|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| dia27 wrote:Iuli - nu m a durut capul deloc, ma durea destul operatia ca sa mai simt si capul :)) Noi am fost astazi si am discutat cu medicul, moasa, ne au monitorizat, lut sange si urmeaza sa mergem maine de dimineata pentru marea intalnire!! Va pup pe toate si va voi scrie imediat cum voi putea. Bafta dia!!!Nastere usoara si bebelina sanatoasa!Abia astept sa intrii sa ne povestesti cum a fost marea intalnire Tinem pumnii! juwy.l multumesc,sper sa decurga totul bine ,ufff nu mai am rabdare!!!!Sarcina usoara in continuare!! |
Inregistrat: 10/15/2014 Mesaje: 295
| Dia nastere usoara si recuperare rapida
Buna fetelor vin si eu cu vesti noi si din pacate proaste ieri am fost la control si bebe in ultimele 3 sapt a luat doar 300 gr in greutate ultima data a avut 1700 gr si acum are 2000gr , in afara de asta mi-a coborat placenta in dreptul cicatricei de la prima cezariana si este si foarte aproape de vezica , doctorul banuieste ca ar fi lipita de uter si asta ar cauza probleme foarte mari poate provoca hemoragii grave si se poate ajunge chiar la scoaterea uterului.Daca este sau nu lipita nu poate vedea decat in momentul in care ma opereaza nu se poate vedea la eco asta decat ca e coborata . M-a chemat la control pe 1 febr pana atunci in pat fara efort si sa repet analizele. M-am apucat si eu de pregatit bagajul de maternitate jumatate este aproape gata mai am de luat de la farmacie cateva lucruri si sa le pun in geanta ca dupa astfel de vesti ma astept la orice . De maine vreau sa ii spal si hainutele lui bebe asa incet sa le pregatesc ca se aduna multe si nu o sa le pot face pe toate mai ales ca nu am voie sa fac efort sper din tot sufletul sa ajungem incet incet la termen si sa fie bebe sanatos . Va pup pe toate |
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor.Si eu am vesti de la eco si control.Bebe este bine, 1700 g, intors in pozitie de nastere, crescuta putin tensiunea pe artera uterina stanga.In schimb colul este scurtat, 34 mm masurat ecografic dar la controlul vaginal doctora mi-a spus ca ea crede ca este mai scurt,mi- a recomandat sa stau cat mai mult in pat si sa iau 5 nospa pe zi.Restul analizelor de sange, desi modificate mi-a spus ca sunt normale in sarcina,sunt anemica si trebuie sa iau fier. Mi-a recoltat pentru secretii si cultura din col si m a chemat peste 2 saptamani la control.
Bianca imi pare rau ca nu sunt tocmai bune vestile, dar si la mine, in 3 saptamani a luat 500 g si mi-a spus ca este ok. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Bianca imi pare tare rau ca nu esti ok,dar daca stai in pat fara efort si te hranesti bine si sanatos ,o sa mai creasca bebeul.si cu uterul daca e sa fie cum spune doctorul,el stie cel mai bine ce trebuie facut...importanta este sanatatea voastra..pup
Iulli si eu tot in repaos la pat cu un col scurt si moale...stau mereu cu frica..am amortit de 2 zile in pat si in plus ca am timp sa ma gandesc numai la prostii!
Dia,roxyfoxy nastere usoara!
Ce o fii cu andreiutza ca parca nu e prezenta de 2 zile???
Off, arsurile astea ma omoara!!!
|
| Moa,la tine care este lungimea colului?
|
| Incer cat pot sa stau in pat , bine ca a inceput si fimiu gradinita si pot sa stau linistita pana vine sotul meu de la lucru sa se ocupe de el . ORicum o sa merg la un consult la alt dr sa mai aud o parere despre sarcina mea , nu ca nu as avea incredere in dr meu dar nu strica inca o parere. Am incredere in Dummezeu ca o sa fim bine pana la urma simt eu asta |
| iuli33 wrote:Moa,la tine care este lungimea colului?
Pai pe 6 ianuarie la morfologie aveam parca 2,87,si luni cand am fost cu rezultatul la dr mea avea 3,4 ca al tau.. |
| moa wrote:
Pai pe 6 ianuarie la morfologie aveam parca 2,87,si luni cand am fost cu rezultatul la dr mea avea 3,4 ca al tau..
Ce tratament faci?Tu stai numai la pat?Nu mai gatesti, nu mai faci curatenie?La mine acum 3 saptamani avea 37 mm si acum 34.Tie ce ti-au spus, este foarte scurt, avem motive de ingrijorare? |
Inregistrat: 11/24/2014 Mesaje: 404
| La 12:21 s a nascut Maria Linnea, 3,116kg si 49cm. Este cumintica si o dulceata, ne am indragostit pe loc! Suge f bine la san si avem laptic deja. I s a taiat cordonul mai tarziu si a fost lasat sa pulseze, am avut o pe mine de la nastere si inca suntem lipite :)) Eu m am ridicat mai devreme la marginea patului, apoi am bagat o pastila hahaha Nu prea pot sa dorm dar poate in noaptea asta teusesc arunci cd doarme si Mariuca. In rest toate bune, toata lumea se poarta de parca am fi printese, foarte frumos si ma simt extraordinar. Pana acum am avut o experienta nemaipomenita, nu se compara cu prima nastere. Va pup si va mai scriu cand pot!! |
| dia27 wrote:La 12:21 s a nascut Maria Linnea, 3,116kg si 49cm. Este cumintica si o dulceata, ne am indragostit pe loc! Suge f bine la san si avem laptic deja. I s a taiat cordonul mai tarziu si a fost lasat sa pulseze, am avut o pe mine de la nastere si inca suntem lipite :)) Eu m am ridicat mai devreme la marginea patului, apoi am bagat o pastila hahaha Nu prea pot sa dorm dar poate in noaptea asta teusesc arunci cd doarme si Mariuca. In rest toate bune, toata lumea se poarta de parca am fi printese, foarte frumos si ma simt extraordinar. Pana acum am avut o experienta nemaipomenita, nu se compara cu prima nastere. Va pup si va mai scriu cand pot!!
felicitari |
| dia27 wrote:La 12:21 s a nascut Maria Linnea, 3,116kg si 49cm. Este cumintica si o dulceata, ne am indragostit pe loc! Suge f bine la san si avem laptic deja. I s a taiat cordonul mai tarziu si a fost lasat sa pulseze, am avut o pe mine de la nastere si inca suntem lipite :)) Eu m am ridicat mai devreme la marginea patului, apoi am bagat o pastila hahaha Nu prea pot sa dorm dar poate in noaptea asta teusesc arunci cd doarme si Mariuca. In rest toate bune, toata lumea se poarta de parca am fi printese, foarte frumos si ma simt extraordinar. Pana acum am avut o experienta nemaipomenita, nu se compara cu prima nastere. Va pup si va mai scriu cand pot!!
Felicitari sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
Felicitari!!! Sa creasca mare si sanatoasa! Ma bucur ca ai avut o experienta frumoasa. Sa dea Domnul ca toate sa avem nasteri frumoase de care sa ne amintim cu drag. |
| [quote=iuli33]
Ce tratament faci?Tu stai numai la pat?Nu mai gatesti, nu mai faci curatenie?La mine acum 3 saptamani avea 37 mm si acum 34.Tie ce ti-au spus, este foarte scurt, avem motive de ingrijorare?[
Nu mi_a dat nici un tratament,doar sa stau lungita in pat,mers la baie si la masa,pentru ca este un col moale si mia explicat ca este ca sampania atunci cand ii iei cosuletul ala si ramane dopul se creeaza o presiune si poate bubuii oricand...stand intinsa mai scade presiunea asupra colului.. deci la mine e destul de ingrijorator..a zis macar 3 saptamani sa mai stea acolo..
Sotul meu face toate cele in casa saracul de el...si munca de servici si acasa...
Dia felicitari,sanatate multa va doresc! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
Felicitari mamico, multa sanatate si fericire va doresc |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Felicitari dia27 pt printesica ta! Sa creasca mare si sanatoasa! |
|
|