Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dreams***
Scris: Monday, December 28, 2015 9:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Buna seara burtici!!am fost la control si colul meu a mai crescut putin de la 32 mm la 34,2 mm ...Doctorul a zis ca e bine si nu ne mai vedem saptamanal ci pe 13 ianuarie la eco!!!m am mai linistit putin cu toate ca speram sa fie macar 35-36mm!!!dar daca doctorul a zis ca e bine stie el mai bine ce are de facut ma gandesc!va pupacesc!o seara buna sa aveti!DistanceKiss
Nasmyne
Scris: Monday, December 28, 2015 11:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
dreams*** wrote:
Buna seara burtici!!am fost la control si colul meu a mai crescut putin de la 32 mm la 34,2 mm ...Doctorul a zis ca e bine si nu ne mai vedem saptamanal ci pe 13 ianuarie la eco!!!m am mai linistit putin cu toate ca speram sa fie macar 35-36mm!!!dar daca doctorul a zis ca e bine stie el mai bine ce are de facut ma gandesc!va pupacesc!o seara buna sa aveti!DistanceKiss

Ce ma bucur ca e totul ok, data viitoare va fi si mai bine ai sa vezi. Sa te feresti de prea mult efort Cheek Kiss
Auras
Scris: Tuesday, December 29, 2015 2:13 AM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Gravidute sunt mamica!SimplyLove computerlove am nascut ieri 27 decembrie,la ora 12:14 noaptea dupa un travaliu de o zi si o noapte. Dumnezeu ne-a fost alaturi. Suntem bine iar bebe Daniel e un mancacios si un galagios. E adorabil,intreg tati lui! Bravoo revin cu povestea,va pupaaaam computerlove grup hearts
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, December 29, 2015 8:11 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Auras wrote:
Gravidute sunt mamica!SimplyLove computerlove am nascut ieri 27 decembrie,la ora 12:14 noaptea dupa un travaliu de o zi si o noapte. Dumnezeu ne-a fost alaturi. Suntem bine iar bebe Daniel e un mancacios si un galagios. E adorabil,intreg tati lui! Bravoo revin cu povestea,va pupaaaam computerlove grup hearts

Felicitari!!!! Sa va traiasca!!!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
moa
Scris: Tuesday, December 29, 2015 8:49 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Auras felicitari!sa va traiasca!Bravoo Bravoo Bravoo

Cand am citit mi_au dat lacrimile!computerlove computerlove

Incet incet ne vine randul!topai
aurishta
Scris: Tuesday, December 29, 2015 8:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Auras wrote:
Bravoo Bravoo coeur coeur iloveyou iloveyou
Nasmyne
Scris: Tuesday, December 29, 2015 9:23 AM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Auras yes in sfarsit a venit bebe Daniel! Sa iti traiasca sa creasca mare, frumos si sanatos! hainoroc
In sfarsit ai scapat...abia astept sa ne povestesti cum a fost...wow o zi si o noapte in travaliu...tot s-a lasat asteptat, cred ca a fost foarte greu.
Zambila
Scris: Tuesday, December 29, 2015 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Auras Buddy1 Clap Clap Clap Clap , ce veste buna! Felicitari, mami! Recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios! Te asteptam sa ne povestesti cât mai multe!majoreta iloveyou grup
kamytza
Scris: Tuesday, December 29, 2015 9:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/31/2015
Auras wrote:

Yuhuuuu...in sfarsittttt...felicitari, sa fiti sanatosi amandoi!yes yes
Auras
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Va multumim frumos,revin curand cu poze si cu povestea. Va pupam SimplyLove
Rocsana
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Felicitari Auras,sa fiti sanatosi amandoi ,bebelasul sa fie cuminte si mancacios Bravoo Bravoo Bravoo
Rocsana
Scris: Tuesday, December 29, 2015 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Felicitari Auras,sa fiti sanatosi amandoi ,bebelasul sa fie cuminte si mancacios Bravoo Bravoo Bravoo
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, December 29, 2015 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
He he.... urmeaza Dia si Roxy la galerie
moa
Scris: Tuesday, December 29, 2015 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
AndreiutzaEu wrote:
He he.... urmeaza Dia si Roxy la galerie

Si apoi tu....newclap

Vroiam sa intreb fetele care au avut arsuri gastrice ce ati luat fetelor ca eu am zi noapte arsuri si imi este frica sa tot iau renie dar sant disperata,cu lapte nu trece,cu biscuiti nu trece.Cray mai ales noaptea stau si plang de usturime cu arsura,ziua mai e cum mai e dar noaptea sant criminale!Cray
doinanuta
Scris: Tuesday, December 29, 2015 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2013
Felicitari aurasBravoo !!!!
Aseara am.fost si eu la eco.Bebe avea aseara 7 saptamani si 4 zile, dar a zis doctorul sa stau linistita ca nu e o problema.Inimaii batea tare.ieri dimineata am vomitat si eu pt prima data.In rest greata.Bebe are 1, 34 cm.Acum 10 zile avea 0, 5.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.