Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
corinaalexandra
Scris: Thursday, December 31, 2015 11:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
dia27 wrote:
Vai fetelor asa am niste dureri de burtica cam la 2-3 minute si ma tine 25-40 secunde contractia si ma inteapa asa pe mijloc in jos..cred ca vine fata mai repede Lol macar am terminat tortul pentru tati, maine este ziua lui hearts
Va tin la curent, astept sa adoarma fata cea mare si fug sa termin bagajul i sa ma epilez pale

Nastere usoara si bebe sanatos. majoreta poate vine de revelion ras

Pupici tinem pumnii si Doamne ajuta.computerlove
corinaalexandra
Scris: Thursday, December 31, 2015 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
AndreiutzaEu wrote:
Nastere usoara Dia...

Pfffff Usor usor se scurteaza lista si urmez eu... Vaiiiihainoroc alcool alcool pale pale

Mai ai un pic nici 2 saptamani si ajungi la termen newclap Va urmaresc pe toate cu sufletul la gura si va doresc nastere usoara si bebei sanatosi. Pupici
Rocsana
Scris: Thursday, December 31, 2015 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Dia ,nastere usoara sa fie totul ok Cheek Kiss
Va doresc tuturor un AN NOU FERICIT ,sa avem parte de bebelasi sanatosi si de tot ce este mai bun!!!
Va pup si va imbratisez cu drag.wav wav wav
Auras
Scris: Thursday, December 31, 2015 3:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/7/2015
Am revenit si noi repejor cu povestioara noastra,ne cerem scuze dar nu mai avem timp nici sa mancam bine Lol bebe nostru e tare mancacios si galagios,in primele 3 nopti nu prea am dormit bine, dar ce mai conteaza cand avem langa noi o asa minune!yes yes yes suntem in extaz!
Mai pe scurt,in ziua de Craciun dupa-amiaza am inceput sa am dureri ca de menstruatie apoi pe la ora 8 seara am inceput sa am si contractii,am fugit la spital si acolo ne-au monitorizat,nu ne-a venit sa credem ca s-a decis bebe atunci sa apara. Insa de pe 25 decembrie noaptea pana pe 27 decembrie seara la 00:14 m-am luptat ca un erou! Am avut travaliu de 24 de ore,din care am suferit doar 12 ca apoi cand au inceput durerile adevarate am apelat la prietena noastra Epidurala.Lol in cele din urma mi-a rupt moasa apa. Bebe al nostru nu a vrut sa vina pe 26 decembrie, a asteptat miezul noptii,s-a nascut la 00:14 pe 27 decembrie,de Sf.Stefan,avand 2,990 kg.Asa am decis sa il cheme si Stefan SimplyLove Daniel Stefan computerlove
Acum suntem toti acasa,ne-am intrat in program! Un program foarte alert,avem un bebe tare activ Love Love Love
Va pup si trebuie sa fug,bebe Daniel are nevoie de mamica lui! haha love Multa sanatate va doresc si sarcini si nasteri usoare! o sa incerc sa mai imi fac timp sa mai trag cu ochiul pe forum! Sarbatori fericite va doresc din suflet si Un An Nou Fericit si Implinit!

Auras attached the following image(s):
1.jpg2.jpg

AndreiutzaEu
Scris: Thursday, December 31, 2015 4:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Auras wrote:
Am revenit si noi repejor cu povestioara noastra,ne cerem scuze dar nu mai avem timp nici sa mancam bine Lol bebe nostru e tare mancacios si galagios,in primele 3 nopti nu prea am dormit bine, dar ce mai conteaza cand avem langa noi o asa minune!yes yes yes suntem in extaz!
Mai pe scurt,in ziua de Craciun dupa-amiaza am inceput sa am dureri ca de menstruatie apoi pe la ora 8 seara am inceput sa am si contractii,am fugit la spital si acolo ne-au monitorizat,nu ne-a venit sa credem ca s-a decis bebe atunci sa apara. Insa de pe 25 decembrie noaptea pana pe 27 decembrie seara la 00:14 m-am luptat ca un erou! Am avut travaliu de 24 de ore,din care am suferit doar 12 ca apoi cand au inceput durerile adevarate am apelat la prietena noastra Epidurala.Lol in cele din urma mi-a rupt moasa apa. Bebe al nostru nu a vrut sa vina pe 26 decembrie, a asteptat miezul noptii,s-a nascut la 00:14 pe 27 decembrie,de Sf.Stefan,avand 2,990 kg.Asa am decis sa il cheme si Stefan SimplyLove Daniel Stefan computerlove
Acum suntem toti acasa,ne-am intrat in program! Un program foarte alert,avem un bebe tare activ Love Love Love
Va pup si trebuie sa fug,bebe Daniel are nevoie de mamica lui! haha love Multa sanatate va doresc si sarcini si nasteri usoare! o sa incerc sa mai imi fac timp sa mai trag cu ochiul pe forum! Sarbatori fericite va doresc din suflet si Un An Nou Fericit si Implinit!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Un 2016 plin de bucurii!
)(Marina)(
Scris: Thursday, December 31, 2015 6:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Auras wrote:

Scumpicul de el, felicitari mamico! Sa va traiasca si sa fie sanatos! Un an nou cat mai bun! coeur pupici

O mica intrebare: cum a fost cu epidurala, e ok? Ai putut sa impingi? :)

Pup!
)(Marina)(
Scris: Thursday, December 31, 2015 6:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
La multi ani gravidute!!! In 2016 o sa ne tinem puiutii in brate. Va doresc un an nou cat mai bun plin de bucurii! Va pup!!!computerlove computerlove computerlove
AndreiutzaEu
Scris: Friday, January 1, 2016 11:59 AM
Nivel

La multi ani!!! Un an nou fericit si pplin de realizari!!!! nastere usoara , la termen si fara probleme tuturor!!! Bebei sa fie sanatosi tun , mancaciosi si cumniti!!!

Ce faci Dia...

/.....si burtica de acum o sapt

AndreiutzaEu attached the following image(s):
34 saptamani craciun (1).jpg34 saptamani craciun (2).jpg

AndreiutzaEu
Scris: Friday, January 1, 2016 12:48 PM
Nivel

Ma uitam acum pe listuta....

Sunt a treia acum ( asta dc Dia nu a nascut ca dc ea a nascut sunt a doua)..... Pffff ce a trecut timpulHilar Hilar
dia27
Scris: Friday, January 1, 2016 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Nu am nascut fetelor, m am intors acasa ieri si am dormit intruna. Nu prea ma simt in forma, abia ma mai misc, ma dor toate..sincer nu ma asteptam sa fie asa nasoale ultimele zile..sper sa stea fata la burtica pana pe 12 cand sunt programata la cezariana.
Va pup pe toate!! La multi ani si sanatate tuturor in noul an!
inna19
Scris: Friday, January 1, 2016 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
sarbatoare La multi ani gravidute si mamici sarbatoare Fie ca in noul an sa "ninga" cu noi gravidute, cele cu burtici sa aduceti pe lume bebei frumosi si sanatosi, iar mamicilor multa putere, dragoste si rabdare in cresterea si educarea celei mai de pret comori: copilasii nostri :026: !
Va pup pe toate de la A la Z si va doresc sa vi se implineasca toate dorintele, chiar si pe cele pe care nu aveti curaj sa le rostiti pupici !

inna19 attached the following image(s):
img_0262.jpghappy-new-year-greeting-card.jpg

inna19
Scris: Friday, January 1, 2016 4:48 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
La multi ani!!! Un an nou fericit si pplin de realizari!!!! nastere usoara , la termen si fara probleme tuturor!!! Bebei sa fie sanatosi tun , mancaciosi si cumniti!!!

Ce faci Dia...

/.....si burtica de acum o sapt

Uuuu ce mare si frumoasa burtica avem noi aici love Inca putin si la tine dance
inna19
Scris: Friday, January 1, 2016 4:52 PM
Nivel

dia27 wrote:
Nu am nascut fetelor, m am intors acasa ieri si am dormit intruna. Nu prea ma simt in forma, abia ma mai misc, ma dor toate..sincer nu ma asteptam sa fie asa nasoale ultimele zile..sper sa stea fata la burtica pana pe 12 cand sunt programata la cezariana.
Va pup pe toate!! La multi ani si sanatate tuturor in noul an!

Dia suntem cu ochii pe tine Clap . Multa sanatate Cheek Kiss
inna19
Scris: Friday, January 1, 2016 4:56 PM
Nivel

Auras wrote:

Auras ai un scumpic de baietel coeur ! Sa va traiasca, sa fie sanatos ca papacios e yes si sa va ocoleasca colicii nu . Multi Cheek Kiss
biancaanamaria
Scris: Friday, January 1, 2016 8:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
La multi ani burtici un an nou plin de realizari si bucurii va doresc.

Auras ai un bebe foarte frumos coeur Cheek Kiss

Va pup pe toate Cheek Kiss computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.