Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
corinaalexandra
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/26/2015
Auras wrote:
Gravidute sunt mamica!SimplyLove computerlove am nascut ieri 27 decembrie,la ora 12:14 noaptea dupa un travaliu de o zi si o noapte. Dumnezeu ne-a fost alaturi. Suntem bine iar bebe Daniel e un mancacios si un galagios. E adorabil,intreg tati lui! Bravoo revin cu povestea,va pupaaaam computerlove grup hearts

Felicitari Auras pana la urma de revelion o sa fiti acasa si o sa il petreceti in 3 newclap. Pupici multi si sanatate la amandoi computerlove
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Auras wrote:
Gravidute sunt mamica!SimplyLove computerlove am nascut ieri 27 decembrie,la ora 12:14 noaptea dupa un travaliu de o zi si o noapte. Dumnezeu ne-a fost alaturi. Suntem bine iar bebe Daniel e un mancacios si un galagios. E adorabil,intreg tati lui! Bravoo revin cu povestea,va pupaaaam computerlove grup hearts
Felicitari! !!Dupa atata asteptare în sfarsit iti tii minunea în bratecoeur Refacere rapida!
)(Marina)(
Scris: Tuesday, December 29, 2015 3:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Multumesc Nasmyne si ElenaD94 pentru raspuns. Acum am inteles. Deci sunt in luna a 8-a, nu-mi vine sa cred...mai am un picut topai dance
Ce repede trece timpul.

Auras, felicitari!!! In sfarsit a venit bebe Daniel si esti o mamica fericita. Sa fie sanatos si mancacios coeur Tie recuperare rapida, abia astept sa ne povestesti experienta ta. DistanceKiss

AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, December 29, 2015 3:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
moa wrote:

Si apoi tu....newclap

Vroiam sa intreb fetele care au avut arsuri gastrice ce ati luat fetelor ca eu am zi noapte arsuri si imi este frica sa tot iau renie dar sant disperata,cu lapte nu trece,cu biscuiti nu trece.Cray mai ales noaptea stau si plang de usturime cu arsura,ziua mai e cum mai e dar noaptea sant criminale!Cray

.....si eu tot rennie
Rocsana
Scris: Tuesday, December 29, 2015 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
doinanuta wrote:
Felicitari aurasBravoo !!!!
Aseara am.fost si eu la eco.Bebe avea aseara 7 saptamani si 4 zile, dar a zis doctorul sa stau linistita ca nu e o problema.Inimaii batea tare.ieri dimineata am vomitat si eu pt prima data.In rest greata.Bebe are 1, 34 cm.Acum 10 zile avea 0, 5.

Sarcina usoara si la termen iti doresc ,abia astept si eu sa merg la eco in 7 ian sa imi vad bubulina Bravoo
inna19
Scris: Tuesday, December 29, 2015 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Auras wrote:

yes yes yes yes yes yupiiii mamiiii, dupa atata asteptare a venit si momentul mult dorit firstprize ! Felicitari mami Auras, multa sanatate tie si lui bebeDaniel si recuperare rapida newclap ! Va pupam cu drag Cheek Kiss
cookie
Scris: Wednesday, December 30, 2015 7:16 AM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2015
Auras wrote:

Felicitari Auras!!Buddy1 Sa va traiasca si sa va bucurati de el coeur
biancaanamaria
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/15/2014
Auras wrote:

Felicitari mamicut-o sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!coeur Cheek Kiss
dia27
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Vai fetelor asa am niste dureri de burtica cam la 2-3 minute si ma tine 25-40 secunde contractia si ma inteapa asa pe mijloc in jos..cred ca vine fata mai repede Lol macar am terminat tortul pentru tati, maine este ziua lui hearts
Va tin la curent, astept sa adoarma fata cea mare si fug sa termin bagajul si sa ma epilez pale
iuli33
Scris: Wednesday, December 30, 2015 11:23 PM
Nivel

Inregistrat: 8/26/2014
Dia, ce emotiiBravoo Iti tin pumnii sa fie totul binemajoreta
)(Marina)(
Scris: Thursday, December 31, 2015 2:51 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2015
dia27 wrote:
Vai fetelor asa am niste dureri de burtica cam la 2-3 minute si ma tine 25-40 secunde contractia si ma inteapa asa pe mijloc in jos..cred ca vine fata mai repede Lol macar am terminat tortul pentru tati, maine este ziua lui hearts
Va tin la curent, astept sa adoarma fata cea mare si fug sa termin bagajul si sa ma epilez pale

Tinem pumnii pentru tine, nastere usoara iti zic de acum, daca s a hotarat bebe sa vina mai repede! majoreta coeur
Cum mai stai cu contractiile? DistanceKiss
AndreiutzaEu
Scris: Thursday, December 31, 2015 9:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Nastere usoara Dia...

Pfffff Usor usor se scurteaza lista si urmez eu... Vaiiiihainoroc alcool alcool pale pale
dreams***
Scris: Thursday, December 31, 2015 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2015
Nasmyne wrote:

Ce ma bucur ca e totul ok, data viitoare va fi si mai bine ai sa vezi. Sa te feresti de prea mult efort Cheek Kiss

Multumesc Cheek Kiss asa voi face...si pana acum m am ferit cat am putut de mult!
kamytza
Scris: Thursday, December 31, 2015 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
La multi ani tuturor! Un an nou mai bun! Este ultima zi din an, ultimul an in aceasta formula pentru ca anul ce vine familia se mareste yes yes va doresc tuturor sarcini usoare si la termen, bebei sanatosi si mancaciosi iar pentru noi, mamicile sanatate si putere de munca sa ne crestem mari bebeii si sa ne bucuram impreuna de tot ce e msi frumos si mai bun in viata! Va imbratisez cu drag! hearts
dia27
Scris: Thursday, December 31, 2015 11:32 AM
Nivel

Inregistrat: 11/24/2014
Contractii tot mai am, nu asa dese si puternice insa. Imi mai fac o monitorizare la ora 2 apoi vedem ce hotarasc ei, probabil ma vor trimite acasa.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.