|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| dia27 wrote:Buna fetelor, noi suntem bine, incerc sa imi revin iar Mariuca papa bine la tzitzi. Am facut rani dar folosesc protectiile de silicon si sunt f bune, ma mai scapa de dureri. Avem si laptic. Maine ne dau drumul acasa si abia astept!! Va pupacesc p toate!
Felicitari pentru bebe . Sanatate multa si sa Pape cat mai mult laptic . Eu cu sani si acum mai am dureri cateodata cand are colici ma strange de ei cu gingiile dar dau cu crema foarte Buna si trece.pupici la amandoua |
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| AndreiutzaEu wrote: Inca 12 zile..... baby loading Am asa emotii , nu pot sa cred....
Inca putin ... A inceput si galeria pentru tine hai ca imediat zboara timpul ... Fara emotii si o sa fie totul bine. Pupici |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
| Burtica de azi, de 34 saptamani si un pic :)
Pup toate burticutele mici si mari! )(Marina)( attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Multumesc frumos fetelor... |
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Buna seara fetelor!
Eu nu vin cu vesti tocmai bune...analize proaste
Pe langa traditionala anemie se mai adauga colesterol si trigliceride fff mari si glicemie fff mica...
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| moa wrote:Buna seara fetelor! Eu nu vin cu vesti tocmai bune...analize proaste Pe langa traditionala anemie se mai adauga colesterol si trigliceride fff mari si glicemie fff mica...
Asa sunt si eu, anemie, fier 25 cand minim este 50,colesterol si trigliceride mari.Glicemia este ok.Doctorita mi a spus sa nu ma stresez ca sunt normale in sarcina. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 123
| Si eu am anemie si iau maltofer. Dupa 3luni de tratament trebuie sa repet analizele. |
| iuli33 wrote:
Asa sunt si eu, anemie, fier 25 cand minim este 50,colesterol si trigliceride mari.Glicemia este ok.Doctorita mi a spus sa nu ma stresez ca sunt normale in sarcina.
Iuli cat ai colesterol si trigliceride ca la mine sunt enorm de mari?? |
| moa wrote:
Iuli cat ai colesterol si trigliceride ca la mine sunt enorm de mari??
Colesterol total ~- ser - chimie umeda kit A1 spectrofotometrie 249mg/dL < 190 ( optim pentru risc cardiovascular scazut ) Trigliceride ~- ser - chimie umeda kit A1 spectrofotometrie 258mg/dL < 150 |
| iuli33 wrote:
Colesterol total ~- ser - chimie umeda kit A1 spectrofotometrie 249mg/dL < 190 ( optim pentru risc cardiovascular scazut ) Trigliceride ~- ser - chimie umeda kit A1 spectrofotometrie 258mg/dL < 150
Eu colesterol total 284
Trigliceride 350
Exagerat de mari! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| moa wrote:Eu colesterol total 284 Trigliceride 350 Exagerat de mari!
Ufff o sa vezi ca o sa fie bine.... mai e putin si vine bebe si se regleaza dupa aceea |
| moa wrote:Eu colesterol total 284 Trigliceride 350 Exagerat de mari!
Doctorita ce a spus? |
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Dia felicitari draga mea pt printesuca Ma bucur ca ai avut o experienta placuta si recuperarea merge bine Multa sanatate si asteptam o pozica sa o cunoastem si noi !
Bun venit noilor burticute . Va doresc sarcina usoara si la termen .
Iuli eu folosesc detergentul meu obisnuit (ariel pernute) si pt bebe, si nu are nici un fel de iriratie. Parerea mea e ca detergentul apecial pt bebelusi ar trebui folosit doar in cazul in care face iritatie de la cel obisnuit. Oricum hainutele i le calc cu aburi. Acum asta e parere mea, fiecare face cum crede ca e mai bine.
Moa acusi vine februarie Mai e putin si intri in postura de mamica !
Andreiutza cred ca arzi si tu de nerabdare Nastere usoara
Auras ce mai face oare, cum se descurca cu bebe ? Vad ca nu a mai scris de ceva zile .
Va pupacesc de la A la Z ! inna19 attached the following image(s):
|
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| )(Marina)( wrote:Burtica de azi, de 34 saptamani si un pic :) Pup toate burticutele mici si mari!
foarte frumi burticuta ! Multa sanatate si sarcina usoara cat mai ai ! |
|
Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Pupicei si salutari de la noi! am tot zis ca va scriu dar nu am avut timp! V-am urmarit si ma bucur mult pt gravidutele care urmeaza sa nasca! Retraiesc cu voi emotiile avute la nastere!E tare taree emotionant! Dia felicitari pt bebelusa,sa va bucurati de ea! Bravo mamica! Inna noi suntem bine,cum zicea si Corina ma lupt cu durerile de sani,bebe Daniel e tare mancacios si pofticios! :)) folosesc o crema foarte buna care ma ajuta mult,v-o recomand celor care aveti nevoie,crema Lansinoh de la HPA Lanolin,e 100% naturala. Urez si eu mult curaj gravidutelor care urmeaza sa nasca,va incurajez pe toate,sa fiti puternice,Dumnezeu e alaturi de noi! Sa va bucurati de fiecare moment si mai ales de faptul ca veti da nastere unor minuni! Felicitari si noilor gravidute care tocmai au aflat ca vor fi mamici! Va asteapta cea mai frumoasa etapa a vietii,plina de schimbari,veti fi mamici! Pupicei tuturor si mai revin cand am timp,sper sa mai posted si cateva poze! Pupicei dolofani pe obrajori tuturor! |
|
|