|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/1/2015 Mesaje: 233
| corinaalexandra wrote:Multumesc frumos  . Voi ce faceti cum sunteti?? V-ati acomodat??? Pupici
Noi suntem foarte bine, avem noroc de un bebe care mananca, doarme si gangureste Nu prea plange, mai mult in spital l-am auzit ..cand pleca la tratament (a facut icter). In rest daca il supara ceva doar scanceste. Bine, avem doar 2 saptamani impreuna, sa vedem daca isi pastreaza obiceiurile. Momentan doarme cate 3 ore, noaptea ma trezesc doar de 2 ori, maxim 3. Apuc sa mai fac si alte lucruri pe langa, sunt foarte incantata de cum a decurs pana acum totul.
Cu lapticul am avut o lupta in spital, se obisnuise cu biberon si nu vroia sa manance de la mine, iar eu aveam colostru si aveam nevoie de el sa stimuleze lapticul. Au fost vreo 2 nopti mai agitate care s-au terminat cu supliment de lapte praf ca nu se mai linistea..dar dupa am reusit sa alaptez exclusiv.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Gravidute am tensiunea 13 cu 8,5 e mare? eu de obicei aveam 10 sau 11 cu 6 sau 7 |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| dreams*** wrote: Felictari pentru rzultatele bune la morfo...sa o tineti tot asa ... testul ptr diabetul gestational se face in orice caz sau doar daca exista vreo suspiciune??
Stiu ca e analiza obligatorie cum ar fi... Se face intre sapt 24-28... |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| AndreiutzaEu wrote:Gravidute am tensiunea 13 cu 8,5 e mare? eu de obicei aveam 10 sau 11 cu 6 sau 7
Eu cred ca a doua valoare nu e ok, dar cel mai bine suna medicul, stai linistita nu te mai agita.
Gandeste-te si cat sange pompeaza inimioara ta...cantitatea s-a dublat. Poate si de-asta. |

| Nasmyne wrote:
Eu cred ca a doua valoare nu e ok, dar cel mai bine suna medicul, stai linistita nu te mai agita.
Gandeste-te si cat sange pompeaza inimioara ta...cantitatea s-a dublat. Poate si de-asta.
Asa ziceam si eu... Ideea e ca normal era 10, 11 dupa cum ziceam iar pe perioada sarcinii am avut scaderi pana acum niciodata urcari. astept sa ma sune dr . I-am dat sms ca e cu pacient si asa facem cand e cu pacient : sms si ma suna cum iese pacientul din cabinet :) |

Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Aseara am fost si noi la ecografie, mi-a facut un fel de morfologie, totul este ok, inimioara, ficatul, stomacul, cordonul omilbilical, placenta s-a ridicat. Bebe Lucas cantareste 260 grame (baiat mare ce sa mai vorbim) am poze cu el cu putica si outele deci baiat va ramane, am vazut cum sugea degetelul apoi isi misca manutele, statea numai cu fundul la buric, fata a prins-o doar dintr-o parte, zici ca e un spiridus, mancalar mami pe el de pui mic Abia astept sa treaca timpul sa-l tin in brate.
Mai mi-a dat doctorul niste pastile Elevit si Altrifer care mi a zis sa iau combinat..doua saptamani elevit urmatoarele doua Altrifer si tot asa...plus cateva analize.
Edit: m-a chemat pe la sfarsitul lui februarie, pe atunci voi avea 25 saptamani, inseamna ca nu imi mai face morfologia de trim 2? Oricum mi a zis ca asta tot o mordologie a fost |

| Am vb. a zis sa urmaresc tensiunea sa nu treaca de 14 si sa trec pe la spital sa vd si dc am contractii sa fac monitorizare diseara avand in vedere ca sunt 36 sapt si 1 zile |
|

Inregistrat: 7/7/2015 Mesaje: 299
| Gravidute va pupam si noi,in noua formula de 3 sper ca sunteti bine toate mai revin cand am timp haha Auras attached the following image(s):

|
|

|
|
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Nasmyne wrote:Aseara am fost si noi la ecografie, mi-a facut un fel de morfologie, totul este ok, inimioara, ficatul, stomacul, cordonul omilbilical, placenta s-a ridicat. Bebe Lucas cantareste 260 grame  (baiat mare ce sa mai vorbim) am poze cu el cu putica si outele deci baiat va ramane, am vazut cum sugea degetelul apoi isi misca manutele, statea numai cu fundul la buric, fata a prins-o doar dintr-o parte, zici ca e un spiridus, mancalar mami pe el de pui mic Abia astept sa treaca timpul sa-l tin in brate. Mai mi-a dat doctorul niste pastile Elevit si Altrifer care mi a zis sa iau combinat..doua saptamani elevit urmatoarele doua Altrifer si tot asa...plus cateva analize. Edit: m-a chemat pe la sfarsitul lui februarie, pe atunci voi avea 25 saptamani, inseamna ca nu imi mai face morfologia de trim 2? Oricum mi a zis ca asta tot o mordologie a fost
Analiza de triplutest nu ai facut ?sau ai facut dublutest?Elevit iau si eu ,mai iau si arefam + acid folic chiar daca si vitaminele au acid folic ,asa a zis dr .
pt bebelasul Lucas ,sa fie totul bn si de acum in colo si sa stea la caldurica pana la termen |
|

Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
|
sa auzim numai de bine ,ce bebelas scum aveti ,sa va traiasca si sa creasca mare si sa fie sanatos |
|

Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna gravidute
cu multa, multa intarziere va urez si eu toate cele bune in noul an si bebei sanatosi, la termen, sarcini ( pentru cele micute) si nasteri ( pentru cele mari) cat mai usoare
Auras Felicitari pentru minune sunteti o familie superba multa sanatate va doresc si multe, multe clipe binecuvantate
Nasmyne ce de vesti bune, si ce de emotii ma bucur mult sa aud ca sunteti bine si ca cresteti frumos
cookie Felicitari pentru minune si voua ma bucur sa aud ca vati acomodat foarte bine impreuna. multa sanatate sa aveti si clipe frumoase pline de bucurie si veselie
moa cum a fost la morfo?? 
corinaalexandra ma bucur sa aud ca va e bine si ca vati acomodat cu bine la noul format. multa sanatate sa aveti si sa sa va bucurati de cat mai multe momente dulci
andreina ma bucur sa aud ca sunteti mai bine si ca ati trecut in mare parte peste pasi grei de inceput. Ecografia abdominala se face inepand cu sapt a 12, dar depinde de doctor si de aparat. Inimioara se aude incepand cu sapt 6-7 , deci mai mult ca sigur la urmatorul eco ai sa o auzi. multa bafta si asteptam impresii
ElenaD94 ma bucur sa aud asa vesti bune despre bebe. sper sa iti treaca repede infectia si sa fi iar ok si tu. despre testul de diabet getional mnu stiu sa iti spun mare lucru, eu inca mnu l-am facut si nici mnu mia spus nimic de el doctora. plus ca eu stiam ca se face incepand cu sem III, dar am vazut ca voi tot vorbiti de el mult mai devreme... hmmm trebuie sa intreb si eu de el. multa sanatate
Eileen
pupici tuturor si o zi superba
|
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
|
Multumim pentru gandurile calde . Voi ce faceti??? Bebe cum e???mai aveti asa putin.... trece timpul repede si imediat incepe galeria pentru tine . Pupici multi si sarcina usoara pana la termen |
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Buna gravidute!
Auras ce frumosi sunteti voi!!!
Andreiutza nu te speria daca nu a depasit 14 ,pentru ca dr meu mia spus ca sunt fluctuatii de presiune si tinand cont ca santeti _2 eu cred ca e ok.
Am fost si noi la morfo suntem bine sanatosi si avem 2100.sper ca e ok greutatea...doar colul e mai scurt aveam 4,3 si acum am 2,87 ..
Va pup cu mare drag |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/20/2015 Mesaje: 142
|
Sunteti superbi toti 3, dar in special bebe Daniel. Pup! Sa fiti sanatosi. |
|
|