Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dia27
Scris: Sunday, January 17, 2016 12:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/24/2014
Rocsana eu am protectii de silicon pt sani de la Avent, le gasesti in farmacie de cumparat. Le pui pe sfarc si iti protejeaza f bine daca faci rani.
Fetele care aunt deja mamici, cum ati abordat problema colicilor?!..azi am avut si noi primul episod si a plans f tare mititica :( de nu mai stiam ce sa facem..
Rocsana
Scris: Sunday, January 17, 2016 9:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
dia27 wrote:
Rocsana eu am protectii de silicon pt sani de la Avent, le gasesti in farmacie de cumparat. Le pui pe sfarc si iti protejeaza f bine daca faci rani.
Fetele care aunt deja mamici, cum ati abordat problema colicilor?!..azi am avut si noi primul episod si a plans f tare mititica :( de nu mai stiam ce sa facem..

Multumesc dia Cheek Kiss
Andra_gabriela
Scris: Sunday, January 17, 2016 9:49 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2008
AndreiutzaEu wrote:

da ambii bebei... am intelesc ca i s-a zis nu nu se putea natural ca s-au dezvoltat in partea mai mica a uterului ca il avea dublu dar o parte era mai mica

Scuze de intarziere
Da, asa este... asa mi-au spus si mie doctorii. Dar ma bucur enorm ca este binâe. Am fost si eu la control joia trecuta si spune ca totul este bine. Avem 33 saptamani..speram sa mai stea bebe cat mai mult. Peste inca doua saptamani (daca mai rezitsa) mai facem si un echo newclap
Andra_gabriela
Scris: Sunday, January 17, 2016 9:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/15/2008
AndreiutzaEu wrote:

Multumesc mult..... Am asa emotii

Nastere usoara!! majoreta
inna19
Scris: Sunday, January 17, 2016 10:38 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
dia27 wrote:

Dia si noi ne chinuim cu colicii din pacate uff dar le tinem piept cu picuri Colief si cel mai bun si rapid remediu e sunetul de uscator de par, cand il aude imediat se opreste din plans Lol (de pe yutube ras ) !
Am incercat si picuri de la Bonisan si Espumisan dar nu si-au prea facut efectul. Colief ii dau de obicei dimineata si seara 4 picuri intr-o lingurita de laptic muls, dar cand e mai rau cazul ii dau si la amiaza. Acuma nu stiu ce gasesti tu acolo, dar sunetul de uscator de par sigur functioneaza si la voi. Pupici Cheek Kiss si crestere mare !
corinaalexandra
Scris: Sunday, January 17, 2016 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
dia27 wrote:

Eu infacol ii dau inainte de masa la recomandarea pediatrului ras cand l.am dat prima oara dupa doua zile s.a vazut efectul newclap dar acum suntem bine si ne ajuta mult la basinite Blushing nu se ma screme si chinuie. Pupici computerlove
andreina
Scris: Sunday, January 17, 2016 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2014
Buna fetelor! Andreiutza o sa fie totul bine! Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul. Parca ieri erai la aspirante si acum te pregatesti sa nastiCheek Kiss
Juwy iloveyou
Saptamana trecuta am facut si noi dublu testul, la echo bebe a fost tare cuminte si ma bucur ca e bine. Sper sa iasa bine si rezultatul de la dublu test. Eu inca ma lupt cu greturile, e mai rau seara, dar simt ca suntem pe drumul cel bun. Abia astept sa-l simt si eu pe bebe. Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 1:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniuteyes cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Cheek Kiss

Lili Eu attached the following image(s):
12552921_1076080782443411_4379932324271272592_n.jpg1901283_1076080765776746_2436912724039830950_n.jpg

Nasmyne
Scris: Sunday, January 17, 2016 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Lili Eu te-am felicitat si la aspirante! Ma bucur mult mult de tot pt tine yes Cheek Kiss topai sa ai grija de tine si bobita sa se prinda bine!
corinaalexandra
Scris: Sunday, January 17, 2016 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Lili Eu wrote:
Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniuteyes cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Cheek Kiss

Felicitari pentru sarcina newclap... Sarcina usoara cu bebe sanatos si asteptam sa vi cu vesti foarte bune maine. Pupici computerlove
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 2:09 PM
Nivel

Nasmyne wrote:
Lili Eu te-am felicitat si la aspirante! Ma bucur mult mult de tot pt tine yes Cheek Kiss topai sa ai grija de tine si bobita sa se prinda bine!
Multumesc!!!Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 2:10 PM
Nivel

corinaalexandra wrote:

Felicitari pentru sarcina newclap... Sarcina usoara cu bebe sanatos si asteptam sa vi cu vesti foarte bune maine. Pupici computerlove
multumesc!!! inca nu imi vine a crede Haha alcool
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, January 17, 2016 2:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
andreina wrote:
Buna fetelor! Andreiutza o sa fie totul bine! Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul. Parca ieri erai la aspirante si acum te pregatesti sa nastiCheek Kiss
Juwy iloveyou
Saptamana trecuta am facut si noi dublu testul, la echo bebe a fost tare cuminte si ma bucur ca e bine. Sper sa iasa bine si rezultatul de la dublu test. Eu inca ma lupt cu greturile, e mai rau seara, dar simt ca suntem pe drumul cel bun. Abia astept sa-l simt si eu pe bebe. Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!

daaa ... o sa vezi ca timpul trece foarte repede...
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, January 17, 2016 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Lili Eu wrote:

felicitari!!!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
Lili Eu
Scris: Sunday, January 17, 2016 2:36 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

felicitari!!!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
Multumesc!!!!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.