... Mai vedem pana atunci... Sunt tare fericita.. pana una alta, ne luptam cu o candidoza in urma tratamentului cu antibiotic pt infectia urinara... In rest toate bune. Aaa.. si testul pt diabetul gestational pana in sapt 28. Voi cand l-ati facut? Pupici. Felictari pentru rzultatele bune la morfo...sa o tineti tot asa ... testul ptr diabetul gestational se face in orice caz sau doar daca exista vreo suspiciune?? |
|
|