Nivel: Membru
Inregistrat: 10/1/2015 Mesaje: 16
| cookie wrote:Fetelor, eu sunt la spital  Mi s-a rupt apa Duminica pe la 22:00, va tin la curent
Nastere usoara,sanatate multa pentru bebe si recuperare rapida ptr tn. :-) |
|
Inregistrat: 10/1/2015 Mesaje: 16
| corinaalexandra wrote:Buna fetelor... Ne.am externat azi  e maine avem si certificatul de nastere... Suntem bine am dormit si eu si bebe  ne chinuim cu pupatul la san ca nu am sfarcul format  lapte e si bebe se enerveaza ca nu prinde calumea... Dar ne descurcam sa speram  . Voi sper ca sunteti bine sanatoase toate si sarcina usoara pana la termen... Felicitari celor care au nascut si bafta celor care inca asteapta.sanatate si un bebe sanatos ca asta e cel mai important. Pupici la toate
Felicitari pentru bebe,recuperare rapida si multa sanatate. :-) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Auras wrote:Andreiutza foarte frumoase cadourile lu'tati vostru! Sa va traiasca fericit si sanatos si voi la fel pe langa el! Gravidute  noi suntem bine,inca in burtica,ne asteptam cumintei randul. Azi am fost la control,se pare ca cervixul meu tot nu e inca pregatit de nastere,bebe Daniel se bucura din plin de caldurica din burtica. E greu,dar asteptam.Mai e un piiiiic.  in rest au inceput pregatirile si la noi,mama gateste de zor scumpa de ea iar eu ma odihnesc ca sunt ca un butoias,de-abia mai respir. Si bineinteles,cred ca va imaginati cate emotii avem si eu si sotul si tot familionul. Pe 29 Dec suntem programati pt nasterea naturala indusa,sa vedem ce va mai fi pana atunci. Lu'bebe nostru ii place sa ne surprinda pupa-l-ar mami pe el. Va pup si Doamne Doamne sa fie alaturi de noi toate,va urez din suflet Sarbatori fericite,cu credinta,intelegere si iubire! Sper sa mai scriu pana nasc,daca nu va scriu dupa,va tin la curent. Deocamdata ma bucur mult de sosirea mamei la noi. Pupiceeeiii
Auras astazi am mers la coafor si din vorba in vorba cu celelalte cliente, povestea o fata ca a patit exact la fel cu ambii baietei i-a nascut la 42 de saptamani , nastere provocata prin membrane rupte, pt ca nici gand sa fi vrut sa iasa de la caldurica. Spunea ca a nascut f repede la 1 i-a facut procedura si la 3 le-a spus sa o puna pe masa pt k ea simte k a coborat f mult , nu o credea nimeni spuneau ca e prea devreme sa dureze doar atat. Dar asa a fost. A scapat imediat. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Fetelor am terminat si eu mancare, nu mai pot de spate si m a doborat si raceala asta ca abia respir pe nas :((. Auras - ma bucur ca ai suport acolo, Doamne ajuta la o nastere rapida si voi sa fiti sanatosi. Sarbatori cu bine si voua!! Andreiutza - foarte frumoase cadourile pt tati! Sarbatori fericite tuturor si din partea noastra! Va pup cu drag!!! |
|

Inregistrat: 11/8/2015 Mesaje: 85
| [quote=Bucurie2015]Meda ce fel de dureri de spate? Daca sunt mai neobisnuite, am citit ca trebuie sa intrebi medicul, sa nu fie inceput de contractii.
Le am cand stau întinsa in Pat sunt scurte si "taioase " |
|

Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| cookie wrote:Buna fetelor! Va multumesc mult pentru urari! Am nascut azi (21 dec.) la ora 9:50 un bebe sanatos, frumos si galagios de 4 kg. 200!! Am nascut natural, fara peridurala si, pe masura ce ma indepartez de momentele dureroase prin care am trecut ma simt mai multumita cu alegerea mea si mai mandra ca am reusit. Doamne, ce n-as fi dat pentru niste gaz ilariant acum cateva ore Dar trece, deja am uitat cat de greu a fost si nici nu am apucat inca sa dorm de 24 h (am stat aproape 12 ore in travaliu, dar nu tot a fost dureros). Ma pregatesc sa ma odihnesc, maine vine bebe in rezerva si trebuie sa ma odihnesc. Azi a papat si putin colostru, nu se putea mai bine de atat Va pup pe toate Felicitari !!!Bebe sanatos ?i mancacios! |
|

Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| ElenaD94 wrote:
Auras astazi am mers la coafor si din vorba in vorba cu celelalte cliente, povestea o fata ca a patit exact la fel cu ambii baietei i-a nascut la 42 de saptamani , nastere provocata prin membrane rupte, pt ca nici gand sa fi vrut sa iasa de la caldurica. Spunea ca a nascut f repede la 1 i-a facut procedura si la 3 le-a spus sa o puna pe masa pt k ea simte k a coborat f mult , nu o credea nimeni spuneau ca e prea devreme sa dureze doar atat. Dar asa a fost. A scapat imediat.
Hehe,mersi Elena daca nasc indus,asa sper sa nasc si eu,repede. Doamne ajuta! Te pup |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| Va multumesc tuturor pt. mesaje
Auras, la mine au fost niste gaze mai degraba, dar chiar inainte sa mi se rupa apa au fost niste gaze fff urat mirositoare. Apoi am simtit ca un balon care s-a spart si m-am udat toata. La baie a mai curs putina apa, dar tot am ajuns cu membrane la spital, s-au eliminat foarte greu.
Marina, va spun tot ce va intereseaza, m-as bucura daca experienta mea ajuta pe cineva :)
Au fost durerile groaznice rau? Da, durerile au fost mari, dar in ultima ora sa zicem, doua. In rest sunt suportabile. Dor numai contractiile, in pauze iti poti recapata energia. In ultima parte a travaliului se scurteaza pauzele si de aceea devin si mai dureroase, cu cat se apropie de expulzie.
Banuiesc mai mult contractiile, nu la expulzie, cel putin asa am auzit. Si practic ce te doare mai exact?
In momentul in care medicul/moasa au decis ca sunt suficient de dilatata, m-au dus din sala de travaliu in sala de nasteri si acolo totul a fost pe fast forward. Contractiile devenisera f dureroase (simti o durere in partea de jos, o combinatie de crampe menstruale cu cele de mers la wc, sunt greu de descris), iar eu il simteam si pe bebe ca impinge cu capul asa ca imi doream foarte tare sa imping. Deci durerea de impins practic nu o mai simti, eu am imbratisat-o, am asteptat mult sa ma lase sa imping.. te doare mai mult daca nu o faci si cu cat dureaza mai multe contractii, cu atat iti prelungesti agonia. Asa ca din vreo 3, 4 incercari a urmat expulzia grasanului
Si aici ajung la ce a intrebat Andreiutza, in momentul expulziei am simtit o usurare maxima odata cu eliberarea unui "val" de apa si am auzit glasul lui bebe. Desi suna a cliseu, asta a fost momentul in care durerea s-a oprit si nimic nu a mai contat. Il auzeam doar pe el si radeam cu gura pana la urechi ascultandu-l. Dupa ce l-au curatat mi l-au adus langa fata si l-am pupat ..mirosea atat de frumos, atat de familiar si avea pielea asa de fina ..orice as scrie aici nu pot descrie sentimentul asa cum trebuie, o sa-l simtiti si voi in curand
Doar ca ..asta nu e tot. Mai urmeaza placenta, care daca nu iese singura este "ajutata" de moasa, care maseaza burta si aici mai sunt ceva dureri dar iese repede. Apoi cateva injectii cu anestezic local (in cazul in care exista o ruptura sau o epiziotomie) si cusutul in sine, care mai tine vreo 20-30 min. La mine a prins bine anestezia locala si nu a fost asa dureros cum am mai auzit. Daca mai aveti curiozitati, ma bucur sa va raspund, va pupam pe toate |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Nu stie nimeni informatii despre tensiunea crescuta pe arterele uterine? V ati confruntat cu asa ceva?
|
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Gravidute si mamici va dorim un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua ! Nasterea Domnului sa va umple sufletele de pace, dragoste si speranta, iar lumina Sa sa vegheze asupra noastra si a copilasilor nostri. Va pupam cu drag si ma bucur din inima ca existati ! inna19 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| iuli33 wrote:Nu stie nimeni informatii despre tensiunea crescuta pe arterele uterine?  V ati confruntat cu asa ceva?
Din cate stiu eu exista posibilitatea ca bebe sa nu se mai alimenteze cum trebuie, dar atata timp cat bebe e ok si creste nu ai dc sa iti faci griji. Si stiu ca exista si tratament daca nu ma insel in cazul in care dr observa ceva in neregula. Sper sa nu iti fi dat informatii gresite. Stai linistita daca ti-a spus ca e bebe bine, nu te agita degeaba ca il agiti si pe el si e pacat. |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| kamytza wrote:
Din cate stiu eu exista posibilitatea ca bebe sa nu se mai alimenteze cum trebuie, dar atata timp cat bebe e ok si creste nu ai dc sa iti faci griji. Si stiu ca exista si tratament daca nu ma insel in cazul in care dr observa ceva in neregula. Sper sa nu iti fi dat informatii gresite. Stai linistita daca ti-a spus ca e bebe bine, nu te agita degeaba ca il agiti si pe el si e pacat.
multumesc mult pentru raspuns, bebe este ok, 1200, mai mare cu o saptamana chiar si tensiunea este crescuta putin pe artera uterina stanga, IR=0,65, doctora mi a spus sa stau linistita si sa-mi monitorizez tensiunea dar stiiti cum este, parca te macina cand auzi ca ar fi ceva ce l-ar putea tulbura pe bebe. |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| iuli33 wrote:
multumesc mult pentru raspuns, bebe este ok, 1200, mai mare cu o saptamana chiar si tensiunea este crescuta putin pe artera uterina stanga, IR=0,65, doctora mi a spus sa stau linistita si sa-mi monitorizez tensiunea dar stiiti cum este, parca te macina cand auzi ca ar fi ceva ce l-ar putea tulbura pe bebe.
Te inteleg perfect si mie mi-a spus ca de la 20 de sapt exista riscul sa imi creasca tensiunea si sa fie probl pe artera uyerina stanga, dar deocamdata nu e cazul...plus ca la mine un bebe este in urma deci stiu cum este sa stai cu inima in gat si sa te gandesti mereu o fi bine, nu o fi..dar trebuie sa fim optimiste si sa avem incredere ca Doamne Doamne are grija de ei si de noi |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Sarbatori fericite burtici si mamici!!!Va doresc multa liniste sufleteasca, sanatate si numai bucurii! Pupicei |
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Craciun fericit mamici dragi! sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si sa aducem pe lume copii sanatosi!va pup cu mare drag! |
|
|