|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Lili Eu si eu am experimentat la fel in primele 6 sapt, daca nu mancam parca ma lua cu lesin, dar apoi au trecut si au venit greturile la mine erau cel mai mult seara si nu aveam pofta de nimic sa mananc, dar ma fortam sa pap ceva. Dupa 12 sapt au disparut greturile, am zile cand sunt mai pofticioasa zile in care mananc normal.
Dar pana la urma fiecare organism e diferit si reactioneaza in diverse feluri. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Nasmyne wrote:Lili Eu si eu am experimentat la fel in primele 6 sapt, daca nu mancam parca ma lua cu lesin, dar apoi au trecut si au venit greturile la mine erau cel mai mult seara si nu aveam pofta de nimic sa mananc, dar ma fortam sa pap ceva. Dupa 12 sapt au disparut greturile, am zile cand sunt mai pofticioasa zile in care mananc normal.
Dar pana la urma fiecare organism e diferit si reactioneaza in diverse feluri. multumesc!!! da asa e nu e la toata lumea la fel oare sa trec maine pe la farmacie si sa cumpar ceva de sustinere pana merg la Dr sau sa stau linistita? imi e cam teama ca la mine la servici e cam frig mai ales maine ce e luni pana se incalzeste e frig |
| Eu sincer am luat utrogestan de 200 pana sa ajung la medic. Imi puneam seara o pastila vaginal, daca o inghiti e posibil sa ai stari de somnolenta la o ora dupa Si amandoi ginecologii mei mi-au recomandat seara mai bine vaginal sa pun utrogestanul, iar ziua sa-l iau oral. Apoi pe langa utrogestan mi s-a dat si no-spa pt a preveni contractiile si acidul folic care cred ca stii ca e f important sa-l iei. |
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Salutari si pupicei tuturor gravidutelor,asa cum am promis ne-am facut nitel timp sa va postez cateva poze cu noi,va pup pe toate si va doresc multa sanatate! Auras attached the following image(s):
|
| Nasmyne wrote:Eu sincer am luat utrogestan de 200 pana sa ajung la medic. Imi puneam seara o pastila vaginal, daca o inghiti e posibil sa ai stari de somnolenta la o ora dupa Si amandoi ginecologii mei mi-au recomandat seara mai bine vaginal sa pun utrogestanul, iar ziua sa-l iau oral. Apoi pe langa utrogestan mi s-a dat si no-spa pt a preveni contractiile si acidul folic care cred ca stii ca e f important sa-l iei. multumesc!! acid folic iau de jumatate de an cred cu mici intruperi dar am luat si inca iau |
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniute cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Felicitari!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!! |
| dreams*** wrote:Felicitari!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!! Multumesc!!! |
| Auras ce dulce este ingerasul tau! Si ce frumos doarme el la caldurica! Ce caciulite faine aveti! Abia astept sa fiu si eu in postura ta! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
|
Dragul de el mic...ce frumos doarme el acolo! Auras cum esti cu starile de rau ?au trecut?
Lili daca iti bagi un ovul seara ,eu zic ca e suficient pana mergi la dr.
Gravidute am o intrebare,eu daca stau mai mult de o ora in picioare am niste intepaturi in col,voua vi sa intamplat? |
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniute cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Felicitari! !!Sarcina usoara si bebe sanatos! Te stiu de la aspirante, tu parca mai ai un bebe,nu? |
| Roxyfoxy wrote:Felicitari! !!Sarcina usoara si bebe sanatos! Te stiu de la aspirante, tu parca mai ai un bebe,nu? Multumesc!!nu am bebe, am doar doua sarcini pierdute un avort spontan si o extrauterina:( |
| Nasmyne multumesc frumos! O sa vezi ca trece repede timpul! Vei fi o mamica deosebita si tu! Te puuup Moa greturile si toate starile de rau din timpul sarcinii au trecut instant dupa nastere,a fost un al doilea miracol pt mine! E incredibil cum am scapat asa repede,recuperarea a fost super rapida. Imi spunea multa lume ca o sa-mi revin rapid cu vomitatul si toate simptomele dupa ce nasc si nu credeam...emotional inca mai sunt putin afectata..cand am iesit cu sotul si bebe la prima plimbare in oras,am plans..de fericire ca suntem 3 si ca am putut sa ma bucur de aerul curat,de tot..a fost minunat! Mi-era asa dor! te pup Moa si iti doresc nastere usoara Corina si Inna,noi deocamdata stam binisor la capitolul colici,cred si sper..zic asta pt ca aici nu dau medicamente/siropuri ..nimic,decat in cazuri grave..asa ca asteptam examinarea de 6 saptamani,sa vedem ce se intampla pana atunci si ce vor mai zice si medicii; deocamdata papa bine,trage la parturi fara rusine face caca de 4-6 ori pe zi,mai plange el uneori asa desi e schimbat,papat,curat si atunci cred ca are el un inconfort ceva tare as vrea sa stiu deocamdata se calmeaza repede cand il luam in brate si il tinem lipit la piept. Nu ii prea place patutul lui,mai intai adoarme pe pieptul nostru si apoi il mutam la locusorul lui haha e o adevarata peripetie ca trebuie sa ne miscam incet si de multe ori ne simte si se trezeste si o luam de la capat si suntem cheauni de somn ca se trezeste de 3-4 ori noaptea dar asta e,ne-am mai obisnuit,un copil avem si noi,trebuie sa fim rabdatori Pupicei pt toate gravidutele si mamicutele de la noi |
|
| Mai urez si eu nastere usoara gravidutelor care urmeaza sa nasca in curand! Andreiutzate puup si iti doresc o nastere usoara! Mai ieri parca ne sfatuiam si ne incurajam si uite cum a trecut timpul!! O sa fii o mamica minunata! Nu prea mai sunt la curent cu cine urmeaza sa mai nasca si imi cer scuze si va doresc tot binele din lume si nasteri usoare! Dia27pupicei de la noi,speram ca sunteti bine! Recuperare usoara! Pupici scumpi tuturor,sa ne auzim cu bine! O sa va mai scriu cand mai pot,ma bucur la maxim de fiul meu! haha! Fiu'meu cum imi place sa-I zic e un iubit di un rasfatat |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
|
Sunteti adorabili!!! Ma bucur ca esti bine si ca ai scapat de toate simptomele urate, acum ramane decat sa te bucuri de minunea ta. Parca nu mai am rabdare sa mi cunosc si eu bebele si sa l tin in brate... Multa sanatate va doresc! |
|
| Eu sunt terminata, nu-mi mai revin, am rosu in gat si din cauza asta sambata am facut febra..38,4 Am facut toate tratamentele babesti si tot nu scadea, ginecologul mi a zis sa iau de doua ori pe zi paracetamol si ospen, mi-a scazut imediat febra si nici nu am mai facut dar in schimb tusesc f mult si ma doare ingrozitor in gat, abia mai vorbesc, doar astea doua in rest pot respira, dar tusea ma omoara
Am incercat de toate, mi-au iesit pe nas cate ceaiuri cu miere si lamaie am baut, miere simpla cu lamaie, gargara cu sare, lamaie diluata cu apa, portocale, grefe, kiwi, vitamina C, strepsils, sirop de patlagina, nimic nu amelioreaza, acum tusea se rupe, ma gandesc ca saracul bebe l-am traumatizat cu atata tusit. Maine merg si la doctora de familie sa vedem ea ce zice.
Vreau sa ma fac bine, chiar nu stiu de unde am racit asa, mai mult ca sigur am luat un virus de la altcineva, eu am foarte mare grija sa nu racesc. Am atatia ani de cand nu am mai racit, nici nu tin minte sa ma fi durut vre-odata in gat sau sa am temperatura, poate cand eram in generala |
|
|