Gravidutzele noastre dragi - 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cookie
Scris: Wednesday, January 6, 2016 11:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/1/2015
corinaalexandra wrote:

Multumesc frumos computerlove. Voi ce faceti cum sunteti?? V-ati acomodat??? Pupici

Noi suntem foarte bine, avem noroc de un bebe care mananca, doarme si gangureste Angel Nu prea plange, mai mult in spital l-am auzit ..cand pleca la tratament (a facut icter). In rest daca il supara ceva doar scanceste. Bine, avem doar 2 saptamani impreuna, sa vedem daca isi pastreaza obiceiurile. Momentan doarme cate 3 ore, noaptea ma trezesc doar de 2 ori, maxim 3. Apuc sa mai fac si alte lucruri pe langa, sunt foarte incantata de cum a decurs pana acum totul.

Cu lapticul am avut o lupta in spital, se obisnuise cu biberon si nu vroia sa manance de la mine, iar eu aveam colostru si aveam nevoie de el sa stimuleze lapticul. Au fost vreo 2 nopti mai agitate care s-au terminat cu supliment de lapte praf ca nu se mai linistea..dar dupa am reusit sa alaptez exclusiv.

Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, January 6, 2016 12:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Gravidute am tensiunea 13 cu 8,5 e mare? eu de obicei aveam 10 sau 11 cu 6 sau 7
ElenaD94
Scris: Wednesday, January 6, 2016 1:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/19/2014
dreams*** wrote:

Felictari pentru rzultatele bune la morfo...sa o tineti tot asa ...
testul ptr diabetul gestational se face in orice caz sau doar daca exista vreo suspiciune??

Stiu ca e analiza obligatorie cum ar fi... Se face intre sapt 24-28...
Nasmyne
Scris: Wednesday, January 6, 2016 1:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/18/2015
AndreiutzaEu wrote:
Gravidute am tensiunea 13 cu 8,5 e mare? eu de obicei aveam 10 sau 11 cu 6 sau 7

Eu cred ca a doua valoare nu e ok, dar cel mai bine suna medicul, stai linistita nu te mai agita.

Gandeste-te si cat sange pompeaza inimioara ta...cantitatea s-a dublat. Poate si de-asta.
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, January 6, 2016 1:41 PM
Nivel

Nasmyne wrote:

Eu cred ca a doua valoare nu e ok, dar cel mai bine suna medicul, stai linistita nu te mai agita.

Gandeste-te si cat sange pompeaza inimioara ta...cantitatea s-a dublat. Poate si de-asta.

Asa ziceam si eu... Ideea e ca normal era 10, 11 dupa cum ziceam iar pe perioada sarcinii am avut scaderi pana acum niciodata urcari. astept sa ma sune dr . I-am dat sms ca e cu pacient si asa facem cand e cu pacient : sms si ma suna cum iese pacientul din cabinet :)
Nasmyne
Scris: Wednesday, January 6, 2016 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2015
Aseara am fost si noi la ecografie, mi-a facut un fel de morfologie, totul este ok, inimioara, ficatul, stomacul, cordonul omilbilical, placenta s-a ridicat.
Bebe Lucas cantareste 260 grame ras (baiat mare ce sa mai vorbim) am poze cu el cu putica si outele deci baiat va ramane, am vazut cum sugea degetelul apoi isi misca manutele, statea numai cu fundul la buric, fata a prins-o doar dintr-o parte, zici ca e un spiridus, mancalar mami pe el de pui mic computerlove
Abia astept sa treaca timpul sa-l tin in brate.

Mai mi-a dat doctorul niste pastile Elevit si Altrifer care mi a zis sa iau combinat..doua saptamani elevit urmatoarele doua Altrifer si tot asa...plus cateva analize.

Edit: m-a chemat pe la sfarsitul lui februarie, pe atunci voi avea 25 saptamani, inseamna ca nu imi mai face morfologia de trim 2? Oricum mi a zis ca asta tot o mordologie a fost
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, January 6, 2016 1:57 PM
Nivel

Am vb. a zis sa urmaresc tensiunea sa nu treaca de 14 si sa trec pe la spital sa vd si dc am contractii sa fac monitorizare diseara avand in vedere ca sunt 36 sapt si 1 zile
Auras
Scris: Wednesday, January 6, 2016 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 7/7/2015
Gravidute va pupam si noi,in noua formula de 3 computerlove sper ca sunteti bine toate Cheek Kiss Cheek Kiss mai revin cand am timp hahayes Clap computerlove

Auras attached the following image(s):
3.jpg4.jpg

AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, January 6, 2016 2:25 PM
Nivel

Auras wrote:
Gravidute va pupam si noi,in noua formula de 3 computerlove sper ca sunteti bine toate Cheek Kiss Cheek Kiss mai revin cand am timp hahayes Clap computerlove

computerlove computerlove computerlove
Rocsana
Scris: Wednesday, January 6, 2016 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Nasmyne wrote:
Aseara am fost si noi la ecografie, mi-a facut un fel de morfologie, totul este ok, inimioara, ficatul, stomacul, cordonul omilbilical, placenta s-a ridicat.
Bebe Lucas cantareste 260 grame ras (baiat mare ce sa mai vorbim) am poze cu el cu putica si outele deci baiat va ramane, am vazut cum sugea degetelul apoi isi misca manutele, statea numai cu fundul la buric, fata a prins-o doar dintr-o parte, zici ca e un spiridus, mancalar mami pe el de pui mic computerlove
Abia astept sa treaca timpul sa-l tin in brate.

Mai mi-a dat doctorul niste pastile Elevit si Altrifer care mi a zis sa iau combinat..doua saptamani elevit urmatoarele doua Altrifer si tot asa...plus cateva analize.

Edit: m-a chemat pe la sfarsitul lui februarie, pe atunci voi avea 25 saptamani, inseamna ca nu imi mai face morfologia de trim 2? Oricum mi a zis ca asta tot o mordologie a fost

Analiza de triplutest nu ai facut ?sau ai facut dublutest?Elevit iau si eu ,mai iau si arefam + acid folic chiar daca si vitaminele au acid folic ,asa a zis dr .
Bravoo pt bebelasul Lucas ,sa fie totul bn si de acum in colo si sa stea la caldurica pana la termen Cheek Kiss
Rocsana
Scris: Wednesday, January 6, 2016 3:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2015
Auras wrote:

Bravoo sa auzim numai de bine ,ce bebelas scum aveti ,sa va traiasca si sa creasca mare si sa fie sanatos Cheek Kiss
juwy.l
Scris: Wednesday, January 6, 2016 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2014
Buna gravidute DistanceKiss

cu multa, multa intarziere va urez si eu toate cele bune in noul an si bebei sanatosi, la termen, sarcini ( pentru cele micute) si nasteri ( pentru cele mari) cat mai usoare Cheek Kiss computerlove

Auras Bravoo Felicitari pentru minune Bravoo sunteti o familie superba coeur coeur multa sanatate va doresc si multe, multe clipe binecuvantate Cheek Kiss

Nasmyne ce de vesti bune, si ce de emotii Cheek Kiss ma bucur mult sa aud ca sunteti bine si ca cresteti frumos Cheek Kiss

cookie Bravoo Felicitari pentru minune si voua Bravoo ma bucur sa aud ca vati acomodat foarte bine impreuna. multa sanatate sa aveti si clipe frumoase pline de bucurie si veselie computerlove Cheek Kiss

moa cum a fost la morfo?? Cheek Kiss

corinaalexandra ma bucur sa aud ca va e bine si ca vati acomodat cu bine la noul format. multa sanatate sa aveti si sa sa va bucurati de cat mai multe momente dulci Cheek Kiss computerlove

andreina ma bucur sa aud ca sunteti mai bine si ca ati trecut in mare parte peste pasi grei de inceput. Ecografia abdominala se face inepand cu sapt a 12, dar depinde de doctor si de aparat. Inimioara se aude incepand cu sapt 6-7 , deci mai mult ca sigur la urmatorul eco ai sa o auzi. multa bafta si asteptam impresii Cheek Kiss computerlove

ElenaD94 ma bucur sa aud asa vesti bune despre bebe. sper sa iti treaca repede infectia si sa fi iar ok si tu. despre testul de diabet getional mnu stiu sa iti spun mare lucru, eu inca mnu l-am facut si nici mnu mia spus nimic de el doctora. plus ca eu stiam ca se face incepand cu sem III, dar am vazut ca voi tot vorbiti de el mult mai devreme... hmmm trebuie sa intreb si eu de el. multa sanatate Cheek Kiss

Eileen computerlove Cheek Kiss iloveyou

pupici tuturor si o zi superba

corinaalexandra
Scris: Wednesday, January 6, 2016 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
juwy.l wrote:
Buna gravidute DistanceKiss

cu multa, multa intarziere va urez si eu toate cele bune in noul an si bebei sanatosi, la termen, sarcini ( pentru cele micute) si nasteri ( pentru cele mari) cat mai usoare Cheek Kiss computerlove

Auras Bravoo Felicitari pentru minune Bravoo sunteti o familie superba coeur coeur multa sanatate va doresc si multe, multe clipe binecuvantate Cheek Kiss

Nasmyne ce de vesti bune, si ce de emotii Cheek Kiss ma bucur mult sa aud ca sunteti bine si ca cresteti frumos Cheek Kiss

cookie Bravoo Felicitari pentru minune si voua Bravoo ma bucur sa aud ca vati acomodat foarte bine impreuna. multa sanatate sa aveti si clipe frumoase pline de bucurie si veselie computerlove Cheek Kiss

moa cum a fost la morfo?? Cheek Kiss

corinaalexandra ma bucur sa aud ca va e bine si ca vati acomodat cu bine la noul format. multa sanatate sa aveti si sa sa va bucurati de cat mai multe momente dulci Cheek Kiss computerlove

andreina ma bucur sa aud ca sunteti mai bine si ca ati trecut in mare parte peste pasi grei de inceput. Ecografia abdominala se face inepand cu sapt a 12, dar depinde de doctor si de aparat. Inimioara se aude incepand cu sapt 6-7 , deci mai mult ca sigur la urmatorul eco ai sa o auzi. multa bafta si asteptam impresii Cheek Kiss computerlove

ElenaD94 ma bucur sa aud asa vesti bune despre bebe. sper sa iti treaca repede infectia si sa fi iar ok si tu. despre testul de diabet getional mnu stiu sa iti spun mare lucru, eu inca mnu l-am facut si nici mnu mia spus nimic de el doctora. plus ca eu stiam ca se face incepand cu sem III, dar am vazut ca voi tot vorbiti de el mult mai devreme... hmmm trebuie sa intreb si eu de el. multa sanatate Cheek Kiss

Eileen computerlove Cheek Kiss iloveyou

pupici tuturor si o zi superba

Multumim pentru gandurile calde computerlove. Voi ce faceti??? Bebe cum e???mai aveti asa putin.... newclap majoreta trece timpul repede si imediat incepe galeria pentru tine majoreta. Pupici multi si sarcina usoara pana la termen
moa
Scris: Wednesday, January 6, 2016 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Buna gravidute!

Auras ce frumosi sunteti voi!!!computerlove computerlove

Andreiutza nu te speria daca nu a depasit 14 ,pentru ca dr meu mia spus ca sunt fluctuatii de presiune si tinand cont ca santeti _2 eu cred ca e ok.iloveyou

Am fost si noi la morfo suntem bine sanatosi si avem 2100.sper ca e ok greutatea...doar colul e mai scurt aveam 4,3 si acum am 2,87 ..

Va pup cu mare dragCheek Kiss DistanceKiss
)(Marina)(
Scris: Wednesday, January 6, 2016 4:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Auras wrote:

Sunteti superbi toti 3, dar in special bebe Daniel. computerlove coeur
Pup! Sa fiti sanatosi. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.