Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Buna seara burtici!!am fost la control si colul meu a mai crescut putin de la 32 mm la 34,2 mm ...Doctorul a zis ca e bine si nu ne mai vedem saptamanal ci pe 13 ianuarie la eco!!!m am mai linistit putin cu toate ca speram sa fie macar 35-36mm!!!dar daca doctorul a zis ca e bine stie el mai bine ce are de facut ma gandesc!va pupacesc!o seara buna sa aveti! |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| dreams*** wrote:Buna seara burtici!!am fost la control si colul meu a mai crescut putin de la 32 mm la 34,2 mm ...Doctorul a zis ca e bine si nu ne mai vedem saptamanal ci pe 13 ianuarie la eco!!!m am mai linistit putin cu toate ca speram sa fie macar 35-36mm!!!dar daca doctorul a zis ca e bine stie el mai bine ce are de facut ma gandesc!va pupacesc!o seara buna sa aveti!
Ce ma bucur ca e totul ok, data viitoare va fi si mai bine ai sa vezi. Sa te feresti de prea mult efort |
|
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Gravidute sunt mamica! am nascut ieri 27 decembrie,la ora 12:14 noaptea dupa un travaliu de o zi si o noapte. Dumnezeu ne-a fost alaturi. Suntem bine iar bebe Daniel e un mancacios si un galagios. E adorabil,intreg tati lui! revin cu povestea,va pupaaaam |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
|
Felicitari!!!! Sa va traiasca!!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Auras felicitari!sa va traiasca!
Cand am citit mi_au dat lacrimile!
Incet incet ne vine randul! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Auras in sfarsit a venit bebe Daniel! Sa iti traiasca sa creasca mare, frumos si sanatos! In sfarsit ai scapat...abia astept sa ne povestesti cum a fost...wow o zi si o noapte in travaliu...tot s-a lasat asteptat, cred ca a fost foarte greu. |
|
Inregistrat: 6/18/2014 Mesaje: 570
| Auras , ce veste buna! Felicitari, mami! Recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios! Te asteptam sa ne povestesti cât mai multe! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
|
Yuhuuuu...in sfarsittttt...felicitari, sa fiti sanatosi amandoi! |
|
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Va multumim frumos,revin curand cu poze si cu povestea. Va pupam |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Felicitari Auras,sa fiti sanatosi amandoi ,bebelasul sa fie cuminte si mancacios |
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Felicitari Auras,sa fiti sanatosi amandoi ,bebelasul sa fie cuminte si mancacios |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| He he.... urmeaza Dia si Roxy la galerie |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| AndreiutzaEu wrote:He he.... urmeaza Dia si Roxy la galerie
Si apoi tu....
Vroiam sa intreb fetele care au avut arsuri gastrice ce ati luat fetelor ca eu am zi noapte arsuri si imi este frica sa tot iau renie dar sant disperata,cu lapte nu trece,cu biscuiti nu trece. mai ales noaptea stau si plang de usturime cu arsura,ziua mai e cum mai e dar noaptea sant criminale! |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Felicitari auras !!!! Aseara am.fost si eu la eco.Bebe avea aseara 7 saptamani si 4 zile, dar a zis doctorul sa stau linistita ca nu e o problema.Inimaii batea tare.ieri dimineata am vomitat si eu pt prima data.In rest greata.Bebe are 1, 34 cm.Acum 10 zile avea 0, 5. |
|
|