Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
|
Felicitari Auras pana la urma de revelion o sa fiti acasa si o sa il petreceti in 3 . Pupici multi si sanatate la amandoi |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Felicitari! !!Dupa atata asteptare în sfarsit iti tii minunea în brate Refacere rapida! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Multumesc Nasmyne si ElenaD94 pentru raspuns. Acum am inteles. Deci sunt in luna a 8-a, nu-mi vine sa cred...mai am un picut Ce repede trece timpul.
Auras, felicitari!!! In sfarsit a venit bebe Daniel si esti o mamica fericita. Sa fie sanatos si mancacios Tie recuperare rapida, abia astept sa ne povestesti experienta ta.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| moa wrote:Si apoi tu.... Vroiam sa intreb fetele care au avut arsuri gastrice ce ati luat fetelor ca eu am zi noapte arsuri si imi este frica sa tot iau renie dar sant disperata,cu lapte nu trece,cu biscuiti nu trece.  mai ales noaptea stau si plang de usturime cu arsura,ziua mai e cum mai e dar noaptea sant criminale!
.....si eu tot rennie |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| doinanuta wrote:Felicitari auras  !!!! Aseara am.fost si eu la eco.Bebe avea aseara 7 saptamani si 4 zile, dar a zis doctorul sa stau linistita ca nu e o problema.Inimaii batea tare.ieri dimineata am vomitat si eu pt prima data.In rest greata.Bebe are 1, 34 cm.Acum 10 zile avea 0, 5.
Sarcina usoara si la termen iti doresc ,abia astept si eu sa merg la eco in 7 ian sa imi vad bubulina |
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
|
yupiiii mamiiii, dupa atata asteptare a venit si momentul mult dorit ! Felicitari mami Auras, multa sanatate tie si lui bebeDaniel si recuperare rapida ! Va pupam cu drag |
|

Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
|
Felicitari Auras!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el |
|

Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
|
Felicitari mamicut-o sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!! |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Vai fetelor asa am niste dureri de burtica cam la 2-3 minute si ma tine 25-40 secunde contractia si ma inteapa asa pe mijloc in jos..cred ca vine fata mai repede macar am terminat tortul pentru tati, maine este ziua lui Va tin la curent, astept sa adoarma fata cea mare si fug sa termin bagajul si sa ma epilez |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Dia, ce emotii Iti tin pumnii sa fie totul bine |
|

Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| dia27 wrote:Vai fetelor asa am niste dureri de burtica cam la 2-3 minute si ma tine 25-40 secunde contractia si ma inteapa asa pe mijloc in jos..cred ca vine fata mai repede  macar am terminat tortul pentru tati, maine este ziua lui Va tin la curent, astept sa adoarma fata cea mare si fug sa termin bagajul si sa ma epilez
Tinem pumnii pentru tine, nastere usoara iti zic de acum, daca s a hotarat bebe sa vina mai repede! Cum mai stai cu contractiile? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Nastere usoara Dia...
Pfffff Usor usor se scurteaza lista si urmez eu... Vaiiii |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Nasmyne wrote:Ce ma bucur ca e totul ok, data viitoare va fi si mai bine ai sa vezi. Sa te feresti de prea mult efort Multumesc asa voi face...si pana acum m am ferit cat am putut de mult! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| La multi ani tuturor! Un an nou mai bun! Este ultima zi din an, ultimul an in aceasta formula pentru ca anul ce vine familia se mareste va doresc tuturor sarcini usoare si la termen, bebei sanatosi si mancaciosi iar pentru noi, mamicile sanatate si putere de munca sa ne crestem mari bebeii si sa ne bucuram impreuna de tot ce e msi frumos si mai bun in viata! Va imbratisez cu drag! |
|

Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Contractii tot mai am, nu asa dese si puternice insa. Imi mai fac o monitorizare la ora 2 apoi vedem ce hotarasc ei, probabil ma vor trimite acasa. |
|
|