|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| Rocsana eu am protectii de silicon pt sani de la Avent, le gasesti in farmacie de cumparat. Le pui pe sfarc si iti protejeaza f bine daca faci rani. Fetele care aunt deja mamici, cum ati abordat problema colicilor?!..azi am avut si noi primul episod si a plans f tare mititica :( de nu mai stiam ce sa facem.. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| dia27 wrote:Rocsana eu am protectii de silicon pt sani de la Avent, le gasesti in farmacie de cumparat. Le pui pe sfarc si iti protejeaza f bine daca faci rani. Fetele care aunt deja mamici, cum ati abordat problema colicilor?!..azi am avut si noi primul episod si a plans f tare mititica :( de nu mai stiam ce sa facem..
Multumesc dia |

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| AndreiutzaEu wrote:
da ambii bebei... am intelesc ca i s-a zis nu nu se putea natural ca s-au dezvoltat in partea mai mica a uterului ca il avea dublu dar o parte era mai mica
Scuze de intarziere Da, asa este... asa mi-au spus si mie doctorii. Dar ma bucur enorm ca este binâe. Am fost si eu la control joia trecuta si spune ca totul este bine. Avem 33 saptamani..speram sa mai stea bebe cat mai mult. Peste inca doua saptamani (daca mai rezitsa) mai facem si un echo |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| AndreiutzaEu wrote:
Multumesc mult..... Am asa emotii
Nastere usoara!! |
|

Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| dia27 wrote:Rocsana eu am protectii de silicon pt sani de la Avent, le gasesti in farmacie de cumparat. Le pui pe sfarc si iti protejeaza f bine daca faci rani. Fetele care aunt deja mamici, cum ati abordat problema colicilor?!..azi am avut si noi primul episod si a plans f tare mititica :( de nu mai stiam ce sa facem.. Dia si noi ne chinuim cu colicii din pacate dar le tinem piept cu picuri Colief si cel mai bun si rapid remediu e sunetul de uscator de par, cand il aude imediat se opreste din plans (de pe yutube ) ! Am incercat si picuri de la Bonisan si Espumisan dar nu si-au prea facut efectul. Colief ii dau de obicei dimineata si seara 4 picuri intr-o lingurita de laptic muls, dar cand e mai rau cazul ii dau si la amiaza. Acuma nu stiu ce gasesti tu acolo, dar sunetul de uscator de par sigur functioneaza si la voi. Pupici si crestere mare ! |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| dia27 wrote:Rocsana eu am protectii de silicon pt sani de la Avent, le gasesti in farmacie de cumparat. Le pui pe sfarc si iti protejeaza f bine daca faci rani. Fetele care aunt deja mamici, cum ati abordat problema colicilor?!..azi am avut si noi primul episod si a plans f tare mititica :( de nu mai stiam ce sa facem..
Eu infacol ii dau inainte de masa la recomandarea pediatrului cand l.am dat prima oara dupa doua zile s.a vazut efectul dar acum suntem bine si ne ajuta mult la basinite nu se ma screme si chinuie. Pupici |
|
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Buna fetelor! Andreiutza o sa fie totul bine! Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul. Parca ieri erai la aspirante si acum te pregatesti sa nasti Juwy Saptamana trecuta am facut si noi dublu testul, la echo bebe a fost tare cuminte si ma bucur ca e bine. Sper sa iasa bine si rezultatul de la dublu test. Eu inca ma lupt cu greturile, e mai rau seara, dar simt ca suntem pe drumul cel bun. Abia astept sa-l simt si eu pe bebe. Va pup pe toate si va doresc multa sanatate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniute cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi. Lili Eu attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Lili Eu te-am felicitat si la aspirante! Ma bucur mult mult de tot pt tine sa ai grija de tine si bobita sa se prinda bine! |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniute  cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi.
Felicitari pentru sarcina ... Sarcina usoara cu bebe sanatos si asteptam sa vi cu vesti foarte bune maine. Pupici |
|

| Nasmyne wrote:Lili Eu te-am felicitat si la aspirante! Ma bucur mult mult de tot pt tine  sa ai grija de tine si bobita sa se prinda bine! Multumesc!!! |
|

| corinaalexandra wrote:Felicitari pentru sarcina  ... Sarcina usoara cu bebe sanatos si asteptam sa vi cu vesti foarte bune maine. Pupici multumesc!!! inca nu imi vine a crede |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| andreina wrote:Buna fetelor! Andreiutza o sa fie totul bine! Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul. Parca ieri erai la aspirante si acum te pregatesti sa nasti Juwy Saptamana trecuta am facut si noi dublu testul, la echo bebe a fost tare cuminte si ma bucur ca e bine. Sper sa iasa bine si rezultatul de la dublu test. Eu inca ma lupt cu greturile, e mai rau seara, dar simt ca suntem pe drumul cel bun. Abia astept sa-l simt si eu pe bebe. Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!
daaa ... o sa vezi ca timpul trece foarte repede... |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! ma primiti si pe mine printre voi? azi am facut test si am doua liniute  cei drep e mai firava dar sunt doua si sa pozitivat chear din primul minut, mai repet si maine sa vad daca mai apare iar ma duc sa fac si hcg apoi.
felicitari!!!! |
|

| Multumesc!!!! |
|
|